Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Exújraegyutt

Anyuka28
Létrehozva: 2017. június 17. 21:31

SziasztoK


 


A párom 2 hónapja el költözött tőlünk most arra a szintre jutottunk hogy már nem veszekszünk normálissan tudunk beszélgetni a gyermekünket heti 1*látogatja és heti 2nap el viszi tehát sokszor találkoznak így mi is.Aminek örülök imádják egymást!:) A szüleimnél laktunk voltak gondok többször a fejéhez vágtam hogy húzzon el a pénz is probléma forrás volt és nem igazán mutattam ki a szeretetemet!A kapcsolatunk végét ő mondta ki bár mŕr bennem is fel merült annak ellenére hogy szeretem és nem akarok csonkacsaládot!Én szerettem volna rendbehozni de ő azt mondta mŕr késő:( nagyon féltékeny és a 2hó alatt mindig figyelte mikor hol vagyok online az elején napi szinten irogattunk de mondtam hogy inkább ne mert ha nem lehet rendbe hozni azaza nem akarja akkor ez csak húzza az egészet.Így mára már csak a gyerek  miatt beszélünk ő hív vagy ír.Tegnap itt volt a telefonomba kutatott h megnézze irogat.e más engem ez nem bosszantott fel annyira mert tudom hogy féltékeny és emiatt csinálja.Aztán persze sexeltünk is már nem tartom magam ahhoz h jajj nem szabad mert így nem akarja majd újra velem...Szerintetek lehet az majd hogy egyszercsak rá jön hogy együtt kell lennünk 3-an valahol máshol külön vagy örökkétartó ilyen kapcsolat marad?Látom rajta hogy nem boldog így:(le eresztett:/Hiányzik az egyutt toltott idő tavaly egész nyáron csavarogtunk.Pár hete kértem hogy csináljunk közös progit de azzal indokolta hogy nem mert ha el jon hozzánk akkor sem tudunk meg lenni ezt már meg változtattuk normálissan beszélünk egymással meghallgatjuk egymást!A 2hó alatt most jutottam el oda hogy valamennyire beletörödtem de a legjobb együtt lenne szerintetek van esély?Arra hogy rá jöjjön együtt kell lennünk?!


 


Esetleg valakinek valamilyen visszahódítási tippje?Tudom hogy ez nem egy két nap alatt lesz jobb eddig ezeket csináltam:Jól érzem magam egyedül is  sokat fogytam csinos vagyok vidám kedves tudunk normŕlissan beszélgetni meghallgatom kérdez kérdezek:) de mi az amivel rám vágyna?:)Új élet hármasban valahol máshol:) Ez a cčlom!:) 


 

  1. 2017. június 22. 17:277.

    Ha biztos vagy benne, miből gondolod, hogy van esélyed a továbblépésre?


    A párkapcsolatok egyébként kölcsönösségi alapon működnek - mint sok minden más is, csak itt nagyon sok összetevőre kellene ügyelni. Előfordul - sőt nem is ritka - hogy az érzelmileg amúgy jól működő kapcsolat az együttélésen bukik el, mert a felek rengeteg olyan szokást attitüdöt, életstílust hoznak magukkal az együttélésbe, amikről - gyakran nem is tudatosan - nem tudnak, vagy nem akarnak lemondani. A dohányzás, alkohol stb. csak a jéghely csúcsai, sokszor az is jelentősen számít, hogy ki mikor kel, fekszik, érzékeny-e a zajra, milyen a baráti köre, mennyire kompromisszum tűrő, és még rengeteg minden.


    A hölgyek általában gyermekcentrikusak - szerencsére - de ez a férfiaknál kevésbé kifejezett. Az "igen" kimondásakor ezekkel persze nem lehetnek tisztában. Életmódbeli változás is okozhat konfliktust. Ezért sajnos, csak a válság bekövetkezésekor szembesülnek a helyzettel, amin a terapeuta vagy tud segíteni, vagy nem. A legnagyobb kihívást az okozza, hogy túlbecsüljük az alkalmazkodási képességünket - illetve kevésbé veszünk figyelembe jelentős eltéréseket. 


    Sajnos a káposzta felmelegítéses hasonlat - ami népi megfigyelés - igen találó. Újrakezdésnél csak egy nagyobb lendületet veszünk, de ez - ha alapvetően nem tudunk változtatni, hamar elakad. Ezért a Te eseted sem kecsegtet sok eséllyel. 

    előzmény:
    Anyuka28 (5)
    2017-06-18  16:49
  2. 2017. június 20. 12:596.

    O boy, ekkora katyvaszba onkent belemaszni, majd nagy nehezen kievickelni belole, hat... szimplan puszta marhasag.

  3. 2017. június 18. 16:495.

    Szia čn gondoltam rŕ de ö biztossan nem jönne el.

    előzmény:
    castaneasativa46 (4)
    2017-06-18  11:04
  4. 2017. június 18. 11:044.

    Párterápiára gondoltál? Egy szakember véleményét nem ártana kikérni...

  5. 2017. június 18. 06:553.

    Így van!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_383651 (2)
    2017-06-18  06:01
  6. Torolt_felhasznalo_383651
    Torolt_felhasznalo_383651
    2017. június 18. 06:012.

    Felmelegítve csak a káposzta jó, mint az látszik is.

Címlap

top