Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

ÁEK szülész-nőgyógyász..

mancika
Létrehozva: 2012. augusztus 11. 14:19

Sziasztok!

 

Érdeklődnék, hogy hátha ismer valaki közületek több szülész orvost.

Akit láttam egy vérvétel alkalmával egy ősz hajú, kedves, viszonylag magas, szemüveges orvos, aki láthatóan törődik a betegeivel. Szimpatikusnak tűnt, csak a nevét nem tudom.

 

Ha esetleg tud valaki még abban a kórházban valakit, akinél érdemes szülni, lelkiismeretes, türelmes és nem pénzéhes, megköszönném, ha megírná, akár itt, akár privátban.

 

Köszönöm!

5 hozzászólás
 1. 2012. október 24. 13:345.

  Szia Vargánya! Nekem több kérdésem is lenne ezzel a kórházzal kapcsolatban, de sajnos nem tudok még privit írni ( csak most regisztráltam). Valami olyan doki kéne nekem aki itt a 13. kerületben is rendel és jó véleményed van róla, illetve az érdekelne ha nem akarok dokit választani, akkor csak be kell menni a terhesgondozásra?  Sajnos nem tudom itthon hogyan zajlik ez, egy éve költöztünk haza külföldről. Tudok emailcímet is adni ha itt nem szívesen válaszolnál. válaszod előre is köszönöm!!

  előzmény:
  Vargánya (2)
  2012-08-11  17:55
 2. 2012. augusztus 11. 20:524.

  Én Kazár Tibornál voltam egyszer, szimpi volt. Aztán babát vártam rá fél évre, hozzá sajnos nem volt időpont, kértem máshoz, de amikor ott ültem a váróban és még várnom kellett volna kb. 15 percet, kijött egy aszisztens egy ásik szobából, kérdezte, hogy fontos-e kihez megyek, de mivel nem ismertem a dokit, nem volt fontos.Sajnos... A doki, akihez mentem végül és 3-szor voltam nála ( 1 vizsgálat + 2 uh a régi Máv kórházban ), nem vette észre a 8.heti uh-nál ( lehet, hogy idősebb volt a terhesség is ), hogy gáz van..Nem volt szívhang, rákérdeztem és azt mondta,hogy határeset...

  Már éreztem, hogy gáz van. Már aznap felhívtam a régi dokimat az Uzsokiban ( már idős, azért gondoltam, hogy az ÁEK-ba megyek új dokihoz és a Kazár Tibort ajánlotta ismerős ), másnap már 3-an vizsgáltak és a méretekből egyből látták, hogy baj van, rá 4 napra már meg is műtöttek. :(

  Szóval az ÁEK-ban csak az ajánlott nevek valamelyikéhez menj!

  Sajnos ennek a dokinak már nem tudom a nevét, töröltem az emlékezetemből a sokk hatására.

  előzmény:
  mancika (1)
  2012-08-11  14:19
 3. 2012. augusztus 11. 19:273.

  Írtam privit!

   

  Ettől függetlenül érdekelnének a kórházi tapasztalataid is. Jókat olvastam, eredetileg orvos miatt, az Istvánba akartam menni szülni.

  De ez közelebb van..

  előzmény:
  Vargánya (2)
  2012-08-11  17:55
 4. 2012. augusztus 11. 17:552.

  Szia!

   

  Kétszer is szerencsém volt szülni az ÁEK-ben, ráadásul ott is dolgoztam, úgyhogy ismerek pár orvost. Akiről írsz, ő szerintem Kiss Attila főorvos lehet a leírás alapján, az első gyerkőcöt nála szültem, szerintem ő az egyik legkedvesebb doki ott, nem mellesleg nagy tudású is. Sajnos azonban szülést már keveset vállal, az én második szülésemet nem vállalta el például. De van magánrendelése, ha oda jársz, valószínűleg tudsz szülni nála. Keress rá így a nevével a rendelésére! A második gyermekemet Tidrenczel Zsoltnál szültem, őt azért választottam, mert C kategóriás UH vizsgája van, ez azt jelenti, hogy magasan képzett UH-os szakember, genetikai UH-okat is végez(ő az egyik, aki a gen. 12, 18 hetes UH-okat csinálja a kórházban). Ő egy 30-as éveiben járó nagyon jóképű doki, ezt csak azért írom, hogy megismerd, ha látod. :) Ő valóban nagyon jó az Uh képdiagnosztikában, és nagyon odafigyel. Engem szülésem előtt telefonon is hívott többször, mindent meg lehet beszélni vele. De vele nem volt annyira sikeres a szülésem, nem voltam annyira nyugodt sem, mint mikor Attilánál szültem. Ettől függetlenül panaszom nem volt rá. Neki csak magánrendelése van, Budán. 

  Más orvosokról is van véleményem, de mivel az csak közvetett, nem írom le. Ha van még kérdésed, tedd fel nyugodtan! 

Legnépszerűbb cikkek