Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Első babaprojekt

Nyuszmusz05
Létrehozva: 2017. december 29. 09:21

Sziasztok,


 




 


 


 




 


olyanokat keresnék akiknek hasonló tapasztalatuk volt, és azóta sikerült a gyerkőc/ök ☺️ Szóval legelső próbálkozása terhes lettem, de felszívódott és egy kis barnázással eltűnt a petezsák. Sokat repültünk (33 órát) mikor beágyazódnia kellett volna. Nyilván nem adjuk fel, de azért jó lenne ha írnának olyanok akiknek volt hasonló tapasztaltuk! 


 




 


 


 




 


Köszönöm ☺️

  1. 2018. január 1. 17:112.

    Szia! Velem nem fordult elő ilyen én csak kitartást tudok kívánni, mi amikor elhatároztuk hogy babát szeretnénk akkor egy bizonyos testi lelki harmóniába kerültem önmagammal ami azt éreztette velem hogy 100 %osan megbékéltem a dologgal vágyom rá és a testembe fogadom.. lehet hogy hülyén hangzik ... egyébként nem vagyok ezotéria fan de én így éreztem hogy átmentem egy bizonyos átformálódáson.. amit tanácsolni tudok hogy csak semmi rágörcsölés és görcsösen akarás és akkor rendben lesz minden! Hajrá! :)

Címlap

top