Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Megéri küzdeni?

zarándok
Létrehozva: 2017. június 17. 23:42

Sziasztok! 


Igazából nem is kérdést teszek fel, csak úgy érzem, ki szeretném írni magamból a gondjaimat. Igaz, már felnőtt 27 éves nő vagyok, és ezt el kellene tudnom magamtól döntenem, mindenesetre ha valaki hasonló helyzetben van, vagy értelmesen hozzá tud szólni, ne tartsa magában :) A párommal lassan 3 éve vagyunk együtt, ő is ugyanannyi idős, mint én. A gondok kb két éve kezdődtek, mikor először észrevettem, hogy más nőknek írogat. Amivel még nem is lenne gond, ha nem tette volna egyértelművé, hogy azok a nők be is jönnek neki. Persze észrevettem, veszekedés, aztán békülés, ígéret, hogy soha többet nem fordul elő, és ugyanúgy csinálta tovább. Aztán egyre rosszabb lett a helyzet, nem törődött velem, hétvégenként bulizni járt a haverjaival, én otthon, hozzáteszem, már együtt éltünk. Továbbra is csajozott, egyszer elegem lett, elköltöztem. Nem vette komolyan, sajnos én sem... Békülés, ígéretek. Majd jött egy lehetőség, németországi munka. Na, gondoltam, új élet, új helyen, próbáljuk meg. Hát már a második héten saját szemmel láttam, hogy miket írogat megint másoknak... Ekkor már ott tartottunk, hogy szex sem volt köztünk, ami azóta se javult, kb havi 1 alkalom vagy annyi sem. Mondtam neki, előadta az áldozatot, aztán szokásos rutin, minden megy tovább. Nem kellett sokat várnom a következő alkalomig. Míg én dolgoztam, ő otthon ült és másokat szédített. De jó nő vagy, stb... Nekem soha nem mondott ilyet. Mondtam neki, még ő volt felháborodva, megsértődött, hogy pakol és hazamegy. Másnap beállított egy virággal, hogy ő nagyon szeret, és tényleg soha többet nem csinál ilyet. De akkor már végérvényesen eltört bennem valami. Ennek már 3 hónapja, egyáltalán nem tudok bízni benne, nem tudom elhinni, hogy tényleg abbahagyta. Érzem, hogy ennek így nincs értelme, de nem tudok lépni. Nem szeretem, csak sajnálom. Sajnálom, hogy mi lesz, ha szakítok vele, hazamegy, mennyire fog neki fájni. De azt is tudom, hogy jelenleg ez nekem a legrosszabb, egy rossz kapcsolatban szenvedek, ahol nem kapok meg semmit,amire nőként szükségem lenne, semmi törődés, szép szavak, semmi, csak a kritika és veszekedés állandóan. És ez neki sem jó. Már több alkalommal írta másoknak ( lányoknak, nekem nem mondja ), hogy elege van a kötöttségből... Ha én kérdezem, sose mond semmit, csak hallgat. Miért ilyen nehéz lépni és változtatni? Tudom, mit kellene tennem, és tudom, hogy az lenne a legjobb, de nem megy... Már másra vágyom, szabadságra, kötetlenségre, és neki is ez kellene, mert a mi kapcsolatunk már nem kapcsolat, csak együttélés, egyik napról a másikra vagyunk és ennyi....


Köszönöm, ha elolvasod :)

53 hozzászólás
 1. 2017. június 25. 13:4953.

  Igazság szerint nem neki, Neked fog fájni. Csak ezt nehéz bevallani, hogy félünk tovább lépni. 27 éves vagy, most kell lépned, ha egyszer egy tartalmas, szép kapcsolatban akarsz élni, családban. Ne járt úgy, ahogy egyik barátnőm, évekig nem mert kilépni egy kapcsolatból, amikor megtette, akkor szerencsétlenebbnél szerencsétlenebb viszonyok jöttek, mire megtalálta a hozzá illő Társat, elment az idő. 39 éves, lombik előtt állnak..

 2. 2017. június 24. 11:2852.

  Kutyából nem lesz szalonna.Sohasem változna meg, ilyen a természete.Minél előbb rúgod ki, annál előbb túl leszel rajta, és kezdessz új életet.Aztán most tanulj belőle, rövidre kell fogni a gyeplőt és soha ne add ki magad hogy mennyire szereted, mert visszaélnek vele.

  előzmény:
  zarándok (13)
  2017-06-18  16:24
 3. 2017. június 20. 22:0651.

  Szerencsére még nagyon fiatal vagy. Az én életemben is nagy fordulat volt 27-éves koromban, akkor disszidáltam.

  előzmény:
  zarándok (50)
  2017-06-20  20:29
 4. 2017. június 20. 20:2950.

  Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, hasznosak voltak és elgondolkodtatóak is. Sajnos ha 3 év után itt tartunk, ez később se fog javulni és csak rosszabb lesz. 

 5. 2017. június 20. 17:5649.

  A férj egyik éjszaka későn, kapatosan megy haza.
  - Tudod hol voltam eddig, szívem? - kérdi a villámló szemű feleségét.
  - Hát persze! - feleli az asszony. - De halljuk a te verziódat.


  *****************


  Egy feleség mondja a barátnőjének:
  - A férjem egy komplett idióta. Lassan már ránézni sem tudok!
  - Akkor miért nem válsz el tőle?
  - 25 évig elviseltem, most már nem akarom, hogy boldog legyen!


  ******************


  Késő éjjel érkezik haza a férj. Azonban a hitvesi ágyban egy idegen férfit talál.
  - Mit jelentsen ez, Margó?! - támad a feleségére. - Hogyan tehettél ilyet?
  - Nagyon egyszerű az egész - feleli a nő.


  - Bejött, nem gyújtott villanyt. Megkérdeztem: Te vagy az? Erre ő azt mondta: Igen!
  *****************
  - Tűnj a házból! - ordítja a feleség a férjének  - Látni se akarlak többé!
  A férj elindul az ajtó felé.
  - Remélem boldogtalan életed lesz, minden percedet elemészti önmagad sajnálata és végül fájdalmasan, kínok között halsz meg! - kiált utána a felesége.
  A férj visszafordul.
  - Most akkor mégis azt akarod, hogy maradjak?
 6. 2017. június 20. 15:5948.

  egyébként ameddig gyerekekkel nincs kibaszva, addig bármilyen szarakodás elfogadható 

 7. 2017. június 20. 13:1347.

  Szia!


   


  Döntened kell, neked! Kurva nehéz döntés lesz, bele fogsz dögleni kicsit és igazából magadat sajnálod nem a másikat, de túl fogjátok élni mindketten! Ez nem kapcsolat, már kb. 2 éve, nincs miért húzni, egyikőtök sem kamatozik már ebből, le kell zárni... Ennyi.

 8. 2017. június 20. 07:1946.

  ez is olyan proli szappanopera mint ez


  Exújraegyutt
 9. 2017. június 20. 02:2545.

  Masreszt fel nem fogom, min akarsz kuzdeni???? Hiaba mondtad, egyre tobb csajt szed fel. Csak beszelget, ja, amikor eltunik a "haverokkal".


  Megvaltozni? Ekkora marhasagot! Senki nem fog, vagy ha igen, meg csak rosszabb lesz. O nem lep, hat persze, mert amig o csajozgat, te addig sutol-fozol, mosol, takaritasz ra, o meg hazamegy a negycsillagos ingyen szallodaba.


  Ket valasztasod van, vagy maradsz, vagy lelepsz, aztan egye ki-ki, amit fozott. En nem donthetek helyetted, ill en mar reg dontottem volna. Nem a helyedben, abban fizikailg lehetetlen, hanem ilyen helyzetben. Igy hivjak: LAPAT!!!

 10. 2017. június 20. 02:1344.

  Csak ugy kapasbol, igy elso elolvasasra. Sajnalatbol vele maradni valakivel, barkivel, a legnagyobb butasag, mert az mindig megbosszulja magat, es eppen terajtad, aki sajnalatbol marad valakivel. Rohej, mi lesz ovele, es veled mi lesz, van? Ovele mi lesz, van, maris eli vilagat a mas noivel. Jo kis pofa vagy.


  Masreszt szinten rossz hirem van. A legtobb ember igy el, dagonyazik a langyos pocsolyaban, mert egyszeruen gyava, nem mer lepni, valtoztatni. Inkabb eli egesz eletet, elrohad a megszokott kis pocsolyajaban. Langyos tocsa, de abba legalabb egeszen biztosan minden nap beletottyanhat.

 11. 2017. június 19. 19:0443.

  majd figyeld meg, hogy tömegesen is lesz-e segget csinálnak a szájukból


  a jóslat már meg van


  George Soros says Britain's next election could cancel the UK's divorce with the EU

   

 12. 2017. június 19. 18:4142.

  Az életed végéig emlékezz arra, hogy soha senkit nem tudsz megváltoztatni saját magadon kívűl.


  Ha valaki időnként alkalmazkodik hozzád, az ideiglenes, az alaptermészete továbbra is megmarad. Az alkalmazkodás is legtöbb esetben valamiféle saját érdek valamilyen formában.

  előzmény:
  zarándok (36)
  2017-06-19  17:43
 13. 2017. június 19. 18:3541.

  Nem 

  előzmény:
  trivial (40)
  2017-06-19  17:59
 14. 2017. június 19. 17:5940.

  Megnéztem a fórum életedet, olvastam három éve is a topikodat. Ő az a cigány fiú, aki miatt majdnem borult a családi béke is? 

 15. 2017. június 19. 17:5639.

  "Sajnálom, hogy mi lesz, ha szakítok vele, hazamegy, mennyire fog neki fájni."


  Van egy rossz hírem: nem fog.


  Ebbe csak te kapaszkodsz, mert már nincs más.

 16. 2017. június 19. 17:5238.

  Az indítódban teljesen világosan megfogalmaztál dolgokat: nem szereted már, ő sem téged, nyilvánvalóan érdekből van veled, kihasznál, ő is máshol keresgél, és ha találna is, pattanna mellőled, nem kapsz meg tőle semmit, amire szükséged lenne, de te sem tudod már tisztelni sem. Ennél több indok mégis mi kell még, hogy lapátra tedd? Hogy sajnálod? Ez az egy életed van, és nem leszel már fiatalabb sem. Ha jótékonysági intézményként, mártírként akarod leélni, hát tedd. De ha van egy csöpp eszed, neki is megadod az esélyt, hogy egy normális életet élhessen egy olyan nő mellett, akit meg tud becsülni. Önmagaddal szemben pedig: 0. pontként dobd ki a pasit de sürgősen. Utána szedd rendbe magad, tanuld meg magad tisztelni, szeretni, hogy ne a következő jelölt is valami hasonló legyen az előzőhöz. Amíg valaki önmagát nem becsüli, addig hiába várja el ezt mástól. 

  előzmény:
  zarándok (36)
  2017-06-19  17:43
 17. 2017. június 19. 17:5137.

  járj el mindenki mindenkivel fakkol társaságban


  és rájöhetsz, hogy azokból sokkal több él harmóniában kettesben, akiknek nem KELL csak egymással szexelni


   

  előzmény:
  zarándok (36)
  2017-06-19  17:43
 18. 2017. június 19. 17:4336.

  Igen, egy ideig úgy voltam vele, hogy bennem van a hiba, és ha máshogy állok a dolgokhoz, majd ő is változik. De neki mindegy, mit csinálok, nem változik. Mert ő ilyen, így nőtt fel, és ha eddig nem változott, már nem is fog. Már azt sem tudom, miért hitegetem magam. Tudom, ciki ez az egész felnőtt létemre és teljesen egyetértek az olyan hozzászólásokkal, hogy ha szeretek szenvedni, maradjak, de sajnos még mindig azt nézem, hogy neki fogok fájdalmat okozni... Igaz, őt sose érdekelte, hogy nekem mekkora fájdalmat okoz... 

 19. 2017. június 19. 17:3135.

  2-3 párt már én is láttam 50 év alatt

  előzmény:
  cabron (34)
  2017-06-19  15:28
 20. 2017. június 19. 15:2834.

  Azért van, akinek megy az. :)

  előzmény:
  ugyintezo.a (33)
  2017-06-19  13:44
 21. 2017. június 19. 13:4433.

  Az ember társas lény


  ja


  valszeg úgy menne ahogy a barlangos időben


  de a párban monogámul az baromira nem megy


  hiába görcsöltek a papok


   

  előzmény:
  cabron (30)
  2017-06-19  12:59
 22. 2017. június 19. 13:3132.

  Hallgass a szívedre 


   

 23. 2017. június 19. 13:0131.

  Nem általános érvényű, az biztos. Egyéni ez a dolog is.

  előzmény:
  ugyintezo.a (29)
  2017-06-19  12:52
 24. 2017. június 19. 12:5930.

  Jó dolog párban élni, de ehhez kell némi intelligencia. Az ember társas lény, de nem monogám. A nő sem, bármennyire is az ellenkezőjét hirdetik.


  Neki az a célja, hogy az utódait felnevelje, az már másodlagos, hogy ezt milyen eszközzel teszi. Ha az evolúciós szempontokat nézzük.


   

  előzmény:
  ugyintezo.a (28)
  2017-06-19  12:45
1 2 3

Legnépszerűbb cikkek