Progeszteron krém hatása

Torolt_felhasznalo_215749
Torolt_felhasznalo_215749
Létrehozva: 2009. november 12. 16:12

Sziasztok!

Az utóbbi hetekben sokszor volt szó ilyen-olyan fórumokon, médiában is akár egy „természetes” alapú progeszteron krémről, és annak hatásairól. Olyanok jelentkezését, várom, akik használták már, vagy használják a krémet. Szeretném, ha leírnátok a tapasztalataitokat a krémmel kapcsolatban. Akár negatív, akár pozitív. Ha esetleg van anyagotok a krémmel kapcsolatban, akár külföldi is, annak hatásmechanizmusával kapcsolatban, légyszi küldjetek elérést! Amit szeretnék még kérni viszont, hogy a reklámszövegektől, kíméljük egymást.És nem győzködésről szeretném ha szólna, hanem tapasztalatokról. Fogadjuk el, hogy minenkinek más a véleménye, tapasztalata. Szeretném, ha a topik nyilt maradhatna.

Szóval gyertek és meséljetek!

6489 hozzászólás
  1. 2018. szeptember 10. 06:336489.

    Nekem is az ermékek és krémek jöttek be. Itt korosztályonként vannak ajánlott arckrémek https://velemenyek.club/mulberrys-secret/ . Sztem ár-minőség arányban ez a legjobb. Az új krémek (Chia magos, stb)is nagyon jól hidratálnak és olcsóbb, mint az Anew. Reggel csak letörlöm az arcom tonikkal utána kenem be nappalival, este vizes arclemosóval és éjszakai krémmel. Azonnal beszívja a bőröm.

  2. 2017. január 10. 13:406488.

    Szia! Melyik fajta progi krémet használod?

    előzmény:
    petrus03 (6487)
    2017-01-08  11:54
  3. 2017. január 8. 11:546487.

    Sziasztok! 25 éves vagyok. Évek óta szenvedtem mensi alatt a görcsöktől,vagy megjött vagy nem...elég rendszertelen volt a mensim. Olvastam a progeszteron krémről,megvettem,használom. Azóta beállt a menstruációm,pontos,nem fájdalmas és megszűntek a rosszulléteim! Ajánlani tudom csak! Drága,de megéri!

  4. 2016. május 21. 15:266486.

    Sziasztok! Látom, az utolsó hozzászólás már nagyon régen érkezett, mégis bepróbálkozom... Valakinek van tapasztalata Eperjesi Katalinnal? Esetleg tudtok nekem infót mondani, hogy kb. mennyi nála egy-egy konzultáció? Mire lehet számítani a kezelés/találkozó során? Előre is köszönöm! 

  5. 2016. Április 12. 13:146485.

    Sziasztok!


    Valaki használt progeszteron krémet endometriózis műtét után? Lehet, hogy naív vagyok, de


    - ugye endometriózis esetén ösztrogén dominancia van,


    - rendszertelen menzeszem miatt szintén nincs elég progeszteron rendszeresen a szervezetemben


    - a progeszteron krémről pedig egy csomó jó dolgot olvastam


    Azaz arra a következtetésre jutottam, hogy akkor a progeszteron krém nekem nagyon jó lesz! :) Beszereztem jó pár hónapra való jó minőségű progeszteron USP krémeket. Használtam kb. 4-5 napig, amikor a meddőségi doki azt mondta, hogy ez az én esetemben nem jó, hagyjam abba... És persze ahogy abbahagytam, rá 2 napra tényleg meg is jött, ahogy korábban olvastam róla.


    De azt nem magyarázta meg, miért is nem jó... A menzeszem pedig azóta is rendszertelen... Baba pedig azóta sincs....


    Valakinek van endometriózishoz és babavállaláshoz kapcsolódó tapasztalata a progeszteron krémmel?


    Előre is köszönöm!

  6. 2015. július 16. 20:156484.

    Az amerikai kremet (Progesta-care) a leszbaba.hu-n tudod beszerezni. Profi ceg, azonnali kisyolgalas es olcsobb, mint a masik. A masikkal, amin nincs megnevezve a progeszteron nagyon csunyan megjartak. A babaproject.hu oldalt messzirol keruljetek el. nagy betukkel hirdetik a honlapon a 2 napos szallitast, de paypalos fizessel hetekig ultek a penzemen es hitegettek, hogy biztosan megkapom nemsokara. Hat nem igy lett... Mikor koveteltem, hogy utaljak vissza a penzt a holgy verig volt sertve, hogy ok egy kis vallalkozas ...nyilvan sosem lesznek nagyok ilyen hozzaallassal.


    A masikat rendeles utan masnap megkaptam - szoval babalesz.hu

    előzmény:
    Beumilla (6483)
    2015-06-07  00:09
  7. 2015. június 7. 00:096483.

    Szia Viki!


    Szeretnék érdeklődni az általad említett amerikai hormon krém iránt.


    45-éves nő vagyok és a hormonjaim már nem igazán rendesen működnek, és is a Norvég wild yam krémet használom már három hónapja, de nem nagyon veszek észre változást magamon.


    Mi a neve a krémnek? Hogyan lehet rendelni? és mennyibe kerül?


    És esetleg a "doki" val is felvenném a kapcsolatot, ha még aktuális.


    Nagyon szépen köszönöm a segítségedet előre is.


    Üdvözlettel:


    Bea

  8. 2012. Április 23. 12:356482.

    Sziasztok!

    Nekem a dokim ajanlotta a sved progis kremet, de vannak ketelyeim a krem felol. Az elejere az van irva, hogy a mexikoi yam gyokerrel keszult krem, de a hatoldalara csak annyi van irva, hogy testapolo es nincs feltuntetve az osszetevok kozott a yam gyoker.... Szoval nem tudom mennyire megbizhato, hogy valoban tartalmaz yam gyokeret.....

     

    Az amerikai progis kremet hol lehet beszerezni es annak mik az osszetevoi?

     

    Koszi mindenkinek!

  9. 2012. február 23. 09:546481.
    Magyarországon is kapható már a progeszetron krém és nem is drágán, ha valakit érdekel írjon privit, de azt is kell tudni hogy hogyan használd, ehhez pedig egy hozzáértő szakember kell! Kérdezzetek nyugodtan! Üdv.
  10. 2011. Április 25. 10:066480.

    Szia!

     

    Most én is egy amerikai krémet próbálok, a norvégot befejeztem, nagyon drága is, meg nem hatott. erről meg csupajót hallottam.  A tiédnek mi a neve?

     

     

  11. 2011. február 1. 10:396479.

    Szia Judit!

     

    Mi már csak magánéletről beszélgetünk, de a pcos topikba ha benézel, ott felvilágositanak a lányok. A krémről nem tudunk jó tapasztalatokat sajnos.

     

    Üdv és minden jót! Nyaffi

    előzmény:
    Juditmv (6478)
    2011-01-29  00:22
  12. 2011. január 29. 00:226478.

    Sziasztok!

    Szeretnek csatlakozni az uj topicotokhoz, most talaltam meg ezt. Sajnos en is hasonlo problemakkal kuzdok - hajhullas foleg, marciusban megyek az endokrinologushoz.

     

    Udv,

    Judit

  13. wg
    wg
    2010. november 6. 15:266477.
    Nagyon szepen koszonom a valaszodat!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_215749 (6476)
    2010-11-05  15:08
  14. Torolt_felhasznalo_215749
    Torolt_felhasznalo_215749
    2010. november 5. 15:086476.
    Szia! nekem szerencsére nincsen Pm problémám, csak tudom, mert sokat fórumozunk, és onnan, hogy a jó endodoki, és nem házidoki, nem hagyja elfajulni amikor már tényleg tüneteket okoz. a t3. T4 önmagában nem elég kellene a TSh is mellé, mert nem mindeg ymilyen TSH mellett produkálod ezt a nagyon alacsony t4 értéket, és mivel benne a refben ezért normál TSh mellett ez akár jó is lehet még, de akkor meg nem vagy alúlműködő.
    előzmény:
    wg (6475)
    2010-11-05  07:31
  15. wg
    wg
    2010. november 5. 07:316475.

    Szia Torpilla!

     

    Csak nem hagy nyugodni, hogy azt irtad, a pm. alulmukodest minden esetben kell kezelni...., nalam meg ugyebar az orvos szerint MEG nem.

     

    No, vegre a kezembe akadt az egyetlenegy szem orvosi leletem, amit a haziorvos csinalt, es ami alapjan megint megemlitette, hogy kisse alulmukodik a pm.

     Ezt talaltam:

    FT3 2,9 ng/l (1,9-5,5)

    FT4 0,9 ng/dl (0,8-2,3)

     

    Na, es ezek szerint tulajdonkeppen benne van meg az eredmenyem a referenciatartomanyban....

     

    Nektek (a pm. alulmukodessel kapcsolatban) ennel rosszabb eredmenyetek volt? Vagy most akkor hogy is van ez? alulmukodik egyaltalan a pm. nalam? Mar ezt sem ertem... 

     

    wg

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_215749 (6465)
    2010-11-03  09:03
  16. Torolt_felhasznalo_215749
    Torolt_felhasznalo_215749
    2010. november 3. 11:256474.

    Nimili, gratula Danika, szépen lépécsőnként, de épülget és ez nagyon jó hír! Drukkolok továbbra is. Az XR  jó szerintem bár, kevésbé hatásos, hoasszabtávon hat, de én is azt szedem, így nem hipózok. Remélem lesz megoldás, hogy bírjad a bogyeszt.

    November rain: igen emlékszem, neked elég hamar hatott, jó neked, de ez legalább jó példa arra, mennyire más mindenki szervezete, és irigykedem, hogy megtaláltad. Igaz nekem nem a ciklusommal volt a baj, de jó olvasni, hogynem teljesen humbuk. Egy próbát ezek szerint másoknak is megér, nekem , nekünk többségünknek sajnos nem jött be. Még egy lány volt amúgy aki írta, hogy neki jó volt, most nem ugrik be a nickje, de nyi9lván azért is nem jöttök, mert jó nektek, és ennek megfelelően, nincs is miről nyavalyogni:)

    előzmény:
    Nimili (6473)
    2010-11-03  11:05
  17. 2010. november 3. 11:056473.

    Köszönöm a válaszokat, csajok! De sajnálom, hogy zártak lettetek, most aztán nem tudok kérdezni, de persze érthető!

     

    Sajnálom a hajhullást, nekem az egész rendeződött. Viszont már 5 hónapja nem szoptatok, úgyhogy ezt a hormonsort buktam :D

    Meg sem jött magától, petefészkek tele voltak cisztával mind2, s miután most nem akarok babát, így a fogigátló mellett döntöttem. Metet nem szedek, mert a meforált nem bírtam az avandamet meg nem hosszú távú gyógyszer, ezért is jelentkeztem be Tűűhöz, hogy adjon vmit, amit bírok és hat is. A Merckformin Xr-t ajánlották, mert nagyon érzékeny a gyomrom. A diétát sajnos nem tudtam tartani a Danival történtek miatt, hol koplaltam, hol zabáltam a nasit, úgyhogy ez is betett.

     

    Köszi, Dani jól. Épp ma vették ki a varratát, mert 2 hete megint volt egy kis agyvíz szivárgás, úgyhogy kapott még plusz varrást. A doki most azt mondta, hogy nagyon szép a sebe, nem hiszi, hogy lesz még probléma vele, nagyon remélem igaza van!

     

    1 hónap múlva lesz Mr, ha azon nem látszik már daganat, akkor egyenlőre gyógyult, persze még 5 évig kell ellenőrizgetni. S elvileg januárban kezd vmi rehab tornát is, bár én elkezdtem vinni kis ovis tornára, amit az első 10 perc után élvez is, úgyhogy addig sem lustulunk. De nagyon szépen fejlődik, már a váltott lábbal lépcsőn menés is megy kapaszkodva, és már ugrik páros lábbal. Tudom, ezek semmitmondó dolgok, de nekünk most nagyon nagyok! :)

     

    November Rain, örülök, hogy neked hatott a krém! 

     

  18. 2010. november 3. 10:476472.

    Sziasztok! Egyedül nekem használt volna a krém? en egy éve használom, és nekem rendeződött a menstruációm 30 napra megjön, a bőröm is rendbejött! igaz, hogy én a krém mellett tartom az inzulin diétát is

    üdv...

  19. Torolt_felhasznalo_215749
    Torolt_felhasznalo_215749
    2010. november 3. 10:466471.

    Szia! Még szerencse, hoyg Nyaffio szólt, mert már különtopikban nyomulunk, mert a témát vesztett ez a topik. De most  kedvedér, benéztem nekem már nincsen elmentve a sem a topik úgy kell rákeresnem. Igazán kedves tőled, hogy megköszönöd a soraimat, de nehogymáű köszöngess, istenem, mindenki nagyon drukkolt, és drukkol nektek tovbbra is! Nyaffival egyetértek hormonsor felesleges vinni, PM, és inzut érdemes szerntem. Bár a tüneteid alapján szerintem azok sem kellenek igazán, max a PM. Nem szeded még a metet?

    Csillagról sajna nem tudunk már nagyon régen írt, amikor épp a kopaszságunkon keseregtünk (bár ez mindennapos), de azóta nem nagyon jelentlezett. Bár anno mikor nekem is ilyen kis ygerekem volt, énsem sűrűn fórumoztam sőt, sznte az első évben egyáltalán nem és utána sem igazán. Szal érthető.

    Pocakost sem nagyon nézem már, sokat veszekedtek ott a lányok, meg amúgy sem vagyok oda való:)

    Szilvinél is ugyanaz a helyzet, szal nálunk megállt az idő. Csak egyre kevesebb a hajunk, és ezen aztán hol kétségbe esünk, hol nevetünk. De a csodaszert nem találtuk meg, sajna.

    Amúgy Tűű azt fogja mondani, hoghy szoptartás abbahagyása után fog nézni hormont, legalábbis anno mikor még készültem rá, hogy egyszer szoptatok majd, én már jó előre kikérdeztem:) Akkor ezt mondta nekem. Marcipán már nem szopizik?

    előzmény:
    Nimili (6468)
    2010-11-03  09:41
  20. Torolt_felhasznalo_215749
    Torolt_felhasznalo_215749
    2010. november 3. 10:386470.
    A PCO nak ezer arca van. és simán lehet valaki PCO val is terhes, bár nem anynira jellemző de azért vannak szép számmal
    előzmény:
    wg (6466)
    2010-11-03  09:28
  21. 2010. november 3. 10:066469.

    Szia Nimili:-)

     

    Persze logikus hogy katasztrófa állapotban vagy, hiszen szét stresszelted magad a dolgok miatt.

     

    Valaki mondta hogy már sokkal jobban van a kisfiad, ennek nagyon örültünk!  

     

    Szerintem elég az inzulin vizsi és a pajzsmirigy, a fogigátló miatt nem valósak a hormonértékeid, azok a fogigátló okozta műhormon értékek. 

     

    Mi jól vagyunk, köszi, Csillag nem jelentkezik, gondolom DÁvidka miatt elfoglalt, pedig nekünk is hiányzik.

     

    Sok puszi

    előzmény:
    Nimili (6468)
    2010-11-03  09:41
  22. 2010. november 3. 09:416468.

    Sziasztok!

     

    Remélem nem gond, hogy ide írok, de a pcos topikról már többen vagytok itt, akiket ismerek, mint ott.

     

    Törpi, ha nem olvastad a másikon, akkor itt is köszönöm a kedves soraidat!

     

    Kérdéseim lennének. 2 hét múlva megyek Tűű dokihoz, mert már katasztrófa állapotban vagyok MArcipán születése óta. Zsírosodás, hízás, éjjeli remegés, édességvágy dögivel, fáradékonyság. 

     

    Most szedek fogigátlót, úgyhogy az lenne a kérdés, hogy elég egy inzulinos-cukros terhelés lelettel mennem hozzá? Mert jelen állapotban nem tudom, hogy hormonok kellenek-e, hiszen gyógyi mellett és gyereket sem akarok, minek? Illetve a pajzsmirigyre gondoltam, mert azzal már volt korábban gondom.

     

    Sajnos visszaolvasni nem tudok nálatok, de hogy vagytok, csajok? Törpi, Szilvi, Csillag, Nyaffi?

     

    Bocsi a többiektől, nem tudom, kit ismerek még :)

  23. 2010. november 3. 09:406467.
    Persze gyere nyugodtan, azt ugysem tudjuk konkrétan, hogy ott hogyan kezelnek! Legalább bővülnek ismereteink kontinensen kivülre is.
    előzmény:
    wg (6466)
    2010-11-03  09:28
  24. wg
    wg
    2010. november 3. 09:286466.

    Nagyon szepen koszonom a gyors valaszodat, es Neked is, Nyafficica!

     

    Hat igen, en is ezt olvasgattam nalatok, ezert nem mertem/akartam a kremet nagy hirtelenjeben megvenni...

    Es igen, az antalvalis oldalon Eperjesi Kati csinalja (nem mint a tanacsadom, hanem a www.hormonharmonia.hu fitoterapeutaja), es sejtettem, hogy Norahoz van valami koze, mert nagyon hasonlo a stilus, es a szekrenyes hasonlat szinten olvashato nala is.

     

    Hm, akkor Torpilla szerinted PCO... Es PCO-val is lehet valaki spontan terhes? Segitseg nelkul? No, majd ennek is utananezek.

     

    Ja, en is ugy gondoltam, hogy a mehtukrozes nem art, csak nagyon-nagyon sajnalom, hogy itt mar nem fer bele az idombe. Kulon duhito, hogy az orvosnak mar ezerszer elmondtam a problemaimat, sot, mindig meg is nezett ultrahangon, es valoszinuleg akkor is ott volt(ak) ez(ek) a valami(k), csak nem foglalkozott vele, mert nem akarta meghallani, hogy gyenge a verzes. Minden egyes ultrahang utan mondta, hogy oh, most eros verzese lesz majd, ilyen-olyan vastag a nyalkahartya, stb. En meg mindig mondtam, hogy de nem... A vegen meg mar csak bologattam, OK, eros lesz a verzes... Most pedig azert nezett meg tuzetesebben, mert valahogy csak meghallotta a gyenge szot.

     

    Igen, az Uj Vilagon Amerikat ertettem. En is abban remenykedem, hogy ott talan mas lesz a hormonalis gondokhoz a hozzaallas. Egy gond van, hogy angolbol nem vagyok a topon. No, mar most elkepzelem, hogy csaladostol bevonulunk a nogyogyaszhoz, mert ugye a ferjem kell, mert o beszel angolul, en kellek, mert nekem van problemam, a ket gyereket (raadasul meg fiuk is ) meg nem tudjuk hova tenni, szoval ok is kellenek. Jaj, nagyon vicces lesz. (Hogy a kinos oldalarol mar nem is beszeljek....)

     

    A pm. alulmukodest kb. masfel eve fedezte fel a haziorvos (en kertem), mondom, kicsi az elteres. De eleinte szedtem gyogyszert, de mivel semmifele javulast nem eszleltem (nagyon faradt voltam), ezert inkabb lealltunk vele. De a hajam nem hullott!!!! Csak most, 2 honapja, es talan meg mindig a normalis kategoria felso hataran van, csak tudom, hogy nalam ez egyaltalan nem normalis.

     

    No, ez van. Par nap mulva mar az uj eletunket eljuk, es akkor kereshetek nogyogyaszt (hatha talalok magyart, vagy nemetul beszelot), es pontosan mindennek utana fogok jarni.

    Remenykedem, hogy akkor is megkereshetlek Titeket, mert bar nem olvastam vegig a topicot, de az 1400 hozzaszolasbol is vilagosan kiderult, hogy nagyon ertetek hozza!!!

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_215749 (6465)
    2010-11-03  09:03

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek