Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Mit csinálok rosszul??

MG
MG
Létrehozva: 2012. december 7. 20:12

Sziasztok, 

Érdekelne a fórum Hölgy tagjainak véleménye az alábbi témában.

Előzmények... Világ életemben egy szexmániás, perverz disznó voltam, és soha nem volt gondom ezzel, leszámítva, hogy vannak bizonyos vágyaim, amitől már a legtöbb nő kiszaladna a világból. Természetesen ezeket sosem erőltettem rá senkire, hiszen abból "nem lehet profitálni". Ezen felül az a bizonyos "teljesítmény" sem okozott soha gondot.

 

A fentiekkel szemben azonban a mostani párommal nem sikerül dűlőre jutnom. Több mint fél éve vagyunk együtt. Fantasztikus Nő! Megőrülök érte! Nagyon szeretem. És ez szerencsére kölcsönös. Az egyetlen problémám, hogy néha azt érzem, teljesen aszexuális. Ő "beérné" heti egy alkalommal, természetesen nekem a heti hét is kevés lenne. Ebben nyilván kompromisszumot kötnék, ha ezen múlna minden. Azonban semmi nem érdekli a szex terén. Próbálkoztam már a lazító gyertyafényes, olajos masszázstól kezdve a vadabb dolgokig mindennel, ami korábban mindenhol bevált, de kipróbáltam új dolgokat is. Semmi nem tetszik neki, semmit nem élvez, semmi nem izgatja fel. Persze megvan a módja, amivel ki lehet elégíteni, és biztos van még más is, amire még nem jöttem rá, de ezt leszámítva a szexuális életünk nagyjából annyiból áll, hogy váltogatunk 3-4 pózt. Iszonyatosan érzékeny az érintésre, roppant csiklandós, tehát még a nyakát sem tudom csókolgatni, vagy a combját, egyét testrészeiről nem is beszélve. Ilyenkor mindig jön az elutasítás, hogy ez neki rossz. És akkor a (legalábbis eddig tapasztalataim szerint) legtöbb nő álltal élvezett ujjakkal való játszadozást meg sem említettem, amitől szintén a falra mászik.

 

A vadabb dolgokat itt inkább meg sem említem, mert amíg az alapokkal gond van, addig nincs is értelme perverziókról beszélgetni. Egy közös maszturbálás, játszadozás a másik érzékszerveivel, keményebb Hölgyeknek fenekelés, vagy bármi más szóba sem jöhet.

 

Sokszor olyan érzésem van, mintha nem lenne képes ellazulni, vagy csak ennyire nem kíván. Egyszerűen nem tudom Őt e téren megnyitni. Minden más területen rengeteget változott, idomult hozzám, megnyílt nekem, de a szex az sajnos nem megy. Mára ott tartunk, hogy a folyamatos elutasítások miatt olyan félelem és gátlás alakult ki bennem, hogy már kezdeményezni sem merek, mert mindenre nemet mond. 

 

Az első pár hónapban próbáltam türelmes lenni, de már éreztem, hogy nem sokáig bírom. Amikor ez szóba került, és szakítani akartam, azt persze nem akarta. Fűt-fát beigért, de persze nem változott semmi. Azóta persze eltelt újabb 1-2 hónap. Érzelmineg nagyon közel kerültünk egymáshoz, és szeretjük egymást. Nem akarom elveszíteni Őt, de ismerem annyira magam, hogy ez nekem így kevés. Már kezdek kifogyni az ötletekből, hogy mivel tudnám felkelteni az érdeklődését a szex iránt, így gondoltam megkérdezem a Hölgyeket, hátha már más is tapasztalt ilyet saját magán. Hátha van valakinek ötlete, mit csinálhatok rosszul, mivel lehet egy a szexet "kötelező rosszként" megélő Nő hozzáállásán változtatni.

 

A kérdés adott... Aki konstruktívan hozzá tud szólni, azt Isten hozta!

Címlap

top