Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Viszonya van a tanárával?

szandra81
Létrehozva: 2019. február 27. 16:30

18 éves a lányom, idén fog érettségizni. Egy ideje már gyanitottam hogy esetleg járhat valakivel, de akárhányszor kérdeztem, azt mondta nincs senki, én meg ráhagytam. De az édesanyja vagyok, meg hát én is voltam fiatal, tudom milyen az amikor egy lány szerelmes. Teljesen kivirult, boldogan jött mindig haza a suliból.


Pár hete azonban alapítványi bál volt a suliban és mivel a lányomnak van egy tánccsapata és felléptek, ezért ő is ott volt a rendezvényen. Nem velünk volt, én és a férjem a többi szülővel beszélgettünk, a lányom meg a barátaival volt, így nem is sűrűn láttam aznap este. Aztán indultunk volna haza ezért elindultam megkeresni. A tornateremben nem volt, kimentem a folyosóra, és ott állt ő meg a tesi tanára aki olyan 25-26 éves lehet. Mikor oda értem szétrebbentek, konkrétumot nem láttam de éreztem azt a vibrálást köztük. Utána próbáltam faggatni a lányomat de hát természetesen nem mond semmit. A férjemnek még nem mondtam, mert lehet én értettem félre, de múltkor vacsinál kapott egy üzenetet ami S. M-től jött, így volt a telefonjára írva,ez pedig "egészen véletlenül" a tanára monogramja. Aggódom, hogy viszonya van vele, nagyon megutheti emiatt a bokáját. Mit tegyek? Kérdezzek rá? Tiltsam el? Mi ilyenkor a helyes megoldás?

  1. 2019. március 15. 11:4829.

    Mi már a helyzet, Szandra?

  2. 2019. március 3. 04:0328.

    Menjel mar, ki van nekikeseredve. Csak eppen egy szegeny gyereket kellene kimenteni a fenevad anyja karmai kozul. 

    előzmény:
    kekelefant (24)
    2019-03-02  23:32
  3. 2019. március 3. 04:0227.

    Dehogy vagyok rossz passzban. Ki a fene beszelt itt szexrol, allj mar meg!!! Igen, van olyan is, hogy egy diaklany szerelmes a tanaraba, meg olyan is, hogy az erzelem kolcsonos, es tenyleg komoly kapcsolat lesz belole. Hat ez a no csak annyit latott, hogy a lanya beszelt a tanaraval, o meg mar remeket latott. Menj ra a masik topikjara es felfogod, micsoda egy perszona ez a'kedves' anyuka. Ettol anotol minden kitelike. A levegot leszivattatna a lanya elol, kolostorba zarna, fekete lepelbe csavarna, es agyonverne, ha egy sajat velemenye lenne. Valoszinuleg ezt az egeszet is o talalta ki. 


    Beszelni a tanarral? Mirol? Ugye kedves tanar ur, szexelni tetszik a lanyomat? Mert ugye lattam, hogy hozza mert szolni. Elsullyednek a szegyentol. 

    előzmény:
    kekelefant (25)
    2019-03-02  23:43
  4. 2019. március 2. 23:4726.

    Beszelj a tanarral,es mondd meg neki ,hogy ontson tiszta vizet a poharba,es a lanyod hagyja beken,ki tudja hany masik lanyt csabitgat,,,,

  5. 2019. március 2. 23:4325.

    AZ ELETE PARJAT????????nE ROHOGOTGESS,MINDEN DIAKLANY SZERELMES A TANARABA,FIATAL MEG ,HA az elso sexxet osszeteveszti a szerelemmel,az akkor ki kell jozanitani,tanar bacsinak,mar tobb ilyrn kalandja volt es lesz,neki pedig koran van meg ,tanulni valamire menni,ez a celja most...lesz meg tobbszor -szerelmes- az egyetemi tanarba,az orvosaba stb........


    Tanar bacsi visszaelt egy artatlen fiatal lanny erzeseibe,ha tenyleg szeretne,varna az eskuvoig????ami ugysem lesz.Kulonben a tanar es diak kozotti kapcsolat bortonnel buntetheto...........Tanar es diak,orvos es patiens,ugyved es client nem sexxel,vilagos,a korhoz semmi koze,ez torveny ellenes.....


    DE rossz passzeban vagy,tortent valami,persze semmi kozom hozza..........

    előzmény:
    Sissi52 (22)
    2019-03-02  15:03
  6. 2019. március 2. 23:3224.

    Sissikem,mi bajod,de neki vagy keseredve,csak ugy ropkod beloled a megbantas,jol vaaaaagy??????????

    előzmény:
    Sissi52 (21)
    2019-03-02  14:40
  7. 2019. március 2. 15:4723.

    Hűha, kaptál hieget-meleget!


    Mit tegyél  - szépen beszélgess a lányoddal   - örülj, hogy szeret és  szeretik!

  8. 2019. március 2. 15:0322.

    A vilagnak talan igen, de nekem nem tudsz hazudni. Dehogy felted te a lanyodat, es meg ha feltened sincs mitol. Modern korban elunk, a normalis emberek tisztaban vannak a szerelem fogalmaval. 


    Ha valoban feltened a lanyodat, olyan viszony lenne koztetek, hogy mar regesreg leultetek volna es atbeszelnetek ezt a dolgot. Akkor vilagosan tudnad, mi a valos helyzet, es nem kemkednel, talalgatnal, vadaskodnal es torned a fejedet, hogyan tehetned tonkre a sajat gyermekedet meg azt a szerencsetlen tanart. Nagy dramai hosno vagy te. Krealsz dolgokat, amik talan nincsenek is. 


    Hogy teged a lanyod sorsa erdekel? Nem igaz. Ha erdekelne, pontosan tudnad, hogy eppen most, ma mi a lanyod sorsa. 


    Teged nem erdekel a tanar sorsa, akkor is tonkreteszed oket? Pedig erdekelhetne, ha o lesz a vejed, es ha nem is szereted a lanyod tarsat, el kell ot fogadnod, ha nem akarod elvesziteni a lanyodat. 


    En pontosan tudom, mi a te bajod. Attol tartasz, hogy tovabb nem tudsz zsarnokoskodni a lanyod folott, mert az felnott es szerencsejere nem ugy fogja elni az eletet, ahogy te tovabbra is megszabnad. Elveszted az uralkodast folotte. 


    Hat igen, ha valoban igaz, hogy a tanaraval szerelembe estek, ez szoget uthet minden anya fejebe, de nem igy kell kezelni ezt a dolgot, ahogyan te teszed. Ha tanacsra van szukseged, magadtol nem talalod ki, mit kellene tenned, en szivesen leirom meg egyszer, bar mar szoltam, es masok is. Ha most tonkre teszed a lanyod eletet, garantaltan elveszited ot egy orok eletre. Ha neked megeri, ha ezt akarod. Szallj magadba es menj el egy jo terapiara. 


    Masreszt ha a lanyod ilyen fiatalon talalta meg elete parjat, akkor szerencses, mert masoknak ez sok idobe kerul, van, akinek egy orok eletbe, es van, aki sosem talalja meg. Ezzel nem azt mondom, hogy ez feltetlenul igy van, de neked most eppen hogy nem a dobot kellene verned, hanem szepen befogni a bagolylesodet. 


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     


     

    előzmény:
    szandra81 (13)
    2019-02-28  20:23
  9. 2019. március 2. 14:4021.

    Asszem lattam. Egy elmebeteg anya. Anya? Porontyot pottyantott a vilagra, mert nem vigyazott, amikor egy jot szexelt. Onzo, egoista, pszichopata, sociopata, kegyetlen egoista zsarnok. Sztalinhoz tudnam hasonlitani. A gyermekvedelem regesreg el kellett volna, hogy vegye tole ezt a szgeny lanyt, aki a zsarnok kegyetlen anya ellenere kepes volt egeszseges lelkuletu felnotte valni es ugy latszik, tud szeretni. Az anyja osszekeveri a szeretetet az onimadataval. 

    előzmény:
    Lillaréka (19)
    2019-02-28  21:01
  10. 2019. március 1. 08:0720.

    Kikezd a diákjával? 


    A lányod 18 éves, nagykorú. Azt csinál, amit akar. Te magad is írtad, hogy ki van virulva, boldog. Mi bajod van neked?


    Ha félted a lányod attól, hogy meghurcolják (ez amúgy hülyeség), akkor beszélgess vele, mondd el neki, hogy amíg nem végez a suliban, próbáljanak meg nagyon vigyázni, ne legyen belőle probléma. Az nem jutott eszedbe, hogy ez egy kölcsönös szerelem és mindketten boldogok, senki nem kezdett ki senkivel, egyszerűen egymásba szerettek?


    Miért akarod a lányodtól ezt elvenni? Ne te akard élni az ő életét, hanem légy támogató, segítő anyja akkor is, ha valamiért nem tetszik, amit választott!

    előzmény:
    szandra81 (13)
    2019-02-28  20:23
  11. 2019. február 28. 21:0119.

    és akkor a - Szülők segítsetek- topikot még nem is láttad


    A család- témakörben van


    mondjuk nekem mindkét topik gyanús--- 


    de témának jó


    legalább ébred a  forum

    előzmény:
    Sissi52 (18)
    2019-02-28  20:56
  12. 2019. február 28. 20:5618.

    Nekunk is van egy rokonunk, ot az egyik egyetemi tanara vette felesegul. Boldogan elnek, mar 3 gyerekuk van. Ebben semmi rossz nincs. Csak arra kell vigyazni, szex ne legyen, amig a tanar-diak viszony fennall. 


    De egy anya nem anya, aki kemkedik, meg rosszindulatuan feltetelez, hamisan vadaskodik a sajat gyereke ellen. 


    Szepen kellene a lanyaval beszelni, szep emberi kapcsolatot kialakitani, vedelmezni azt a gyermeket. Lehet,a feltetelezgetes nem is igaz. Ha meg igen, ha szeretik egymast, a leheto legjobb tanacsot, biztonsagot, vedelmet, szeretet megadni nekik. Kulonben mi szukseg egy anyara? Es egy anyanak mi szuksege van gyerekre? 


    Az en anyam megbanta. Csakhogy keson, mar 71 eves volt. 
     Egy volt haverom-baratnom meg "allati szerelmes" volt egy gimnaziumi tanaraba, fel is ment a lakasara varatlaul es szexelt a tanarral, aztan tobbszor is. Ha anyukaja megtudta volna, megolte volna magat. No comment. (Jo anya barmilyen helyzetben a gyermeke mellett van. Persze, hogy nem dicserlek meg, mondtam en a sajat lanyomnak, ha hulyeseget csinalsz, szamits arra, hogy meg ordibalas is lehet. De aztan megbeszeljuk es en meletted leszek, segitlek mindenben es megvedelmezlek.) Ha mas lennek, mehetnek a levesbe. 

    előzmény:
    Lillaréka (15)
    2019-02-28  20:33
  13. 2019. február 28. 20:3717.

    Egyébként


     


    te hol húzod meg az erkölcstelenség határát??


    egyáltalán honnan jutott eszedbe éppen ez a szó??


     


    mit vársz a lányodtól?
    Ha egy osztálytársával lenne együtt, és tudnád, hogy már régóta szexelnek is- akkor is eszedbe jutna az -erkölcstelenség? 

    előzmény:
    szandra81 (13)
    2019-02-28  20:23
  14. 2019. február 28. 20:3516.

    Szóval


    honnan tudod, hogy a tanár kezdett ki a lányoddal??


    nem gondolod, hogy ez amugy kölcsönös mármint a vonzalom


    Eszedbe ne jusson, ezt a suli felé jelezni!!!
    Mindjárt érettségizik a lányod! 
    Hagyd őt békén!!


    A többiek már írták- miért??


    Ha nagykorú lányod és az agyára mész, csak azt fogod elérni, hogy úgy lép le a hülyeséged elől. hogy vissza se néz

    előzmény:
    szandra81 (13)
    2019-02-28  20:23
  15. 2019. február 28. 20:3315.

    Sőt


    3at is tudok


    a volt ofőm a tanítványát vette feleségül.
    cifrább.. a volt orosztanárnőmet- a tanítványa...  6 év volt csak a korkülönbség
    és a suli tesitanárja is egy évfolyamtársamat.. 


    Sok ilyen van


    nem értem a TI-t miért izgul... a korkülönbség miatt- vagy csak azért mert tanár a suliban az udvarló

    előzmény:
    Új élet (11)
    2019-02-28  10:25
  16. 2019. február 28. 20:2914.

    Volt egy évfolyamtársam


    érettségi előtt - kb- mindenki tudta hogy közte és a fiatal tesitanár között van valami


    össze is házasodtak..  pár éve


    szerintem még együtt vannak.. ma is.. 30 éve

  17. 2019. február 28. 20:2313.

    Az mind szép és jó de nem erkölcstelen egy kicsit? Egy tanár, ha kikezd a diákjával, akkor ez az ő felelőssége, és lehetne benne annyi gerinc, hogy nem teszi. Szerintem. Azóta egyébként biztos lett a helyzet, most már nem csak sejtem, hanem tudom hogy a tanárával van együtt a lányom, és azt hiszem érthető hogy én mint anya, féltem őt. A tanár sorsa ebben az esetben a legkevésbé sem érdekel, én a lányomat féltem attól a botránytól és meghurcolástól amit kapni fog, ha ez kiderül.

    előzmény:
    Kövesdiági (12)
    2019-02-28  12:41
  18. 2019. február 28. 12:4112.

    Végre normális probléma megeoldás keresés törtéik...


    Gyerekkoromban egy nagy-ősi gimnázium mellett laktam.....több fiatal tanár udvarolt negyedikes lányoknak,némelyik  el is jegyezte - legálisan  sétálgattak a városban, házasságok is lettek belőle....Nekem ez természetes!  A tisztességes  kapcsolat nem büntetendő!


     

    előzmény:
    Új élet (11)
    2019-02-28  10:25
  19. 2019. február 28. 10:2511.

    Nem teljesen értem a problémát. A lányod hogyan ütheti meg a bokáját emiatt? Ha már valaki rizikós helyzetben van, akkor az a tanár, nem?


    Azt írod, hogy a lányod 18 éves. A tanár 25-26. Normál esetben (ha civil lenne a pasi) is aggódnál? Szerintem nincs ezzel semmi baj, két fiatal esetleges szerelméről van szó. Volt már olyan a történelemben, hogy a tanár elvette a tanítványát és boldogan éltek, amíg meg nem haltak.


    Minden esetre, én biztos beszélnék a lányommal, hogy ha igaz is a gyanúm, próbálják meg a tanár érdekében diszkréten kezelni a dolgot az érettségiig.

  20. 2019. február 28. 09:0010.

    Mondd el a lányodnak, hogy alapvetően nem szeretnél beleszólni a szerelmi életébe, csak figyelmeztetni szeretnéd arra, hogy a tanárának lehetnek elsősorban problémái azzal, ha erre a viszonyra fény derül, így beszéljék meg, hogy a suli befejeztéig maradjanak veszteg, bekkeljék ki. 


    Ne vond kérdőre, ne vádaskodj, ha vitatkozik, tiltakozik, az sem baj, tényszerűen mondd el, mire vigyázzanak. Meg fogja érteni, és örülni fog annak, hogy mellette állsz (ez fontos!). 


    Arra gondolj, hogy tulajdonképpen nincs probléma. Ha valóban szerelem szövődik köztük, óvják azt. Légy megértő és ne parázz!

  21. 2019. február 28. 07:269.

    Imátkozz, hogy gyorsan menjen el  ez a pár hónap- ez már nem sok májusig   .....beszélj a lányoddal  - mennyit veszíthetnek, ha fény derül a viszonyra!

  22. Torolt_felhasznalo_265455
    Torolt_felhasznalo_265455
    2019. február 27. 20:308.


    A gyakorikérdéses HP.... 


    Valami front van, hogy ilyen alacsonyan repülnek a trollok??? 

    idézet:
    antironia (6)
    2019-02-27 18:16:06


    Vagy napkitörés volt.

    előzmény:
    antironia (6)
    2019-02-27  18:16
  23. 2019. február 27. 18:187.

    Hat ha a tanar szerelmes egy diakjaba, az meg nem bun, de ha szexualis viszonyt folytat vele, az mar sulyos buncselekmeny. Itt erre semmi bizonyitek, csak anyuci lesipuskazik. Ha a leanyzo vegez, akkor mar jarhatnak egyutt. 

  24. 2019. február 27. 18:166.


    A gyakorikérdéses HP.... 


    Valami front van, hogy ilyen alacsonyan repülnek a trollok??? 

    előzmény:
    Csend Ike (3)
    2019-02-27  16:49

Címlap

top