Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Adipex retard friss

H.ajni
Létrehozva: 2018. augusztus 7. 16:10

2018 at írunk. Újra Adipex retard. Mostanában próbálta valaki?

  1. 2019. szeptember 20. 12:163.

    en az itteni valtozattol (nem otthon elek) fogytam 15 kilot 20 evvel ezelott. aztan abbahagytam  visszajottek a kilok es egy maradando sziv karosodas , nem zar a sziv billentyum es az elhasznalt ver visszamegy az egyik kamraba.  itt 136 ezer embernek lett ugyanez a baja tole a betegseg ha sulyosbodik  muteni kell. amikor felirtak az USA ban mar regen betiltottak. itt a mai napig is tilos. eszedbe ne jusson ha nem akarsz valami nagy bajt cserebe a fogyasert. nekem 18 eve kell jarni eves ellenorzesekre tesztekre mert ha romlik az allapot akkor muteni kell. ez a betegseg allando faradtsaggal es mas komplikaciokkal is jar.

  2. 2018. augusztus 11. 13:352.

    Nagyon veszélyes,eszedbe se jusson..sem az Ephedrin,sem más ilyen jellegű gyógyszer. 19 éves voltam amikor egy ismerősöm kb 10 kilót adott le egy hónap alat..megirigyeltem,rendeltem tőle..használt, a 69- ről 54-re lefogytam én is. DE!A kezem remegett,idegbajos voltam,fájt a fejem,iszonyú szívdobogásom lett...nem tudtam aludni,alig ettem  az étvágyat csökkenti tényleg.mert ugye minden fűrészpor ízű..Elfogyott ...de szerintem a mai napig hatása van rám..utólag (kb rá tizenkét évre)kiderült hogy az Ephedrinnben amfetamin van(egy testépítő haver mondta) tehát drog...szóval ne...

Címlap

top