Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Weblap, domian, segítség!

Adamkadmon
Létrehozva: 2017. június 16. 22:24

 


Sziasztok,


 


 A következő a helyzet. Csináltam egy honlapot, ilyen fancy, elérhető online weblapkészítővel. Nem tudom, hogy beírhatom-e ide a nevét, majd lent max körbeírom, hogy melyik.


 


Miután kész van, kész lett nem vettem még hozzá külön domain. Megnéztem és  ezen a helyen egy  évre minimum 150 ojró. Picit sokallom ;-)


 


Ugyanakkor nem jelenik meg a google keresésben, sehol, és már január óta elérhető. (Csak Google Ad-dal)


 


 


Kérdések:
- Mennyi lenne reális egy sima domainért egy évben, mennyi lenne a legolcsóbb?


 


 - Lehet-e átvinni máshol megkreált weblapot? (azt írja igen, de kételkedem, hisz az ő engine-jüket használtam, nem hiszem h ilyen jófejek lennének, hogy csak átrántom.. ) Viszont nem lenne jó újrakezdeni az egészet.


 


 - Azért nem dobja ki a google keresés, mert nincs még saját domainja? Vagy miért nem találja meg a keresőszavakat? (mondjuk a fő kifejezést a címben?) 
- S leginkább: Tud-e valaki ebben segíteni?


 


 


 


 Köööösziiiii


 


 


 

5 hozzászólás
 1. 2017. szeptember 18. 16:495.

  Nem tudom, hogy aktuális-e még, de szerintem az ilyen ingyenes tárhelynél/szerkesztőnél, illetve annak SEO-zásánál jobban járnál, ha vennél egy saját domaint és átköltöznél oda, ha máshogy nem, sima linkkel átirányítva a usereket. "Honlapszerkesztő", azaz könnyen kezelhető motor így is feltelepíthető egyetlen kattintással, pl. Wordpress vagy Joomla. Itt tényleg mindent te magad tudsz megadni, jobban lehet seo-zni, a keresők is jobban szeretik az ingyenes tárhelyeknél, komolyabban is nézel ki stb.

 2. 2017. szeptember 14. 13:074.

  Sziasztok, 


  én csak a google-ös részhez tudok hozzászólni. 5 éve vezetem a saját, kreatív hobbis kis üzletemet, és az elején, ugyan döcögősen, de beindult az üzlet, voltak érdeklődőim, vevőim. De az utóbbi 1,5 évben elkezdett lecsökkenni a számuk, és én is azt láttam, hogy a google-ön körülbelül az 4-5. oldal környékén jelenik meg a honlapom. Mivel nem értek ezekhez a dolgokhoz, én kerestem egy céget, aki segíthet nekem.


  Nemrégiben felkértem egy online marketing céget (http://rhino-marketing.hu/), akik a keresőoptimalizálással (előtte nem is tudtam, hogy létezik ilyen szó ) és a linképítéssel felhozta a honlapomat az első 5 találat közé 


  Remélem, segítettem valamit 

 3. 2017. június 16. 23:133.

  Ugye? Az oldal egyébként w-vel kezddik és ix.com mal végződik. :)


   


  Van benne még tárhely meg mittoménmi, de valójában nem valami emberbarát...

  előzmény:
  Babyface83 (2)
  2017-06-16  22:58
 4. 2017. június 16. 22:582.

  Ez rengeteg, irreálisan sok pénz egy domain-ért. Ennyiért csak a domaint kapod? Szerintem tutira jár még mellé valami szolgáltatás, ami miatt ennyibe kerül. Persze, hogy át lehet vinni egy máshol kreált weblapot, miért ne lehetne? Hogy a google miért nem dobja ki, annak elég sok és bonyolult okai lehetnek. Általánosságban elmondható, hogy a google olyan találatokat vesz előre, amikre sok link mutat (tehát népszerű).

Legnépszerűbb cikkek