Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Simicia fogamzásgátló

Kadu
Létrehozva: 2012. december 17. 16:37

Sziasztok!

19 éves lány vagyok és elérkezettnek látom az időt hogy fogamzásgátlót szedjek,a barátommal 3 éve vagyunk együtt.

Elmentem az SZTK-ba (18. kerület),a nőgyógyászatra mert csupa jót mondtak Dr. Séráról és Dr. Zeitlerről is. Dr. Sérához akartam menni de szabadság miat nem rendelt,így Zeitlerhez jutottam el.

A Simicia vagy Symicia nevű gyógyszert írta nekem fel de ... érdekes volt a vizsgálat. Felültetett a vizsgáló székre,belém nyúlt megnyomkodta a hasam és odaadta a receptet.

Úgy tudtam kell vérvizsgálat is a gyógyszer felírásához de sok fórumon azt olvastam hogy akik ezt a gyógyszert szedik azoknál sem volt.

A tájékoztatóban azt írják hogy vérnyomásmérés és a családi betegségek ill. saját betegségek megkérdezése után simán felírhatja az orvos.

 

Olyan nők válaszát várom akik szintén ezt a gyógyszert kapták,szedik és hogy mit gondoltok?

 

Kértem időpontot Sérához is de oda csak januárra kaptam,kiváncsi vagyok ő mit mond.

 

Köszönöm előre is a válszokat. 

Címlap

top