Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Játszóház 2 és 4 évesnek

Sunflower
Létrehozva: 2018. október 16. 11:18

Sziasztok,


2 és 4 éves fiúknak ajándékba szeretnék adni játszóházi belépőket.


Melyik játszóházat javasolnátok?


Nem voltak még sosem játszóházban, gondolom érdemesebb lenne egy kisebb, kevésbbé zsuffolt helyet választani így elsőre - de várom a javaslatokat.


 


Köszönöm! :)


  1. 2018. október 26. 12:463.

    Ez a park valójában minden korosztálynak megfelel, de sok új parktól eltérően a kisgyermekek nem gondolkodnak utána. Itt felfedezhetik a Domain Creek környékét egy természetes bush játszótéren. A kisgyermekek szeretik a homokos ásókat és különböző homokot (árnyékolatlan és árnyékolatlanul), vízszivattyút, fából készült köpenyes házat, állati szobrokat és kis trambulinokat a talajba, valamint a repülő róka beépített biztonsági övvel a biztonság érdekében.



    domyessay

  2. 2018. október 17. 17:032.

    Az Örs Vezér terén az IKEÁban van többféle játszóház......a 2 évest én még nem adnám be....


    A XIII.kerületi  KIKAban is van egy jó kis játszóház....,ahol szemmel lehet a gyerekeket tartani...

Címlap

top