Asztrológiai jegyek és karmák

mamóka67
Létrehozva: 2008. március 30. 08:11

Többen kértétek, hogy írjak az asztrológiai jegyekről, hogyan áll össze egy horoszkóp képlete, hol látható benne a karma?

Kérdéseitekre szívesen válaszolok, amennyiben tudok és az időm is engedi.

16460 hozzászólás
 1. 2018. Április 18. 12:3016460.

  Miért hallgattatok el? Él a topik, csak most néha én is jövök információkkal!

  Karma Asztrológia és Önismeret - True Power Astrology
   

  Nap – Uránusz együttállásunk van ma, ráadásul a 0,00 fokos deklinációs együttállásban a Vindemiatrix csillaggal (az élet örömei, anyagi bőség, okkult képességek használata), és 0,19 fokos hosszúsági együttállásban az Androméda Galaxissal. Mindezt egy különleges karma konfiguráció tetézi, amely lehetővé teszi, hogy lehívjuk a számunkra fontos információt a nagy közösből, az Univerzumból és zseniális megoldásokkal, brutál jó ötletekkel tegyünk pontot olyan problémáink végére, amelyekre már régóta kerestük a megoldást. A szenvedések által megszerzett tudás egy idő után képességgé érik, ráadásul a Kos jegyében a tudatos válaszkeresések rendkívül inspiratívvá és kreatívvá válnak. A találékonyságot a Transzplútó fokozza, az eddig áthidalhatatlannak tűnő akadályokra most könnyedén találhatunk megoldásokat. A karma fényszögek miatt most erősen benne van a karmaoldás lehetősége is a levegőben, én csak annyit tudok mondani, hogy hajrá, és mindent bele! 2. 2018. Április 11. 07:5616459.

  A mai nap történése az Univerzumban:


  Jupiter – Plútó – Juno háromszög (trigon) és Vénusz – Hygiea szextil


  A mai állások nagyon harmonikus energiamintázatot biztosítanak. Az a háromszög, amely a Jupiter, a Plútó és a Juno között formálódik meg, tartalmazza a létező legütősebb, szuper-sikert biztosító kombinációt: a Jupiter mindenből sokat ad, a Plútónak viszont soha semmi nem elegendő. Mivel a Jupiter a Skorpióban jár, a Bak Plútó uralja is egyben, ami felerősíti a hatást. Ez a szextil önmagában is nagyon jótékony, a Halak Juno trigonja a Jupiterrel viszont fényszögképpé alakítja az állásokat, ami mindig sokkal jelentőségteljesebb, mivel energiaörvénylést hoz létre. Junó a görög panteonban Jupiter felesége, az égbolt királynője, az istenek anyja. A róla elnevezett aszteroida a First Lady archetípusát képviseli, ami támogatást és együttműködést egyaránt biztosít.  Közben a gyors járású Bika Vénusz (fizikai harmónia, biztonságos pénzteremtés, boldog szerelem) ma egy újabb aszteroidával kapcsolódik össze. A Halakban járó Hygiea az érzelmekkel összefüggésben segít szent tereket és tiszta élethelyzeteket teremteni. A két égitest közötti jótékony szextil lehetővé teszi, hogy rendbe rakd a szerelmi életedet vagy a pénzügyeidet, de sietned kell, mert a hatás csupán egyetlen napig tart.


  Nézzétek meg ti is, gyakoroljátok a mundán asztrológiát. 


  Ha privát kérdéseterk van, itt tegyétek fel, amíg ismét megnyítja a nlcafe a postát (reméljük! :)  csery8@t-online.hu 


   


 3. 2018. Április 3. 16:4016458.

  Sok kapcsolatom/lehetőségem lenne?... nos, erre még nem gondoltam. Nem tudom, másoknál hogy van ez, de tényleg elég sok lehetőségem lett volna, és az a vicc, hogy a kor sem számít! Pedig nem görcsölök túl sokat azon, hogy jól nézzek ki. Persze nem csak ezen múlik.


   


  A 12. házas Júnót afféle Colombo feleségeként élem meg… kicsit bezárva… akiről csak beszél a férje, de sosem látható… no nem ilyen sarkosan, de időnként van olyan programja, ahová én nem mehetek, vagy nem szívesen mennék, ezért egyedül megy.


   


  Szorgalmasan tanulom, hogy minden ember más és más, ebben is segít az asztro!


  Hogy túl erős lennék, és nagy a hatalmam? Nem tudom, de önérvényesítésben nagyon sérültem a Kos Chiron-nal :( 


  Vezetőként sokáig enyém volt a legtöbb döntés, de ha észérvekkel alátámasztották, elfogadtam mások véleményét. Most nem vagyok vezető, tehát még inkább elfogadom. Bár valahol ott van bennem, 1-es karmaszámmal…


   


  Még azt sikerült felfedezni a Vestával kapcsolatban, hogy mivel a tengelyek együttállnak, a fiúk ascendensére-descendensére is karmafényszögeket vet a Vestám. A Vesta fogadalmat is jelöl, valószínűleg megfogadtam, hogy segítem őket, megteszek értük vmit… és ez a férjemre is vonatkozik. Jó sok dolgom van J 


   


  Szép napot Nektek!

 4. 2018. Április 3. 16:3916457.

  Kedves Arany, Müge és TündérPanna!


   


  Még egyszer köszönöm Nektek az elemzéseket! Ami eszembe jutott velük kapcsolatban:


   


  Valóban nagyon fontos számomra a visszaigazolás akár a munkámban, akár kapcsolatokban, energiát ad, így tudok tovább működni. A Skorpió tulajdonságok szinte mind jellemzőek rám, dehát nagy ott a csoportosulás J A képletek fejtésével is a nem látható dolgokat kutatom…


  A Bak asc. elvileg nagyon merev, ezt nálam a Mérlegben álló égitestek enyhítik. Az utóbbi időben talán túl közel is engedem magamhoz az embereket, ld. a leírt történeteket…Néha már azt érzem, túl sokat mondtam magamról, túlságosan kiadtam magam.


  A Vestával kapcsolatban leírt dolgokat (vagy magamra figyelek, vagy másokra), nem tapasztalom.


  Az életcéllal kicsit vitatkoznék, furcsa lenne ebben a fizikai világban csak a mély érzelmeket, a szerelmet keresni… biztos, hogy van vmi dolgom ezzel, de rejt mást is az a Skorpió életcél.


  A Napom épp tavaly aktivizálódott, a program a X. házba teszi át, de a 9.-ben áll. Az új munkahelyem által mindkettő megvalósulni látszik: hivatás-karrier olyan helyen, ami a 9. házhoz tartozik. Ezt most nem írnám ide a tavalyi bonyodalmak miatt. Tudjátok úgyis J


   


  A kapcsolataimban mindenképpen gondoskodó vagyok a Rák desc. miatt is. A Vízöntő Mars-Ceres együttálláshoz: ez nálam a közösségről való gondoskodásban nyilvánul meg. A régi munkahelyemen a rendes munkám mellett sokat és folyamatosan harcoltam (eredményesen) azért, hogy jobb körülmények között dolgozhassunk és meglegyen minden eszköz, még olyanok is, amit más hasonló helyen nem biztosítanak. Ezt ösztönösen tettem. A mostani munkámban is a közösségért dolgozom, kicsit másképp, mint eddig, de remélem, hogy itt is eredményes lesz a gondoskodásom, mert nagyon szívesen teszem J


   


  A sportos ötleteket megfontolom, bár nagyon kevés szabadidőm van, és extrém sportra biztosan nem vágyom. A magányra valóban szükségem van néha, és szerencsére meg is valósul időnként.


  Az érzelmeimet sokszor nehéz megfogalmazni, de talán fejlődök ebben… nagyon óvatosan és a minimális infót mondtam el a kollégámnak, bár szívesen mondtam volna többet, tudtam, hogy akkor őt is megterhelem. Mindenképpen várt valamit tőlem, hisz azért kértem az adatait, hogy ellenőrizzem a megérzéseim.

 5. 2018. március 29. 06:2616456.

  Köszönöm drága mamóka!Írni fogok. puszi

  előzmény:
  mamóka67 (16455)
  2018-03-28  13:34
 6. 2018. március 28. 13:3416455.

  Szia angyal46!


  Nem tudok rámenni (talán a nlcafe nem enged) a privát postámra, ezért nehéz velem a kapcsolatot fenntartani. Most a facebook idejében már csak ritkán titok a valódi név és cím, és én nem is titkolom. 


  A postacímem: csery8@t-online.hu. Kérlek írj ide, örömmel olvasom, és erre buzdítom azokat is, akik fel szeretnék velem venni a kapcsolatot. Kérlek, írd meg a face nevedet is, ha esetleg kapcsolódni szeretnél hozzám! Üdv: Mamóka

  előzmény:
  angyal46 (16453)
  2018-03-27  20:03
 7. 2018. március 27. 21:1816454.

  Kedves Müge!


  Sajnálom, hogy itt hagysz minket, remélem azért beleolvasol a topikba.


  Nagyon köszönöm a fejtésedet. Nagyon jó lenne, ha tényleg 1-2 hónapon belül történne változás munka ügyben. Már rám férne egy normális, jó munkahely. Nézem is az álláshirdetéseket, mert belefáradtam abba ami mostanában történik a cégnél. Írtad, hogy lehetnék tanár/óvónő. Ezt már mások is írták, de nem érzem igazán magaménak ezeket a szakmákat, ráadásul végzettségem sincs ezekhez. Viszont nagyon jól értek a számítógéphez, abban szívesen továbbképezném magamat. Tetszett amit írtál a párkapcsolatról, hogy olyan férfi lenne nekem jó aki ide-oda röpköd. Nem is lenne rossz, mert imádok én is utazni. Szívem szerint beutaznám az egész világot. Abban igazad van, hogy nem igazán tudom magam érvényesíteni. Azt hiszem, hogy annak talán azaz oka, hogy nem akarok senkivel konfliktusba keveredni. Persze azért néha ki tudok állni önmagamért és ezt azóta tapasztalom, amióta Spirituális Választerápiával tisztítom a blokkjaimat. Észre is vettem magamon, hogy sokkal határozottabb vagyok, mint korábban.

  előzmény:
  Müge (16446)
  2018-03-25  01:51
 8. 2018. március 27. 20:0316453.

  Kedves mamóka.


  Te nem tudnál nekem adni egy e-mail címet?Szeretnék írni neked,ha lehet.Köszönöm.

 9. 2018. március 26. 12:0016452.

  Kedves Arany!


  Ide írj: nlc.asztro@freemail.hu  


  Köszi!


   

  előzmény:
  Arany (16449)
  2018-03-25  22:29
 10. 2018. március 26. 11:5616451.


  Ez meglepő... és nagyon sajnálom!!!


  Minden jót kívánok Neked!

  előzmény:
  Müge (16448)
  2018-03-25  18:01
 11. 2018. március 25. 22:3116450.

  Én személy szerint sajnálom. :( 


  Jó lett volna még látni a kapcsolati elemzéseidet összehasonlításként. 


   


  előzmény:
  Müge (16448)
  2018-03-25  18:01
 12. 2018. március 25. 22:2916449.

  Kedves ba17!


  szimplán gyakorlati oldalról megközelítve, azt gondolom, hogy nem biztos, hogy célszerű az asztrológiai tudásunkat túl sűrűn jelezni a hétköznapokban. Egyszerűen nincs is ott a helye ennek mondjuk egy munkahelyen. Hacsak nem HR-esek vagyunk, akik gyakorlatiasan is fel tudnák használni ezt...


  A Skorpió életfeladata többek közt az is, hogy megtanulja, hogy minden ember más és más és nem úgy gondolkodnak, mint ő. :) 


  Ezt pedig éreztetni velük, nem célszerű, hiszen a sok hangya el tud lepni minden nála nagyobb élőlényt... 


  Ahogy nézem a képleted, a stressz és döntési helyzetekben Skorpió módon nyilvánulsz meg, ami erősen harcos téma tud lenni - tudjuk, hogy a Skorpió nem tud elengedni :) Gondolj bele, hogy hány nálad erősebb emberrel találkoztál már? szerintem nem sokkal. :) Szerinted ők bírják a te erődet? Tudom, hogy bölcs vagy, épp ezért talán megfontolod, hogy finombabban élj ezzel a hatalommal.


  Őszi típusként igyekszel a dolgokat megőrizni, így megint csak belefutsz abba, hogy aki tékozol, az szembekerül a te szellemeddel. :) Az erő felelősség is, másokért. 


  A jegyekben álló bolygók alapján passzív típus vagy, mindig a tiéd a döntés is. Tehát megkérdezed a többieket, hogy mit gondolnak, aztán azt teszed, amit akarsz. Ők meg nem értik, vagy nem örülnek, mert nem övék a döntés. Ez megint hatalom. 


  Az sem biztos, hogy célszerű, hogy egy emberre, aki nem készült fel erre, rázúdítjuk, hogy ki volt ő nekük előző életünkben. Tapasztaltból mondom, hogy a sima sokk a legjobb dolog, amivel ilyenkor szembesülhetünk... A legrosszabb, hogy nettó bolondnak néznek. Egyszerűen nem készültek fel rá. Nem is biztos, hogy fejlődni akarnak. 


  Amúgy előző életes utazások során fel lehet oldani a velük való blokkokat és azzal nekik is segítünk - még csak tudniuk sem kell róla. Cserébe miénk a megváltás. 


  Érdekelnek a fiúk adatai, nem bánod, ha írok neked? Kíváncsi vagyok, hogy mi van köztetek kötelék, ami miatt rájuk fókuszáltál.


   

  előzmény:
  ba17 (16447)
  2018-03-25  14:01
 13. 2018. március 25. 18:0116448.

  Kedves Topikolók!


  Úgy döntöttem, hogy leregelek az nlc-ről (már ha sikerül egy ilyen bonyolult műveletet végrehajtani a "ráncfelvarrás" után).


  További szép és hasznos fejtéseket kívánok mindenkinek!

 14. 2018. március 25. 14:0116447.

  Köszönöm, hogy elolvastad :) Már ezzel is könnyebb kicsit a lelkem, hogy leírtam. Így is hosszú, pedig nagyon vázlatosan írtam.


  A Szaturnusz? Neki tulajdonítom, hogy nem szeretek vezetni, félek... van jogsim, 18 évesen nagyon bátor voltam, aztán ez elmúlt. Ma már csak akkor vezetek, ha nagyon muszáj. Aztán nem szeretek sok és idegen ember előtt beszélni. Bár ez elég gyakori tulajdonság. A Szaturnusznak inkább a jegyét élem: a hitem egyre erősebb lesz... a lélek örök volta, a több inkarnáció, a karmikus találkozások... Az asztrológia is úgy hozzám tartozik, mint a levegővétel.


  Az asztrológia főleg a trad. vallásos és/vagy politikai közegben kelt ellenérzést. Szerintem főleg tudatlanság szüli, nem tudják, mi az, illetve a magazinok "horoszkópjai".


  A Bak asc.-hez még annyit, hogy valóban nem járkálok folyamatosan széles mosollyal, ezért kívülről szemlélve talán zárkózottnak tűnök, de akit ismerek, azzal közvetlen a kapcsolatom. Hisz van nem kevés Mérleg érdekeltségem is :)


  A szerelemmel való dolgomra utal még a Chiron kvinkunx Vénusz, illetve a misztikus négyszög: MC trigon desc., ill. Asc. szextil MC (a jó párkapcsolat segíti az életcélt).


  A többiről majd később :)

  előzmény:
  Müge (16443)
  2018-03-24  22:49
 15. 2018. március 25. 01:5116446.

  Megkerestem a régebbi elemzésedet, a 15363-as hsz-től indul...


  Látom, volt szó párkapcsolatról, gyerekről is. Én erről a vonalról sem mondanék le teljesen. Pl. szerintem a munkát/hivatást tekintve kicsit szélesebb spektrumban gondolkodhatnál, és lehetnél dadus, később óvónő/tanítónő is akár, ha még nincs ilyen jellegű végzettséged - erre nem gondoltál még? Ne ragaszkodj szerintem görcsösen az eredeti elképzelésedhez, illetőleg ne csak a jelenlegi munkaköröd területén nézelődj!


  A párkapcsolat terén próbálnék olyan férfit találni, aki mondjuk sokat röpköd pl. munka kapcsán - a 7. házas Uránuszod miatt valaki olyan kéne, akivel impulzus-szerűek a találkozásaitok... vagy egyéb uránuszias partner pl. TV-s, vagy valami extrém modern foglalkozás/személyiség...


  Az első házban neked be van zárva a Kos jegye, ráadásul elég közel az Aszc.-hez, a bolygója a Mars a 12. házban - ez mind azt mondja nekem, hogy az önérvényesítés/érvényesülés nehezedre esik, az agressziódat elnyomod - szerintem ezeknek az erőknek a tudatosítása, próbálgatása is sokat segíthetne.

  előzmény:
  Timcsi36 (16435)
  2018-03-23  19:03
 16. 2018. március 24. 23:1516445.

  A Szaturnusz és a Mars melletted áll (a karrier házadban vannak éppen), ha váltani szeretnél, szóval hajrá! A Mars viszonylag gyors mozgású planéta, szóval egy-két hónapon belül megtörténhet a váltás. A Szaturnusz üzenete, hogy ne félj kilépni a komfortzónádból, tegyél meg mindent, vállalj bátran nagyobb felelősséget!

  előzmény:
  Timcsi36 (16435)
  2018-03-23  19:03
 17. 2018. március 24. 22:5616444.

  Volt, hogy én is beleírtam hobbit, egyebet az önéletrajzba, de én már az asztrológiánál kisebb jelentőségű dologgal is koppantam, konkrétan beleírtam, hogy szeretek olvasni, és az interjún megkérdezték, hogy mit, és én akkoriban Wilbur Smith-t olvastam, hát olyan nézést kaptam - mintha legalábbis kizárólag szakirodalmat lehetne olvasni hobbi gyanánt... Én meg naívan azt képzeltem, hogy a hobbi a kikapcsolódást jelenti, de nem. 

  előzmény:
  Müge (16443)
  2018-03-24  22:49
 18. 2018. március 24. 22:4916443.

  Nem semmi történet, köszi, hogy leírtad! :) Én is megemésztem... :))


  Ha még annyit vissza tudnál jelezni, hogy ez a 3. házas Szaturnuszod, ami ugye a születési uralkodód is, ténylegesen megnyilvánul-e valamiféle korlátozottságban a fizikai helyváltoztatást, vagy esetleg az érzékszerveidet tekintve, erre kíváncsi volnék - bár a szempontodból most részletkérdés.


  Az emberek tényleg nagyon szűkagyúak tudnak lenni, nagyon kevés nyitott ember van, illetve, aki elég intelligens, hogy érdemben felfogjon ilyesmit. Rémesen bele vannak ragadva a földbe, hogy úgy mondjam.

  előzmény:
  ba17 (16442)
  2018-03-24  22:10
 19. 2018. március 24. 22:1016442.

  Tehát a B terv... amikor már feladtam, és a továbbiakon törtem erősen a fejem, mert már nagyon elegem volt a régi munkahelyemből, ahol még mindig az előző életfeladatomat csináltam, akkor hívtak, hogy menjek a B állásra. És mentem...


  Ott pedig várt a kolléga, aki a férjem volt... előttem egy hónappal érkezett oda.


  Nem, nem vagyok zárkózott. Sőt, mindezekből azt tanultam, nem szabad mindent elmondani magamról, ezek szerint... a B helyen is tudták, mért nem sikerült az A... és utóbb kiderült, egy csodabogarat vártak...


  Lányok, sokaknak fogalmuk sincs, mi az asztrológia!!! Nem tudom, tapasztaltátok-e... és hallani sem akarnak róla.


  Az új munkahelyen visszafogtam magam... de mikor a volt férjemmel beszélgettem, akkor nem tudtam semmit eltitkolni, pár hét után közöltem vele, mi már találkoztunk, érzem... még sok idő telt el, mire megkaptam az adatait, sokat küzdöttem érte, de sikerült. Az 1. házas Marsnak van azért ereje... És elmondtam neki, igen, hogy házasok voltunk, és nagyon szerethettem... Nagyjából semmit nem mondott rá... én ezt a Bak asc.-nek és a Bak múltjának, no meg a Skorpió Holdjának tulajdonítom. (Azzal végül nem terheltem, mennyire fájdalmas ez most nekem.)


  Eltelt pár hónap, s hívtak megint az álom helyre (távozott a nagy ember)... sokat gondolkoztam... már nagyon fájt a közelében lenni, és a munkahely sem volt ideális... váltottam. De tudom, hogy őt is megérintette a dolog, voltak jelei :) És tudtam, hiányozni fog :(


  Eljöttem, már az új helyen vagyok. Még így is kollégák maradtunk, beszélünk, ha én keresem. Kíváncsian várom, van-e még közös dolgunk. Vannak tippjeim :)


  Ha ide írtok, megadom a fiúk adatait, csináltam egy fiókot: nlc.asztro@freemail.hu


  És átgondolom az elemzéseteket :)


   

 20. 2018. március 24. 21:2816441.

  Kedves Müge és TündérPanna!


  Köszönöm a sok-sok gondolatot és elemzést! Annyi mindent írtatok, hogy ezeken még gondolkoznom kell... így most nem tudok mindre reagálni. A tranzitokat (a Plútón kívül) ne is nézzük, a folyamat már régen, kb. másfél éve tart. A Plútó tényleg akkoriban ért a Júnómhoz, egy éve az asc.-hez, na azóta sok minden történt...


  Fogorvoshoz nem azért megy az ember ugye, hogy ismerkedjen... nem is hozzá akartam menni... nem részletezem, de nála kötöttem ki. Eléggé kellemetlen dolog a kezelés, azt hiszem, mind így tartjuk. Első meglepetés: hű de fiatal... aranyos, de ennyi. Még az elején kaptam is bőven kritikát, mit csinálok rosszul... igaza volt, de nem esett jól... már tudom, a Merkúrja kvadrátolja az asc.-em. Szóval ezzel nem lopta be magát a szívembe. Majd az 5-6. kezelés táján történt vmi érdekes. Folyik az elméletileg totál kellemetlen beavatkozás, majd egyszerre azt vettem észre, hogy csak lebegek, nulla fizikai érzés, egy kellemes, maradjon így állapot, pár másodpercig. Vhogy kikerültem a testemből, általa, vagy más égi beavatkozás által.


  Na ezután kezdtem gondolkozni, hogy mi van?! Mindig nagyon kedves volt, de ez lehet üzleti fogás is. Gyűjtöttem bátorságot, s megkérdeztem, megkaphatom-e az adatait, azzal indokoltam, hogy elmúlt minden félelmem... megadta, és nagyon kíváncsi volt. Hát még én... egyből láttam az asc-desc együttállás, meg a többit... Őszintén, ijesztő volt. Megkérdeztem az asztro tanárom, mikor olvastam az elemzését, zokogtam. Mert közben épp munkahelyet készültem váltani, erre koncentráltam.


  Mikor elmondtam az elemzést a doktornak, hosszan beszélgettünk, persze úgy, mintha rég ismernénk egymást... kettőnkről röviden annyit mondtam neki, hogy már találkoztunk, a hogyant, bár sejtettem, nem említettem. A médium megerősített benne, hogy szerelem volt, és hogy elmondhatom neki, de egyébként nem azért találkoztunk, hogy összejöjjünk. Nos, elmondtam... biztosan nem tökéletesen fogalmaztam, szegénykém, kicsit félre is értett, jól megijesztettem... de aztán tisztáztuk... Legutóbb érzéstelenítés nélkül kezelt egy óráig, nagyon kellemes volt... jó a közelében... és azt is tudom, hogy ő sem közömbös, nem is lehetne ilyen összevetéssel.


  Közben zajlott a munkahely keresés... két pályázat, A és B terv... az A a vágyott álom... mindkettőre behívtak... csak a folyamat nagyon hosszú. Mindkettőre megfeleltem, majd nem sikerült az álom... tudjátok mért?... kapaszkodjatok: a hobbik közt ott volt az asztrológia... persze nem mondták ki, de ez volt a valódi ok. Amikor felhívtak, percre pontosan az asc-en állt a Plútó!! A hatalom legyőzött engem (egy nagy hatalmú ember döntött erről). Közben szextilben az MC-mel... tehát támogató esemény mégis... ez kb. egy éve volt. Megjártam a Skorpiók poklát, mert addigra már a B terv sem látszott sikerülni...


  Folyt. köv.


   

 21. 2018. március 23. 22:4516440.

  Mondjuk lehet, hogy az előző életbeli szerelmeid feltalálása is emiatt van terítéken éppen... mert ezek a tranzitok a Júnódat is érintik...

  előzmény:
  Müge (16438)
  2018-03-23  20:19
 22. 2018. március 23. 20:2216439.

  A Plútó meg már az Asc-eden van, az 1. házban, tehát a mély belső átalakulásban és mindenféle plútói élményben már valószínűleg részed van...

  előzmény:
  Müge (16438)
  2018-03-23  20:19
 23. 2018. március 23. 20:1916438.

  Ja, és a Szaturnusz és a Mars most éppen a 12. házadban jár, szóval csúnya hátbaszúrásokat élhetsz meg, ha érzékeny vagy a tranzitokra, ezt esetleg lehet földeni szintén valami sporttal, de a Szati miatt valami ridegebb, zártabb környezetben... barlangászás? :) Ami jó hír, hogy a Mars csak pár hónapig marad itt, utána átmegy az 1. házadba, ahol erősíteni fog téged.

  előzmény:
  ba17 (16433)
  2018-03-23  12:38
 24. 2018. március 23. 20:0916437.

  A Veszta a 7. házban rájátszik a Vízöntős elkülönülési vágyadra, de ezt esetleg nem kommunikálod jól a környezeted felé - mondd meg nekik nyugodtan, hogy egy kis magányra van szükséged, hogy kiélhesd magad, hogy feltöltődj, próbáld az érzelmeidet nyugodtan, összeszedetten megfogalmazni! Az intenzív érzelmi élet, a lelki-spirituális mélység az erős Skorpió érdekeltséged miatt megvan nálad, csak megfelelő formába kell önteni, hogy a partnerek/ismerősök számára is egyértelmű legyen, hogy mit érzel. Nem mondom, hogy rohand le ezzel a munkatársadat pl., de lehet, hogy fokozatosan el tudnátok vele beszélgetni arról, hogy előző életetekben már találkoztatok...


  A Veszta-Nap-Hold negatív mintázatot egyébként a Mérlegben álló Jupiter oldja, a Nap-Hold felé egy szemiszextillel, a Veszta felé egy szextillel. A Mérleg Jupiter együttállása a Vénuszoddal mutatja, hogy dúskálsz a kapcsolatokban, vagy legalábbis sok lehetőséget tár eléd az élet, talán túl sokat is, aminek most "szemtanúi" lehetünk. :) Másrészről szerencséssé is tesz a nőiséged megélésében, a Szaturnusz korlátozó erejének ellenében!


  A Júnódról szólnék még pár szót: a partner tekintetében nincs szükséged túl érzelmes párra, inkább praktikusra, aki a szervezésben segít; A 12. ház miatt (ha az Asc. pontosan van meghatározva) lehet valami ellenséges érzésed vele szemben, vagy valami titokkal kapcsolatos dolog, esetleg bezártság (pl. éjszakai munkavégzés, kórház, börtön stb.), valamiféle korlátozottság, segítségre szorulás jellemzi a partnert (vagy téged). Szerencsére amúgy jók a Júnó fényszögei mind a Nap-Merkúr együttállásodhoz, mind a Vesztához kapcsolódóan! Az Asc-hez való közelsége miatt naív, ártatlan benyomást kelthetsz.


   

  előzmény:
  ba17 (16433)
  2018-03-23  12:38
1 2 3 4 5

Legnépszerűbb cikkek