Legjobb online társkereső

kovacsa91
Létrehozva: 2012. június 19. 10:49
Több ehhez hasonló témát is láttam, azonban azok már több évesek voltak, azóta nagyot változott a világ, így az oldalak is. Személyes ismerkedéshez sajnos nem járok elég sok helyen(legalábbis tapasztalataim szerint). Szerintetek manapság melyik a legjobb társkereső, ahol a regisztráltak valóban "komolyan" gondolják a dolgot és nem csak saját külsőjük igazolásáért regisztrálnak?
67 hozzászólás
 1. 2018. november 9. 17:4967.

  Sziasztok!

  Az oldalak közül ami nekem tavaly ilyenkor sokat segített az a cupydo.hu társkereső volt. Előtte másfél évig Magyarország mellett éltem, és amikor hazajöttem, akkor úgy voltam vele, hogy jó szuper, van egy hely ahol lakom, egy jó munkahelyem, csak épp egy normális társ kellene az életembe. Ebben akkor nekem nagy segítségemre volt.

  A regisztráció ingyenes, az egész kb 2 perc volt, nem kell ott sem egy órás teszteket kitölteni. A tagokat tekintve sok társkereső nő és férfi is van az oldalon, akik szintén komoly kapcsolatban gondolkodnak. Viszonylag hamar elkezdtünk beszélgetni hosszabban egy lánnyal, aki azóta is a párom úgyhogy abszolút nem bántam meg. (Igaz, az első randin majdnem sikeresen elkerültük egymást. :)) Ha az ott akkor másképp alakul, akkor most ki tudja, merre ment volna el az életem.)

  Remélem, tudtam segíteni :-)

 2. 2018. augusztus 24. 16:5266.

  Sziasztok!


  Ha ingyenes társkereső oldalról van szó, számomra az Első Találkozás (www.elsotalalkozas.hu) a befutó. Nemcsak azért mert teljesen ingyenesen használható minden, beleértve az adatlapok + fényképek megtekintését és a levelezést, de van egy nagyon nagy előnye szinte az összes többi társkeresővel szemben. És ez az amiért nagyon ajánlom! 


  Erre az oldalra csak a komoly kapcsolatokat keresőket engedik be és gyorsan kitiltásra is kerülnek a tapasztalataim alapján azok a felhasználók, akik ezt nem tartják be. Igaz emiatt nem is való mindenkinek, szóval ezt döntse el mindenki saját maga, milyen kapcsolatra vágyik, enélkül ne kezdjetek bele az online ismerkedésbe!


  Tetszik benne, hogy a regisztrációd pár percen belül el lehet végezni és nem kell hosszasan különféle teszteket kitölteni, mint más oldalakon. Ja igen, még egy nagy előnye hogy az adatlapok testreszabhatóak, így könnyű kitűnni a tömegből. Mindent azért nem szeretnék elárulni, ha érdekel csak regisztrálj, nem kerül pénzbe. 


  Az oldalt viszonylag sokan használják, leginkább Budapestről, de vidékieket is lehet azért jócskán találni. Szerintem aktivitás szempontjából is rendeben van!


  Sikeres társkeresést mindenkinek, remélem tudtam segíteni azoknak akik még az igazi társat keresik!


  Kinga.


   


 3. 2018. március 29. 13:1265.

  Sziasztok!


  Szerintem nem jók azok a társkeresők, ahol egyből írhat bárki bárkinek. Annak vagy zaklatás a vége vagy annyi levelet kapsz, hogy eleged lesz. Plusz a legtöbb olyantól jön, aki nem is tetszik.. Én most a yourdate.hu –t próbálom, eddig nagyon tetszik a rendszere. Itt kölcsönös jelölés után lehet csevegni. Így szerintem sokkal jobb ismerkedni, csak ajánlani tudom. :)


  Sok sikert Mindenkinek!

 4. 2018. február 20. 20:1564.

  Sziasztok,


  Én ezt javaslom nektek: https://www.partkeresek.hu ingyenes társkereső oldalt.


  Közösségi funkciókkal kiegészített ingyenes társkereső oldal. Nálunk nem csak a regisztráció ingyenes, nincs rejtett költség, minden szolgáltatást használhatsz. 100%-ban biztonságos és bizalmas, ellenőrzött adatlapok és képek. Csatlakozz Te is a komoly társkeresők táborához, ahol biztosan megtalálod a boldogságot!


  Üdv


    Zola

 5. 2017. november 15. 23:5663.

  Sziasztok!


  A Tinder és Badoo kommenthez szólnék hozzá. Legjobb és legnépszerűbb?? Ez attól függ kinek mire van szüksége. Na jó... én 30 évesen már inkább komoly kapcsolatot keresnék és ezt ajánlom mindenkinek, ezért ilyen társkereső oldalak között néztem szét. Bevallom, nem válogattam sokat a 2-3 oldalra regeltem csak be, így elég hamar egy ingyenes oldalra bukkantam, az Első Találkozás Társkeresőre. Budapest ami nekem játszott a választásban, ide valósi vagyok. Nem tudom, mit írjak még inkább ha valakinek aktuális a randizás pötyögje be.  Elég biztonságosnak tűnik, mivel tiltanak olyan pasikat és csajokat is akiket más oldalra simán beengednek.


  (de jó ez a fejecske)

 6. 2017. szeptember 25. 13:5362.

  Sziasztok! Nekem a yourdate.hu, ami bejött. Ott ismertem meg a jelenlegi barátom. Amúgy ebben az oldalban az tetszett, hogy nem írhat rád akárki csak az, akivel kölcsönösen bejelölitek egymást. Így nem kaptam zaklató leveleket stb...:)


   

 7. 2017. július 26. 14:5461.

  Akkor ezúton drukkolok neked most már én is

  előzmény:
  Szedna80 (60)
  2017-07-26  14:25
 8. 2017. július 26. 14:2560.

  Igen, így van. Én (eddig) soha nem on-line térben kerestem párt, mivel sok helyen megfordulok (nem kocsmákban, hanem olyan a munkám, hogy sok ember-sok rendezvény, stb.), nem okozott gondot a személyes ismerkedés.


  Viszont véget ért egy tartós párkapcsolat, na gondoltam (miután összeszedtem magam) itt az ideje újra nyitni. Így hát fogadtam az érdeklődéseket, de eddig ez a tapasztalat :-) 


  Szóval tény: végigolvasva az itteni tapasztalatokat, az "élőben" ismerkedés ugyanaz, mint a netes.


  Egyetértek Veled abban is, hogy "Nem mindenkinek adatik meg. Időlegesen. De azért törekedni lehet rá." Én is mindenkinek drukkolok (még magamnak is, dacára annak, hogy hanyagolom kicsit a témát). 

  előzmény:
  Eperke2222 (59)
  2017-07-26  14:14
 9. 2017. július 26. 14:1459.

  Nem mindenkinek adatik meg. Időlegesen. De azért törekedni lehet rá


  Akiről már elsőre lerí, hogy csak szórakozik, abból nem lesz csalódás, persze. Szerencsére. Hamar leveszed már ki az aki komolyan gondolja - az fel is hív és elhív randizni is.


  "élőben" ismerkedésről nem annyira tudok nyilatkozni, az már elég rég volt, szerintem két éve is akár. De ezek szerint ott sem jobb a helyzet.

  előzmény:
  Szedna80 (58)
  2017-07-26  13:59
 10. 2017. július 26. 13:5958.

  Igen, igazad van :-) Én is így látom, hogy akinek fontos (nem én, hanem egyáltalán a másik  megismerése), az számot kér, "érdemi" időt szán rá...


  Akikről én írtam, nem on-line ismeretségek, hanem itt-ott futottunk össze... Mégis olyan, mintha valami bárgyú chat szobába csöppentem volna :-)


  Igaz, olyan csalódások nem érnek, hogy egyszer csak nem válaszol, vagy pattint, mert az ilyeneknek inkább én nem válaszolok... Minek?


  A kedvencem még, mikor egy pasi azt kérdezte, bejelölhet-e FB-on. Kérdezem: miért? Mert szeretne megismerni... no comment :-)


  Ja, meg vannak még a kérnek számot, de csak sms-eznek...


  Na csak annyi, hogy én már elengedtem a témát, ha nincs második látásra szimpátia (első látásra szimpátiát megöli a "FB-n leszünk ismerősök?" vagy telszámot csak sms-re használó és e-mail virtuóz looser húzások) és nem állnak úgy a csillagok, akkor felejtős. Persze, gyönyörű dolog párkapcsolatban élni, de nem mindenkinek adatik meg, ez tudomásul lehet venni és teljes életet élni ;-)

  előzmény:
  Eperke2222 (57)
  2017-07-26  13:41
 11. 2017. július 26. 13:4157.

  Aki igyekszik megmaradni online, az komolytalan, nincs igazi érdeklődés.


  Akit érdekelsz, az elkéri a számod és igyekszik mielőbbi randit szervezni. És mondja is, hogy szép vagy:) sajnos kevés van, tudom.

  előzmény:
  Szedna80 (56)
  2017-07-26  13:09
 12. 2017. július 26. 13:0956.

  Ahogy látom évekkel ezelőtt is ugyanolyan volt a net, mint a valóság... Ez csak egy felület, ami megkönnyíti a "bénázást"


  Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az offline világ ugyanilyen, tehát egyáltalán nem "ciki" a netes társkeresés, csak felesleges. (Ahogy a real life-ban is :-))


  Leszólít a pasi az utcán, kér egy e-mail címet. Hónapok múlva ír egy sort - már szinte nem is tudod, hogy ki. Találkozás, hetekig csak e-mail (telefonszámot nem kéri el), harmadik találkozó már kb. arról szól, hogy szereted/nem szereted csinálni, és hogy neki mekkora farka van. Hülye vagy, adsz még egy esélyt. Negyedik találkozó szintén ilyen, kuka.


  Következő elhív randira, telefonszámot szintén nem kér, e-mailezget. Regényeket. Normális? Hosszasan fejtegeti, miért nincs baromira ideje, de kérdezi, hogy a csaj mikor ér rá...


  Harmadik bejelöli a lányt FB-on, két naponta ír valamit, vagy küld egy képet. 


  Szóval azt látom, hogy a 30-40 közötti faszikkal így is/úgy is on-line lehet csak kapcsolatot építeni - hiába van, hogy személyesen akadtok egymásba...a személyes kommunikáció, viselkedés teljesen devalválódott és képtelenek tájékozódni benne. Ciki azt mondani, hogy "szép vagy", mikor megszoktuk, hogy ha tetszel küldök egy "like"-ot... 


  Na ez a kib@szott nagy hátránya ennek a kommunikációs forradalomnak, sok ember agyban nem tudja követni és digitálisba nyomja a való életben is... Vagy én vagyok lemaradva és vagyok túl analóg... ;-)

 13. 2017. július 12. 13:5555.

  Nekem a www.elsotalalkozas.hu oldal ami bejött, mivel ezen az oldalon nincsenek alkalmai kapcsolatot kereső felhasználók, mert őket azonnal kitiltják. Jaaa és majdnem elfelejtettem, hogy teljesen ingyenes. Egy próbát megér szerintem...


   


   

 14. 2016. szeptember 22. 11:3054.

  Én elég sok oldalt próbáltam a válásom után, nehezen merészkedtem vissza ebbe a szingli életbe... Nekem például az iooo.hu tetszett a legjobban, ott szűrik az ilyen perverz kamu alakokat. Ott ismertem meg a mostani élettársamat is! :)

  előzmény:
  kovacsa91 (1)
  2012-06-19  10:49
 15. 2013. március 5. 08:1253.

  Én is keresgélek, bár még egyetlen társkereső oldalra sem regsiztráltam, de tervben van.

  A hozzászólások nagyon vegyesek... de azt hiszem, nekünk is hinnünk kell abban, ha felregisztrálunk egy társkereső oldalra, akkor ott találunk is megfelelő párt.

  Nagyon sokan el vagyunk bizonytalanodva, félünk..., a bennünk lévő sebeinket nyalogatjuk...

  Én egyelőre azzal is megelégednék, ha találnék olyan helyet, ami az én korosztályomnak megfelelő "szórakozóhely", ahol esetleg lehet beszélgetni, táncolni, ismerkedni minden kötelezettség nélkül.

  Lassan 50 éves leszek, és januárban új életet kezdtem. Tudom, nem akarok egyedül maradni, megértő társra vágyom. Ismerkedni szeretnék, de hol?

   

 16. Torolt_felhasznalo_594143
  Torolt_felhasznalo_594143
  2013. március 4. 07:4352.
  Mi is férjemmel társkeresőn ismerkedtünk meg ,1 hónapig se voltunk fönt mikor eljutottunk odáig én menjek el hozzá csak néztem hol lakik barátnöm a harmadikon lakik ő az elsőn lakott és soha nem futottunk össze ennek már öt éve ,barátnőm most szingli 45 éves már nagyok a gyerekei de 2 éve keresgél 50 -60 éves pasik is linkek amiket mesél hát vicc .Meg csak szex partnert keresnek nem gondoltam volna egy apukám korabeli pasik igy viselkedjenek .Sok fiatal is ir neki ,hát látom ez nehéz dió mostanában megfelelő társat találni.
 17. 2013. március 3. 21:0451.

  Hát én 40 voltam mikor társkereső oldalon "szerepeltem", de így is bőven volt jelentkező...és még gyerekem is van.

  Hihetetlen történet a miénk, egy hónapon belül találtam meg ........... az alattam lakó szomszédomat...Azóta azt mondom véletlenek nincsenek. Egy házban laktunk egy éve, és még soha nem láttam...

  előzmény:
  kovacsa91 (1)
  2012-06-19  10:49
 18. 2012. szeptember 1. 15:1950.
  Ajánlom figyelmedbe a Tökéletes társkereső topikomat. 
  előzmény:
  Mangó (46)
  2012-08-26  21:23
 19. Torolt_felhasznalo_728002
  Torolt_felhasznalo_728002
  2012. augusztus 28. 09:1649.
  Én elolvastam a sztoridat a másik topikban... Mi értelme csetelni meg skype-olni meg msn-zni meg facebook-ozni meg kamerázni? Pár levélváltás és lehet randizni... nem? 
  előzmény:
  mosolygóska (48)
  2012-08-27  19:57
 20. 2012. augusztus 27. 19:5748.

  sziasztok

   

  nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak:((

   

  a nős pasik ezerrel nyomolnuk, általában megírják rögtön, hogy szeretőt akarnak, ez a jobbik variáció,  de van, hogy csak a találkozáskor vagy csak utólag derül ki hogy nős az illető......

   

  regényt tudnék írni!

   

  azon már nem is lepődöm meg hogy a farkukról küldözgetnek képet, sőt azon sem hogy  intenzív  több hetes levelezés után úgy eltűnnek mint a kámfor.......

   

   

  a" netes párkeresés komolyan" topikban le is írtam egy újabb gyöngyszemet:))))))) ha gondoljátok olvassátok el!

   

  előzmény:
  kovacsa91 (1)
  2012-06-19  10:49
 21. Torolt_felhasznalo_728002
  Torolt_felhasznalo_728002
  2012. augusztus 27. 11:0547.
  Szerintem nincs ezzel semmi baj. Ha én tudok (márpedig tudok) szeretetet, tiszteletet, érdeklődést, gondoskodást nyújtani valakinek, akkor azt várom el, hogy ő is ezeket adja nekem. Elképzelni sem tudom, hogy a férfiak ne vágynának melegségre, szeretetre, érintésre, nevetésre, közös programokra. Mi értelme van "lazában" gondolkodni? Rövid az élet és szerintem csodálatos dolog lehet valakinek igazából a TÁRSA lenni. 
  előzmény:
  Mangó (46)
  2012-08-26  21:23
 22. 2012. augusztus 26. 21:2346.

  Nehéz ügy. Mindenkinek más a tapasztalata. Sok ehhez hasonló topicban már kitárgyalták mások.

  Én mindig ott rontom el, hogy túl lelkes vagyok. 

  Senkire nem tapadok, de ha vki felüti a fejét akkor rögtön álmodozok, ábrándozok, szalad velem a ló. Ezeket a lovakat kellene kicsit visszafogni. 

  Tipikus női dolog, hogy mindenbe beleképzelünk vmit, olyat is ami nincs:-S 

  Aztán jön a kombinálgatás:-) Idegörlő tud lenni. 

  Most azt 'tanítgatom' magamnak, hogy legközelebb ha akció lenne, próbáljak laza lenni, elvárások nélkül. Ne számítsak semmire, ne szövögessek bele semmi különöset, nemtörődöm módon hagyjam alakulni az eseményeket. 

  De ez számomra nem könnyű feladat, tényleg munka, hogy így irányítsam a gondolataimat. 

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_728002 (43)
  2012-08-26  20:35
 23. 2012. augusztus 26. 21:0845.

  A franc se érti már ezt, sokszor nem is tudom mi a jobb:-S

  A kezdeményezést meghagynám a férfinek, de ugye néha nekik is kell egy kis bátorítás, de ha nagyon bátorítjuk akkor nyomulósnak is tünhetünk. 

  Azt vettem észre, ha esetleg én kezdeményeznék az nem szokott jól elsülni. Nem sikerül. 

  Mert ha kezdeményezek arra gondolok, hogy esetleg a pasinak is jóleshet, de ezek szerint, nem:-S Vagy tényleg olyan bő a felhozatal a nőkből, hogy a pasi kénye-kedvére szemezgethet. Nincs rászorulva, hogy leálljon egy szimpatikus nővel beszélgetni, mikor sok nő tényleg felajánlja magát. 

   

  Áh, nekem is ritka ám, hogy megérint egy flört:-S 

  1 éve vagyok egyedül, egy kalandom volt barátnő ismerőse által, és ez a pasi akiről írtam. Szóval nem vagyok eleresztve én sem ajánlatokkal:-)

   

  Ma fent vagyok délután óta a Love.hun, gondoltam hétvége,pihenés,  van kedvem ezzel szórakozni, na hátha többen megkeresnek-egy fenét:-S

  Hétköznap munkaidőben sokkal többen jelölgetnek. Hm... :-)

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_728002 (44)
  2012-08-26  20:40
 24. Torolt_felhasznalo_728002
  Torolt_felhasznalo_728002
  2012. augusztus 26. 20:4044.

  Én - őszintén szólva - azon döbbenek meg újra és újra, hogy már eleve úgy képzeltem (nyilván tévesen), hogy ha férfi lennék és egy nő kezdeményezne nálam, akkor megbecsülném ezt a dolgot. Ehhez képest semmiféle különösebb meghatottságot nem észleltem olyankor, amikor írtam valakinek. 

   

  Vagy baromira arra vannak igazából berendezkedve, hogy "keresek, keresek, aztán majd lesz valami" (és nem lesz semmi), vagy tényleg NAGYON nyomulnak a nők a kicsit is normálisabb (vagy annak tűnő) férfiaknál.  

1 2 3

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek