Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Lux Gourmet Chef konyhagép

jukegabi
Létrehozva: 2017. augusztus 6. 23:28

Véleményt szeretnék kérni azoktól, akik már rendelkeznek a Lux cég Gourmet Chef konyhai "mindent-tudó" gépével, ami nem csak aprít, őröl, darál, hanem párol, főz, dagaszt, dinsztel, stb... a krémlevestől a többfogásos vacsorákon keresztül a fagylaltig.


Termékbemutatón találkoztam a készülékkel, és most fontolgatom a vásárlást. Én nem napi szintű főzésre használnám, hanem alkalmankénti hobbi-főzéshez. Arra lennék kíváncsi a gyakorlottabb felhasználóktól, hogy tényleg jól adaptálhatók-e a gépre a hagyományos receptek, és tényleg meggyorsítja-e a főzési folyamatot olyan mértékben, hogy megérje megvásárolni. Gyűjteném a pozitív vagy negatív tapasztalatokat, mielőtt elszánom magam a vásárlásra. Előre is köszönök szépen minden reakciót!


 

5 hozzászólás
 1. 2017. augusztus 8. 22:115.

  Kedves Éva!


  Mivel már van a cégtől egy terméke a családnak (ami bevált - remélem ezért a minősítésért nem nézel megint ügynöknek), szóval időnként karbantartás okán (pár évente) megkeresnek minket, s persze ilyenkor szeretnének bemutatni valami mást is. Ez történt. Egyébként egy más fórumon is érdeklődtem, s írtak konkrét tapasztalatokat. Bár a készülék működésével nem volt gondjuk (sőt), de megerősítést nyert, amitől én is féltem: hogy kicsik az edényei. Ez azt jelenti, hogy pl. egy 4-5 fős felnőtt társaságnak már nem lenne elég az elkészített mennyiség. Részemről ezzel zárom a topikot, köszönöm az észrevételeidet.

  előzmény:
  az örök Éva (4)
  2017-08-08  21:19
 2. 2017. augusztus 8. 21:194.

  Aha, szóval hozzátok mentek. Akkor még nagyobb grat.


  Honnan tudták a címet, meg hogy kit érdemes megkörnyékezni? Ne nézz már madárnak.


  Inkább vegyél egy gépet lakjál jól vele.

  előzmény:
  jukegabi (3)
  2017-08-07  23:04
 3. 2017. augusztus 7. 23:043.

  Hozzánk jöttek, nem én mentem. A párom is azt mondta, hogy azzal, hogy leírom a gépet (azok kedvéért akik nem tudják mit takar a név), azt fogják hinni (ahogy Te is) hogy én vagyok az "ügynök". Hát, bejött neki, Te is ezt gondoltad. Bár, szerintem egy ügynök nem kérte volna a "negatív" tapasztalatokat is és nem jönne ki egy ilyen fórumra, kockáztatva az olyan megjegyzéseket, mint a Tied. Érdekelne, mire alapozod a véleményed esetleg a konkrét géppel kapcsolatban, vagy csak általánosságban írod ezt a bemutatókról? (Amikről egyébként én sem vagyok túl jó véleménnyel összességében véve.)

  előzmény:
  az örök Éva (2)
  2017-08-07  11:07
 4. 2017. augusztus 7. 11:072.

  Termékbemutatón.


  Na, gratulálok. Jó helyekre jársz.


  Hacsak nem kamuzol most itt, és nem te vagy a bemutató haszonélvezője, sürgősen felejtsd el az egészet.


   

Legnépszerűbb cikkek