Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Filmcím tartalom alapján

Anyuka-1
Létrehozva: 2011. november 29. 09:43

Sziasztok!

 

Keresem ennek a filmnek a címét-tudom nehéz így,de aki látta az tudni fogja egyből a filmet.

Erről szól:

Egy család -egy gyermekkel-beköltözik új otthonukba.Pár nap múlva a kisfiú kómába esik.látnok segítségével kiderül:a fiú képes  elhagyni testét és bolyong valahol a két világ között.;csak az apa tudja  visszahozni ,mert  ő is képes erre-testét elhagyni.A család barát rájön,fénykép nézegetés közben,hogy a  képek hátterében egy öregasszony követi gyerekkortól fogva-minden képen rajta van.

 

Remélem elég infót adtam. 

Ha valaki látta és tudja,hogy mi a címe kérem írja meg!Köszönöm! 

  1. 2018. október 11. 22:5017.

    Sziasztok egy filmet keresek amit már nagyon rég láttam,


    már nem emlékszem hogy hogyan kezdődik vagy hogy mi a vége 


    szóval arra emlékszem hogy volt egy házaspár és volt egy kislányuk a nőnek szőke volt a haja, és egyszer volt a kislánynak a szülinapja és zsurt tartottak a férfi lement egy nagy boros pincébe a kislányal és egyszerüen csak felrobbantak és a nő ugytudta hogy meghaltak de aztán a férfi hirtelen felbukkan és eltünik, a nő ezután kutatni kezd vagy ilyesmi, még emlékszem egy jelenetre, a férfi felbukkan egy autoba és a jegygyűrűjét mutatja a nőnek és nevet kb ennyire emlékszem, akinek ismerős a film kérem irja le előre s köszönöm

  2. 2018. október 11. 22:4916.

    Sziasztok egy filmet keresek amit már nagyon rég láttam,


    már nem emlékszem hogy hogyan kezdődik vagy hogy mi a vége 


    szóval arra emlékszem hogy volt egy házaspár és volt egy kislányuk a nőnek szőke volt a haja, és egyszer volt a kislánynak a szülinapja és zsurt tartottak a férfi lement egy nagy boros pincébe a kislányal és egyszerüen csak felrobbantak és a nő ugytudta hogy meghaltak de aztán a férfi hirtelen felbukkan és eltünik, a nő ezután kutatni kezd vagy ilyesmi, még emlékszem egy jelenetre, a férfi felbukkan egy autoba és a jegygyűrűjét mutatja a nőnek és nevet kb ennyire emlékszem, akinek ismerős a film kérem irja le előre s köszönöm

  3. 2017. november 18. 20:3615.

    Ez a Beyond Two Souls c. játék.


    https://www.youtube.com/watch?v=TIUn7ZPEjJQ

    előzmény:
    csokasi.dorina (13)
    2016-09-19  04:04
  4. 2017. március 10. 18:4214.

    Ezt a filmet kersném Segitsetk köszi :( a férjnek két munkahelye van két városban, és ingázik a két hely között, és két családja is van mindkét városban, na a férj valami miatt meghal, és az egyik felesége rájön, hogy van egy másik családja is, és megkeresi őket.

  5. 2016. szeptember 19. 04:0413.

    Sziasztok!:)


    Keresek egy filmet vagy sorozatot!!


    Az egyik reszeben egy lany elmegy a sivatagban egy farmra,ahol befogadjak(egy nagyon idos,alig beszelo nenike,egy ferfi es annak ket gyermeke).De ejszaka mindig magukra zarjak az ajtot,es furcsa hangok jonnek kintrol.A lany aztan masnap kiveszi a dolgat a haztartasbol,es szep lassan a ket legkisebb fiuval osszeszuri a levet.De aztan ejszaka kimegy,es kiderul hogy egy osi saman kisért minden ejjel,akit meg az osok ideztek meg.Aztan vegul eluzik,es a lany elmegy a farmrol.


    Nem tudjatok melyik film/sorozat?:)

  6. 2016. szeptember 14. 20:3512.

    Nyolcvanas-kilencvenes években láttam egy filmet, azt keresem. 
    Egy 'szürke kisegér' lányba beleszeret egy macsó, és addig-addig győzködi, míg összejönnek. 


    Aztán elunja szép lassan a lányt. Az a jelenet van meg, hogy együtt ülnek, a lány olvas, a fiú is valamit szöszmötöl. A lány almát eszik, és a fiú ordítani kezd vele, hogy túl hangosan serceg a foga alatt...


    Szakítanak, a lány idegösszeroppanást kap, kórházba is kerül. 


    Az utolsó jelenet, amire emlékszem, hogy az utcán véletlenül összefutnak, a lány mosolyog, a fiú a szemébe néz, de meg se ismeri, továbbmegy..


    Köszönöm!


     

  7. 2016. július 14. 21:0811.

    Sziasztok! Egy olyan horror/hriller film címét keresem, mely filmben egy testvérpár szerepel és a srác nagyon beteg lesz, s sok pénz szükséges a gyógyulásához. A nővére kap egy lehetőséget egy pasitól, s el kell mennie egy épületbe, ahol már kb 15-en várakoztak, s senki sem tudott semmiről, hogy mi fog történni. A végén kiderült, hogy egy társasjátékot kell játszaniuk, melyben aki veszít az egyben meg is hal. S a végén csak egy maradhat életben. A lány marad életben, ám mire haza ér a nyereménnyel, az öccsét már holtan találja. 
    A játék alatt az egyik játékos belefúllad egy hordó vízbe, másik belehal az ostor által okozott fájdalmakkba, aztán egy tolókocsis nő elvérzik, valamint az egyik srácnak bele kell vágnia a saját szemébe a pengével.
    Arra emlékszem, hogy a borítón egy szem volt, melyben penge volt bele szúrva. 
    Köszi a segítséget!

  8. 2016. március 18. 22:0910.

    Sziasztok egy régebb filmnek keresem a címét.


    A háború elött a fiatal srác beleszeret a lelkész lányába.Am a háború elszakítja öket.Mivel a lány egyedül marad és szerelmét halottnak hiszi,hozzámegy az udvarlójához.A fiú elökerül,de a lány becsületböl a férjével marad.Gyermekük is születik majd unokájuk(ugy emlékszem az unokát ök nevelik a gyerekük halála miatt.)A férj halála után a szerelmes pár már igen idösen ujra találkozik...a fiú sose nösült meg lelkész lett,de levélben tartották a kapcsolatot.

  9. Torolt_felhasznalo_661606
    Torolt_felhasznalo_661606
    2016. január 10. 08:339.

    szia !ha meg van a film címe megtudhatom én is ?? köszönöm!

    előzmény:
    Moncsika78 (7)
    2015-11-05  14:08
  10. 2015. december 3. 17:058.

    a gonosz háza :)

    előzmény:
    Anyuka-1 (1)
    2011-11-29  09:43
  11. 2015. november 5. 14:087.

    Sziasztok! Én régen láttam egy filmet, de már nem emlékszem a címére, ha esetleg valaki tudja légyszíves írja meg. 


    Férj és feleség motelt vezet, 2 rabló arra téved és elviszik magukkal túsznak a házaspárt. Az egyik többször erőszakoskodik a nővel, amit a férjének is végig kell néznie. 1 alkalommal a másik tettes is közösül vele. Azt még hozzá kell tennem a házaspárnak nem lehet gyermeke. miután elkapják és megölik a tetteseket a házaspár hazamegy, a következő kép hogy ezután gyermekük születik. Szóval röviden ennyire emlékszem. 


    szondij@gmail.com ha tudjátok a címét. Köszönöm

  12. 2015. július 26. 16:056.

    A film cime: Ha igaz volna.


    E-mailt nem  irok, remelem visszanezel.


    A film most a You Tube-n megnezheto.

    előzmény:
    Szandi6 (5)
    2015-07-26  15:24
  13. 2015. július 26. 15:245.

    Sziasztok!:)


    Egy olyan filmet keresek aminek sajnos elfelejtettem a cimet de ennyit tudok a tartalmarol:


    Egy srac van benne es egy csaj. A csaj balesetet szenvedett ezert korhazban van es a gep tartja eletben.A haza elado lett es a srac megvette.A srac latja a csajt es beszelgetnek is de a csaj nem tudja h o "szellem".Es senki nem latja  a csajt csak a srac.


    Aztan bemennek a korhazba es megnezik a csaj testet ..probal belemenni de nem sikerul neki mert nem ter magahoz a komabol..


    Roviden  ennyi.


    Ha valaki tud segiteni akkor letszi ide irjon: szandi658@gmail.com


    Koszonom:)

  14. 2015. március 2. 18:404.

    Sziasztok! Egy filmet keresek mŕr elčg rčgňta, de sajnos nem tudtam megtalŕlni,rremélem most sikerül.


    Egy fantasy vagy scifi filmet keresek,amit vagy 8_10 čve láttan.pontosan nem emlekszem a dolgokra csak 1 reszletre.


    Van 1 fiu meg egy lany akik kiskorukba elváltak egymŕstňl,de par ev mulva ujra talalkoznak,de egy tükör közöttük van,čs egymŕst ugy látják mintha gyerekek lennenek vagyis ugy latjak egymast mint amikor elvaltak egymastol. 


    Sajnos csak ennyire emlékszek,remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm . 


     

  15. 2011. november 29. 18:073.
    Köszönöm szépen;ezaz a film. Nekem tetszett.
    előzmény:
    TJ1117 (2)
    2011-11-29  09:48
  16. 2011. november 29. 09:482.

    Insidious?

     

     

    Számomra eléggé gyenge, gyötrelem volt a film én nem bírtam végignézni.

    előzmény:
    Anyuka-1 (1)
    2011-11-29  09:43

Címlap

top