Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Van egy olyan mondás..."ahány kiló, annyi óra" ...minimum...De inkább egy órával tovább főzd, mert nem tudod túlfőzni..., de rémes ha nyers-rágós!!!
Tarjája válogatja!
Mennyire érlelt, száraz, amid van?!
Hústűvel nézegesd, és ha úgy szalad bele, mint kés a vajba, - akkor átfőtt, és jó.
Ha langyosan veszed ki a főzővízéből, finomabb is:)
Köszönöm,ha segítetek!