Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Van jó kar.vásár Pesten?

vasember
Létrehozva: 2016. december 18. 10:30

És hol? Elérhető árakkal.

  1. Torolt_felhasznalo_390829
    Torolt_felhasznalo_390829
    2016. december 18. 11:463.

    Egyébként pl. a Stadionok metrómegálló előtt vannak olyan bódék, amikben lehet jó ár-érték arányban vásárolni - jelenleg téli, de mindig a szezonnak megfelelő - cuccokat, ehhez nem kell kar.i vásár.

  2. Torolt_felhasznalo_390829
    Torolt_felhasznalo_390829
    2016. december 18. 11:412.

    Az attól függ, hogy kinek mekkora a pénztárcája. Meg hogy mi a célod a karácsonyi vásározással... Mert lehet, hogy csak egy pohár forralt bort akarsz fogyasztani, de lehet, hogy ott akarod megvenni minden családtagod, barátod stb. ajándékát... Én személy szerint elég ritkán járok kar.i vásárba, mert egyrészt időnk nincs, másrészt pénzünk se sok, harmadrészt pont nem arra van/volt szükségünk, amit ott árulnak. De pl. ingyér is kimehettünk volna meghallgatni a koncerteket, meg csak úgy bámészkodni, a kerületünkben is akár...


    Régen voltak ezek az Aranykapu jellegű vásárok, amik nem annyira a hagyományokra, kézműves mifélékre építettek, hanem játékot, karácsonyfavilágítást, ruhákat, mindenfélét lehetett kapni jó áron - ennek most annyira nincs divatja, végülis ezeket állandó boltokban is meg lehet kapni, és ott praktikusabb is (jótállást és egyebeket tekintve).

Címlap

top