Van jó kar.vásár Pesten?

vasember
Létrehozva: 2016. december 18. 10:30

És hol? Elérhető árakkal.

3 hozzászólás
  1. 2016. december 18. 11:463.

    Egyébként pl. a Stadionok metrómegálló előtt vannak olyan bódék, amikben lehet jó ár-érték arányban vásárolni - jelenleg téli, de mindig a szezonnak megfelelő - cuccokat, ehhez nem kell kar.i vásár.

  2. 2016. december 18. 11:412.

    Az attól függ, hogy kinek mekkora a pénztárcája. Meg hogy mi a célod a karácsonyi vásározással... Mert lehet, hogy csak egy pohár forralt bort akarsz fogyasztani, de lehet, hogy ott akarod megvenni minden családtagod, barátod stb. ajándékát... Én személy szerint elég ritkán járok kar.i vásárba, mert egyrészt időnk nincs, másrészt pénzünk se sok, harmadrészt pont nem arra van/volt szükségünk, amit ott árulnak. De pl. ingyér is kimehettünk volna meghallgatni a koncerteket, meg csak úgy bámészkodni, a kerületünkben is akár...


    Régen voltak ezek az Aranykapu jellegű vásárok, amik nem annyira a hagyományokra, kézműves mifélékre építettek, hanem játékot, karácsonyfavilágítást, ruhákat, mindenfélét lehetett kapni jó áron - ennek most annyira nincs divatja, végülis ezeket állandó boltokban is meg lehet kapni, és ott praktikusabb is (jótállást és egyebeket tekintve).

Legnépszerűbb cikkek