Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

30-40-esek barátkozzunk!

szamszi
Létrehozva: 2019. február 18. 13:06

Sziasztok!


Tudom hogy már sok ilyen barátkozós topic van, ám én most kimondottan a harmincasoknak-negyveneseknek szeretnék egy ilyen fórumot létrehozni!


Magamról: 38 éves, diplomás, budapesti nő vagyok. Jelenleg nincs még saját családom, de szeretnék. Inkább kulturális beállitottságú vagyok, szeretem a mozit, színházat, kávézókat, teázókat, könyvtárakat, keresztrejtvényezni, kiállitásra járni, utazni, kirándulni. A bulizás nem az én világom.


Ha te is ilyen vagy, és szívesen barátkoznál, ismerkednél, bővitenéd a baráti körödet, akkor irj! Levelezőtársam már van elég, én nem ilyet keresek, hanem olyasvalakit/valakiket, akivel hasonló érdeklődés esetén lehet közös programokat szervezni! 


Címlap

top