Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

30-as szingli klub

Selfless
Létrehozva: 2009. szeptember 6. 18:35

Sziasztok!

 

Lassan 1 éve a szinglik táborát gyarapítom. Olyan fázisban vagyok, hogy jobb egyedül (mármint pasi nélkül)....és gondolom leszek is még jó darabig, mert nem egyszerű egy majd' 10 éves kapcsolaton túllépni...

Szeretném megtalálni önmagamat és emellett egy csajos baráti társaságot összehozni. (sajnos exem mellett nagyon begubóztam és a barátnőzés is kimaradt az életemből mióta Budapesten élek)

 

Keresem azon hasonszőrű (korban és élethelyzetben) csajszik társaságát, akik szivesen jönnének billiárdozni, karaokézni, együtt megtanulnánk pókerezni, járhatnánk pubokba stb....no meg persze - ki épp mely fázisát éli meg a szakítás utáni időszaknak - támogathatnánk is egymást a dolgok feldolgozásában.

 

Jövő héten pénteken vagy szombaton bele is vághatnánk.

Remélem lesznek, akiket érdekel.

Persze előtte itt nem lenne rossz kicsit ismerkedni. Esetleg megosztani egymással, hogy kivel mi történt, hogy így 30 felett egyedül maradt... :-(

 

  1. 2018. szeptember 30. 13:472617.

    Sziasztok! Singli lettem ismét! Szeretném megkerdezni merre vannak singli találkozok? Sajna nincs már singli barátnőm mert szinte mindenki házas akivel lehetne menni helyekre.

  2. 2011. november 6. 22:582616.

    Szinglis dal: 

    http://youtu.be/7kG_FerN0FY

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  3. 2011. Április 4. 21:152615.

    Sziasztok Csajok!

     

    Mi újság Veletek? Ezer éve nem hallottam Rólatok? Vannak még talik?

     

    Sugi

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_588037 (0)
     
  4. 2010. december 17. 21:052614.

    Szerintem elsősorban a félelem miatt. Fél attól, hogy ha nincs férje/kapcsolata, azt gondolják, ő "nem kell senkinek", és "biztos valami baj van vele". (Ezt amúgy nekem is mondták, csak engem nem tud érdekelni.) Azt hiszi, még egy rossz kapcsolat is jobb, mint egyedül. Pedig ha kipróbálná, milyen a szinglilét és meglátná a jó oldalát, rájönne, ez sokkal jobb, mint egy nem működő kapcsolat. Persze vannak azok, akiknek mindegy, mennyire boldogtalanok a férjükkel, lényeg hogy eltartsa őket, megvehessenek bármit, előkelő helyekre járhassanak, a többi részletkérdés.

     

    Tudom, hogy az ember társas lény, legalábbis ezt mondják, de akkor sem tudom megérteni, miért akar a nők többsége mindenképpen kapcsolatot. Legjobb lenne, ha családi állapotuktól függetlenül meglátnák a jót jelenlegi helyzetükben, így máris boldogabbak; ha pedig az ember boldog, ezt sugározza kifelé is, és párt is könnyebben talál, mintha csak vadászna minden elképzelhető helyen, hogy "márpedig most csakazértis megtalálom a pasimat". Előbb vagy utóbb a legtöbben amúgy is találnak valakit, akivel boldogok lehetnek, addig pedig igazán kiélvezhetnék a szinglilét minden előnyét, mert ha már komoly kapcsolatban élnek, sokmindent nem tehetnek meg, amit szingliként bárhol és bármikor.

    előzmény:
    papillon (2603)
    2010-10-31  16:56
  5. 2010. december 14. 08:512613.

    örülök neki:-)

    még új vagyok itt, nem nagyon tudom mi ez a "zárttopik"(csak gondolom,h bizonyos emberekkel beszélgetsz erről)

    boldog kapcsolatot Nektek:-)

    előzmény:
    Pimpair (2612)
    2010-12-13  20:43
  6. 2010. december 13. 20:432612.

    Szia Judit!

    Igen kialakultunk és még vagyunk, csak zárt topicban van a folytatás:) a választott, kialakult, ideig-óráig tartó párkapcsolatainkkal együtt

    előzmény:
    lelkiterapia (2611)
    2010-12-13  11:49
  7. 2010. december 13. 11:492611.

    Szia, ez egy nagyon jó kezdeményezés:-)

    Érdeklődnék, h kialakult egy kis közösség?

    Berényi Judit

    előzmény:
    Selfless (1)
    2009-09-06  18:35
  8. 2010. december 13. 11:402610.

    Sziasztok,

    kevesek válasszák a "a szingli létet",általában úgy alakul. Jobb esetben egy megfontolt döntés(kiszlláságy rossz kapcsolatból). Ha életformává válik, akkor az már nem jó. Érdemes elgondolkozni, kik is vagyunk valójában, és mire is vágyunk.....

    Egy jó kis önismereti munka mindig mindenkire ráfér

     

    Ahogy indult ez a fórum...teljsen jó, ha az ember egy hosszú párkapcsolat után nem ugrik egy következőbe, vagy nem remeg érte, nem érzi rosszul magát, h elmúlt 30... kell idő, h feldolgozzák ki hol hibázott a kapcsolatban, és mit tud tanulni a hibákból...utána a párkeresés is könnyebb lesz.

     

    Berényi Judit

    előzmény:
    papillon (2603)
    2010-10-31  16:56
  9. 2010. november 18. 00:142609.

    Az a baj, hogy ennek a botnak is két vége van. Mi van, ha te nem látsz tovább pillanatnyilag az orrodnál? Rátaláltál valamire, amit úgy érzed, minden oldalról meg tudsz indokolni, és egyelőre nem is keresel tovább. Csak ezen a szűrőn keresztül nézed a világot.

     

    Mindenkinek van szűrője, nem is egy :o)

    előzmény:
    Selfless (2608)
    2010-11-14  20:36
  10. 2010. november 14. 20:362608.

    Juice!

     

    Az én meglátásom és a tiéd valahogy nem igazán fog közeledni egymáshoz....

    Szerintem nagyon másképp fogjuk fel az életet és más dolgok a fontosak számunkra....

     

    A félelem dolog meg nekem szent meggyőződésem...véleményem, hogy minden arra vezethető vissza- tehát a haláltól való félelemre.... az egyik vagy másik dolog több kanyar és kérdés által fejthető vissza erre, mint más dolog... de én erre a válaszra jutok, ha elkezdek gondolkodni a miérteken (azaz azon, hogy adott tettre mi sarkallja az embereket... miért vágnyak erre vagy arra...)

     

    Csak nem látnak a legtöbben az orruknál tovább....

    előzmény:
    Juice72 (2607)
    2010-11-06  10:37
  11. 2010. november 6. 10:372607.

    nagyon kis szószerintveszek mindent válaszok ezek :o)

     

    1. a női társ nem úgy társ, mint egy férfi  (ehhez nem kell félni)

     

     

    2. a szexhez nem kell "leragadva lenni", ez természetes igény, mint ahogy van akinek a monogám szex, van aki minden héten mással...  (ehhez sem kell félni)

     

     

    3. gyereket meg azzal "érdemes" vállalni, aki ha (szerinted úgyis) dobbant, akkor sem ignorál, hanem buzgó apafigura marad a gyermek életében, ha már mindenáron a dobbantós végkifejletet veszed alapnak  (ehhez sem kell félni, és nem kell fullra a pasira "támaszkodni")

     

     

    4. ez vicc, és nemvicc annak, aki így boldogul az életben, sokan vannak...   (na ehhez igen, félni kell :o))), nem hisznek magukban, vagy csak szimplán lusták és így egyszerűbb)

    előzmény:
    Selfless (2606)
    2010-11-04  13:40
  12. 2010. november 4. 13:402606.

    És akkor Juice, az előbbi hsz-emmel be is bizonyítottam, hogy az álatalad felsoolt indokok, nem lehetnének indokok a párkapcsolatra (azaz hogy csak akkor frankó minden )

     

    1. társ - társ nem csak férfi lehet az életben, egy nővel is lehet "emberi szempontból" társi viszonyt kialakítani (nem szexuális vonatkozásban gondolom)

     

    2. szex.... szex miatt párkapcsolatot????  Hát akkor nagyon az ösztönök szintjén van még leragadva az ember!!! Szexeléshez amúgy sem feltétlen kell, hogy párkapcsolatban legyen az ember - pl a viszony is "megfelelő" erre a célra (és a pasik sk esetben ezt jobban is kultiválják - így emiatt is mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha az előző hsz-emben felvázolt társadalmi elrendezés leherne anyagi szempontból - pasi ha un minket, állhat odébb, no para .... mi meg ugyanúgy no para, mert mi látjuk el a családot amúg yis ( a pasi csak egy mellékes jó vagy épp rossz )

     

    3. Gyerek - manapság nem hiszem hogy mérvedó pl olyansuempontból a párkapcsolat a gyerekvállalásnál, hogy "legyen apja" - mert bármikor úgy dönthet  a fickó, dobbant... biológiai apa meg bárki lehet - de pl a legjobb az lenne, ha csak alfa hímek lenneének és akkor nem termlődne a selejtes egyed.... az alfa hímtől "megkapott" gyereket pedig vidámn felneveljük akár egyedül is - ha meg lenne au új társadalmi rend...

     

    4. ugyancsak anyagi dolog.....

     

    Szal, szerintem, minden csak a pénz körül forog-ha máshogy lennének a nők bérezve/fizetve, szerintem mindenkinek jobb lenne! (a pasiknak, is higgyétek el) Nem lenne rajtuk az a nyomás: hogy ők kell legyenek a családfenntartók! 

    előzmény:
    Juice72 (2604)
    2010-11-03  18:40
  13. 2010. november 4. 13:322605.

    Válaszom: szmplán a félelem  miatt!

     

    Pedig sok esetben - ha belegondol az ember és nem a félelmei irányítanák - jobban jár, ha nem akar "társat" maga mellé......

     

    Szerintem ez egy olyan társadalmi minta (ami a félelem miatt alakult ki egyébként) amit még nem sikerült belátnunk és leküzdenünk.....

     

    Pl, ha a nők ezt belátnák - hogy jobb pasi nélkül, akkor lehet hamarabb "megmozdulnának" pl a következők érdekében:

     

    - a mi fizetésünk legyen kétszer annyi, nem az övék - hiszen

    1. a drágalátos pasik, ha olyannjuk van odébb állnak és a nyakunkon hagyják a gyereket, viszont (számunkra jobb esetben) fizethetik a gyerektartást ...

     

    Ha mi keresnénk többet, akkor megoldódna 2 HATLMAS probléma:

    1. nem kellene hogy a pasitól függjünk pl gyerekvállalás és felnevelés szempontjából

    2. a pasik lennének kiszolgáltatva nekünk (nem mi nekik) - azaz ha akar velünk marad, ha akar nem - nem vág földhöz minket a döntésük, mert nem ők a családfenntartók, hanem mi...és ha neki jobb úgy, hogy megy, hát tegye.... 

    (gyanítom, kevesebb megcsalás is lenne a részülről, mert a nők ez eseben könnyebben tudnának/mernének útulaput kötni a lábukra )

     

    Persze, amíg az érzelmi függetlendés korszakael nem jön (azaz a nők függetleneítik magukat érzelmileg is attól, hogy nekik "muszáj" a boldogsághoz pasi) na csak akkor lenne a fentebb leírt verzónal "létjogosultsága" ill értelme - mert ha ez utóbbi nincs, akkior előbbit keresztülhúzhatja....

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_548483 (2603)
    2010-10-31  16:56
  14. 2010. november 3. 18:402604.

    1. társ

     

    2. szex

     

    3. gyerek

     

    4. ház, kocsi, műköröm

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_548483 (2603)
    2010-10-31  16:56
  15. 2010. október 31. 16:562603.

    Sziasztok!

     

    Szerintetek ma miért választják az emberek a párkapcsolatot egyedüllét helyett? Az érdekelne, hogy az mik azok a tényezők, ami miatt az emberek a párkapcsolat mellett döntenek a „szingli lét” helyett? Nagyon kíváncsi vagyok a válaszaitokra, gondolataitokra! Köszönöm!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_753701 (0)
     
  16. Torolt_felhasznalo_248769
    Torolt_felhasznalo_248769
    2010. október 9. 14:332602.

    Sziasztok!

     

    Csatlakozni szeretnék hozzátok, szívesen beülnék valahova egy beszélgetésre vagy csak úgy :)

    Kérlek jelezzetek privibe,  ha ráértek vagy ha olyan programot szerveztek ahova csatlakozhatok.

     

    Üdv, oha 

    előzmény:
    Selfless (2601)
    2010-09-06  22:20
  17. 2010. szeptember 6. 22:202601.

    Pimp!

    Köszi! 

    De, ha Ti nem vagytok, akkor ez a topic és a klubunk sincs, hiába "erőlködtem" volna !

     

    Szóval igen csajok: Happy Birthday!

    A "belső kör" , azaz a Harcos a nők klubja is lassan betölti az egy évet!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     
  18. 2010. szeptember 6. 21:212600.

    1 évesek lettünk! Köszi Self

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     
  19. 2010. szeptember 4. 10:252599.

    Ma délután megyünk a Népligetbe, 16:00 óra körül.

    Ha vki szeretne csatlakozni, akkor küldjön nekem  privit, és megadom a tel.számom, illetve, hogy hol és mikor találkozunk.

    Szép hétvégét Mindenkinek!

    előzmény:
    e.edina (2598)
    2010-08-31  12:32
  20. 2010. augusztus 31. 12:322598.
    Most hétvégén (szept. 4 - 5) Népligetben Szeptemberfeszt? Valaki?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     
  21. 2010. augusztus 16. 10:152597.

    Kedves Érdeklődők!

     

    Úgy néz ki, hogy "beavatós" találkozó ezen a héten nem lesz....

    Augusztus utolsó hetében igyekszünk újra ilyet IS szervezni....

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     
  22. 2010. augusztus 13. 20:012596.
    hát a tegnapiről tényleg, de majd legközelebb;)
    előzmény:
    KViki08 (2595)
    2010-08-13  19:45
  23. 2010. augusztus 13. 19:452595.

    Sziasztok!

     

    Erről azt hiszem lemaradtam, mármint a Gödörről. Légyszi írjatok majd újra:-)

     

    köszi

    előzmény:
    letti08 (2594)
    2010-08-05  22:36
  24. 2010. augusztus 5. 22:362594.

    Sziasztok!

     

    Jövő héten csütörtökön mennénk páran a Gödörbe. A pontos időpontot még megírjuk, ha van kedvetek csatlakozni szívesen várunk benneteket.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     

Címlap

top