Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Regász/Szűcs/Palotás/Lande

*vica*
Létrehozva: 2011. augusztus 15. 13:43

Sziasztok!

 

Nagyon érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata illetve véleménye van az alábbi ügyvédekről, mert éppen ügyvédcsere előtt állok. Válóperi tárgyaláshoz kellene, ahol egy kiskorú gyermek a tét. 

Az eddigi ügyvédemnek semmit nem sikerült eddig elérnie a több mint 1 éve folyó tárgyaláson, egy agilis, kezdeményező és valóban vérprofi ügyvédre van szükségem! 

 

Tehát közülük kell hogy válasszak:

 

- Dr. Regász Mária

- Dr. Szűcs Mária

- Dr. Palotás Ildikó

- Dr. Landes Judit

 

 

Mindannyian nagyon tapasztalt és jóhírű ügyvédek, hasonló tarifával, de engem az érdekelne, hogy kinek milyen pozitív vagy negatív tapasztata volt egyikkel-másikkal családjogi ügyben.

 

Előre is köszönöm a válaszokat! 

 

 

Üdvözlettel,

 

Vica 

  1. 2019. Április 26. 15:285.

    Kedves Vica, nem tudom, hogy megkapod / olvasod-e ezt az üzenetet (jó régi már a topic), de ha igen, érdeklődnék, hogy végül kit választottál, és mi a véleményed róla? Köszönöm!

  2. 2011. augusztus 17. 11:514.

    Szóval szűcs andrea, a "Nagy" jogász egyszer próbált eljönni tárgyalásra. Utána 7(!) tárgyalás volt, amelyre ügyvéd jelölteket küldött, akik a tárgyalás előtt próbálták meg TELEFONON megkérdezni, hogy mit is kell csináljanak! A pénzt poofátlanul lenyúlta, és nem csinált érte semmit!!!!

     

    Természetesen mindezt hiteltérdemlően bizonyítani is tudom.

     

    Utána ügyvédet váltottunk, és láss csodát, egy tárgyaláson BEFEJEZTE az egészet. A sok hülyeség kizárólag szűcs andreának köszönhető, amiért felkészületlen, képzetlen tanoncokat küldött a tárgyalásra.

     

    SOHA ne menj hozzá. Drága, és semmit sem kaptunk a pénzünkért. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_635120 (0)
     
  3. 2011. augusztus 15. 21:553.

    :) De igen bocsi, tehát Dr. Szűcs Andrea akire gondoltam. Van esetleg tapasztalatod vele kapcsolatban?

     

    Van aki azt írta nekem priviben hogy az elsőt és az utolsót ne válasszam (mármint a felsorolásra gondolt) de nem indokolta meg hogy miért.

     

    Köszönöm előre is a válaszod!

     

    előzmény:
    garfield_cat (2)
    2011-08-15  15:01
  4. 2011. augusztus 15. 15:012.
    Nem Szűcs Andrea véletlenül?
    előzmény:
    *vica* (1)
    2011-08-15  13:43

Címlap

top