Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Ikra segítség!! :))

Metrokaqkk
Létrehozva: 2004. december 15. 08:43
Na szóval ez egy nehéz kérdés lesz, de megpróbálom valahogy normálisan megfogalmazni.
Szóval vettem ikrát a halászlébe. Azt tudom, hogy bele kell főzni, de valahogy másképp néz ki, mint ahogy én elképzeltem.
Mintha valami tokban lenne. :))
Valami hártya-szerűség veszi körül és abban van az ikra.
Na azzal mit tegyek? Fejtsem le főzés előtt vagy azzal együtt kell megfőzni?
Amikor eddig ettem halászlét, abban soha nem volt semmilyen tok az ikra körül, ezért gondolom, hogy talán le kell szedni róla.
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatosan?
:))
  1. 2004. december 15. 11:063.
    Köszi.
    előzmény:
    Katuss (2)
     
  2. 2004. december 15. 09:042.
    nem kell leszedni. A halászlé főzési ideje kb. 35-40 perc. Az ikrát a végén, kb. 8-10 percre elegendő beletenni, mivel gyorsan megfő.
    előzmény:
    Metrokaqkk (1)
     

Címlap

top