Kedves Fórumozók!

A következő napokban némi ráncfelvarráson esik át az NLCafé, célunk a mostaninál könnyebben kezelhető felhasználói felület. Megeshet, hogy egyes funkciók átmenetileg nem érhetőek el, türelmeteket kérjük! A fórumon böngészni, hozzászólni, topicot nyitni természetesen továbbra is tudtok. Jó böngészést!

Kőbánya-Aprók Háza Ovi ???

sjdzg
Létrehozva: 2012. július 19. 09:34

Sziasztok!

 

Mivel nem találtam a kőbányai Aprók Háza Óvodáról sehol sem véleményeket, a segítségeteket kérem, hátha valakinek a kisfia/kislánya ebbe az oviba jár.

 

Kislányomat felvették az oviba, amiről eddig nagyon jó véleményem volt, most viszont kicsit elbizonytalanodtam. A telephelyen egy új csoportot indítanak majd, ő is oda fog járni. Tudtok véleményeket mondani róla? Én eddig csak a székhelyét ismertem az ovinak, az iskola részén kialakított 4 csoportról nem tudtam, nem is láttam.

Tavaly a vezető óvónő nagyon kedves volt velünk - igaz, akkor még nem akartam oviba iratni a lányomat, lévén úgyis itthon vagyok a kistestvérével. Most 4 évesen kezdi az ovit, csak délelőtt lesz ott, ebéd után hozzuk haza.

 

Örülnék, ha sokatok véleményét megtudhatnám!

 

Köszönöm!

 

Zita

2 hozzászólás
 1. 2012. július 19. 10:212.

  Szia!

   

  Itt van róla pár információ : http://www.babaport.hu/lap/alapadat_reszletes/index.php?adatid=166&aanev=aa_ovodak

   

  Ha tetszik az ovi a gyereknek szerintem nyugodtan hagyd bent délutánra is, jót tesz neki a közösség!

Legnépszerűbb cikkek