Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
én a krémleveseimet azonos módon készítem:
pici vajon megpárolok 1 fej apróra vágott vöröshagymát, beleteszem a zöldséget (spárga, borsó, karfiol, brokkoli) felöntöm húslével (vagy víz+kocka) és tejjel 2/3-1/3 arányban, teszek bele borsot, szerecsendiót, és puhára főzöm. Utána hagyom picit hűlni, majd turmixgépben megforgatom, és újra forralom, amikor rottyan egyet, teszek bele 1 dl tejszínt, és mégegyet rottyantok rajta. Reszelt sajttal, pirított kenyérkockákkal mind isteni!
Jó étvágyat!