Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Levelezőtárs gyerekeknek

SunnySide
Létrehozva: 2022. január 30. 17:56

Sziasztok!


Unokahugomnak, Mandynek keresek levelezőtársat. Lehet fiú és lány is, aki 10-12 éves és barátok híján szintén szeretne egyet szerezni. Mandy Szlovákiában, Felvidéken él.


Szeret rajzolni, Youtube videósokat nézni, táncolni és szavalni. Nagyon szereti a természetet, a biológiát és az állatokat.


Amennyiben szeretnéd őt megismerni, erre az e-mail címre írhatsz: esztus712@gmail.com és én eljuttatom hozzá az e-mailed. 

  1. 2022. január 31. 07:595.

    Figyelj, én közvetítő vagyok, az anyukája és a gyermek maga kért meg, hogy keressek egy gyermeket aki szintén szeretne egy barátot. Így nem, nem billentenek seggbe.


     


    Látom nem vagy jártas abban, hogy jelenleg Szlovákiában mi a helyzet, a gyerekek nagyon sokáig nem jártak iskolába, valamint még most is legtöbbször online vannak az órák, nem találkoznak, nincs szünet amit közösen együtt töltenének. A szakkörök, délutáni foglalkozások sem megengedettek. Az osztályban lévő 20 ember közül pedig alapvetően sem biztos hogy talál olyat, akivel hasonló az érdeklődési köre.


     Valamint úgy gondolom, jó ha egy magyarországi kisgyermekkel tudna beszélgetni, látni a különbségeket. Az osztályban a legtöbben a szünetben is a telefont nyomják, nála nem ez a cél. Nincs facebookja, instagrammja, ahol valóban bárki be tudná jelölni stb. Úgy gondolom, ezáltal nagyobb veszélynek lenne kitéve. Ma, pedig már az ő korában ritka az, aki nincs jelen az ilyen felületeken.


    Megértem, hogy támadsz, hisz nem ismered a hátteret, de hidd el, nagyon megszűrjük hogy ki is fog ténylegesen levelezni vele. Ha egyáltalán találunk valakit.


     


     

    előzmény:
    Mozdonj (4)
    2022-01-31  05:46
  2. 2022. január 31. 05:464.

    Aha . Mert a Neten az aberralt alak az azonnal felismerheto ....??????????
    A szulei nem billentenek fenekbe?
    Benne vannak , ugye , hogy a 10 eves gyerekuket aruljad a Vilaghalon ?


    Nem jar iskolaba az a kislany ?
    Hanyan vannak az osztalyaban ?
    30-32 gyerek kozott van nap mint nap es tobb osztaly focizik , futkarozik , beszelget es jatszik egyutt a tanorak kozotti  szunetben ...
    Ha az iskolai kozegben nem talal baratot , akkor vadidegennel "levelezve" hogyan talalna ?

     


     

    előzmény:
    SunnySide (3)
    2022-01-30  22:03
  3. 2022. január 30. 22:033.

    Köszönöm a figyelmeztetést!


    2013-ban még tiniként én kerestem magamnak levelezőtársakat, amelyek szerencsére jól sültek el, még ma is tartom a kapcsolatot néhánnyal és bizony a páromat is így ismertem meg anno tiniként! 


    Ezt a hirdetést ma tettem ki itt és a hoxán is, unokahugom nevében, az emailt először én kapom meg és én továbbítom neki, pont azért, hogy elkerüljem az esetleges abberált alakokat.

    előzmény:
    Mozdonj (2)
    2022-01-30  19:27
  4. 2022. január 30. 19:272.

    Csak nehogy valami kobor pedofil lepjen vele kapcsolatba....
    Esztike!
    Anyucid/apucid/nagyid/tanaraid/az ujsagok/ a televiziod/minden normalis ember azt ragja a gyerekek fulebe , hogy a Neten nem baratkozunk....


    ja : a hoxa.hu ugyanezt a szoveget mar kozretetted 2013-ban ! Mi az igazi celod az ilyen hirdetessel ? 


    Az itteni  szabalyzat   tiltja a szemelyes adatok , emilek bepakolasat...

Címlap

top