Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Pakisztáni a párom

happy life
Létrehozva: 2013. május 15. 08:54

Szép napot mindenkinek!

 

Olyanokkal szeretnék beszélgetni, akiknek pakisztáni a párjuk.  

  1. 2018. október 25. 21:19189.

    Nekem a párom Pakisztáni szeteszer házasságot kötött Magyarországon szerintetek milyen papirt kap????Kap ő is Magyar szemelyi igazolványt?????

  2. 2015. február 28. 10:23188.

    Hat akkor semi gond, vard a gyereket es kesz. ugyis segelyen fogsz elni mint a fajtad altalaban.


    gondolom azota se hazasodtatok ossze meg nem is fogtok.


    Le se tagadhatnad honnet szarmazol....

    előzmény:
    blovas33@gmail.com (187)
    2015-02-26  04:15
  3. 2015. február 26. 04:15187.

    De 100% magyar vagyok!!


    azt tudom h nem megy jol az iras de ez van.. Am meg senki nem irta azt h a parom valni akar valakitol is... A masik meg halla a jo istennek egyutt vagyunk es egyutt varjuk a babat. Arrol meg nem tehetek h baba lett eddig ilyen problemam nem volt. De orulok neki mert o az en verembol es belolem egy kis manoka. En legalabb anya leszek nem ugy mint sok anya aki eldobja a gyermeket egy csavoert..

  4. 2014. november 2. 07:18186.

    persze en is igy gondolom. mondjuk en azt is hogy az emlitett naciotol meg vegkeppen nem se harom se harmincharom honap utan, de nem is ez a lenyeg.


     


    nem pontosan ertem hogy a vallas vagy a valas miatt van- e a kerdes mert a lany eleg rosszul ir magyarul  es nem mindegy hogy vallas vagy valasrol van szo.

    előzmény:
    Sushi (184)
    2014-10-31  13:33
  5. 2014. október 31. 13:35185.

    Bocs, neked azt mondta, hogy elvalik?


    Megis miert kezdtel vele? Mit remeltel a kapcsolattol? Nem lehet megertö hozzaallast tanusitani az esetedben. Mint AMaryndanak irtam, harom honap ismeretseg utan senkitöl nem esünk teherbe. Esetleg ha elötte mar hazasok vagytok. De 3 honap alatt meg össze se lehet hazasodni.


     

    előzmény:
    blovas33@gmail.com (180)
    2014-10-27  03:49
  6. 2014. október 31. 13:33184.

    Ugyan Amarynda,


    esszel rendelkezö leny harom honap utan senkitöl nem eski teherbe. Max egyszer fordulhat elö, utana mar nem.


    Egyszerüen nem ertem az ilyen nöket.

    előzmény:
    Amarynda (183)
    2014-10-31  13:22
  7. 2014. október 31. 13:22183.

    erre csak azt tudom mondani hogy aki 3 honap ismeretseg utan teherbe esik egy arabtol annak ugy kell. az irasodbol is kitunik hogy nem vagy egy eszes teremtes rendesen palira vett a baratod.


    ebbol te egy vas gyerektartast nem fogsz kicsavarni.


    akkor tartsd meg a gyereket ha el is tudod tartani, mert a pasasodnak bucsut inthetsz meg mielott a gyerek meglatja a napvilagot.


     


    hogy lehettel ennyire ostoba??


    te milyen nemzetisegu vagy mert ugy tunik nem nagyon beszeled a magyar nyelvet se rendesen?

    előzmény:
    blovas33@gmail.com (180)
    2014-10-27  03:49
  8. 2014. október 27. 12:37182.

    Volt nekem is nemregiben, na nem muzulman, ilyen ramtapadt, fene tudja hol talalt mar engem meg a neten pasi. A kezdeti csopogese utan, ugy ket honapra mi is mar veszekedtunk telefonon, meg E-mailben. Foleg telefonon, Skype-on meg nem. Igen, hallgatni kell a megerzesre. Kicsit tovabb mar azert huztam vele, mert kivancsi voltam, mi van meg a babzsakjaban. Szerintem teljesen az anyagiakra probalt ramenni, bar ezt melysegesen tagadta, de a jelek ellentetes iranyba mutattak. Ma mar kirohogom, ha o egyedul lenne a vilagon ferfi se kellene. Ezert is erdemes ennek a veget kivarni, de esznel kell lenni. Koran semmibe sem beleugrani. Nagyon fontos a megerzesre hallgatni. Ha valami tul szep, akkor nem igaz. Ha valami santit, akkor santit. Vilagosan tudom, ugy 2 honap elteltevel mar en akartam sajat magamat becsapni, de szerencsere hamar kijozanodtam. Legy resen es egyik szemed legyen nyitva. Talalkozz vele minel hamarabb de egyik szmed legyen nyitva. Ja, es kizarolag nyilvanos helyen talalkozz vele. Amelyik megy, lakjon szallodaban. Ez ide akart tolakodni a lakasomba. Jezus Mariam, ha nekem nem jon be, hogy vagom innen ki, vagy ha ram maszik, kinek panaszkodjak? En hivtam ide be???? Ha en mentem volna ohozza, magamat szolgaltattam volna ki teljesen. Igza vot Dr. Phil-nek. Internetes ismerkedesnel, ha gaz van, batran nyomjuk meg a Delet gombot. Mellesleg reszemrol akart a fene ismerkedni, o tolakodott. Aztan meg neki allt feljebb. Vigyazat!!!!


     

    előzmény:
    Aliz79 (175)
    2014-07-22  08:55
  9. 2014. október 27. 12:03181.

    Legyetek mar holnap hazasok. Viszameno tanacs: nem kellet volna ilyen koran terhesnek lenni, de ez neked mar nem hasznal, se a bebinek. Nagyon komolyan kell gondolkodni, ha ennyire eltero gondolkodasu nep fia kozul valaszt az ember. Parvalasztasunkkal eldontjuk tovabbi sorsunkat, orokre "boldogga" vagy szerencsetlenne tesszuk magunkat. Te jol kezdted. A lila vagy rozsaszin kod moge is kellene latni. De legalabb gyereket ebbe nem kellene belekeverni. Megszivhatod hazassagkotes utan is, de a gyerek szerintem mindenkeppen korai. Tobb ido kellett volna csak kettotokre, hogy megismerjetek egymast. Most ismerkedtek, hat nem jol jott ossze. Ird meg, mit szol az urge, ha megmondod neki, hogy megtartod a babat. Nem hiszem, hogy jo hirrel jossz vissza. Vagy?

    előzmény:
    blovas33@gmail.com (180)
    2014-10-27  03:49
  10. 2014. október 27. 03:49180.

    Sziasztok a nevem Betty :)


    A parommal 3honapja vagyunk egyutt. Eddig nagy jol ment minden mindent meg beszeltunk soha nem csaptunk nagy vitakat. Nagyon jo volt minden. De most jott az , hogy kisbabank lesz aminek en nagyon orulok meg minden. De o azt mondja h a valassuk miatt meg nem tarthatom meg mert mivel nem vagyunk meg hazasok. De en nem akarom elvetetni az a pici csopseget. Nem tudom most mit tegyek. Valaki volt mar ilyen helyzetbe. Vagy tapasztalata van valakinek. Barmilyen megerto tanacsot segitseget elfogadok mert tehetetlen vagyok most... :( 


    elore is koszonom a valaszokat :) 


    udv.: Betty

    előzmény:
    happy life (1)
    2013-05-15  08:54
  11. 2014. július 25. 09:20179.

    Természetesen nehéz objektívan értékelni egy helyzetet, ha érzelmileg érintett vagy benne. Célszerű viszont azért néhány kérdést feltenni: mit ad neked ez a helyzet, mennyiben felel meg az elvárásaidnak, milyen jövővel kecsegtet, ez a jövő mennyiben találkozik az elképzeléseiddel. Egy olyan helyzetben, amikor már nagyon sokat beleraktál egy dologba (pl. kapcsolatba), felépítettél rá dolgokat, érzelmileg nagyon mélyen benne vagy, nyilván nehéz dönteni arról, hogy egy-egy nehézség vagy nézeteltérés van-e olyan súlyú, hogy emiatt boríts. Ezt én nem ilyen helyzetnek látom. Inkább az az érzésem egy-egy ilyen történetet olvasva (online kapcsolat, nincs személyes találkozás, ráadásul külföldivel), hogy ez sosem a való élet, hanem egy párhuzamos univerzum. Klassz dolog, hogy valaki udvarol és szépeket mond ilyen messziről, de ezt annak tudatában teszi, hogy igazából nem kell felelősséget vállalnia az elmondottakért! Nem kell tettekkel alátámasztania a leírtakat, nagyon sokáig kétség sem ébred afelől, hogy vajon igazat mond-e (nem mondom persze, hogy hazudik, de pl. túlozhat), hiszen nincs olyan helyzet, ahol kiderülne. És a te lovagod még egy ilyen, számára egyértelműen könnyű helyzetben is furcsán reagál, veszekszik, negatív érzéseket kelt benned, holott ez még bőven a rózsaszín köd időszaka lehetne! Mire jó ez neked? Érdemes lenne inkább a hús-vér valóságban élned!

    előzmény:
    Aliz79 (178)
    2014-07-23  15:21
  12. 2014. július 23. 15:21178.
    Kedves Huszkat!




    Vitathatatlanul igazad van.
    S ha ez ilyen egyszerű lenne, szvsz nem is nagyon léteznének ilyen és ehhez hasonló topikok, ahol (hozzám hasonló) félkegyelmű nők számukra vadidegen emberektől várnának tanácsot az esetleg még vadidegenebb pasikkal való mihezkezdés terén...
    Magyarul: nem ollan eccerű ez kérem szípen, mint ahogy tűnik.


    Ha másnak van lelki/szerelmi/akármi baja én is marha objektíven és nem mentesen némi fensőbbrendűségtől el tudom mondani, mi kellene tennie...de amikor az ember önmaga érintett....nos...nem olyan egyszerű...


    Ettől függetlenül mindenben, amit írtál igazad van.


    Bár én is tudnék ilyen hideg fejjel gondolkozni :)
  13. 2014. július 23. 14:09177.
    Ott a pont!

    Topikindító, ez jut eszembe az előző hozzászólásodról:

    Nyuszika zokogva ballag az erdőben. Találkozik a medvével, az megkérdezi:
    - Miért sírsz, nyuszika?
    - Tegnapelőtt is megerőszakoltak, tegnap is megerőszakoltak, ma is odamegyek...
    előzmény:
    huszkat (176)
    2014-07-23  13:20
  14. 2014. július 23. 13:20176.

    Nem vagyok érintett ugyan, sosem volt pakisztáni párom, de azért valamit nem értek. Min gondolkozol tulajdonképpen? Ha jól értem, még sosem találkoztatok, ennek ellenére seggfej, sokat veszekszetek (WTF? egymástól 1000 km-re ülve skype-on?). Ha a 79 a nevedben a születési éved, nem vagy már csitri. Tudnod kellene, hogy az egy pár életében közösen megoldandó valós problémák és nézeteltérések köszönőviszonyban sincsenek azzal, ami két kvázi idegen között felmerülhet. Nektek nincsenek közös ügyeitek, nem kell együtt megoldani semmit, van viszont veszekedés még személyes ismeretség nélkül is. Mire számítasz? Minek töltöd az időd ilyen értelmetlenül?


    A másik: bár vannak olyan kapcsolatok, amik erre rácáfolnak, de nem hiszek a kommunikáció 100%-os működésében akkor, ha egyik fél sem az anyanyelvén beszél, ez még személyes kapcsolat esetén is megnehezíti a mindennapokat. Mondom ezt úgy, hogy jól beszélek angolul, mégsem lenne komfortos a mindennapokban.

    előzmény:
    Aliz79 (175)
    2014-07-22  08:55
  15. 2014. július 22. 08:55175.
    Sziasztok !




    Végül is köszi Mindenkinek a választ, hála Istennek nem azonos a fiú a Ringócsípő által leírt fiúval.
    Sajnos azóta is kapcsolatban vagyunk, azért sajnos, mert állandó vita és veszekedés van, részben az én hibámból (nem bírom rászánni magam, hogy találkozzam vele), részben az Ő hibájából (sokszor seggfej).


    Szóval, még mindig beszélgetünk, kb 5 hónapja....tényleg már rá kéne szánnom magam egy személyes talira és így vagy úgy de lezárni ezt a bizonytalanságot....nem tudom....




    Ti hogy vagytok ????
    Bárkivel fejlemény ?
  16. 2014. Április 21. 06:44174.

    Olyan orszagban elek ahol sajnos van beloluk boven. Nem keves a napi szinten ismetlodo tragediak sora, kezdve a gyilkossagoktol  egeszen a rendszeres feleseg es lanygyermekek bantalmazasaig.

     

    Igy modom van kozelrol latni , pl. hogy bizonyos varosreszeken ahol elnek milyen eletformat gyakorolnak.

     

    Termeszetesen nem allitom hogy nincsenek koztuk kivetelek de Pakisztan es Iran a ket legelvadultabb ezen a teren.

     

    En nem bizom bennuk, olyannyira hogy amikor egy esetben pakisztani orvos operalt volna nem egyeztem bele hogy o legyen az operalo orvos.

     

     

    előzmény:
    pinkylily (173)
    2014-04-20  19:35
  17. 2014. Április 20. 19:35173.
    Hogy  tudsz így általánosítani, ha nincs is személyes tapasztalatod???
    előzmény:
    Amarynda (171)
    2014-04-15  10:17
  18. 2014. Április 15. 18:49172.

    Szia Alíz! Itt vagyok. Bocs, csak leírtam a történetet, mert örültem hogy túl voltam rajta, aztán eltűntem a világban. Azóta meg van, valós vőlegényem.Hál istennek.

    Szóval a nevezett polgár, Svédországban tartózkodik, ill. most nem, mert hazament meglátogatni a családját.

    Már befejezte a mesterképzést, a Blekinge Egyetemen.

     

    Na? Ugyanaz?

    előzmény:
    Aliz79 (151)
    2014-03-09  19:13
  19. 2014. Április 15. 10:17171.

    Remelhetoleg igy is marad. en idegenkedem toluk meg baratkent sem lennek kepes erintkezni ezzel a vilaggal.

     

    a noket sajnalom a ferfiakat meg (tisztelet a kivetelnek) megvetem es utalom azert ahogy a nokkel es lanygyerekeikkel bannak.

    előzmény:
    pinkylily (170)
    2014-04-09  20:32
  20. 2014. Április 9. 20:32170.
    Nekem is pakisztáni a férjem, és BOLDOG vagyok Vele! Nem a vízum miatt vett el, sőt még soha senkitől nem kaptam annyi tiszteletet/törődést stb. mint Tőle. Úgyhogy szerintem nem kellene általánosítani....
    /Btw minden nemzetnek megvannak a maga kreténjei/...
    előzmény:
    Amarynda (138)
    2014-02-27  07:46
  21. 2014. március 19. 09:13169.

    Na hala istennek akkor ez megoldodott.

    Kellett volna neki papir, es ugy latszik nem ugy reagaltal ahogyan o kivanta.

     

    orulj neki hogy igy alakult sok bajtol kimelted meg magad hidd el.

     

    Lehet hogy fog ujra keresni, majd elojon hogy hogy megbanta, meg azert tort ki mert hianyzol neki es nagy a tavolsag bla bla.,...

     

    vagy talalt masik baleket es lehetoleg beken hagy

     

     

    Elza: igy van egyetertek veled.

    előzmény:
    Aliz79 (168)
    2014-03-14  17:30
  22. 2014. március 14. 17:30168.

    Szia,

    Nagyon köszönöm a hozzászólásodat!

    Igazán jó volt olvasni.

     

     

    Egyébként, igen, tudom, hogy egy északi országban él, biztosan tudom.

     

    Ami pedig a távolodást illeti...megoldódott a dolog...a tegnapi nap elkezdett üvöltözni velem, hogy én csak játszom vele és stb...amikor neki micsoda komoly tervei voltak velem (itt már röhögnöm kellett, hisz még sosem találkoztunk) és azt üvöltözte, hogy őneki ez nem kell, mert nem akar egy hazuggal együtt lenni.

    És otthagyott.

     

    Különösebb lelki fájdalmat nem érzek...max. az zavart, hogy hazugnak nevezett, mert egyébként nem hazudtam neki. De azt azért megmondtam hogy velem így nem beszélhet és kész, vége.

     

    Szóval, most itt tartunk, "szakítottunk"

    előzmény:
    turrita75 (162)
    2014-03-12  10:32
  23. 2014. március 13. 10:43167.

    Már csak emiatt a szokás miatt törölni kéne ezt a vallást! Meg hozzá a többi fanatizmus.

    előzmény:
    Amarynda (165)
    2014-03-13  08:26
  24. 2014. március 13. 08:28166.

    Teljesen igazad van.

     

    ahol normalis a viszony ott a ferfi csaladja is ilyen felvilagosult  kell hogy legyen, sajnos  viszont ez nagyon ritka. meg azok kozott is akik pl. Angliaban szulettek uralkodik borzaszto erovel a regi hagyomany.

    előzmény:
    turrita75 (162)
    2014-03-12  10:32

Címlap

top