Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

2005 januári babák

Torolt_felhasznalo_284513
Torolt_felhasznalo_284513
Létrehozva: 2004. május 5. 19:41
sziasztok! én ma tudtam meg, hogy újévre babát "kapok". :)))

  1. 2012. július 14. 13:5961704.

    Sziasztok!

     

    Ahogy elnézem nem sokan néznek már be ide. De hátha...

    Hogy sikerült az első év a suliban?

    Roland a vártaknak megfelelően kitűnően végezte, jó magatartással és abban a megtiszteltetésben volt része, hogy a ballagó nyolcadikosok előtt ő vihette a csengőt :) Nagyon büszkék vagyunk rá! 

    Remélem a többi gyerkőc is hasonló jó teljesítménnyel zárt!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_337076 (0)
     
  2. 2012. január 3. 18:3261703.

    Sziasztok!

    Van még néha itt valaki?

    Boldog szülinapot a 7 éveseknek! Hogy megy a suli? 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  3. 2011. május 31. 22:0661702.

    Sziasztok!

     

    Ha valaki benézne... :)

     

    Roland is megy suliba szeptemberben, ide Kulcsra. Nagyon jó híre van az iskolának, jók a felvételi eredmények és visszajelzések a gimikből, szakközepekből. A diákok visszajárnak, annyira szerették. Itt meg van még a régi falusi iskola szigora és légköre. Tanítóbácsija lesz, nagyon várja már. Logopédushoz mi is járunk és még folytatjuk a suli alatt is, mert az R hang nem akar kijönni. Nyáron csináljuk a gyakorló feladatokat, hátha...

    2 fog már kiesett kb. 1 hónapja és már ki is nőtt a csontfog, s újabb lazult meg. Lesz dolga a fogtündérnek. :)

     

    Ramóna is szépen fejlődik, bár rajta látszódik, hogy én sem foglalkoztam vele annyit, mint Rolanddal és az oviban is rosszabb óvónőket fogott ki. De majd belerázódik. Őt mások érdeklik, szívesebben rajzol és táncol, tornázik, míg Roland pont ezeket nem szereti. Ő kis okos, szereti a számokat, műszaki dolgokat. Magától megtanul olvasni, ügyesen számol fejben... Azt hiszem az első osztály kicsit unalmas lesz. :)

     

    Hát dióhéjban ennyit. Minden kis lurkónak boldog iskolakezdést kívánok!!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  4. 2011. március 25. 23:1561701.

    Sziasztok!

     

    Én is bejelentkezem újból. :)

     

    Suli: Vivi ide az ovi melletti suliba fog járni (XI. ker). Mivel KrisztiManó ovis, nem akarom a két gyereket kétfelé cipelni.

    Vivi már nagyon várja a sulit, állandóan feladatokat kell neki kreálnom. A betűket akarja tanulni, meg ügyesen számol. Beszereztem a LÜK füzeteket, Vivinek a minit, Krisztinek a Bambínót. Nagyon szeretnek vele játszani, élvezik, hogy saját magukat le tudják ellenőrizni.

     

    Logopédushoz kellett járnia Vivinek az R hang miatt, de mostanra már megtanulta, szépen mondja.

     

    Vivi szeptember óta tanul úszni, a mélyvízbe még nem vitték át őket...ebből következik, hohy állandóan leteszi a lábát

     

    Ami a fülbajait illeti, kiderült hogy nem jól hall...most járunk a fülészetre kéthetente, volt már infralámpa, orrcsepp, allergia elleni gyógyszer....hétfőn megyünk újra, majd kiváncsi leszek, hogy most mit ajánlanak maj.

     

    Hogy álltok a fogakkal? Vivinek még nem esett ki egy sem.

     

     

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_588037 (0)
     
  5. 2010. október 27. 15:1061700.

    Sziasztok!

     

    Akkor én is bejelentkezek

     

    Már ha egyáltalán még emlékeztek rám! :)

     

    Nagy gratula minden új kistestvérnek és természetesen a nagyranőtt 2005 januári babáknak! Sokszor eszembe jut a fórum, hogy annak idején nekem milyen nagy segítség volt!

     

     

     

    Norbi és Hanna hála Istennek jól vannak, nálunk nincs újabb kistestvér. A párom sajnos egy éve munkanélküli, úgyhogy már csak emiatt sem lesz egyelőre.

     

    Másfél éve dolgozom, a gyerekek a BME oviba járnak a Diószegi útra, nagyon szeretik. Norbinak már néztünk sulit az ovihoz közel, a Xi. kerületi Gárdonyi Géza ált. iskolát. Sok jót hallottunk róla, bár nem vagyunk a kerületből, reménykedünk benne, hogy bekerülünk, ha eljön az ideje.

     

    Pilisvörösvárról szeretnénk elköltözni, úgyhogy ha valaki keres családi házat a környéken, szépen rendbetett, azonnal beköltözhető állapotban, gondozott kerttel, elkülönített kutya udvarral, az szóljon.

     

    Holnap képeket is csatolok, először tömöríteni kell!

    előzmény:
    kezdőke76 (61696)
    2010-05-28  09:52
  6. 2010. szeptember 8. 08:1861699.

    Sziasztok!

     

    Andic,

    mi a helyi (Kulcs) iskolába visszük majd Rolandot. Nagyon jó a felvételi eredménye (gimikbe, szakközepekbe), és rengeteg lehetőség van. Helyben sport, zeneoktatás szinte minden hangszeren, ha valaki valamiben kiemelkedő, azzal foglalkoznak, ha valaki nagyon lemarad, azzal szintén külön foglalkoznak, nyelvoktatás első osztálytól. Rengeteg szülővel beszélgettem és szívesen ajánlják. Dunaújvárosban szerintem nagyon elkallódnának és speckós iskolák vannak, tehát csak egyfélét lehet csinálni. De ugye azt honnan tudjuk mit fog szeretni a gyerek. Rácalmásinak is jó a híre, de ha lehet, akkor a helyibe viszem majd őket. De gondolom ezzel nem segítettem neked. :)

     

    Egyébként jól vagyunk, sűrűek a napjaink, alig marad magamra idő. Imádok a gyerkőcökkel lenni. Roland nagyon okos és ügyes, imád számolni, magától megtanult olvasni. Otthon kisördög az oviban meg egy angyal. A társaival nem nagyon szokott egyelőre játszani, remélem hamarosan megváltozik ez a helyzet. Ramóna az ellentéte. Ő kicsit hisztis néha otthon, az oviban nagyon jól érzi magát, sokat beszél és kacag (így írta le pont tegnap az óvó nénije). Őt viszont kevésbé érdeklik a tanulós dolgok (versek, számok világa stb.) inkább játszik és táncol. Imád táncolni, ahol zenét hall, már rázza is. :)

     

    Én lassan egy éve ismét dolgozom és kezdek fáradni, de nem adom fel. :)

     

    Ennyit rólunk dióhéjban. :)

     

    puszi mindenkinek

    előzmény:
    andic (61698)
    2010-08-27  11:56
  7. 2010. augusztus 27. 11:5661698.

    Sziasztok

     

    Rég jártam erre.

    gondoltam megkérdezem hátha valaki tapasztaltabb vagy jobban értesült mint én :-) ti kerestetek már sulit a gyerköcöknek?

    Tudom ez még csak a jövő évben esedékes .

    De jövő szeptemberben már késő lesz ezen gondolkozni. :-)

    Én a XV. kerületben próbálok valami iskolát keresni. Egyelőre csak a hozzánk legközelebb esőröl tudok bármit is de arról is igen keveset.

     

    Andi

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_ (0)
     
  8. 2010. május 28. 15:0361697.

    Sziasztok!

     

    Dora! Gratulálok a kislánykához! Te jó ég...4 gyerkőc:)

     

    Én még mindíg (már megint) nem dolgozom:( És most nyáron nem is tudok kezdeni, mert 5 hét ovi-bölcsi szünet. De szeptembertől mindenképp kell találnom valamit.

     

    Csajaim nőnek, mintha húznák őket. Most ment végig a családon a báránykahimlő.

    Kezdőke: enyémek ...kop-kop... teljesen jól vannak, mióta kivették Kriszti orrmanduláját és Vivi orr-garatmanduláját (már több, mint egy éve)

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  9. 2010. május 28. 09:5261696.

    Szívből gratulálok a kislányhoz! Nem tudom milyenek a fiúk, de a leányzó teljesen más lesz, a lányok tudják hogyan vegyék le a lábukról a szülőket. :)

    A fiúk rengeteget nőttek! Biztosan elkényeztetik majd Marikát!

     

     

    Akkor pár sort magunkról.

    Rolandnak március végén volt ismét egy orrmandula műtéte (visszanőtt) és tubust tettek a fülébe. Azóta semmi gond nem volt vele.

    Most Ramónával megyünk (hétfőn) orrmandula műtétre. Hát izgulok rendesen, ő olyan hisztis típus és nem tudom mi lesz műtét után.

    Közben dolgozok és szerencsére olyan a munkahelyem, ahol tolerálják a gyerekek betegsége miatti hiányzásokat. Pontosabban kaptam telefont és laptopot, hogy otthon is tudjak dolgozni.

     

    Ennyit dióhéjban. Remélem a többiek is bejelentkeznek majd!

     

    puszi mindenkinek!

     

    Judit

    előzmény:
    dora8 (61695)
    2010-05-26  07:50
  10. 2010. május 26. 07:5061695.

    Sziasztok!

     

    Gondoltam írok egy hozzászólást, hogy ne tűnjön el a topicunk a süllyesztőben.

     

    Nálunk annyi friss hír van, hogy 2010. május 16-án este 21:56-kor megszületett a negyedik gyerkőcünk, Mária (3550g, 53 cm). Villámgyors szülés volt, nem igazán viselt meg szerencsére. Már egy hete itthon vagyunk, elég nagy a káosz a négy gyerekkel, pedig anyukám még itt van, hogy segítsen nekem.

     

    Csatolok képet is a lányzóról, nameg a családomról:-DD

     

    Dóra
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_820920 (0)
     
  11. 2010. január 3. 18:3261694.

    Húúú Kezdőke, gyógyulst apukádnak. Ez a vérzése tüdőgyullads nagyon durva.

    Én eddig nem nagyon hallottam erről, csak most a H1N1 kapcsán.

     

    Én jan1.től munkanélküli vagyok megint.

     

    Dora, grat a kiscsajhoz.

     

     

    Boldog Új Évet

     

    előzmény:
    kezdőke76 (61693)
    2010-01-01  19:27
  12. 2010. január 1. 19:2761693.

    Sziasztok!

     

    Boldog új évet kívánok mindenkinek, aki még benéz ebbe a topicba.

     

    Isten éltesse a kis 5 éveseket!!!!! Hihetetlen mennyire szalad az idő....

     

    Dóra,

    nagy gratula  akislányhoz! Azt hiszem nagyon-nagyon el lesz kényeztetve a 3 fiú által (meg a szülők által is :) )! Ramónával én is piszok rosszul voltam végig, mondogattam annak idején vagy lány lesz, vagy egy kényes fiú.

    Képzeld! Mikor elvittem a gyerekorvoshoz a gyerekeket oltásra, hagytam magam lebeszélni. Már bánom. Most meg hol egyik náthás, hol másik, hol egyszerre, így nem adattam, pedig a szünet 2 hete jó lett volna. Hát reménykedem. Apukám bekerült a kórházba karácsony előtt H1 gyanuvál, de nem az "csak" vérzéses tüdőgyulladás. Mint kiderült egy H1-es beteg van, a többi vérzéses tüdőgyulladásos (tele a kórház, látogatási tilalom). Szóval bíztató állapotok uralkodnak felénk. Annyit látjuk, amíg szennyes-tisztaruha csere van és telefonon tartjuk a kapcsolatot. Már javulgat (megjárta az intenzívet is), hétfőn ellenőrző röntgen és reméljük hamar hazaengedik, nehogy összeszedjen ott egy újabb bacit.

     

    előzmény:
    dora8 (61692)
    2009-12-16  07:59
  13. 2009. december 16. 07:5961692.

    Sziasztok!

     

    Benéztem, hogy mi hír van erre!

     

    Szti! Nagyon szépek a lányok és tényleg annyira huncutul mosolyognak, főleg a kisebbik;)

     

    Bagyo! Sajnálom! De egyébként szeretnétek még egy babát? Hozz fotót!

     

    És én tegnap megtudtam, hogy kislányt várunk. Őszintén szólva annyira de annyira örülök neki, hogy az már túlzás:-DD Olyan régóta szerettem volna lányt, hogy szinte hihetetlen, hogy most tényleg összejött. Ráadásul totál véletlen. Szóvalmájus 15-re vagyok kiírva Marikával;)

    Már a 19. hétben vagyok, de még mindig hányok, ég a gyomrom és persze rossz a cukrom...

     

    Teszek fel két képet a két kicsiről, Mikiről és Karcsiról. Hétfőn mézest sütöttünk. Irtó fini lett.

    Nameg itt egy pocakfotó rólam

     

    Dóra

     

    ui: Kezdőke! Végül még én is be lettem oltva. 

    előzmény:
    bagyo (61691)
    2009-11-14  22:10
  14. 2009. november 14. 22:1061691.

    Sziasztok!

     

    De jó, hogy páran írtatok magatokról! Jó hallani Rólatok! :)) Szépek a gyerekek és már olyan nagyok!

     

    Dóra! Gratulálok Nektek! :)) Én is drukkolok, hogy egy pici lány növekedjen odabent! Majdnem egy cipőben járunk, csak aztán az élet nálunk valami mást hozott. Én is produkáltam egy két csíkos tesztet szeptemberben, (hasonló érzéseket éltem át, mint Te, először döbbenet, ijedtség - nagyon pici lett volna a korkülönbség, aztán nagy-nagy öröm), utána viszont sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna. Sajnos el kezdtem barnázni, gyorsan elmentem dokihoz, látszólag minden rendben volt, ott dobogott egy pici szívecske, következő éjjel viszont sajnos elment a Babuci. :((((

     

    Egyébként jól vagyunk, Gergő is már 16 hónapos, hihetetlen, hogy hogy repül az idő. A másodikkal valahogy még sokkal gyorsabban, mint az elsővel. Aranyosak mind a ketten, bár Benivel néha elég nehéz. Imádják egymást, Gergő utánozza Benit, birkóznak, tök jól el vannak együtt.

     

    Majd teszek fel én is képeket.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  15. 2009. november 7. 09:0061690.

    Szia!

     

    Ez egy nagyon jó fotó!!! Annyira látszik a szemükön, hogy szeretik egymást...

    Párom megkapta tegnap mind a kettőt és nekem is feliratta, talán hétfőn el is megyek szurira. 

    előzmény:
    Szti69 (61689)
    2009-11-06  17:36
  16. 2009. november 6. 17:3661689.

    Sziasztok!

    Kezdőke én is beadatom Vivinek az oltást nagy valószínűséggel. Kriszti még nincs 3 éves, őt dokinéni még nem oltja.

    Az enyémek sem voltak még betegek ebben a"tanévben".

    Tavaly ilyenkor már vagy 3 mandulagyuszin, meg középfülgyuszin meg a mononukleózison voltunk túl...már a gondolattól kiráz a hideg...

     

    Ja és mi szülők már beoltattuk magunkat mindkét fajtával. Semmi bajunk nem lett tőle (eddig legalbbis)

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  17. 2009. november 5. 15:5061688.

    Sziasztok!

     

    Ki hogy döntött oltás ügyben? Én végül beadtam Rolandnak a papírt, de ráírtam, hogy szülői felügyelet mellett. Így tutira fognak szólni és esetleg meggondolhatom magam...

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  18. 2009. október 1. 16:3861687.

    Sziasztok!

     

    Grizda,

    várjuk a fotókat!

     

    dora8,

    igen, Ramóna néha többet eszik, mint Roland... :)

    A Proetz-féle módszer bejött nektek? Én még csak olvastam róla, de elég sok rossz véleményt is találtam fülészektől, mondván kínzás a gyereknek. Lekopogom, egy hónap ovi után nincs semmi, október második felében megyünk vissza kontrollra. Egy icipicit folyt az orra hétvégén, de szerintem szimplán allergiás valamire anyósomék házában, mert ott mindig kijön rajta, s mikor hazajöttünk 2 nap múlva már semmi nem volt. 

    előzmény:
    dora8 (61686)
    2009-10-01  13:36
  19. 2009. október 1. 13:3661686.

    Grizda! Remélem beválik az új ovi, nálunk hatalmas változást jelentett anno Matyi önbizalmában.

     

    Kezdőke! Nem is válaszoltam! Egyrészt csak sasoltam, hogy Ramóna milyen nagylány már. Látom Roland nem az a vastag kiskölyök típus:-DD 

    Fülészetre három helyre járunk. Van egy olyan fülészünk, aki logopédiai szemszögből néz minket (dr. Pataki László). Ide félévente egyszer megyünk, figyeli hogy alakul Miki beszédje, de mindig megnézi, hogy szervileg hogy is állunk. Van egy fülészünk a Bethesdában (dr. Kövér Balázs), valszeg ő fog majd most lépni Miki görbéjével kapcsolatban, mert háromnegyed éve leteltével az egyik tipanója, vagy micsodája még mindig tök lapos, valszeg még mindig folyadék van a fülében. Minden hallásvizsgálat előtt vele kell először találkoznunk és az eredményt is ő értékeli. Nyár közepén adott haladékot ősz elejéig, hogy a lapos görbe púposodjon... És van egy doktornőnk a Lurdy házban (dr. JUhász Zsuzsanna) maszekban, akihez Proetz-re járunk, ha kell, és az akut bajainkkal szinte azonnal fogad és nem kell a fél napot ott tölteni. Most a Bethesdás orvost kéne felhívnom, hogy nézze meg a legfrissebb és elkeserítő hallásvizsgálatunk eredményét, csak semmi kedvem hozzá. Valszeg Miki tubust kap a fülébe, mert a mandulákat a rossz beszédképzés miatt meg kell hagyni.

     

    Én megvagyok, mindjárt betöltöm a 8. hetet. Van már egy dobogó szívű manócskám, majdnem két hete láttam az uh-n. Róka komával sajna gyakran randizom...

    előzmény:
    kezdőke76 (61683)
    2009-09-15  15:44
  20. Torolt_felhasznalo_323830
    Torolt_felhasznalo_323830
    2009. szeptember 30. 23:3061685.

    Sziasztok!

     

    Dora, gratulálok a kétcsíkoshoz! Mostanában bennem is felmerül néha, hogy jó lenne egy harmadik, aztán a srácok gyorsan tesznek róla, hogy elzt elfelejtsem :-)

    Marcival ovit váltottunk, a régi nem igazán jött be neki, valahogy nem találta a helyét, nem is volt igazi barátja másfél év alatt. Most egy nap után két hét betegség következett, szóval még csak másfél hete járunk. Remélem ez jobban bejön neki, teljesen új ovoda, új csoport, talán jobban be tud illeszkedni. Elég nehezen kommunikál a kortársaival és ez ha fáradt agresszióba csap át nála, nem tudom miért.

    Vili nagy rosszcsont, még csak 13 hónapos, de a szeme sem áll jól. Az éjszakáink rendeződtek, de változatlanul korán kelő fajta, max 6-ig alszik.

     

    Mandula és füles kérdésekhez nem tudok hozzászólni, nálunk "csak" taknyos-köhög kór szokott lenni. Most homeo-s alkatiszert próbálunk, immunerősítőt, remélem ez javít rajta valamit.

     

    Majd felhozom a gépet és áttöltöm a képeket hogy tudjak felteni viszonylag frisset. Addig is minden jót!

     

    Grizda

    előzmény:
    kezdőke76 (61684)
    2009-09-15  15:46
  21. 2009. szeptember 15. 15:4661684.
    Fülészetre hova jártok? Mi most a XI. kerben voltunk Németh Tamás magándokinál, aki egy Szent Imrés doktornővel végezteti a műtéteket (nevet nem árult el, mivel nem bólintottunk rá a műtétre)
    előzmény:
    dora8 (61682)
    2009-09-15  13:17
  22. 2009. szeptember 15. 15:4461683.

    Matyi szemei még mindig csodásak! S milyen nagyok a fiaid!!! Te mit csináltál, hogy otthon is tudsz dolgozni? (úgy emlékszem a gazdasági részén voltál)

    Teszek fel én is képet.

     

    froggy,

    próbáld meg lekicsinyíteni  (képnézőben van mentés másként és ott lehet százalékban beállítani én kb. 30%-ra kicsinyítem) és a kapcsolódó képeknél tallózzal kiválasztod, megnyitás és OK

    előzmény:
    dora8 (61682)
    2009-09-15  13:17
  23. 2009. szeptember 15. 13:1761682.

    Kezdőke!

     

    Én a munkahelyemen csak a 12 hetes uh után vallanék színt. Akkor el kéne mennem táppénzre, hogy nehogy koldusbotra jussunk

     

    Elvileg januártól menne Karesz bölcsibe (2008. márciusában beirattam) én meg vissza dolgozni. Már itthonról bedolgozgattam, hogy hamarabb visszaállhassak, szóval szerintem baromira ki lesznek akadva, húzom is a dolgot amíg lehet... Rossz rágondolni! Letettem a nagyesküt, hogy nem lesz negyedik, bár főig nevetett rajta és azt mondta, hogy:

    - Soha ne mondja, hogy soha!

     

    Fiúk nálunk is szépen nőnek. Matykó már másodikos, Miki középsős. Mi is továbbra is hallástémában és logopédiában vergődünk, most járunk tsmt tornára is. Beszéde javulgat, de még sokat kell rászólni, hogy szépen mondja a két új betűt a t-t és a d-t, amit fél év alatt tanultunk meg együtt. Füle most (lekopogom) jó, de megyünk egy újabb hallásvizsgálatra (most kéne bejelentkeznem), mert az egyik fül még mindig vacakol, de már nem süket, nem kérdez vissza folyton. Rengeteget orrballonoztunk, voltunk proetz kezelésen, lámpáztunk, fület melegítettünk. Mindenki kipukkadt az egésztől.

     

    Karesz nagy lókötő, a legnehezebb a három fiú közül. Még alig beszél, de édesen énekel, minden rosszban benne van és irgalmatlan mozgásigénye van.

     

    előzmény:
    kezdőke76 (61681)
    2009-09-15  09:05
  24. 2009. szeptember 15. 09:0561681.

    Sziasztok!

     

    Rolandnak júniusra a füle teljesen rendbe jött, a hallásvizsgálat is tökéletes lett, így nyáron kedvére pancsolhatott. Szeptemberbne megkezdtük az ovit, egy hét után kicsit bepirosodott a torka, akkor itthon fogtam, a biztonság kedvéért elvittem dokihoz, aki teljesen kivizsgálta és minden rendben volt. A hallása se esett vissza. Január óta nagyobb az egyik garatmandulája, s mivel a dokink még mindig azt mondja nem indokolt a kivétel, így elvittük Bp-re egy magándokihoz. Műszerekkel megnézte a fülét, ami teljesen jó volt ill. az arcüregét. Egy picit náthás volt akkor, így egy pici váladékot mutatott ki az UH. Szerinte viszont nem jó így a mandula. Békésnek látszik, de talán jobb lenne, ha kivetetnénk.. Legyen okos az ember. Most várjuk az első komolyabb betegséget és meglátjuk mit mondanak rá.

    Ramóna továbbra is egy angyal, igaz hisztizni is tud, úgy igazán csajosan. Már mondogatjuk neki az ovit, hogy mi lesz a jele, hova jár majd. Remélem nála nem lesz gond és egyből megszokja. Nem is tervezek beszoktatást, egyből ott hagyom majd. Igaz ez csak februárban lesz.

    Az én ex cégem meg csődbe megy, így most állást keresek. Sajna a környékünkön eddig nem találtam semmit. Akivel találkozom, annak mindig mondom, ha tud valamit... De ugye "pályakezdőként" (5 éve kihagyás), 2 gyerekkel... Meg ez a jó kis válságos idő. :( Buda déli részén is nézegetek, de mikor legutóbb ott voltunk úgy voltam vele, ha 6 órás munkát nem kapok, akkor inkább munkanélküli leszek. Legalább 1 óra utazás, ez naponta 2x és ha még hozzáadom a legalább 8 óra munkát. Hát akkor nem látok a gyerekekből semmit. :(

     

    Dora,

    neked mit szóltak a munkahelyeden? Vagy még otthon vagy a legkisebbel? 

    előzmény:
    kezdőke76 (61680)
    2009-09-14  21:53

Címlap

top