Jósnő

kamacska
Létrehozva: 2004. november 5. 14:16
Kérdésem az lenne, hogy voltatok-e már jósnőnél és ha igen milyen élményeitek vannak. Különösen érdekelne MELITTA, ha valakinek ismerős a neve. Köszönöm előre is!
17 hozzászólás
 1. 2017. május 25. 16:4617.

  Ha rendszeresen jo'shoz ja'r, akkor nem azt jo'solta, amit szeretett volna hallani.
  Vagy csak az aznapi dolgot jo'solja e's a ko¨vetkezo" napoke'rt heteke'rt  u'jra  u'jra e's  u'jra beszedi a hulyese'gpe'nzt?
  Maga  saja't uzlete't, T O L V A J T    aja'nl.
  H I R D E T E' S !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   

 2. 2017. május 8. 03:0516.

  JOSOLOK  en  is  Nektek  valamit:


   


  Ha  ilyen  hazugsagokra  es  marhasagokra  dobaljatok  ki  a  penzeteket


       Szegenyen  fogtok  meghalni!


  Az  FIX  !!!

  előzmény:
  mozza (14)
  2004-11-05  16:48
 3. Torolt_felhasznalo_882788
  Torolt_felhasznalo_882788
  2004. november 8. 20:2415.
  Sziasztok!
  Segítsetek légyszíves! Keresem azt a jósnőt, akihez a Xantus Barbara színésznő jár. A Nők Lapjában is írt róla, valami Erzsike. Ha valaki tud róla, megköszönném.
 4. 2004. november 5. 16:4814.
  Én épp ma voltam jósnőnél. :) Valóban nem szabad 100%-ra venni amit mond és nem is szabad úgy írányítani az életed. Én a felét sem jegyzem meg amiket mond, de amikor megtörténnek velem a dolgok, akkor döbbenek rá, hogy ezt megjósolta nekem. Volt már rá példa! Egy vidéki nagyvárosban lakom, a tarifa nagyon vátozó itt 1000-4000 Ft. között van általában. Eddig ötször voltam életeben, midíg másiknál, de érdekes hogy a külföldi pasit, munkát mindegyikőjük megjósolta és talán most valóra is fog válni! :-)
  előzmény:
  kamacska (1)
   
 5. 2004. november 5. 16:1413.
  Dolgozom (sérült gyerekekkel/fiatal felnőtekkel), most kiszállok. :)
 6. Torolt_felhasznalo_798695
  Torolt_felhasznalo_798695
  2004. november 5. 16:0712.
  Sziasztok,

  én személyesen jártam Melittánál februárban. Elég zűrös időszakom volt, tanácstalan és (szerintem, ill. magamhoz képest) nyitott voltam. Barátnők voltak nála korábban, el voltak ájulva tőle, ők ajánlották. Nos, tudvalevő, hogy nem vagyok egy beájulós fajta (mondhatjuk szkeptikusnak is, szerintem inkább realista), de materialista sem. Nyilván, hiszen nem mentem volna oda passzióból pénzt költeni. Érdekel az ezoteria, hiszek a magam módján istenben, sorsszerűségben, tehát nem vagyok földhözragadt sem. Persze ez mind szerintem. És az is szerintem, hogy léteznek tehetséges "látók", de a sok sarlatán között nehéz rájuk találni.

  Szóval, Melitta. Akár el is hiszem, hogy ő is az. De az biztos, hogy velem nem tudott mit kezdeni, megnyitni, belém látni. Őszintén szólva egy rövid idő után én kezdtem őt sajnálni, hogy kínlódik. De az is lehet, hogy nem kínlódott, hanem mindenkinek hasonlóan megfoghatatlan, ha-akarod-így-ha-akarod-úgy-érted mondatokat mondott. Kérte, hogy nyugodtan jegyzeteljem a jövőre vonatkozó jóslatait. Háát, nem igen volt mit, de pl. a közeljövőben nagy értékű műszaki cikket vásárolok. Hát azóta sem, pedig istenbizony nem direkt nem tettem. . .
  Semmi konkrétumot nem mondott se múltra, se jövőre vonatkozólag. Akkoriban is (azóta is) volt komoly alvászavarom, ő azt mondta "kis nőgyógyászati panaszok". Na, ez pl. általában minden nőnél előbb-utóbb bejön, bocs, de még csak fel sem fáztam. . .

  Szóval sorolhatnám az általános közhelyeket, de minek. Ő sem tette sokáig, talán látta, hogy nem vagyok elég áhitatos. . . (pedig esküszöm, nem "bunkóztam", csak kicsit elszomorodtam, hogy tényleg ennyi???)

  Ami aztán mindent elárul, az a testbeszéd a végén: kb. 20 perccel a hivatalos vége előtt mosolyogva befejezte, majd szó szerint kitessékelt az ajtaján (ki is nyitotta azt), csak mihamarabb távozzak.

  Nem tudom, kinek volt kellemetlenebb. Lehet, hogy én vagyok sátáni, nem tudom. Annyira viszont nem vagyok megvezethető, hogy én adjam a szájába a mondatokat, amibe belekapaszkodhat. Én feltettem a kérdéseimet, majd vártam.

  Mindenkinek azt tanácsolom, hogy jól nézze meg, hova megy. Az első "személyiségjellemzést" pedig figyelmesen hallgassa, és gondolja át, hogy ezt bármely, sokat kontaktáló, jó emberismeretű, kellő szókinccsel rendelkező ember ne tudná-e elmondani róla első blikkre. . .

  előzmény:
  kamacska (1)
   
 7. 2004. november 5. 16:0411.
  Csak semmi világgámenés!
  Lóbáld + magad, apukád érdekében is. Micsoda fájdalom 1 szülőnek, ha látja a gyermeke depresszióját. :)
 8. 2004. november 5. 15:5410.
  Nem hiszek természetfeletti dolgokban. Azért érdekes amit mesélek.
  Ha olyan álmom volt, ami szines, és valósághű (mintha nem álmodnám), a valóságban is +történt. Ez kb 3x 4x volt. Pl. 1x a kolleganőmmel álmodtam, hogy megyünk 1 kocsiban ő és a barátja. 1 homokos területen, mikor 1 piszkos tóba majdnem belecsúsztunk. A barátja kirepült, és alig tudtuk a tóból kihúzni. Rá 2 hétre mentek a Balcsira üdülni. Meséltem neki, hogy mit álmodtam, és vigyázzanak a tónál. Mikor jöttek hazafelé kocsival, aminek a tetején volt a csónak, karamboloztak. Valahogy bejött az álmom. :)
 9. Torolt_felhasznalo_701177
  Torolt_felhasznalo_701177
  2004. november 5. 15:429.
  31 éves vagyok, születésemtől fogva mozgássérült vagyok, kerekesszékes. Édesapámmal ketten élünk, anyám és testvéreim megtagadtak minket. Nagy dilemmában vagyok. Édesapám nem a legjobb egészségben van, már 71 éves igaz, de még van aki 90 éves korában is fiatal. Testvéreim, a volt anyám, igényt tartanak a házra, amelyben élünk, mert ugyanis az még két néven szerepel az édesapámén, és a volt anyámén. Én arra gondoltam, hogy beülök az autómba, és megyek a világgába. Inkább! Itt rendelkeznének a fejem felett, az autóban pedig béke lenne. Ha más kibirja a csövezést, talán én is túlélem. Bocsánat, de ezt egyszer le kellett irjam.
 10. 2004. november 5. 15:278.
  Na, én sem tudom, hogy higgyek vagy sem, de. . .
  nagyon sok a csaló, és elvileg a pénzért adott jóslás nem számít, nem is lehetne. Meg azt se lenne rossz megkülönböztetni, mi az hogy bejött- férjhez mész, gyereked lesz. . . hát majd minden nő erre vágyik, csak bejön. De nekem jósoltak már kártyából ingyér', olyan, aki szintén nem ismert- a jövő nem is jött be, de a jelen, az teljesen. Pont valami átok nagy problémám volt:-)) és minden kijött. A jövő egyébként amúgy iscsak útmutatás, szerintem mindenki a saját jövőjének kovácsa.
 11. 2004. november 5. 15:197.
  Én nem mondom, hogy "megfogott", annál én már sokkal bölcsebb vagyok. . . (már úgy értem, hogy nem vagyok tinédzserkorú:-), pusztán az az érdekes számomra, hogy tulajdonképpen két, számomra ismeretlen ember ugyanazt mondta a jövőmről, amiben persze volt jó is meg rossz is, de utána már nem foglalkoztatott a dolog, vagyis nem ezzel kelek-fekszem, élem tovább az életem anélkül, hogy ez bármiben is befolyásolna. . .
  Hogy mennyibe kerül? Hát ez változó. Nem volt olcsó (bár ez relatív), de nekem akkor megérte, mert mind mondtam, kíváncsi voltam erre az egészre. De a harmadik, azt már ingyen kaptam, csupán csak úgy. . .
  előzmény:
  kamacska (5)
   
 12. Torolt_felhasznalo_823091
  Torolt_felhasznalo_823091
  2004. november 5. 15:106.
  Volt egyszer egy ismerösöm, nem tudott rólam semmit sem, csak láttam már párszor. Volt egy összejövetel, ahol ingyen jósolt tenyérböl, meg kártyából. Én még fiatal kis szeleburdi voltam 19 éves.
  Az elsö mondata az volt, hogy valaki meg fog halni a családból nemsokára, gyújtsak meg egy gyertyát és imádkozzak. Utána megint látott valamit, azt már nem mondta el, hanem közölte, hogy Ö nem jósol nekem, menjek innen és majd imádkozik értem.
  Én jól kiröhögtem stb. Rá két hétre sétálok haza a suliból és a papa meghalt.
  Érdemes elgondolkozni azon, hogy akarod e egyáltalán tudni.
  Vagy az érzéseid sterint élsz.
  előzmény:
  kamacska (5)
   
 13. 2004. november 5. 14:525.
  Na és mi van azokkal a jóslatokkal, ami nem az ember kedvérevaló? Nyilván azokat rögtön hárítja és ha nem azt kapja, amit szíve szerint hallani szeretne, már talán nem is hisz a jóslásban. Mi volt, ami téged megfogott? Ja és mennyibe került ez az "érdekes élmény"? Abszolut tájékozatlan vagyok a témában, de mivel Melittát láttam a Zenit TV-n jósolni, hát kíváncsivá tett.
  előzmény:
  mooke (4)
   
 14. 2004. november 5. 14:474.
  Szia!

  Én Melittát csak itt a neten szoktam olvasni, a heti horoszkópját, nála még nem voltam. Viszont voltam másnál és elmondom szívesen a tapasztalataimat. Puszta kíváncsiságból elmentem egy lakóhelyemhez közeli jósnőhöz, de azért arra vigyáztam, hogy lehetőleg "diplomás" legyen, bár lehet, hogy az "ismerős által ajánlott" másmilyen lett volna. . . De érdekes volt, hiszen semmit nem tudott rólam és tényleg eltalált dolgokat és a jövőmmel kapcsolatban is mondott egy-két hihető dolgot, amiből persze (talán egy kivételével) nem jött be semmi. . . aztán rá egy évre megint elmentem hozzá, talán letesztelni a tudását és ami nagyon érdekes volt, hogy pont ugyanazokat mondta a jövőmmel kapcsolatban, pedig tényleg látszódott rajta, hogy nem emlékezett rám (ami elég hihető egy év távlatából). De a legszebb az egészben, hogy közben összeakadtam egy hölggyel, aki csupán kedvtelésből jósol és egyszer üres óráinkban összeültünk és kártyát vetett nekem. És ha hiszed, ha nem, pontosan azokat mondta ő is, mint a jósnő két alkalommal. . . most akkor én is kérdezem, hogy higgyek-e vagy sem? Érdekes dolgok ezek, de azért nem szabad hagyni, hogy ezek irányítsák a sorsunkat, leginkább magunkban higgyünk!:-)))
  De azért menj el, érdekes élmény!:-)
  előzmény:
  kamacska (1)
   
 15. 2004. november 5. 14:443.
  Megkérdezhetem hol voltál? Valaki ajánlotta? A tenyérjósláson kívül milyen módszerrel jósolt még?
  előzmény:
  gke10 (2)
   
 16. Torolt_felhasznalo_532844
  Torolt_felhasznalo_532844
  2004. november 5. 14:412.
  Én egyszer voltam. Azt mondtam, soha többé nem megyek. Amit kártyából jósolt, semmi nem jött be. Amit a tenyeremből elemzett, részben. Ezzel az egésszel csak egy baj van. AMit mond, annak megfelelően cselekszik az ember. Én is ebbe a hibába estem.
  előzmény:
  kamacska (1)
   

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek