Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

30 felett az ismerkedés

EnVogue
Létrehozva: 2009. szeptember 23. 19:19

Sziasztok,

 

Íme egy friss pasizós történet, kíváncsi vagyok a véleményetekre. Két hete ismertem meg chatelés közben. Ő 35 , én 33. Azonos a a végzettségünk, kb. az érdeklődési körünk, nem lakunk messze egymástól, rádásul még helyes is, úgyhogy hosszú ideje ő volt az első ffi aki komolyan felkeltette a érdeklődésemet.

Már aznap talákoztunk. Lelkes volt és udvarolt, amibe biztosan az is belejátszott, hogy aznap jött meg egy céges útról a tengerentúlról, és tele volt élményekkel. A randi során említette, hogy a "képben van" még egy külföldi hölgy, akivel most zajlik a szakítás, tavasszal ismerkedtek meg, és másnap elutaznának 1 hétre.

Végül nem ment el a nyaralásra - gondolom nem miattam-, inkább velem találkozott, és a mozi alatt végig fogta a kezem.

Eddig szép a történet, a kérdőjelek itt kezdődtek bennem. Ezek után ugyanis 3 napig nem telefonált, és amikor végre felhívtam (ÉN!! - hogy nem halt-e meg),  elég hűvösen viselkedett.

Annak ellenére, hogy ő szabin volt egész múlt héten, én meg félig-meddig itthonról dolgozom, kétszer láttuk egymást az egy hét alatt - mivel ő inkább lakást felújított. A telefonban mindig hűvös, visszafogott, ami nekem fura, mivel én elég közvetlen és vidám vagyok.  

Plusz, egyik randi végén sem kérdezi meg, hogy mikor érek rá megint, és amikor felhív - 5 percre - akkor sem beszéljük meg, hogy mikor látjuk egymást.

Viszont amikor én hívtam fel pár napja, hogy épp ott megyek el a háza előtt, akkor mondta, hogy ugorjak már fel, és örült nekem, valamint marasztalt, hogy aludjak ott (nem aludtam). Hozzáteszem, hogy épp az ex-nej kutyájára vigyázott, a hölgy ugyanis beteg lett, és ő vitte be a kórházba, mert szegénynek senkije nincs. :((

 

Az iménti telefonbeszélgetésünk így szólt.

Ő: "- Szia, gondoltam megkérdezem mi van Veled."

 "Köszi jól vagyok, épp X könyvet olvasom. "Igen? Minden nőnek ez a könyv jön be? Az ex is imádja." ..... ... "Nincs kedved kiugrani hozzám a héten?" - kérdem én elhamarkodottan. "Ööö, de szeretnék... csak még nem nem tudom hogy alakul a hetem." "Ok, de ha jössz, azt jó lenne előre tudni, mert akkor úgy szervezem. Főznék valami vacsit..." "Aranyos vagy. Rendben, akkor előtte mindenképpen szólni fogok." "Jól van, akkor jó focizást" "Oké, puszi, szia."

 

Szóval itt egy pasi, akinek a válása óta folyamatosan volt nője, és aki úgy érzem egy kicsit készpénznek vesz engem. Lehet, hogy csak én vagyok idealista, de egy kapcsolat indulásakor nem a pasinak kellene nyomulnia? Nem kellene egymás nyakán lógnunk?

Nem kellene tervezgetnünk a következő találkákat, hétvégét?

Valamint, normális, hogy az exével még mindig ennyire jóban van?

Persze elfogadom, hogy van múltja, hogy de azt, hogy még mindig a mindennapjai része - legalábbis úgy tűnik - azt nehezebben.

 

Szóval öntsek tiszta vizet a pohárba, vagy várjam ki hogy mi lesz? (Ez utóbbi nekem nekezebben megy, mert hozzászoktam hogy az életem többi területét én irányítom, és a tehetetlenség zavar - de igyekszem.)

 

Puszi és minden hozzászólást köszönök,

 

E.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. 2018. június 11. 10:1581.

    Hol tart az ügy????

    előzmény:
    Kövesdiági (80)
    2018-05-30  17:37
  2. 2018. május 30. 17:3780.

    Igazad van  - nyomuljon a férfi....főleg az elején!   Épp nem régen hallottam/olvastam, hogy a pasik azért " olyanok -olyan nem férfiasak, mert a nők túl nem nőiesek"   a klasszikus  szerepekben!   És  valóban furcsa -zavaros az ex-szekkel való kapcsolattartása...


    Én meggondolnám a komoly/hagyományos kapcsolatba való keveredést/bizakodást   ezzel a pasival.....De  - csak mozizni, sétafikálni, unalaoműzni jó....

  3. 2018. május 29. 16:2479.

    Sziasztok


    Érdekes amiket itt olvasok, hogy első hónapban a nő ne keresse a pasit, vagy mit tudom én milyen szabályok. 


    Nekem meg pl pont herótom van az eféle játszmáktól. És akkor a pasi sakkoza ki hogy mit akar a lány. Én egyet tudok mondani, a legszebb dolog a természetesség, folytonosság. Egy jó kapcsolatnál ilyen fel sem kell hogy merüljön, vagy hogy ó hát ő még nem is keresett soha, na tesztelgessük stb...ez mindent elvisz szerintem. Nem is értem nőket, miért gondolják hogy hát "ők aztán nem, mert akkor ribancok".Elhiszem hogy vannak palik akik meg akarják fektetni őket, azokon szerintem a nők érzik is ezt a szándékot, nyomulnak ...ott más. Na de egy normális pasinál, akivel ismerkedünk, mi szökség van ilyen hülyeségekre?.


    Én szeretem ha a lány is kimutatja felém hogy nem vagyok közömbös neki, nem játsza a király kisasszonyt. Ettől a szememben nem lesz kevesebb, sem ribanc. (már magát a szóhasználatot sem bírom amit a nőkre használnak sokan).


    Én pl úgy gondolkodom, ha a lány jelét nem mutatja magától, soha nem ír rám, dob egy sms-s vagy felhív, elgondolkodom azon hogy ez így lesz? netán nem is érdeklem, legyek papucs...szóval a természetesség a legjobb szerintem. Imádom ha nem érzek játszma szagok tömkelegét egy ismerkedésben, hanem csak tiszta őszinteséget.


    De vessetek rám követ nyugodtan :D

  4. 2010. január 5. 15:0178.

    Szia kacsa,

     

    kérdezted, igaz, csak novemberben, de én csak most olvastam. :) 

     

    Képzeld, a héten leszünk 4 hónaposak, és még mindig együtt!!!

     

    Úgyhogy azt hiszem Nála csak ki kellett várni, hogy bekomolyodhasson a dolog. :)

     

    Azóta már bemutattuk egymást a családnak, megismertem a barátait, rendszeresen együtt vagyunk, és az esetleges összeköltözés témája is szóba került, úgyhogy minden ok.

     

    Remélem így is marad...

     

    BUÉK!

     

    E.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_113620 (77)
    2009-11-23  12:19
  5. Torolt_felhasznalo_113620
    Torolt_felhasznalo_113620
    2009. november 23. 12:1977.

    Szia!

     

    Mostanában erre jártam, és megígérted, ha történik valami, akkor elmeséled... Na, mesélj!!! Mi a helyzet? Kíváncsi vagyok!

     

    Üdv! Kacsa

     

     

     

    előzmény:
    EnVogue (76)
    2009-09-25  17:13
  6. 2009. szeptember 25. 17:1376.

    Kedves kacsa,

     

    nagyon köszönöm a tündéri aranyos választ!!! Szerintem mi nagyon hasonlóan gondolkozunk!

     

    Ha lesz feljemény, akkor igérem tájékoztatni foglak, és sok-sok türelmet kívánok a babához! :)

     

    Puszi,

    E.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_113620 (70)
    2009-09-24  05:57
  7. 2009. szeptember 25. 17:0475.

    Kedves angelvictory,

     

    1. honnan veszed, hogy aki külföldre jár alkalmanként munka ügyben az nem csetel??? Nem értem a kettő közötti összefüggést, minthogy én is járok külföldre munkaügyben, mégis csetelek - meg barátaim is vannak. Mennyi idős vagy, 15?

     

    2. nem szokásom senkire rátelepedni. Soha nem kérdezném meg pl. egy pasitól azt, hogy "miért nem hívsz" legfeljebb azt, hogy "hogy vagy, mi újság". Őt is kevesebbhez hívtam, mint Ő engem.

     

    3. kívánom, hogy olyan férfivel találkozz, aki még mindig a nejével van elfoglalva, akkor talán megérted, miről is beszélek.

    Szerintem nem szabad/nem fair elkezdeni úgy egy kapcsolatot, hogy még nem zártad le az előzőt, de ezek szerint Te másképp gondolkozol.

     

    4. ha még soha nem hívtál meg magadhoz pasit - pl. a kertedbe borozgatni - akkor sok jó kimaradhatott az életedből.

     

    4. no komment :)

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_929143 (54)
    2009-09-23  20:39
  8. 2009. szeptember 24. 20:0174.

    Kedves Envogue!

     

    Arra nem gondoltál, hogy egy sokadik alkalommal, amikor majd ő keres meg téged telefonon azzal, hogy hogy vagy és megintcsak nem kér randiidőpontot, felugranál hozzá és megkérdezd, hogy nem értettél félre vlamit?

    A magam részéről -harmincon túl egy közel nyolc éve tartó párkapcsolat tapasztalatával- sokkal jobb ötletnek tartom tiszta vizet önteni a pohárba..... én így csinálom mindig és az őszinteséget még soha nem kellett megbánnom.....Olyanra viszont tudnék példát, amikor az ember csak agyal és agyal ahelyett, hogy egy őszinte beszélgetéssel elrendezne mindent.

    SZáz szónak is egy a vége: én alkalmasint megkérdezném. Ha meg ez a megoldás távol áll tőled, akkor sztem annak is oka van....És ha magadba nézel, biztos tudod is, hogy mi az.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  9. Torolt_felhasznalo_354806
    Torolt_felhasznalo_354806
    2009. szeptember 24. 08:2473.

    bocs de abba a pillanatban kellett volna  lapátra rakni mikor a fia miatt ledorongolt

     

    hát elég egyértelmű hogy nem akart felvállalni csak szórakozott veled

    előzmény:
    victoria28 (67)
    2009-09-24  01:27
  10. 2009. szeptember 24. 08:0672.

    először is leszögezem, hogy csak a topic nyitótvolvastam.

     

     ne legyen igazam, de én úgy érzem, hogy ebből nem lesz semmi komoly. kár az erőfeszítésért.

    előzmény:
    EnVogue (1)
    2009-09-23  19:19
  11. 2009. szeptember 24. 06:4071.

    én nem keresek, mert egyedül érzem jól magam :)

    egyedül nevelem a fiaimat, ha majd kirepülnek, és túl nagy lesz a  csend, akkor szerzek még egy macskát!

    előzmény:
    EnVogue (8)
    2009-09-23  19:35
  12. Torolt_felhasznalo_113620
    Torolt_felhasznalo_113620
    2009. szeptember 24. 05:5770.

    Szia!

     

    Bocs, hogy nem olvasok vissza, nem tudom, másoknak mi a véleménye...

     

    Mintha a magam kapcsolatát olvastam volna (a párom előtti időkből)

    Ebben szerintem még minden benne van, de amivel számolnod kell: Mindketten elmúltatok 30 évesek! Ami nem baj, de az ember már másképp köti a kapcsolatait, mint 20-onévesen... talán ezért sem lógtok egymáson úgy, mint ahogyan Te azt várnád... ráadásul ezt a férfit szerintem megingatja a régi kapcsolata. Még nem engedte el az előző kedvesét... ami bíztató, mert legalább tud kötődni egy másik emberhez! Az én volt pasim mindennek a tetejébe egyszerűen képtelen volt normális kapcsolatra. És nem tudom, meddig tartott a házassága, de nagyon úgy tűnik, hogy bizonyos szempontból a "gyászreakciója" tart még. Úgy értem: még most dolgozza fel a válását.

     

    Az ilyen pasik nem bírják, ha szabályozni akarod a randikat. Ha a helyedben lennék, főznék valami finomat, amit le tudok fagyasztani. Ha jönne, kikapnám a fagyasztóból és meglenne a vacsi... Hozzáteném: főztem volna frissen, akkor sokkal finomabb lenne, csak nem tudtam, hogy ma együtt vacsorázunk...

     

    Most kibírnám, hogy nem telefonálok (nagyon hamar leesne neki, hogy nem hívod, és szóvá tenné, mert azért az ilyen pasik imádják, hogy van valaki, aki számbaveszi őket!!!) kivárnám, hogy Ő hívjon, és amikor megemlíti, hogy "régen nem hallottam rólad..." vagy "úgy el vagy veszve..." akkor azt mondanám, hogy mostanában elég sok a dolgom, van egy új feladatom, ami miatt most nagyon lelkes vagyok, és hát, őszintén szólva, nem tudom, hogy Neked nem volt-e a terhedre, hogy én kerestelek..." ami nekem bejött: igazából úgy gondolom, hogy egy kapcsolatban megvannak a női és megvannak a férfi szerepek. Számítok rá, hogy ha hiányzom, akkor meg fogod tenni a megfelelő lépést... most például felhívtál, tehát valamennyire hiányoztam... ha szeretnél velem találkozni, Neked kell kezdeményezni, különben ribancnak érezném magam... erre lépnie kell valamit.

     

    És ne keseredj el, ha kurtán-furcsán fejeződik be a beszélgetés, mert ezzel azért adsz az öntudatnak... akkor elmegy és átgondolja. Aztán majd lép valamit. Ebben benne van az is, hogy észhez tér, és sajnos, az is, hogy nem változik semmi... akkor viszont nem érdemes az energiát pazarolni rá. Keresni kell mást!

     

    Hasonló típus voltam, mint Te. Hozzá voltam szokva, hogy" még az is be van írva a naptáramba, hogy mikor megyek aludni."

     

    Kívánom, hogy jól süljön el a dolog, és hamarosan ilyen problémáid legyenek, mint nekem: pl: nem alszik a gyerek... 

     

    Remélem, leírod, hogy mit csináltál, és hogyan sikerült!

    Szorítok Neked!

    előzmény:
    EnVogue (1)
    2009-09-23  19:19
  13. 2009. szeptember 24. 04:5069.

    Azt hiszem kevés nálam profibb van a netes kapcsolatokban.

    Én még a barátnőimet is netes oldalon ismertem meg. :-) A barátnőim próbálkozásait is végig figyelemmel kisértem.

    Ezen kívül több évig vezettem társkeresőt.

    Sokat megtanultam a  férfiakról és a nőkről és a társkeresőkről.

    A legfontosabb: A férfi alapvetően vadász. Ha elveszed a játékát nem kellesz Neki. Ha felhívod az olyan, mint amikor a vadász ül hajnalban a magaslesen és a szarvas oda menne és lefeküdne elé, hogy lőj le.

    Én is találálkoztam több pasival. A mostani párom is egy társkereső oldalról ismerem.2 éve vagyunk együtt. Ha egy férfinak kellesz, akkor megtalálja a módját, hogy keressen.

    A lefontosabb szabály: SOHA NE HÍVD FEL AZ ELSŐ HÓNAPBAN!!!

    Abban az esetben hívhatod fel, ha a megbeszélt randira nem érsz ki időben. Akkor illik, de ez az egyetlen eset.

    Azt is tapasztaltam, hogy az anyagiak számítanak és nem csak a nőknél, hanem most már a pasiknál is. Az iskolai végzettség is fontos szempont, de a pénzzel az is pótolható. Ha egyetemet végzett pasi a mamájával él és csak egy16 éves kis polszkija van hendikeppel indul az érettségizett kő gazdag pasival szemben. Ez a világ ma ilyen.

     

    Konklúzió: Keress egy másikat ezt meg ha felhív mond meg Neki, hogy keresgélsz még és hogy Neked más az igényed a partnerra vonatkozóan.

    Azért lehet, hogy van max 5 % esély arra, hogy el kezd kepeszteni. :-)

    előzmény:
    EnVogue (1)
    2009-09-23  19:19
  14. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2009. szeptember 24. 04:3768.

    Egy kapcsolatban igenis a férfinak kell "nyomulni", de azt sem kell elfelejteni hogy időnként kell  azért visszajelzés ha a kedves jól csinálja amit és ahogyan csinálja.

    Ha három napig nem keres akkor nem vagy olyan fontos számára.

    Én pasiból vagyok de nem tudnám megálni hogy fel ne hívjam a kedvesem már egy nap után.

    Ha még az ex dolgaival van elfoglalva akkor igazándiból még nem engedte el és ez tudod mit jelent , csak második lehetsz.

    Egyébként a leírtak alapján a pasid egy "hüvös" tipus én csak igy nevezem akinek csak akkor kell a másik mikor éppen hangulata úgy engedi. 

    Keress olyat aki úgynevezett "bújós" tipus , sajnos egyre kevesebben vagyunk.

     

    Szép napot neked.

     

    Lajos
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  15. 2009. szeptember 24. 01:2767.

    En ugyan nem vagyok harmincas, de kb. ugyanez az abra nalam is. Chat-es ismeretseg. O elvalt, en kulonelek, de meg nem vagyok elvalt. Mar az elejen mondta, hogy nehezen tudja elfogadni, hogy en tulajdonkeppen meg valakinek a felesege vagyok. /nem is elunk egyutt az ex-emmel/. Abban maradtunk, hogy baratkent neha talalkozunk. De jobban belemelyultunk, szex stb. Hetenkent kb. ketszer talalkoztunk, naponta telefonalt, tobbnyire a munkahelyi telefonjarol, amit sokaig nem adott meg. Van egy fia, aki nem tud rolam. Egyetemre jar, neha van otthon. Egyszer telefonaltam, amikor a fia vette fel. Nagyon goromban kiosztott, hogy hazatelefonaltam. Bar nem ertettem, tovabb ment a dolog. Egyre ritkabban talalkoztunk nala. Hozzam nem akart jonni, mert a lanyom kozel lakik. Bar az en gyerekem tud rola.

    Ket hete talalkoztunk, amikor kozolte, hogy semmi sem valtozott, szeret stb..stb, de valtozatlanul kenyelmetlenul erzi magat a kapcsolatban. Nem szakitottunk, de "kicsit hutsuk le a dolgokat". Azota egyszer telefonalt, en nem hivom. 

    Volt idom gondolkozni, es egyre inkabb meggyozodesem, hogy

    1. vagy van valakije /bar rakerdeztem, tagadja/

    2. vagy egyszeruen csak nem jovok be nala

    Mellesleg 22 honapja tart/ott/ a dolog.

    Ezt fejtse meg valaki....

    előzmény:
    EnVogue (1)
    2009-09-23  19:19
  16. 2009. szeptember 23. 23:2866.
    Mivel  komoly kapcsolatban utaznál,úgy látom,felejtsd el a pasast.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  17. 2009. szeptember 23. 22:3165.

    A film után: Egyszer majd te leszel a kivétel!:-)

     

    A chat-es fickót meg ne kergesd, maximum ha ő nem kezd el nyomulni és nem jön rá, hogy mit veszít, akkor "olajos palacsinta" lesz belőle (tudod, a palacsinta sütésénél is mindig kell egy, amiből nem lesz semmi, csak arra kell, hogy felszívja az olajat. Amit a tökéletes "pali" megsütése előtt ki kell dobni).

     

    Sok sikert! 

     

     

     

    idézet:
    Nikon80 (64)
    2009-09-23 22:21:43
    Egészségügyi dugás.
    előzmény:
    Nikon80 (64)
    2009-09-23  22:21
  18. 2009. szeptember 23. 22:2164.

    A film után: Egyszer majd te leszel a kivétel!:-)

     

    A chat-es fickót meg ne kergesd, maximum ha ő nem kezd el nyomulni és nem jön rá, hogy mit veszít, akkor "olajos palacsinta" lesz belőle (tudod, a palacsinta sütésénél is mindig kell egy, amiből nem lesz semmi, csak arra kell, hogy felszívja az olajat. Amit a tökéletes "pali" megsütése előtt ki kell dobni).

     

    Sok sikert! 

     

     

     

    előzmény:
    EnVogue (63)
    2009-09-23  22:10
  19. 2009. szeptember 23. 22:1063.

    Szia,

     

    a filmeket láttam, de az előadásokat meghallgatom, köszönöm!!

     

    E.

    előzmény:
    jtfun80 (53)
    2009-09-23  20:36
  20. 2009. szeptember 23. 21:4562.

    Sajnos a pénzügyi különbségek igenis gondot jelentenek. Pont most vezette le egy fiú barátom, hogy ha egy pasi kevesebbet keres:

    1. zavarja

    2. kihasználja a nőt

     

    Én egyiket sem akarom, de van rá esélyem.

    előzmény:
    SSszonja (55)
    2009-09-23  20:40
  21. 2009. szeptember 23. 21:3561.

    Értem amit írsz..de csak félig értek veled egyet..ami nem baj.

     

    Helyesírás: teljesen igazad van, én is kiábrándítónak tartom ha valakinek rossz a helyesírása. De azzal nem értek egyet hogy csak azoknak rossz, akiknek nincs diplomája. ( bátyámnak ugye már említettem, hogy nincs...a helyesírása tökéletes, nem ezen bukott el a dolog) de abban is igazad van, hogy a két teljesen külön világ nem valószínű hogy együtt megfér.

     

    Én pl ismerek több olyan embert is, nem közeli ismerősök, akiknek van diplomája, jól is él, nagyon, de nem a szakképzettségéből, hanem mindenféle kétes ügyletekből. 

     

    LÉnyeg talán az, hogy nem egyszerű párt találni a neten.

     

     

     

    előzmény:
    SSszonja (55)
    2009-09-23  20:40
  22. TCS
    TCS
    2009. szeptember 23. 21:3260.

    1, aki egy ceges tengerentuli utrol jon vissza az nem chaten szerzi sem a barati sem a szorosabb kapcsolatait

    2,van aki hatarozottan gyuloli ha ratelepszenek es elvarjak hogy nyomuljon

    /hivj, miert nem hivsz, ../ 

    es nem hagyjak nyugodtan dolgozni /pl en is/

     

    3, hogy valaki az volt nejevel kapcsolatot tart az normalis.

     

    4, Nem vagy te egoistan onzo?

     

    5,  ha valaki az  2 evesen "kettonk telefonbeszelgeteset" valaha is kifecsegne ,mert onmaga keptelen ertelmezni ,

    azt en azonnal leirnam. ezzel a nics kedved kiurani hozzammal meg egy eletre el is asna magat.

     

     

    idézet:
    angelvictory (54)
    2009-09-23 20:39:30

    Miért ne szerezhetné chaten? Lehet, hogy neki ez a legjobb, hisz rég nem volt itthon, a régi kötelékek meglazultak.

    Egoistán önző? Az milyenféle?

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_929143 (54)
    2009-09-23  20:39
  23. Torolt_felhasznalo_544962
    Torolt_felhasznalo_544962
    2009. szeptember 23. 21:1959.

    egy csomó diplomás nem tud helyesen írni. csak tudják használni a helyesírásellenőrzőt, vagy átnézetik mással, amit írnak szóval trükköznek ezirányban.

     

    amúgy kislivus: akinek ennyire számít a diploma, azt le kell tojni.. az úgyis csak a mga sznobközegében hajlandó mozogni. az meg annyira nem izgalmas egy széles látokörű embernek úgyse.

    pénz meg. megint akinek tényleg nagyon fonots, annak nem szabad olyannal kezdenie, akinek nem az. akkor sem , ha van neki. mert nem lesznek azonosak a prioritásaik. egyiknek költekezés lehet, ami a másiknak nem, stb. és ilyen hülyeségen veszekedni? ez van, valakinek fontos a pénz nagyon. ha tesódnak nem az, ilyenekre egyből tojni. mindenféle ember van, ilyen is, olyan is. 

     

    amúgy szerintem hobbi közben sokkal egyszerűbb párt találni, mint társkeresőn. ha vki szeret kirándulni, pl teljesítménytúrázni ha eljár, ha bicajozni, akkor oda, ha olvasni, kinézni egy könyvesboltot, és törzsvevőnek lenni... sorolhatnám.. mindenhol folyamatosan új emberekbe botlik az ember. nyitotnak kell lenni, és kész. és akkor már elebve legalább egy közös pont van. közben még barátok is találhatók, nem csak pár

    előzmény:
    SSszonja (55)
    2009-09-23  20:40
  24. 2009. szeptember 23. 21:0958.
    Én el tundék viselni egy luxuspasit:))
    előzmény:
    SSszonja (55)
    2009-09-23  20:40

Címlap

top