Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Véleménykérés iskoláról

Andreáék
Létrehozva: 2018. május 15. 10:46

Sziasztok! Szeretném a véleményeteket, tapasztalatotokat kérni a Terézvárosi Két Tannyelvü és a VI., Bajza utcai Általános Iskolákról. Külföldröl költözünk haza, a 4. osztályban kezdenénk és a kettö iskola között vacilálunk. Nagyon örülnék a friss véleményeknek, elönyök-hátrányok, stb ... ! Köszönöm: Andiék

  1. Torolt_felhasznalo_704026
    Torolt_felhasznalo_704026
    2018. május 15. 17:482.

    Én nem ismerem az említett iskolákat, meg a gyerkőcödet sem, de az én lányom is német kéttannyelvűbe járt hatodikig. Ott volt egy kisfiú, akik kimentek Németországba 5. osztályban, és amikor visszajöttek hatodikra, már nem jöttek vissza a német kéttannyelvűbe, mert feltételezem a gyerek annyira megtanult németül odakinn, hogy már nem látták értelmét a kéttannyelvűnek sem. Illetve átvitték egy angol kéttannyelvű gimibe inkább.

Címlap

top