Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Ovuláció vagy beágyazódás?

Penci
Létrehozva: 2018. október 22. 21:47

Sziasztok!


A párommal ebbe a hónapba kezdtünk bele a babaprojektbe. A havim után egyből igazából. Tudjuk, hogy akkor minimális az esély, de ártani nem árthat címszóval belekezdtünk. :)


Nekem hosszabb, 33 napos ciklusaim vannak. Elvileg a 22ik napon kellett volna, hogy ovuláljak, de ovulációs folyásom (minimális vérzéssel) a 15ik napomon volt. De erre rá a 4ik napra szintén volt egy ugyanolyan folyásom, annyi különbséggel, hogy aznap délelőtt volt egy pár perces nagyon erős görcsölésem és este fele elég furán fájt a derekam és a keresztcsontom környéke egy pár órát.


A kérdésem az lenne, hogy volt-e köztetek valakinek hasonló esete?


Mert most nem tudom eldönteni, hogy életemben először 2szer ovuláltam (ezalatt a dupla minimális vérzést értem ovulációs folyással) egy ciklus alatt vagy a második egy beágyazódás volt, ami szintén elég fura lenne, mert vagy egy szupergyors, az oculációtól számítva 4 nap alatt beágyazódás történhetett meg, vagy egy 10 napos lefolyasú, de akkor a megtermékenyítés a menstruációm utáni napokban törtenhetett meg.


Igazából egyik verzióm se követi a sztenderd női ciklust, de hátha járt már valaki hasonló cipőben... :)


Persze idővel minden kiderül, de már túl sokat rágódok ezen és a nőgyógyászomhoz is csak november közepére kaptam időpontot

  1. 2018. október 29. 21:543.

    Nyugi!!! Korai még rögtön és ennyire rágörcsölnöd,ez nem matematika!! Különben ha pár hónapig nem jönne össze a baba,be fogsz golyózni.


     

  2. 2018. október 25. 20:272.

    Sziasztok.Menstruacio elott fajt a mellem es sokat ettem viszont,a menstruaciom megjott pontosan akkor amikor kellett volna most tartok a harmadik napnal es verzes helyett barnazok ez jelenthet terhesseget?Erdemes tesztet vennem ha elmulott a menstruacio?Valaszotokat elore is koszonom.:)

Címlap

top