Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Csoportos beszelgetes:)

Christie22
Létrehozva: 2018. június 13. 13:34

Kismamak, ha van kedvetek irjatok elerhetoseget, ahol csoportban tudnank beszelgetni,megosztani tippeket, aggodalmakat. 


5 hkm vagyok, nagyon az elejen, igy jol jonne par kismama barat, akivel esetleg vasarolni is el tudnank menni, dumalason kivul :) 

  1. BPM
    BPM
    2018. június 29. 10:444.

    Gondoltam dobok egy liket is ! :D


     


    https://progkucko.com

  2. BPM
    BPM
    2018. június 29. 10:413.

    Szió Christie22 ! :)


     


    Ha gondolod, esetleg tudnék segíteni ezügyben, vagyis egy online felületet, ahol csopit létre lehetne hozni, írj, ha érdeekel ! :)


     

  3. 2018. június 19. 14:292.

    Nagyon jó ötletnek tartom e téma elindítását! Amit a magam részéről segíteni tudok, az, az, hogy fontosnak érzem már most a gyermek jövője programon gondolkodni..... kicsit többet itt olvashat: http://bpjt.hu/gyermek-jovoje/. Személyes találkozás keretében elbeszélgetünk azokról a sarkalatos helyzetekről, ami akadálya lehet annak, hogy a csemete meg tudja valósítani álmát. Ön kerülje el azt a helyzetet, hogy NEM-et kelljen mondani a továbbtanulási terveikre. Nyugodt lelkiismerettel tudja elindítani az élet rögös útján!

Címlap

top