Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Lézerharc szülinap

B.Karolina
Létrehozva: 2019. január 3. 19:04

Sziasztok!


12 éves lányom lézerharcos szülinapot szeretne tartani. Van valakinek tapasztalata, hogy melyik a jó terem Budapesten? Mire kell figyelni?


Köszi

  1. 2019. január 15. 18:454.

    Szia!


     


    Mi a Blaha mellett voltunk a Laser Cornerben és nagyon jól szórakoztunk! Ráadásul profin meg van csinálva, nem csak azt méri, hogy melyik csapat győz, hanem egyénenként is számol! Jó buli :)

  2. 2019. január 10. 09:543.

    Szia. 


    Mi a Laserforce arénában voltunk, ha jól emlékszem a Duna pláza pályán. Teljesen jó áron dolgoznak, nagyon segítőkészek voltak, van gyermek születésnapi csomagjuk illetve bulicsomagjuk is. Mi bulicsomagon voltunk hétköznap, mivel szinte ugyanaz a kínálata kivéve a tortázási lehetőséget, de megoldottuk utána otthon a tortázást. 

  3. 2019. január 4. 14:472.

    Szia!


    Tartottunk már a Szentendrei úti PP Centerben és a Váci úti Reno udvarban is. Korrektek mindkét helyen, jó szívvel ajánlom őket.

Címlap

top