Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Miele gőzpároló

Rea33
Létrehozva: 2017. január 23. 14:26

Szép Napot!


Párom meglepett egy Miele gőzpárolóval. Sajnos receptfüzet nincs hozzá, és a neten sem nagyon találok hozzá recepteket. Tudna valaki segíteni? Recepteket gyűjtenék! Köszönöm előre is! :)

3 hozzászólás
  1. 2017. január 23. 18:563.

    Ó most látom, hogy a gőzpároló kicsit komolyabb gép, mint amire én gondoltam az egyszerűbb elektromos párolóra. Sajnos ebben nem tudok segíteni...

  2. 2017. január 23. 18:502.

    Szia Rea! Nekünk egy Tefal elektromos párolónk van tizen valahány éve, szerintem az egyik leghasznosabb konyhai gép, mi ezt használjuk a leggyakrabban. Általában zöldséghez, ritkábban rizshez használom. Vagy csak párolt zöldség lesz köretnek, vagy a csőben sültek vagy saláták alapját párolom. Köretként tálalt rizst is párolom, de a tejberizs, gyümölcsrizs, rizsfelfújt első lépéseként félig megpárolom a rizst, s utána főzöm össze tejjel, bár annyira nem vagyok oda a rizsért, így ezeket ritkábban csinálom. S néha szoktam venni az Aldiban kész óriás gőzgombócot, s azt is ebben párolom készre. Jó párolgatást!


     

Legnépszerűbb cikkek