Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Horváto. foglalás nélkül

Babyface83
Létrehozva: 2018. augusztus 7. 01:45

Annyi ellentmondásos véleményt hallottam, gondoltam felteszem itt is a körkérdést :)


Szóval mennyire érdemes, vagy épp felelőtlenség úgy nekiindulni Horvátországnak, hogy nem foglalunk szállást? A Cres-szigetre mennénk, 2 felnőtt és egy gyerek. Van, aki szerint megszívhatjuk és simán lehet, hogy nem találunk semmit, más meg azt mondja, hogy kizárt, hogy ne lenne valami, a helyi utazási irodában segítenek, ha magunktól nem találnánk.


Nekem azért lenne szimpatikusabb, ha ott helyben keresnénk házat, mert láthatnánk a saját szemünkkel, hogy milyen, kevésbé tűnik kockázatosnak. Korábban (évekkel ezelőtt) jártunk már úgy, hogy nagyon nem olyan volt az előre lefoglalt apartman, mint ami a hirdetésben látszott, egy alkalommal annyira problémás volt, hogy nem is maradtunk ott, kerestünk másikat (akkor viszonylag könnyen találtunk megfelelőtt ott helyben). Ráadásul az is klassz lenne, hogy csak úgy megyünk, és amelyik környék tetszik, arra keresünk szállást, nem kell előre eldönteni látatlanban a helyszínt. Viszont parázok is kicsit, nem szeretném, ha a kocsiban kéne éjszakáznunk.


Szóval jól jönnének konkrét tapasztalatok, köszi előre is :)

  1. 2018. augusztus 8. 09:413.

    Szia. Mi mentünk már foglalás nélkül, de már évekkel ezelőtt volt. Apaprtmanokat lehetett találni, sima ügy volt. Nekünk akkor egy helyi taxis ajánlotta a helyet, éás nagy szerencsénk volt, mert pont arra a pár napra nem volt előre foglalása a tulajnak, ezért nem is lett lejelentve és ezért az adómentes árat kellett csak fizetnünk. Kb.  10 euró/nap/fő nyertünk. 

  2. 2018. augusztus 7. 06:342.

    Szerintem a hosszú hétvége miatt megindulnak a magyarok.. 


    foglaljatok.


     


    ha máskor mennétek azt mondanám.. tuti kaptok.. bárhol szállást.. de most nem biztos

Címlap

top