Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Gólya

nargio
Létrehozva: 2003. február 18. 13:46
Sziasztok!
Még sosem jártam Köztetek!De érdekesnek találom az oldalt. Mi a párommal úgy egy év múlva tervezünk babát-addig sem árt begyűjteni az információkat. Már nagyon várom!
Üdv Mindenkinek!
Nargio
  1. 2011. szeptember 27. 20:048468.

    Szia!

     

    Nekem már jó ideje ritkán van csak időm facebook-ozni, iwiw-ezni, bár mostanában ott szerveztem az érettségi találkozómat. Viszont képeket nézegetni nem szoktam.

     

    Nagyon sok szeretettel gratulálok a kicsi lányhoz. Paraméterek? Tesók hogy fogadták?

     

    Katinka

    előzmény:
    buba (8467)
    2011-09-26  21:50
  2. 2011. szeptember 26. 21:508467.

    Bár biztos láttátok már a többi közösségi oldalon is, de azért leirom ide is: megszületett a kislányunk, Anna. Bő egy hetet még ráhúzott bent, de lényeg, hogy mégis kiváncsi volt a világra és mostmár itthon boldogit minket kb 2 hete. Nem lehet rá panaszom, rendes, nyugis kiscsaj, amilyen bent volt a pocakban. Képek az IWIWen és a Facebookon.

    Puszi!

    Buba

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  3. 2011. augusztus 18. 21:128466.

    Sziasztok!

     

    Én most vettem észre, hogy van új hsz!

    Örülök, hogy írtatok!

     

    Netti, sajnálom a m.helyet. Van remény, hogy találj máshol munkát? Gyerekek mekkorák már? Nem bírok utánaszámolni...

     

    Buba, gondolom megint "jó sokat" híztál Szép nevet választottak a gyerekek!

    Bizony, mi is készülünk az iskolára. Már csak 1-2 dolog hiányzik. Jövő héten lesz tankönyvosztás.

    Levi még oviba jár, de már csak 2 hétig!

     

    Szabadságon már voltam, július elején. 1 hetet nyaraltunk Egerszalókon egy magánháznál - Anyuékkal. Demjénbe jártunk fürdeni, átruccantunk Egerbe. Pont 40 fok volt azon a héten, úgyhogy inkább pancsoltunk, főzőcskéztünk és együtt voltunk!

     

    Most meg meló van ezerrel... mintha nem is lettem volna szabadságon, olyan érzésem van. De szept. 1-2-án szabin leszek, és még marad 10 napom.

     

    Katinka

    előzmény:
    buba (8465)
    2011-08-15  13:35
  4. 2011. augusztus 15. 13:358465.

    Sziasztok!

     

    Netti, sajnálom hogy nem tudsz visszamenni dolgozni egyenlőre. A nyelvtanulás azonban jó ötlet, mert mindenhol fontos de néha tényleg elfárad bele az ember. Ilyenkor valamivel fel kell dobni, pl. olvasni az idegen nyelven vagy filmeket nézni, esetleg emailezni németül, stb...   amúgy én is németet tanulok, angolul már nagyon szépen tudok, de egy nyelv nem nyelv. Álmaim szerint majd a baba mellett is tanulgatok, hogy mire visszatérek már egy középfokon beszéljem azt is. Sajnos tanfolyamra nem tudok eljárni de otthon is haladok valahova.... van sok online site is, ahonnan hirleveket is lehet kérni feladatokkal. 

     

     

    Én kb 3 hete vagyok itthon táppénzen a szülésig, és kb még 3 hét (kiirásig, de szerintem kivárja) . Ezúttal is kislányt várunk, akinek Anna lesz a neve (félidős babafotók a Facebookon meg az IWIWen is vannak). A nevét a gyerekek választották, nagyon nagyon örülnek neki amúgy. Már készen áll szinte minden a fogadására. Mellette iskolakezdésre készülünk ezerrel (úgy sejtem Katinkáék is...).  A meleg borzasztó rossz igy nagypocakkal, illetve sokszor csak otthon kibirható, ami a lurkóknak néha elég uncsi, de sajna ez van. Várjuk az őszt sok szempontból. Más szempontból azonban nagyon jól vagyok, ezúttal sem kell majd vadul fogyóznom a szülés után és még egyenlőre aludni is egész jól tudok. A lakásban már minden csillog villog, de indig találok valami pakolnivalót, lakberendeznivalót, amit évek alatt kicsit elhanyagoltam. Szóval nem unatkozok.... nyaralni azonban nem voltunk mert a párom projekten dolgozik és max 2-3 szabadnapja volt a nyáron elszórva. na röviden ennyi.

     

    Vajon Katinka vagy esetleg Kagica olvassa még a Gólyát? Én is véletlenül bukkantam rá, hogy van új bejegyzés, most a szüleimtől jelentkeztem be és a kedvenc topikon keresztül, igy láttam hogy frissült...

     

    Puszi mindenkinek!!!

    Buba 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  5. 2011. augusztus 13. 22:328464.

    Sziasztok! Jó régen nem volt erre senki....

     

    Szia kismami!

    Mi újság veled? Hogy vagy? Mikorra vagy pontosan kiírva? Tudjátok már a nemét ill. a nevét a babócának? Tesók mit szólnak hozzá? Nyaralás volt?

    Néha eszembe jutsz, de nem sokat vagyok gép előtt... 

     

    Katinka veletek mi van? Nyaralni voltatok? Meló? Gyerekek?

     

    Mi egy pár napot voltunk Bükkfürdőn családilag és most készülök Pestre a tesómékhoz a gyerekekkel.

    Most egy hónapig intenzíven németet tanultam. Elfáradtam bele én is, a gyerekek is és a mamáék is.... Úgyhogy most pihi, ha sikerül, szeptemberben folytatom, amikor Alíz már ovis lesz. 

    Melóhelyemen még mindig semmi jó. Egyik alvállalkozó cég több millióval tartozik, amíg azt nem tudják behajtani, tuti nem lesz helyem. Mindegy, a németet is munkahely-változtatás miatt kezdtem el tanulni... 

     

    Most csak gyorsan ennyi... lassan megyek aludni én is.

    előzmény:
    buba (8461)
    2011-01-28  18:16
  6. 2011. március 27. 21:118463.

    Helló Csajok!

     

    Merre vagytok?

     

    Katinka

    előzmény:
    H_Katinka (8462)
    2011-01-28  20:39
  7. 2011. január 28. 20:398462.

    Sziasztok!

     

    Nálunk a 2 gyerkőc beteg. Lázasak, Timi taknyol, kicsit köhög. Levinek a füle is fáj

    És bennem is bújkál valami, úgyhogy este már NeoCitrán-nal alszom majd el.

     

    Netti, sajnálom, hogy férjed így járt... legalább most kiderült, hogy az az illető megbízhatatlan. Mi lett volna, ha dolgozik neki a férjed és mondjuk fizetésnél játsza el, hogy nem tud adni pénzt?

    És nagyon szorítok, hogy összejöjjön, amit szeretnétek!

    Levi már 7 lesz novemberben, úgyhogy neki nem kérdés, hogy sulit kezd. Várja is nagyon.

     

    Buba, tök jó, hogy így áll a várandósságodhoz a főnököd! Mikorra is vagy kiírva?

     

    Kagicáék meg Amerikában??????

     

    Katinka

    előzmény:
    buba (8461)
    2011-01-28  18:16
  8. 2011. január 28. 18:168461.

    Sziasztok lányok!

     

    Akkor megértem hogy mindkettőtöknél rezeg a léc. Én meg jövök itt a harmadik baba témájával. Persze inkább szurkolok, hogy legalább az az állás összejöjjön vagy megmaradjon ami van.

     

    Na meg az egészség az a legfontosabb. Most jön még a durva influenzaszezon is. Most még mi is náthával meg köhögéssel küzdünk, egyenlőre lázas dolgok elkerültek de ebből a köhögésből már úgy látom egy darabig nem mászunk ki. 

     

    Netti, a főnököm nagyon jól fogadta a szitut, szinte kifejezetten örült, mert szerinte is nagy öröm egy gyerek. Mindenben támogat is és ez nagyon könnyűvé teszi bent a helyzetemet. Nyár közepéig tervezek maradni,  aztán legalább otthon leszek a nagyobbakkal oviszünet idejére meg készülődök nyugodtabban a kicsire. Most azért soknak érzem a két gyereket + melót +babavárást. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_588037 (0)
     
  9. 2011. január 28. 16:018460.

    Sziasztok!

     

    Katinka, örülök, hogy te is felbukkantál!!! Húú, én jelenleg egy négy órás melónak is nagyon tudnék örülni!!! De megértem az elkeseredésed!!! Énm ég mindig GYES-en vagyok, mert Alíz 2 éves korában nem tudtam visszamenni dolgozni (sőt, ahogy a dolgok állnak, nem is vszínű, hogy vissza tudok ősszel). Néha kapok azért itthonra kisebb-nagyobb melókat a cégtől, de azt nem túlságosan fizetik meg. A férjem 2 hete munkanélküli, de úgy néz ki (nem akarom elkiabálni), hogy elsejétől lesz melója.

    Az egész karácsony-szilveszter teljes bizonytalanságban telt, mert akihez ment volna január közepétől dolgozni, karácsony előtt benyögte (miután a férjem már felmondott), hogy van másik jelentkező is és nem tud dönteni.  Januárban bejelentette, hogy mást vett fel. Úgyhogy most így állunk. Kérem a drukkokat, hogy legalább neki sikerüljön. Közben én is pályázgatok, de itt a környéken a német nyelvtudás kéne (az Audi miatt) és persze én angolul tudok / tudtam.

    Mekkorák már a gyerekeid!?!? Levi is sulis lesz már!? Hogy megy az idő.... Balut 99%-ig biztos, hogy nem engedem az idén (áprilisban lesz 6 éves), mert a mai napig nagyon izgága és nem tud - még rövid ideig sem - koncentrálni. Kivéve, hogy ha rajzolni kell.... Óvónénik küldenék, de a szűk család - akik szerintem jobban ismerik - az én döntésem mellett állnak, hogy várjunk még 1 évet.

     

    Levinek jobbulást! A család nem kapta el tőle? Nálunk is beteg a család. Balu csak köhög és folyik az orra (nekem is), Alíz lázas is volt.

     

    Buba, képzeld, amikor "bejelentetted" a harmadik babát, utánad 1-2 napon belül még két ismerősömről tudtam meg, hogy jön a harmadik!!!! Főnököd mit szólt? És meddig tervezed a melót?

     

    Kagicáról csak annyit tudok (Facebook-ról), hogy most Amerikában élnek.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_588037 (0)
     
  10. 2011. január 24. 20:378459.

    Sziasztok!

     

    Buba, engem nem a 4 óra bánt, hanem az anyagi vonzata.

    Most tartottunk ott, hogyha szerettem volna megvenni egy könyvet, akkor meg tudtam tenni. De most ennek vége. És nem is élvezhettem túl sokáig... a csekkeken lévő összegek meg egyre csak nőnek, folyamatosan. Rendessen össze kell majd húzni a nadrágszíjat. És szerettünk volna idén házat venni, de ez tényleg csak álom marad az életünkben, egyre inkább így érzem

    És a leggázabb az egészben, hogy egy külföldi tulajdonú, országos bank központjában dolgozom!!! De tényleg értékelem, hogy van munkám, csak a pénz nem lesz elég, amit a munkámért kapni fogok.

     

    Na, nem kesergek tovább...

     

    Katinka

    előzmény:
    buba (8458)
    2011-01-23  09:00
  11. 2011. január 23. 09:008458.

    Sziasztok!

     

    Katinka, tudom, hogy anyagilag nem túl jött neked ez a "leépités" de legalább van munkád is, meg jut időd mellette más dolgokra is. Hiszen most vagyunk fiatalok meg a gyerekeink is most igénylik a legtöbb időt velünk. Én örülnék egy 4 vagy 6 órás állásnak. Én napi 8 órában dolgozok, + fél óra az ebédszünetért. Reggel fél nyolckor kezrk, előtte egy gyerkőcöt elviszek oviba, a másikat meg a párom. MNégykor végzek, utána van egy órám, hogy 2 gyereket kettő helyről összeszedjek. Majd otthon szórakoztatás + egy kis házimunka, este némettanulás, aztán jön a párom fürdetésre. Szóval elég zsufi igy az egész napos meló mellett az élet. De imádom a munkámat, nem csak szakmailag fejlődök, de a karrieremben is óriási ugrás volt ez az év. Vezetői tréningeken veszek részt és naponta is sok gyakorlatilag vezetői feladatom van (helyettes vagyok). Ez igy pont szuper a család melett, mert bele is látok a dolgokra, döntési lehetőségem is van, de mégsem enyém a felelősség + estig sem kell gályáznom bent. A baba miatt szerencsére nem kell sokat aggódnom, demint mindig most is amiatt félek, mert nem sok jele van az egésznek. Most se fáradt nem vagyok, émelygésem sincs, étvágyam az egekben, szóval minden olyan, mintha előtte. De a fórumbejegyzésekből úgy látom ez eddig is igy volt. Mindenesetre várom már azt az időszakot aikor rugdos és mindig tudom hogy megvan és jól van a pocakban. Most taposom a 8.hetet és már alig birom magamban tartani a nagy hirt a munkahelyen meg az ismerősök között, csak a család emg egy kér ember tud róla. Meg a főnököm, de ő nagyon támogató volt eddig szerencsére. Na most megyek, puszi mindenkinek és ha előbukantok irjatok! nem csak babahirrel lehet ide jönni, tényleg évekig megosztottunk minden más kételyt is egymással. És Katinka, tényleg próbáld meg jó oldaláról felfogni ezt a változást most az állásodban, én pl. irigykedek rád bizonyos szempontból....

    előzmény:
    H_Katinka (8457)
    2011-01-21  22:04
  12. 2011. január 21. 22:048457.

    Sziasztok!

     

    Buba, én a várandósságot se tudnám nyugiban végigcsinálni... a rettegés, hogy egészséges-e? Az előzmények miatt...

    Mi már mindent el is adtunk a gyerekekről (bababútort, mindent). Már szeptember óta emeleteságyuk van Leviéknek.

     

    Leépítés úgy érint, hogy 6 órából átraktak márc. 1-jétől 4 órába. Jó kevés bérért... de van m.helyem. Itt helyben képtelenség találni, nemhogy 6 órásat, de 8 órásat se! És ugyanennyi bérért, amit Pesten 4 órában kapok. Plusz a kölcsöneim átmennének üzletibe, szóval még az is több lenne. A nagy álmunk, egy családi ház... hát egyre messzebb kerül.

     

    Levi beteg lett. Doki szerint influenza, de a végtagjai nem fájnak. Lázas lesz, csillapítóra lemegy. Torka piros és kezd náthásodni. Összes hétvégi programot le kellett mondani. Remélem hamar rendbejön.

     

    Buba, dolgozol?

     

    Netti, Te is mesélj magatokról.

     

    Kagica, Te szoktál erre járni?

     

    Katinka

    előzmény:
    buba (8456)
    2011-01-19  22:36
  13. 2011. január 19. 22:368456.

    Szia Katinka!

     

    De jó, hogy te is benéztél. Hihetetlen, mennyire beindult ez a fórum pedig csak pár napja irtam ide.

     

    A létszámleépités nem jó hir, nagyon nagyon drukkolok neked, hogy ne téged válasszanak ki annak, akit elküldenek.

     

    Az én gyerkőceim is hasonló korúak mint a tieid, úgyhogy totál át tudom érezni a helyzeteteket. Az iskola nálunk is nagy téma már. Szerencsére már döntöttünk róla hogy hova és kihez megy a kissrác és várjuk. Bár valszeg iskolakezdése jön a baba is. Amúgy nem terveztük a harmadikat (illetve én nem, de a párom azért reménykedett) de amint kiderült mindketten irtó boldogok voltunk. Persze a gyerekeknek még nem mondtuk el, annyira az elején vagyok (7 hetes a pocilakóm), hogy semmi nem biztos még.

     

    Valamelyik nap éppen visszaolvasgattam a régi bejegyzéseimet hogy régen hogyan éltem meg az első heteket, mert ez olyan bizonytalan időszak még.Már majdnem 4 éve voltam pocakos, azóta megint paramami lettem.

     

    Buba

    előzmény:
    H_Katinka (8455)
    2011-01-19  21:05
  14. 2011. január 19. 21:058455.

    Sziasztok!

     

    Buba, harmadik???? Jesszus! Gratulálni akkor fogok, ha a kezedben lesz már

    Minden elismerésem a Tiéd! Én nem vállalkoznék egy harmadikra. A meglévő kettő is napról napra kiborít! Munka mellett kimondottan élvezetes Timi reggeli hisztijeit hallgatni... elviselni... túlélni! Nálunk a férjem pedzegeti mostanában, hogy nem vállalunk-e harmadik gyereket?! Kapásból tudok 20 érvet, hogy miért ne! De mellette talán egyet sem.

     

    Nálunk a m.helyen épp létszámleépítés van... csütörtökön vagy pénteken tudjuk meg, hogy a mi területünkről kit küldenek el. Bízom benne, hogy én megúszom!

     

    Amúgy jól vagyunk. Levente már 6 éves múlt, sokat beszélgetünk az iskoláról. Timi pedig 4 éves lesz.

    Hugomnak született egy pici babája októberben, úgyhogy a legfrissebb képem karácsonyi, közös kép. De megosztom veletek

     

    Nálatok mi a helyzet?

     

    Katinka

    előzmény:
    buba (8454)
    2011-01-19  19:08
  15. 2011. január 19. 19:088454.

    Szia Netti!

     

     

    Köszi. :-) 

     

    Majd esetleg megnézem a képeket a Facebookon, hátha oda könnyebb feltenned.  Raksz majd fel?

     

    Látom hogy valaki törölte magát innen de miért éppen kagica? Ha rákattintok a profiljára én még mindig látom.  Tavaly december elején lépett be utoljára, azt is mutatta.

     

    Puszi mindenkinek!

    előzmény:
    netti77 (8452)
    2011-01-18  21:36
  16. 2011. január 18. 21:398453.

    Na, úgy látom, a képfeltöltés nem sikerült....

    Ági törölte magát!?

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_588037 (0)
     
  17. 2011. január 18. 21:368452.

    Szia Buba!

     

    Itt is szeretettel gratulálok a harmadik babához!!! Jó egészséget és problémamentes babavárást kívánok!!

    Majd számolj be a fejleményekről itt is.

     

    Nálunk még függőben a harmadik baba. A férjem munkahelyet akar váltani, majd annak függvénye a dolog.

     

    Ha már itt vagyok, rakok fel a gyerekekről egy friss képet.

    előzmény:
    buba (8451)
    2011-01-18  20:31
  18. 2011. január 18. 20:318451.

    Sziasztok!

     

    Kiváncsi vagyok ki vetődik még errefele.  Aki olvassa, az irjon már egy ITT JÁRTAM üzit, hogy lássuk hogy mégis van csoda.

     

     

     

    Most olvasgattam újra az utolsó bejegyzéseket. Szóval harmadik kör....  nos, a témához csak annyit teszek hozzá hogy a tervekkel ellentétben nálunk is harmadik kör van.  és gyakori látogatója lettem a 2011 szeptemberi babák fórumnak.

     

    Puszi minden idetévedőnek!

    Buba

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_588037 (0)
     
  19. 2010. Április 24. 17:408450.

    Sziasztok!!!!!!

     

    Hű, de rég nem irtam ide, elnézést kérek, szégyellem magamat, de félelmetesen lecsökkent az időm mostanában. Pedig már annyira nagyok a kicsik, most is órák óta önállóan játszogatnak én meg rendezgetem a házimunkákat meg netezek. Hihetelen...

     Párom persze dolgozik, mint mindig de még örülhetek hogy mégsem ment az USAba pár hétre ( a légtérzár miatt nem tudott elrepülni) szóval reménykedek, hogy hátha holnap mégis lesz ránk pici ideje. Na emellett  nálunk nem jön szóba a harmadik gyerek érthető okokból, pedig nagyon meginogtam amikor megláttam a férjem (!) által hazahozott új Brendon nagykatalógust.

    De nektek megy a drukk. Szerintem nem kell sokat várni és itt az újabb Gólyahir a fórumon. Hű de izgi, már a harmadik kör.  Azért jó tudni, hogy már Manónak is van picije, mert megszakadna a szivem ha ők még az elsőt sem hozták volna össze mi meg mát gondolatban itt a harmadikat tervezzük. Igazságtalanság lett volna.

     

     

    Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntést, nektek igy előre/utólag kivánok sok boldogságot kinek mire.

     

     

    Jó sok minden történt veletek mostanában, azért jó, hogy megirtátok, végre újra élet van itt a fórumon. na én nem sok különlegességgel tudok szolgálni, dolgozgatunk, gyerekek meg nőnek mint a gomba.  Gabica még bölcsis, én nem vittem át oviba, általában ez itt nem szokás, mivel ovikban most újra túljelentkezés van, egy tavaszi gyerkőcöt már tuti nem vesznek fel csak következő szeptembertől. Igy idén szeptemberre beirattam amúgy, de nem tudom mennyi reményem van, hogy felveszik oda amit kiszemeltem vagy legalább oda ahova Gergő is jár. A körzetes ovi meg valami agyament kitalációja miatt jó messze esik tőlünk.

     

    Képekkel most is hadilábon vagyok, de igyekszem valami találni legalább a telefonomról letöltött képek között...

     

    Mégegyszer kösz hogy irtatok.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  20. 2010. Április 22. 23:098449.

    Sziasztok!

     

    Buba, boldog névnapot kívánok!!!

     

    Katinka

    előzmény:
    netti77 (8448)
    2010-04-22  21:56
  21. 2010. Április 22. 21:568448.

    Buba, nagyon boldog névnapot kívánunk!!! 

     

    Majd valamelyik nap jövök bővebben...

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  22. 2010. Április 21. 21:098447.

    Sziasztok!

     

    Miért nem írtok?

     

    Nálunk a sok betegségnek egy multivitamin vetett véget! Lekopogom gyorsan, de kb. 6-7 hete nem voltak szinte betegek a gyerekek!

     

    Timi márc. 24-én elkezdte az ovit! 23-án még bölcsis volt, másnap meg már ovis. Vittem ugyanúgy, mint Leventét (egymás melletti teremben vannak) és délben hoztam el őket. Mintha mindig is oda járt volna!

    Múlt hétfő óta ott is alszanak.

     

    Amúgy jól vagyunk, én még mindig szabadságon vagyok... júni 2-án kezdek dolgozni majd.

     

    Többiek? Merre?

     

    Katinka

    előzmény:
    H_Katinka (8446)
    2010-03-13  23:55
  23. 2010. március 13. 23:558446.

    Sziasztok!

     

    Hú, végre írtatok! Jó sokat!

     

    Kagica, jó végre felőled is hallani! Költözködés? 3. baba? Önkényeztetés? Ti aztán sosem unatkoztok

    Örülök, hogy jól vagytok! Fotó lemaradt!

     

    Netti, nálatok is 3. baba gondolata?

     

    Bátrak vagytok!

     

    Nálunk is van ám történés a családban. Február legelején megkérte a hugom kezét a párja és rá 1 hétre kiderült, hogy babát várnak! Szóval a szeptemberre tervezett esküvőt előre kell hozni (május 8-án lesz), mert okt. 1-jére van kiírva a szülés dátuma.

     

    Szóval én is gondolkodtam 3. gyerkőcön, de tesóm megoldotta a dolgot. Majd járok hozzájuk babázni

     

    Timi mostanában többször beteg volt. Legutóbb 2 hetet volt itthon, utána ment 1 hétig, majd megint 3 napot itthon volt. Ez pedig rendesen megkavarta a kicsilányt. És az is, hogy mindjárt kezdjük az ovit. Szóval az elmúlt 2 napban sírt a bölcsiben... Ő, aki imádja a bölcsit. És este meg is mondta nekem kerek-perec, hogy ő már nem akar bölcsikébe járni, ő oviba akar menni. Lehet, hogy a betegeskedése is emiatt volt, mert mióta ezt a fejébe vette, nagyjából azóta beteg, amúgy meg szeptember óta 1 napot hiányzott betegség miatt!

    Levi már megbékélt a sorsával, miszerint neki oviba kell járni. Sőt, most már szereti is. Szerelme töretlen... már fél éve imádja az egyik kislányt

    Szóval Timi még 6x megy bölcsibe.

     

    Én június 2-án kezdek majd el dolgozni. Addig én is próbálok mindenfélét intézni, de úgy elég nehéz, hogy valamelyik gyerek folyton itthon van betegen!

    Eljutottam nődokihoz, kiderült, hogy mi okozza a nőgyógyászati problémámat - végre.

    Fogorvoshoz is megyek 2-3 héten belül.

    Elmentem a derekammal reumára, mert néha fájdogált. Most járok gyógytornára, gyógymasszírozásra (nagyon "szar" tud lenni ), csütörtökön telik le a 10 alkalom.

    Voltam mammográfián is.

    Amúgy meg próbálok részt venni tesóm esküvői előkészületeinek a segítésében.

     

    Én most valahogy vágyom már dolgozni. Emiatt az elhúzódó tél miatt, meg az örökös betegeskedés miatt nem nagyon tudunk sehová elmászkálni ebben a hidegben. Ma is majd lefagyott a fejem, míg eljutottam a boltig, olyan hideg szél fújt.

     

    Hát, nagyjából ennyi van velünk.

     

    Katinka

    előzmény:
    netti77 (8445)
    2010-03-12  23:05
  24. 2010. március 12. 23:058445.

    SziasztoK!

     

    Kagica, örülök, hogy végre jelentkeztél! Gratulálok, hogy végre túl vagy a vizsgákon. Húúú, költözés? Ezzel felcsigáztál! Gyerekek nagyon édesek lehetnek! Laura igazi kis hölgy (iwiw-en meglestem), elhiszem, hogy szeret öltözködni! (csak csendben megjegyzem, mi is gondolkodunk a harmadik babán )

     

    Buba, megértem, hogy ismét a család került előtérbe.... nekem még mindig nem hiányzik a munka, pedig aztán az enyémek is tudják marni egymást rendesen...

    Gergő jelmezes képét pedig várjuk! Meg persze Gabicáról is tehetnél!

     

    Rólunk: Tesóméknál megszületett az első baba, Benedek febr. 23-án, úgyhogy most heti 1-2-3 napot Pesten vagyok. Gyerekek egész jól viselik a távollétemet, mikor hazaérek Alíz lóg rajtam, éjjel sokszor ébred, de kibírom. Ja, és ez a távollét azért is volt jó, mert így a napokban végképp leszoktunk az esti cicizésről. (már itt volt az ideje, mert a hónap végén már 1,5 éves lesz) A héten voltunk méreckedni vele: 12 kg és 85 cm, úgyhogy szép méretekkel rendelkezik. Ja, és elérkeztünk a hisztikorszakhoz. Sajnos még Balu is kivágja jópárszor... Nem egyszerű nálunk sem az élet!

     

    Katinka, veled mi újság? Szabin vagy még?

    előzmény:
    kagica (8444)
    2010-03-11  21:33

Címlap

top