Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Szabadulószoba

Hubikh
Létrehozva: 2018. augusztus 11. 13:21

Sziasztok! Barátaimmal holnap elmennénk egy szabadulószobába itt Budapesten, ki melyikben járt már? Melyiket ajánlanátok?
Harmincasok vagyunk, 5-en, és ne legyen horroros :-)
Kösszi!

  1. 2018. augusztus 15. 12:147.

    Örülök, hogy végül klassz szabadulószobát találtatok. Ahogy én hallottam, nagyon lutri. Egyik barátnőm jár rendszeresen és több a negatív tapasztalata, minta  pozitív. Én voltam egyszer egy emberrablós tematikájúban (nem tudom már mi volt a neve)... nem volt rossz, de nekem túl félelmetes volt... fel-le kapcsolódott a villany, "véres" zuhanyfüggöny stb. :D A páromat és a barátait fizettem be egyszer egy horrorosba még, a "Beszarsz" vagy valami hasonló nevezetű szabadulószobába. Én csak kívülről néztem az eseményeket, de úgy is elég parás volt. Ők viszont nagyon élvezték. :) 

  2. 2018. augusztus 12. 10:366.

    Jelentem kiszabadultunk!


    Végül este mentünk, és már csak telefonon tudtunk időpontot foglalni, de még fogadtak minket simán. Az élmény óriási volt, én nem gondoltam volna, hogy ez a szabadulószoba ennyire jóó! Nagyon élveztük, nagy élmény volt! Nehezen indult be, de végül kijutottunk :-) Még mindig az élmény hatása alatt vagyok, ezt mindenkinek ki kell próbálni!
    Köszönöm mégegyszer a tippekt, jó ötlet volt itt kiírni, pedig csak egy próbának szántam :-)
    Jó ez a forum! :-)) köszönöm!

  3. 2018. augusztus 11. 14:285.

    Mi már sok helyen jártunk, és a Sweet Escape tényleg a legjobb élményeink közt van! Maga a helyszíne nagyon kulturált, és pinceszagmentes, amit nem sok helyen tapasztaltunk. A szobák dizájnja nincs túlspilázva, de a feladatok nagyon szellemesek, és olcsók is. Első szabadulósnak szerintem kíváló, én is ajánlom. Mi három szobájukban is voltunk már, utóbbi két alkalommal még pizzáztunk is a helyszínen, és az a pizza! Isteni volt :-) Ne a Bűvös Torony szobájukkal kezdjetek, mert az nagyon nehéz :-O
    Ennyi

    előzmény:
    PKatalin (4)
    2018-08-11  14:17
  4. 2018. augusztus 11. 14:174.

    Igen, ők azok. Mi a Sweet escape csokiszobásban voltunk, de azt mondta ott a srác, hogy tulajdonképpen mind a 4 pálya hasonló élmény. 
    Próbálj ki egy másikat, és írd meg milyen volt :-)

    előzmény:
    Hubikh (3)
    2018-08-11  14:11
  5. 2018. augusztus 11. 14:113.

    Katalin melyik szobájukban játszottatok? Ők azok ugye? https://www.szabaduloszoba.hu/foglalas
    Mert 4 szobájuk is van :-)
    Köszi

    előzmény:
    PKatalin (2)
    2018-08-11  13:31
  6. 2018. augusztus 11. 13:312.

    Hehe, mi pont ma voltunk a Sweet Escape szabadulószobában, és nagyon élveztük! Hasonlóképp választottam én is, hogy ne legyen horror, az ár se :-) Mi hatan voltunk, és épphogy kijutottunk, na jó segítséggel 
    Kedvesek voltak, emlék ajit is kaptunk, szóval szerintem próbáljátok ki. A metró ugyan nem ját, de ott vannak a Nagyvárad tértől nem messze.
    Nekünk ez volt az első, de tuti, hogy megyünk még!

Címlap

top