Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Igazi barátság!

Ildikó15
Létrehozva: 2019. január 15. 23:29

Sziasztok! 54 éves ingatlanos vagyok, fontos a sport, egészséges életmód, közös programok kialakítása! Kíváncsi, nyitott vagyok mindenre! Szeretek mindent, ami az életről szól! Erős, határozott egyéniség vagyok! Facebookon keresztül is kezdhetünk ismerkedni, mivel ott képek is vannak, jobban el tudjuk dönteni, hogy szimpik vagyunk-e egymásnak! Fiatalos vagyok, kívül-belül! Jelenleg nem élek párkapcsolatban!Adok mail címet: 2.o.puskas@gmail.com!Várom!!!!:-) 

  1. 2019. február 6. 05:577.

    Te nem vagy normalis.

    előzmény:
    newboss (6)
    2019-02-02  12:20
  2. 2019. január 27. 09:205.

    Én meg 19 év után  singli lettem....és most végre teljes gözzel élvezem az életem!!!!Eszem ágában sincs még egyszer az életben egy tohonyát ajnározni! 


    Gondold meg igazán hogy valóban szükséged van egy élttársra (mert egy újabb kapcsolat már érettebb korban nem egyszerü dolog!) , vagy csak az egyedüllét elöl menekülnél....Fedezzd fel önmagad, a lehetöségeid, keres barátokat, keres hasznos kellemes tevényeségeket, kulturális rendezvényekre látogass....stb. Lehet hogy ott is összefutól valami kellemesebb pasival.... akivel lehet közös programokat szervezni.....  DE egy összeköltözést, fix kötöttséget ezerszer gondold át! Kezdetben mindeyik pasi "aranyos, kedves, figyelmes, segitökész.." De aztán betelepszik hozzád osztán moss, fözz, takarits rá.... (föleg az öreg faszik keresnek ingyen "gondozónöket")


    Nagyon nyiltan irtam, remélem nem bántottalak meg..... jó indulatból irtam!

  3. Torolt_felhasznalo_265455
    Torolt_felhasznalo_265455
    2019. január 16. 07:004.

    Az amit  keresel vagy jön vagy nem jön a mindennapi élet során.


    Lehet,hogy egyik pillanatban - pont mikor nem is gondolnád - már rád is szakad.


    Sajnálatos módon  a tevékenység kiemelésével az indító elolvasása után, kicsit a kuncsaftkeresés ugrott be így elsőre.............


    De, ne legyen igazam, találd meg.


     


     

  4. 2019. január 16. 05:113.

    En nem a fotok alapjan dontom el hogy valaki szimpatikus-e vagy sem. Itt is van sok nick aki szimpatikus es soha nem lattam .

  5. 2019. január 16. 05:082.

    Sok szerencset ! en is ott vagyok a kozossegi oldalakon, de a baratsagok nem ott kottetnek ide foto oda foto talan a 10-en evesek koreben

Címlap

top