Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Ilyen teszttel lehet baba?

Bozsiko
Létrehozva: 2017. december 4. 17:43

Sziasztok!
Pár hónapja volt egy korai vetélésem, nagyon szeretnénk babát.
Pénteken kellett volna megjönnie, folyamatosan úgy érzem, mintha megjönne. Néha mensi szerű görcsöket is érzek. Sajnos semmi tünetem. Se hányinger, se mellfeszülés (néha rövid időre olyan ugyan, mintha belenyillalna valami a melleimbe, de nem gyakori ez sem).
Csináltam tesztet a nemvárt előtt két nappal, alig észrevehetően ott volt a máasodik csík. A nemvárt napján is elég halványka lett és a ma reggeli is. Alig erősödik, pedig úgy tudom, két naponta kellene duplázódnia a hcg-nek, tehát erősödnie kellene a tesztnek.
Sajnos ez ma is csak ilyen. És aggódom, hogy talán mégis megjön, ha már úgy érzem.
Volt valaki így és végül babája lett? Mert eléggé aggódom :(

  1. 2017. december 5. 14:024.

    Ez határozottan pozitív:). Annyira nem halvány az a második csík:).

  2. 2017. december 4. 21:033.

    Ez egyértelműen pozitív teszt. Ha megengedsz egy jótanácsot, próbálj ki egy rendes, műanyagkazettás (drágább) tesztet, ezek a papírcsíkok elég csalókák tudnak lenni, engem is átvertek párszor.

  3. 2017. december 4. 20:582.

    Szia!


    Nekem mindhárom gyereknél ennél sokkal halványabb teszteim voltak. Alig erősödtek, sőt egyiknél sem volt semmilyen tünetem sem.  Most, 6,11, és 13 évesek. 


     


     

Címlap

top