Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

A lányom rövid hajat akar

ancsa89
Létrehozva: 2021. október 28. 21:21

Fodrászként végeztem van egy fodrász üzletem ami már kb. 5 éve nem üzemel hivatalosan csak közeli ismerősöknek és a lányom barátnőinek vágom a haját.


A lányom egyik barátnőjének  kb. 3 hete a kérésére rövidre vágtam a haját.


Körülbelül ilyenre:


https://www.shorthaircutsfor.com/img/simg/10/undercut-sh ort-hair-2021-2022.jpg


A mai napon volt itt nálunk hogy a gépel nyírt részeket újra levágjam és miközben vágtam a haját a lányom megkérdezte hogy neki is lehet ilyen haj.


Egyenlőre azt mondtam neki hogy átgondolom.


 


A lányom 14 éves háta közepéig érő szőke hajú.


 


Félek hogy megbánná és csak a barátnőjét akarja utánozni.


szerintetek megengedjem neki?


 

  1. 2021. október 30. 22:393.

    Miert ne probalhatna ki? Az o haja. Mi tortenhet? Maximum ujranoveszti. Azt meg kell neki magyarazni, hogy a rovid haj tobb gomdoskodast igenyel. Igaz, hogy konnyebb mosni, de utana formazni kell es surun igazittatni. Ha meg sem akarja a rovid hajat, meg lehet noveszteni, de sok turelem kell az atmeneti idoszakhoz. 


    Az en lanyomnak a derekaig er a szoke haja. 5 evesen osszefogta, elorehuzta es levagta. Olyat akart, mint a baratnojenek volt. Az egesz remsegesen ferde lett. Le kellett vagjam, kiegyenesitenei. Az apja es a 3 batyja majdnem belehaltak....


    Neztem rajuk dobbenten, mi a frasz bajuk van? Ez csak haj, majd megno. Azota parszor vagatott, hol lepcsozetest, hol tepettet, fufrut, nem fufrut. Most 21 eves, derekig ero szoke haja van.


     


    En nagyon rovid hajat hordok, kb. 40 eve. Fiusan rovidet. Ez ev aprilisaban meguntam a festett hajat, meg akartam szabadulni tole. Fogtam es hajvago geppel lenyirtam. Nem nullassal, de majdnem. Eloszor a csalad elajult.../majdnem/, aztan imadtak. Most mar normalisan rovid ismet, kicsit oszulosen.

  2. 2021. október 30. 09:192.

    Nem neztem meg a linket, de egyet tudok . 14 evesen nekem nem kellett volna engedely a szuleimtol arra hogy levagassam  e a hajamat vagy sem .


    Ugy voltak vele h ez az en problemam , es oldjam meg .


    gha rosszul dontenek majd tanulsag lesz a kesobbiekben , ha nem akkor egy kiserletkent nyugtazhatom .


     

Címlap

top