Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Szegedi barátnős - keresős

deelyte
Létrehozva: 2017. november 15. 10:07

Sziasztok, 33 éves tősgyökeres szegedi nő vagyok, én is barátokat keresek.


Itt helyben volt egy nagyobb társaság, akikkel rengeteget jártunk szórakozni, egymáshoz, kirándultunk, azonban a 1-2 kivétellel már mindenki Pesten él. Maradt egy nagyon jó barátnőm, illetve fiúbarátok, de nagyon hiányzik még egy olyan barátnő, akivel tudnánk jókat beszélgetni, programokat kitalálni - ebben fontos, hogy neked is legyenek ötleteid, mert az ötleteléshez néha lusta vagyok :)))


Nem napi kapcsolatra gondoltam, hanem ahogyan jólesik, mikor van szabadidőnk egymásra. Bulizni már nagyon ritkán járunk, évente max 2-3 alkalommal, inkább ebdélős, vacsizós, beülős, filmezős, sportos programok jöhetnek szóba nálam. Ha egyedülálló vagy, ha párkapcsolatban, ha férjnél, nekem nem számít :)
Férjnél vagyok, még nincs babánk, 2 munkahelyem is van, egy recepciós és egy kereskedelmi.


Leszögezném, hogy a szó legszorosabb értelmében vett barátnőt, barátnőket szeretnék találni, egyéb kapcsolatra nem vágyom .

Címlap

top