Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Sértődős, haragtartó férfi

deeg
Létrehozva: 2012. február 3. 11:28

Sziasztok (évek óta nem nlc-ztem - amióta megváltozott a fórum kb. 5-6 éve, most újra regisztráltam)

 

Nagyon nehezemre esik a párkapcsolatomat kitárgyalni, kicsit árulásnak is érzem.... ne haragudjatok ha hosszú lesz, próbálok lényegretörő lenni : Adott egy három éves kapcsolat, ami most a végét járja - a harmincas éveinkben vagyunk.

 

A páromat nagyon szeretem. Mérhetetlenül jó és melegszívű embernek tartom, ha segítség kell, ugrik, az utolsó garasát is odaadná, nagyon kimutatja a szeretetét - de sajnos az empátia hiányzik belőle, szerintem neveltetésből kifolyólag. Borúlátó, depresszív hajlamú és hirtelen haragú, tudja magáról, elismeri.

 

Olyan dolgokon képes napokra megsértődni, hogy agyrém! Mondjuk 1-2 havonta, és akkor elviselhetetlen! Régebben  belátta, hogy hülye volt, 1-2 nap alatt letudtuk, bocsánatot kért - de ez idővel rosszabbodott, már 5-6 napos a sértődés, és nem kezdeményezi a békülést.

Három hónapot voltunk külön, haragból szakított, próbáltunk változtatni a hibáinkon, láttam hogy ő is és én is.  Úgy nézett ki nélkülem, mint egy élőhalott (gyakran összefutottunk, közös baráti kör stb), kibékültünk.

 

A legújabb balhé, hogy valami bajom volt, és kifakadtam, de fél nappal az eset után (évente ha 1x-2x fordul elő, és én 10perc alatt lehiggadok). Ezt nem tudja megbocsájtani, hogy nem azonnal szóltam, mert "megszegtem a szabályokat". Azt mondja, ha bajom van, mondjam azonnal - jogos. Mivel én vagyok a rossz, jogosnak érzi, hogy parasztkodjon, és nem hisz nekem, hogy h ez ennyire fontos, legközelebb azonnal szólnék. "nem lesz legközelebb".

 

Képtelenség vele problémákról beszélgetni! Ha a saját szemszögemről beszélek, akkor önző vagyok és mindenért őt okolom, ha róla, akkor ne beszéljek helyette. Ilyenkor úgy beszél velem, mintha öt éves lennék, vagy értelmi fogyatékos -  ilyen diktátor stílusban. Úgy kezel, mint egy bűnözőt. Logikusan igaza is lenne, ahogyan érvel... Ha robotok lennénk és nem emberek. 

 

Nem érti, hogy mi a baj azzal, ahogyan beszél. Kimegyek, leülök enni, rámförmed, hogy nem tudnék-e csendben lenni, mert szabadnapos és nyugalomra vágyik!!! (zörgött a zsemlés zacskó)... ezen már csak nevetek. 

 

Rátett még egy lapáttal a vita hevében, hogy kijelentette, hogy soha nem akar gyereket - már mondta 3 éve, minek hozom fel, "hiszen megbeszéltük, téma letudva". "ha akart volna, már lett volna neki régebben" - nem érti, ez miért esett szörnyen rosszul!!! Mondom én se holnapra terveztem, de nyilván ennyi idősen megfordul az ember fejében, ha szerelmes, hogy egymástól akarunk, nem?Én sem akartam amíg nem volt párom.

 

Viszont ahogy beszélt velem, az jutott eszembe, hogy a gyerekünkkel is így beszélne? Én soha nem tenném ki a gyerekemet ilyen bánásmódnak .

 

Tudom, lépnem kell. Itt vagyok külföldön az Isten háta mögött, munkanélküliként, feléltem a tartalékaimat. A jó pont, hogy tett rá utalást, hogy nem hagy szarban anyagilag (ő sem gazdag) - viszont békülni sem hajlandó.

 

 

 

 

 

  1. 2018. február 4. 11:1877.

    Nem olvastam végig a hsz. at de azt olvastam, hogy Bika jegyű..Azt gondoltam Rák, ők olyan sértődősek..:)

  2. Torolt_felhasznalo_383651
    Torolt_felhasznalo_383651
    2018. február 2. 15:4376.

    Eléggé késő felébredni, épp most.


    Most már lesz ami lesz.............


     

    előzmény:
    btrixi18 (73)
    2018-02-02  08:28
  3. 2018. február 2. 15:0375.

    Egyébként érdemes lehet a vérnyomását figyelni, hogy nem magas-e, meg pl. gyomorfekély vagy hasonló betegség miatt van-e a rossz közérzet, illetve a sport nagyon jótékony hatású lehet, mivel feszültséglevezető és tartást ad!

    előzmény:
    btrixi18 (73)
    2018-02-02  08:28
  4. 2018. február 2. 14:5874.

    Hát szerintem most így terhesen ne kezeld sehogy, ha már eddig nem jutott eszedbe, hogy ez téged zavar, akkor gondolj arra, hogy eddig se zavart, most se legyen másként. Ennyi. Majd ha megszületett a gyerek, és kicsit már meg is nőtt, és nem lesz jobb bajod, akkor próbálhatod megnevelni a férjedet, de valszeg nehéz dolgod lesz, arra készülj, és nem lesz két perc! Először az kell, hogy az ilyen ember egyáltalán észrevegye, hogy mit csinál, mert ő nem látja magát kívülről, és nem biztos, hogy a szembesítés zökkenőmentes lesz. Az ilyen a gyerekkorból hozott sérülései, az érzelmeinek és hangulatainak a kezelésének a képtelensége miatt állandóan visszaeshet, nagyon hosszú folyamat lehet, míg megtanulja, hogy hogyan viselkedjen, és közben hogyan érje el, hogy ő maga is elégedett legyen. Simán lehet, hogy a pszichológust vagy egyéb módszereket hülyeségnek tartja és esze ágában sincs ilyesmire időt szánni. Egy esélyed van, ha eléggé szeret téged meg a gyereket, akkor lehet rá hatni a szembesítéssel, és akkor talán önmagától lesz motívációja, hogy változtasson. Ha nem, akkor kénytelenek lesztek elviselni. Ha van humorérzéke, azzal még lehet próbálkozni, hogy humorral szereled le, de lehet, hogy ilyen idegállapotban arra sem vevő.

    előzmény:
    btrixi18 (73)
    2018-02-02  08:28
  5. 2018. február 2. 08:2873.

    Sziasztok.


    Az en ferjem is ugyan ilyen 7 eve vagyok vele ket eve hazasok vagyunk.Nagyon sokat kötöszködik napi szinten s nekem sokszor úgy tünik ok nėlkül agressziv.Eleinte nem reagaltam a dühkitörėseire hamar kibékülünk.A gond az hogy terhes vagyok ės egy egy ilyen kirohanást nem birok ilyen állapotban elviselni(rögtön sirnom kell gondolom a hormonok de amugy is ėrzėkeny vagyok) .Nagyon aggodom a babáėrt. Milyen apa lesz?máskėnt nagyon odaadó s bármit megtenne ėrtünk mikor ėpp jókedvű. Mitėvő legyek?Hogy kezeljem?

  6. 2012. Április 1. 12:3072.

    én is ezt gondolom

    nekem is ilyenekhez volt szerencsém

    ők nagyon is kinézik ki az aki manipulálható

    csak akkor van gond,ha rosszul tudják.és a csendes kis csaj visszaüt,szól,vagy szétveri netán a lakást..mert nem tűri hogy bele rugjanak

    szerintem aki mocskolódik,úgy beszél az előbb utóbb üt is.én ezt tapasztaltam

     

    különböző horoszkópokkal volt már dolgom..úgyhogy ez tök független a horoszkóptól

     

    egy normális kapcsolatban a napokig tartó sértődés szerintem nem is létezhet,csak akkor ha az illető nem teljesen normális.főleg ha gyerek is van

     

    a gond az hogy az ilyenek mindíg meg fogják magyarázni,álltalában az ellőttünk lévő nőt,házastársat ex barátnőt is szidalmazza..mert az ivott,mert sminkelt,mert megcsalta,mert kurvás volt,mert szórta a pénzt..mindenki hibás csak ők nem

    azt is észrevettem hogy aki agresszív az valószínű már az előttünk lévőt is lehet hogy felpofozta már

     

    néha az ember szívesen megkeresné az exet és meg érdeklődné hogy vele mit tett.miért mentek szét..mert ott ahol az elődünk pl.már öngyilkos lett,vagy szélütést kapott,vagy alkoholista lett..ott szerintem bejátszik a pasi viselkedése

    lásd whitney houston akit a férje szoktatott rá a drogokra,és lezüllesztette

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_993899 (54)
    2012-02-03  17:48
  7. 2012. március 31. 23:1571.
    Ez az ember verbálisan agresszív. Ne várd meg, amikor már a tettlegességig fajul!
    előzmény:
    deeg (1)
    2012-02-03  11:28
  8. Torolt_felhasznalo_330624
    Torolt_felhasznalo_330624
    2012. március 31. 04:5870.

    Bocs, hogy belekotty, de valóban van különbség a májusi és júniusi Bika között, mert ez utóbbi NEM IS Bika, hanem mondjuk Ikrek, kb. május 21-22-től... :)

    Nincs harag, igaz?

    Emellett ennyire általánositani nem lehet. Én is Bak vagyok. Nem vagyok kemény, sőt, mérhetetlenül érzékeny vagyok, művészlélek. Bakként. :) Tudom, Te is általánosságban irtál.

     

    előzmény:
    zsaki71 (46)
    2012-02-03  14:04
  9. 2012. március 30. 20:5669.

    szia. evvel a palival nincs neked jovod.  nem kell gyerek neki, es mi az, hogy husszu napokig meg sertodik?  hol vagyunk? az elemibe ?

    nezd maradjatok  BARATOK,  FOLEG HA KULFOLDON VAGY, ( HOL ELSZ???) es mindenki menjen a maga utjan.

    hogy a fenebe lehet olyan emberel elni aki ugy viselkedik,, mint egy 10 eves.

    hidd el meg talalod az igazit,  csak ki kell varni.  addig is elje, most keressel barmilyen munkat, es oruljel az eletnek. a baratodat meg hetente egyszer hivd fel.

    sok sikert. 

    előzmény:
    deeg (1)
    2012-02-03  11:28
  10. 2012. március 30. 18:1668.
    Sértődősködjön magának az ilyen pasi-lepattintanám egy szempillantás alatt.
    előzmény:
    deeg (1)
    2012-02-03  11:28
  11. 2012. március 30. 18:1167.

    Egy ilyen emberrel, aligha lehet közös jövőtök.

    Te gyerekre vágysz, ő nem akar.

    Három év alatt kiismerhetted,(nem értem, hogy bírtad ennyi ideig elviselni) és ha jól veszem ki a szavaidból, ő sem akarja a folytatást. 

    Viszont nehéz helyzetben vagy, ha külföldön éltek, és nincs munkád. 

    Van lehetőséged, hogy dolgozni tudj, vagy inkább távolabb tőle, szeretnél új életet kezdeni?

    előzmény:
    deeg (1)
    2012-02-03  11:28
  12. Torolt_felhasznalo_993899
    Torolt_felhasznalo_993899
    2012. március 30. 18:0266.
    Hehe, ezt meg nem csodálom: mindkét baszogatós párom Bak volt
    előzmény:
    mallorca (57)
    2012-02-04  01:04
  13. Torolt_felhasznalo_993899
    Torolt_felhasznalo_993899
    2012. március 30. 17:5865.

    Bocsesz, nem tudom kihagyni:

     

    Ne aggódj, majd lesz gyereke. Mástól! És nagyon gyorsan ám! Amint Tőled lelép, az új csajt egyből teherbe ejti. Akkor már éppen "elfelejti", hogy ő ezt a témát már "letudta".

     

    Megint csak tapasztalatból beszélek. Sajnos :-( ...bár nekünk lett gyerekünk, de csak mert amikor másodszorra is teherbe ejtett, azt a babát már nem engedtem elvetetni, mint ahogyan az elsőt még hagytam. Csak mert a lakásfelújítás fontosabb volt, és akkor éppen nem volt aktuális egy baba. No comment, én hülye meg hagytam, hogy elvetesse. És ezek után nem hagytam el!!! Én sem vagyok/voltam normális, hogy vele maradtam. De most már mindegy, legalább van egy édes-aranyos kisfiam.

     

    Most bezzeg, 53 évesen se nem fáradt egy kisbabához, se nem érdekes, hogy az első házasságából már van neki két gyereke (+ velem is egy). Csak pont és éppen az enyémet nem akarta. Most az új csaj alig 1 év után teherbe eshetett és hamarosan szül.

    előzmény:
    deeg (1)
    2012-02-03  11:28
  14. 2012. február 5. 13:1564.
    púpodtól
    előzmény:
    mallorca (61)
    2012-02-04  19:38
  15. Torolt_felhasznalo_895848
    Torolt_felhasznalo_895848
    2012. február 5. 12:3363.
    Otthagynám... de gyorsan.
    előzmény:
    deeg (1)
    2012-02-03  11:28
  16. Torolt_felhasznalo_895848
    Torolt_felhasznalo_895848
    2012. február 5. 12:3162.

    Tudod mit kell tenned. Le is irtad. Lépned kell.

     

    Szvsz én otthagynám, és kinlódjon vele az aki akar. Ez a pasas beteg pszichésen, és ez késöbb se lesz jobb hidd el. 

    előzmény:
    deeg (1)
    2012-02-03  11:28
  17. 2012. február 4. 19:3861.

    Azt, hogy szeretted, azt nem kell elfelejtened, hiszen azt a kevés (vagy lehet kicsit több) jót, amit korábban kipráselt magából, azt kár lenne elfelejteni! A szépre emlékezni jó. Még ha néha fájdalmas is.

     

    Az oké, hogy egy szép dolog született ebből a kapcsolatból, még pedig a gyermeked, de én úgy gondolom, csak azért, hogy valakinek legyen gyereke, egy ilyen embertől, mint deeg-nek van, nem szabad teherbe esni.

    Ha ez még is megtörténik, még ha el is hagyja ezt a férfit, a gyerek miatt akkor is kapcsolatban kell maradniuk, ami senkinek sem lenne jó! A nőnek sem, de legfőképpen a gyereknek nem.

     

    Akkor már inkább várjon még egy kicsit.

    Ha valóban szeretne gyereket, valószínű mindent szeretne neki megadni, amibe egy szerető apa is tartozik, aki figyel rá! Így szerencsésebb, ha inkább egy olyan pasinak szül gyereket, aki akar is, és nem kell attól félni, hogy most hány napig fog durcásosdit játszani. 

     

    Ráadásul 1 gyerekkel ha tetszik, ha nem, azért nehezebb párt találni is.

     

     Rennika, neked is szorítok, hogy mielőbb megszabadulj a pópodtól!

    előzmény:
    Rennika (60)
    2012-02-04  13:44
  18. 2012. február 4. 13:4460.

    Kedves tintahal,és mallorca!

    A hozzászólásaitokat olvasgatva úgy éreztem,mintha nekem írtátok volna,vagyis a férjemről beszélnétek.....

    Az én férjemre illetve helyzetemre ismertem rá az írásitokból.

    Csak megerősítettetek,hogy nekem is el kell felejtenem,hogy valaha szerettem ezt az embert.

     

    deeg! egy tanács....ne kövesd el azt a hibát,hogy szülsz neki.Én szültem a férjemnek,igaz a gyermeket nem bánom,sőt ő az egyetlen szép dolog a házasságomban.Hamár szültem,de legalább előbb tudtam volna az eszemre és a szüleim véleményére hallgatni,és nem a szívemre.Nem szabadott volna adnom ennyi eséyt,és a legutóbbit is mélységesen bánom.Csak arra volt jó,hogy teljesen elhidegüljek tőle,és már ne akarjak egy fedél alatt lenni vele-így ilyen formában legalábbis.Mivel változni nem tud,hiába ígérte, ezért végleg beláttam,nekünk nincs közös jövőnk....."csak" egy gyönyörű gyermek köt össze minket.

     

    Ő is visszasírt....

     

    most meg 1 hete úgy néz ki,mintha ő lépett volna le tőlünk.

    Tegnap 5 nap után hazajött.....fürdeni.Szó nélkül elment, a gyerek kezére előbb még ráütött...

     

    Én is próbáltam segíteni neki,illetve tegnap már azon gondolkodtam,hogy,ha én még türelmesebb lettem volna,akkor nem jutottunk volna idáig.

     

    Próbáltam türelmes lenni,de sajnos az később másképp jött ki rajtam.

     

    Amikor megütött,szerintem mindketten tudtuk,nincs folytatás....

    és azóta nem jár haza.

     

    Elhiszem,hogy fáj neked,nekem is nagyon nagyon rossz....sőt nekünk gyerek is van,sokkal rosszabb!!!

     

    Felejtsd őt el!!!!

    előzmény:
    deeg (1)
    2012-02-03  11:28
  19. 2012. február 4. 01:2159.
    javítás: ne kezdd el . . .
    előzmény:
    mallorca (57)
    2012-02-04  01:04
  20. 2012. február 4. 01:1858.
    keress munkat ott vagy otthon.
    előzmény:
    deeg (1)
    2012-02-03  11:28
  21. 2012. február 4. 01:0457.

    Kedves deeg!

     

    1-től az utolsóig végig olvastam a topicot, és most írok egy "keveset" én is! Hátha Te is elolvasod ;)

    Ahogy olvastam a történetedet, itt-ott magamra ismertem, és bár elmosolyodtam magam, tudtam ez csak a felismerésnek szól. Bennem is voltak hasonló hibák, csak a jelenlegi párod és köztem az a különbség, hogy én felismertem a hibákat, és változtattam rajtuk, amikre bevallom kicsit büszke is vagyok. Ahogy olvastam az indító sztorit, majd a hozzászólásaidat, nagyon úgy néz ki, hogy a párod képtelen a változásra, de nem is nagyon akar! Ez inkább a nagyobb baj. Ő elfogadta azt (mert ez a kényelmesebb), hogy "ő ilyen" és ezzel le van tudva részéről.

    Hát a nagy szart! (bocsi, én meg ilyen vagyok ) Az oké, hogy ő ilyen, de a másiknak meg ezt nem kell elviselnie!

    Írtak itt olyanokat, hogy gerinctelen, és nem meri a szemedbe mondani a dolgokat, vagy hogy arra játszik, hogy Te szűrd le az egészből azt, hogy Te vagy a rossz. Lehet itt van a megfejtés, de lehet nem. Lehet arról van szó (persze távol álljon az okoskodás tőlem csak így egy olvasatra, ismeretlenül a másik felet, stb.) , hogy mivel azt ő érzi, hogy Te szereted, ez egy fajta biztonságot nyújt neki, és meg van róla győződve, hogy ebből a kapcsolatból csak ő léphet ki, amikor "neki elege lesz", így ennek biztos tudatában ő szarik rá, hogy megsért-e téged vagy megaláz, hiszen gondolja- úgy sem fogod ott hagyni!

    Neki ez így kényelmes, és emiatt elvan.

    Majd akkor fog pofára esni, ha lelépsz a jó francba ettől a pasitól! 

     

     Vannak idegesítő dolgok az ember életében, ez tény. Nekem is volt olyan, amitől idegbajt kaptam, amikor az egyik párommal voltam együtt.

    Képzeld(képzeljétek) el, amikor egymás mellett fekszünk tv nézés közben, barátnőm feje a vállamon, és folyamatosan jégkockát rág a fülembe! A filmet sem hallottam, és idegesítő is volt. Tele volt a hócipőm a "jeges estékkel", de aztán egyszer kiderült, hogy azért rágja a jeget, mert fáj a gyomra, és attól megnyugszik.

    Lehet mondani, hogy faszság. Nem érdekelt, mert ha neki attól jobb lesz, egye. Onnantól nem idegesített, mert

    1: - tudtam, azért rágja, mert eleve rosszul van ( sajnáltam, így nem fogom még baszogatni is)

    2: - szerettem, és így ami javít a rossz állapotán, azért nem fogok szólni neki.

     

    Sok párkapcsolat a kommunikáció hiánya miatt fut zátonyra. Nekem alap kapcsolaton belül, hogy beszéljük meg a dolgokat.

    Ha a párodnál ez lehetetlen, akkor játsz le magadban pár szitut a későbbi években. Komoly problémáknál, hogy vajon azokat hogy fogjátok megbeszélni, kezelni??

     

    A gyerek kérdésre pedig csak kérdeznék egyet:

    - ezeket a tulajdonságokat, amikkel a párod "rendelkezik",  Te komolyan tovább szeretnéd örökíteni a saját manódba? Válaszolj magadnak, de ne kezd el azt, hogy: de a jó tulajdonságai így, meg úgy, és hogy ilyen, meg olyan szeretetre méltó, stb. Nézd meg, Te hogy érzed magad az ilyen, meg olyan szeretetre méltó pasid mellett, és válaszolj magadnak! :)

     

    Remélem nem aludtál el olvasás közben! ;)

     

    ui: bak vagy??? Hozzám a bak jegyű nő illik a legjobban   

    előzmény:
    deeg (1)
    2012-02-03  11:28
  22. 2012. február 3. 21:0556.
       Mandy, tökéletesen egyetértek veled. Egészen más eset, mint a mit vázoltam. A hangsúlyt amúgy is arra véltem helyezni, hogy bátorság kell a változtatáshoz, ám a változás sok szépet és jót hozhat. Többnyire hoz is.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_849281 (35)
    2012-02-03  12:35
  23. 2012. február 3. 18:5355.

    sajnálom, hogy ilyen rossz élményeid vannak.

     

    szerintem nem egy típusról beszélünk, szerencsére.

    előttem egy évig sem volt csaja, nem is csajozott (nem tőle tudom, hanem a barátaitól) - mivel külföldön élünk, a "közösség" olyan zárt, európaiak egymás közt. 

     

    pont egy kapcsolatból jöttem ki, hát mindenki melegen ajánlotta, benne megbízhatok, hűséges stb.

    amikor szakítottunk, ő szakított, nem csajozott, hanem szétesett fejjel ült a söre felett, vagy sírt stb. 

    nem akarja a szőnyeg alá söpörni a problémákat, csak nem tudunk róluk beszélni, nem tudunk kommunikálni, elbeszélünk egymás mellett. támadásnak veszi, mert ő NEM szereti saját magát. nincs önbizalma.  

     

    nem is ezzel van a baj, hanem a hisztivel és a haragtartó, depressziós viselkedéssel.

    nem védeni szeretném, csak nem szeretnék átesni a ló túloldalára, és agresszívkodni sem szeretnék. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_993899 (54)
    2012-02-03  17:48
  24. Torolt_felhasznalo_993899
    Torolt_felhasznalo_993899
    2012. február 3. 17:4854.

    Lépj! Most!

    Ha nem teszed, ő fog, és az még jobban fog fájni, hogy vkiért hagy ott téged. Mert az ilyen csak akkor lép, ha a biztosba léphet át. De akkor aztán azonnal lép! És az egy új csaj lesz. Egy új szenvedély, ami kirántja őt a depressziójából. Avagy csak a rosszérzéseiből. Az ilyennek örökös kihívás, hódítás, győzelem és uralom kell. Ez a fajta nem képes a békés együttélésre. Még akkor sem, ha úgy mennek a dolgok, ahogyan ő akarja. Mindig lesz mibe belekötnie, mindig fog vmiért elégedetlenkedni, sértődni, hisztizni, ordítani. Ezzel mindig olyan, mintha egy aknamezőn lépkednél: sosem tudhatod, mi az, ami éppen kiüti nála a biztosítékot. Egyszer olyat is elfogad, amit már te is kicsit neccesnek érzel, máskor pedig olyanon akad ki, amin normális ember soha nem tenné. Olyanon, amin mi max. csak nevetünk, esetleg megbeszélésre érdemesnek találjuk.

    Ennél a típusnál nincsen kompromisszum. Mert ez nem óhajt beszélgetni semmiről. Ez mindent a szőnyeg alá söpör. Mert úgyis csak az jönne ki, amivel ő maga is tisztában van: hogy ő a hülye. És ezt nem akarja hallani.

    Ennek soha semmi nem lesz jó. Ha a kisujjadat nyújtod, az egész karod kell.

    És no para: az új nőnek olyan sitty-sutty gyereket csinál, hogy öröm lesz nézni. Ez is csak neked fog fájni.

     

    Valóban szociopaták, ahogyan itt már vki írta. Az előadás megvan (sovány, rosszul néz ki, sír, szerelmet vall stb.), de el ne hidd! Csak saját magát sajnálja. Hogy éppen nincsen kibe belerúgnia. Ez a típus csakis MAGÁT szereti!

     

    Manipulál, lenyom. Közben persze úgy adja elő, hogy csakis a TE hibád minden. Csiszolatlan gyémántnak tűnik. De nem az! Hanem egy kőbunkó. Csak úgy néz ki, mintha értékes ember volna. Villant jótulajdonságokat. Amikre te rácuppansz, elkezded hinni, hogy az az ő IGAZI személyisége. Pedig dehogy!

     

    Hogy honnan tudom ennyire? Mert az előző 14 évem erről szólt. 13 év a férjemmel, fél év egy férjemnél is durvább szociopatával. Férjem eljutott a testi sértésig: velem is, az első feleségével is és a lányával is. (Feljelentettem.)

     

    (Én Halak, a 2 exem Bak... ha vkit érdekel.)

     

    Aki közepesen tud angolul, annak ajánlom ezt a linket: http://www.heartless-bitches.com/rants/manipulator

    /redfl aglist.shtml

     

    előzmény:
    deeg (1)
    2012-02-03  11:28

Címlap

top