Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Kismamák Gyálon

Szendi
Létrehozva: 2018. február 20. 10:55

Sziasztok!


Azért hoztam létre ezt a Topicot, hogy legyen alkalmam megismerkedni más Gyáli Kismamákkal illetve, azokkal, akik már esetleg anyukák.


Nagyon sok kérdésem lenne, azokhoz, akik innen járnak/jártak terhes gondozásra, védőnőhöz, kismama tornára stb. Remélem sikerül úgy beindítani a Topicot, hogy mások is hasznos infókat szerezhessenek be itt. Én is nagyon szívesen megosztom Veletek a tapasztalataimat. Természetesen nem csak Gyáliakat várunk....Gyertek Kismamák, kérdezzetek és osszátok meg tapasztalataitokat! :)
Amit Rólam tudni kell: 27 éves vagyok. 3 éve költöztünk Gyálra a párommal, aki most már másfél éve a férjem. Első kisbabánkat várjuk. 11 hetes terhes vagyok és nagyon izgulunk:)

  1. 2018. február 24. 08:072.

    Felteszem hát néhány kérdésem, hátha az besegíti az indulást:


    Van-e Gyálon kismama torna? Ha igen elégedettek voltatok vele? Ha nem mit ajánlotok a közelben?


    A II. Körzetbe, Vas Károlyné védőnőhöz tartozom, de csak a jövő héten kell majd felkeresnem. Van esetleg véleményetek Róla? ...Tapasztalatok Vele kapcsolatban?

Címlap

top