Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Könyvet, karácsonyra?!

klára13
Létrehozva: 2014. december 1. 12:24

      Kedves Lányok, Asszonyok, idetévedt Fiúk!
   Két darab ezer forintos kupont ajánlok fel ajándékként, amelyek a Nők Lapja Könyvklubban beválthatók. Sok szép könyvük van, például parádés szakácskönyveik. A kódot priviben elküldöm annak, aki hasznát venné.
   Békés, boldog karácsonyt kívánok!

  1. 2014. december 6. 18:417.

    A könyv a legszebb ajándék(legalábbis nekem).

    előzmény:
    klára13 (1)
    2014-12-01  12:24
  2. 2014. december 6. 12:476.

    itt is lehet hasznalt konyveket kapni olyan is eleg sok van nekem is.

  3. 2014. december 6. 12:465.

    Van itt egy baratnom a neten tole mar kaptam konyvet ugy hogy o megrendelte nekem otthon es en kifizettem neki o meg elkuldte. sot meg a sajat konyveibol is kuldott nekem ajandekba.


    nekunk nagyon sok Magyar konyvunk volt otthon es azokat sok idobe es meg tobb penzbe kerult potolni, mert sok nagyon kedves regi konyvem nagyon hianyzott es volt amikor rokont baratot megkertem hogy kifizetem es ok elkuldtek a kert dolgokat. legtobbjet valoban antikvariumban stb. tudtak beszerezni nekunk.


    most mar sokkal konnyebb vannak akar antikvariumok is ahol egy bizonyos osszeg felett ha koltok akkor kedvezmenyesen el is kuldik. itt 100 dollarert (22 ezer ft) ket harom uj konyvet lehet venni. otthon ezert hasznaltan egy csomot tudok vasarolni.


    igen igazad van rengeteget olvasok nagyreszt angolul. itt van egy olyan konyvtari rendszer hogy az allamban levo osszes konyvtar valaszteka fent van a neten es online ki tudom valasztani amit kerek es elkuldik a helyi konyvtarba es ertesitenek hogy fel lehet venni. a szolgaltatas ingyenes tavaly Julius ota letezik , fantatsztikus valasztek van tobb millio konyvbol lehet valasztani online.


    igyekszem helyesen irni cask lustasagbol nem mindig hasznalom a  nagy kezdo betuket


    a masik dolog hogy mivel nem Magyar billentyuzettel irok (igy sokkal konnyebb nekem) az angol helyesirasjavito neha belejavit a Magyar szovegbe. pl. a Magyar szot nagy betuvel irja. vagy pl. mivel nem ismeri a sz osszetetelt ha leirom hogy less akkor atjavitja igy es nekem ujra kell javitani hogy lesz legyen belole.


    en sem olvasok E konyveket en szeretem a konyvet a kezemben tartan. masreszt sokat olvasok agyban fotelben stb. es ehhez vagyok szokva.


     

    előzmény:
    klára13 (3)
    2014-12-05  15:32
  4. 2014. december 5. 15:364.

      De jó, hogy könyvekről beszélgetünk, Amarynda! Köszönöm! Most eszembe jutott, hogy nyáron vettem vagy 10 könyvet kiárusításon fiamnak, karácsonyra szánva, és tökéletesen megfeledkeztem róluk!

    előzmény:
    Amarynda (2)
    2014-12-02  07:59
  5. 2014. december 5. 15:323.

    Amarynda, odáig tényleg nem visz el könyvet a könyvklub. Gondolom, főként angolul olvasol, de talán magyarul is módodban áll, feltételezem, mert annyira hibátlanul írsz. S ki tudja, talán antikváriumban találsz magyar nyelvű könyveket, hiszen hagyatékokról el tudom képzelni, hogy odakerülnek. Így találgatok.
           Az E-könyvekkel mi a helyzet? Én még egyet sem láttam igaziból, csak tudok róluk. Nehezen képzelem el, hogy pótolni tudnák a papírlapokat.
          Játékon nyertem az utalványokat, és éppen nincs szándékomban könyvet vásárolni, inkább eladnom kellene, hogy kevesebb maradjon.

    előzmény:
    Amarynda (2)
    2014-12-02  07:59
  6. 2014. december 2. 07:592.

    en szivesen elnek vele de sajnos messze vagyok


    imadom a konyveket rengeteg van nekunk is , es nagyon szeretek konyvet kapni . barmilyen alkalomra

    előzmény:
    klára13 (1)
    2014-12-01  12:24

Címlap

top