Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Cukorborsó-krém leves

Torolt_felhasznalo_770932
Torolt_felhasznalo_770932
Létrehozva: 2005. január 26. 11:08
Sziasztok!

Tud valaki ilyet főzni? Kérem ossza meg velem!

Köszi!
  1. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2005. január 26. 11:463.
    Köszönöm szépen! Kipróbálom!
    előzmény:
    gogóci (2)
     
  2. 2005. január 26. 11:412.
    Helló,
    én a krémleveseimet azonos módon készítem:
    pici vajon megpárolok 1 fej apróra vágott vöröshagymát, beleteszem a zöldséget (spárga, borsó, karfiol, brokkoli) felöntöm húslével (vagy víz+kocka) és tejjel 2/3-1/3 arányban, teszek bele borsot, szerecsendiót, és puhára főzöm. Utána hagyom picit hűlni, majd turmixgépben megforgatom, és újra forralom, amikor rottyan egyet, teszek bele 1 dl tejszínt, és mégegyet rottyantok rajta. Reszelt sajttal, pirított kenyérkockákkal mind isteni!
    Jó étvágyat!
    előzmény:
    crescendo (1)
     

Címlap

top