Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Villanytűzhely probléma

Bubus
Létrehozva: 2017. május 25. 12:29

Pár napja vettünk egy villanytűzhelyet, miután bekötötték kipróbáltuk. Amikor a sütő ment észrevettük, hogy a gombok teljesen átforrósodtak, leginkább a sütőhöz tartozók. Annyira, hogy nem lehet megfogni sem, hivatalosan 75 fokosra(kijöttek megmérni és azt mondták ez még a normális tartományban van). A főzőlap része is átmelegszik. Próbáltam keresni neten erről, hátha valakinek van tapasztalata, de nem találtam semmit...


 

7 hozzászólás
 1. 2017. május 29. 11:056.

  Hol gyartotta'k???  Ugyanis  a  nemetek  rengeteg  selejtet  kuldtek  mar a  multban  is  Magyarorszagra....


  ne  hagyd  Magad  becsapni!!!  SEMMINEK  SEM  szabad  at-forrosodnia!!! 


  Menj vissza  rogton  az  uzletbe  es  HANGOSAN  panaszkodj  mas  vevo"k  elott,  hogy  milyen  sz..t  adtak  el  neked!!!!  Majd  meglatod  micsoda  "hajlongas"  es  bocsanatkeres  lesz,  ha  kepes  vagy szembe  allni azokkal a csalokal!!!  Vidd  Magaddal  a  ferjedet  is  TANUNAK!!

 2. 2017. május 29. 09:315.

  Ne hagyd magad!


  Kérd a vásárlók könyvét- ezt gondolom máris megtetted.


  Ha még erre sem reagálnak megfelelően, akkor fordulj a Fogyasztóvédelmi felügyelethez.


   

 3. 2017. május 27. 21:084.

  Vitesd vissza, még garanciális. Nekem is villanysütőm van, nemhogy a gombokat, de a sütő ajtaját is meg lehet fogni teljes tenyérrel sütés közben.

 4. 2017. május 27. 12:503.

  A tűzhely használatakor a felette lévő szerkezeti elemek valóban átmelegszenek, persze 75 fok nekem is kissé soknak tűnik. Ha a tűzhelyet szakember látta, valószínűtlen, hogy  félretájékoztatott volna, de jobb félni, mint megijedni.


  Azt kellene a továbbiakban figyelni, hogy égett szag, vagy égésre utaló jelenség nincs-e a használat során. A kezelő gomboknak még hosszabb használat után is pörkölés vagy égésnyomok nélkül kell üzemelniök, a sütőt használat után ki kell kapcsolni, eközben bizony nem szabad megégetni a kezünket. Ha ez mégis előfordul, akkor függetlenül attól, hogy mit mondanak, vagy írnak a kezelési utasításban, bizony hibás a készülék. 

 5. 2017. május 25. 12:552.

  micsoda? 75fokos lehet a gomb?


  küld vissza és vegyél valami normális tipust


   

Legnépszerűbb cikkek