Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Dr. Nagy Miklós Győr

Torolt_felhasznalo_464274
Torolt_felhasznalo_464274
Létrehozva: 2006. július 27. 14:40

Sziasztok!

A győri szülész-nőgyógyász Nagy Miklósról szeretnék kérni véleményt. Különösen, ha vki olyan írna, aki már szült nála. A visszafogott stílusa szüléskor nem zavaró?

Bár...minden érdekel. 

Köszi

Tarka

  1. 2017. Április 20. 06:5422.

    Teljesen felesleges volt itt ez az ömlengés


    MIért nem megy a nejed a Liezen-Mayer utcai terhesgondozóba??? 


    ott is ugyanúgy ellátnák és mindenféle UH-t elvégeznének TBre. 


    sőt.. szülni is lehet ügyeletesnél  és ügyeletes szülésznőnél is


    Ha Győr egyik legdrágább orvosát választottátok akkor minek háborogtok???


     ha meg ki akarsz cseszni a nejeddel akkor tényleg feltétlenül menj oda vitatkozni. 


     


    egyszerűen felháboritó amit összehordtál 


    Gondolod a nejed az egyetlen kismamája -betege a dokinak??? nincs semmi magánélete?? 


    Ha épp nem műt akkor  biztosan megy a nejed szülésére... 


    De egy szülést nem  lehet percre pontosan kiszámitani... bele kell kalkulálni, hogy a terminusban 3 héttel előbb vagy 2 héttel később indul meg a szülés.. mondjuk pont akkor amikor a doki nincs a városban. 


     


     


    A topik meg 10 éve indult...   milyen érdekes hogy ennyi idő után születik egy ilyen hsz....

    előzmény:
    veghatti (21)
    2017-04-20  05:46
  2. 2017. Április 20. 05:4621.

    Kedves hozzászóló Hölgyek, (ha akadtak) Urak!


    Nekem kimondottan jóljött ez a Topic, de jöhetett volna jobban is, ha mondjuk ezt a mai korral együttjáró lehetősčget: a névvel névtelenül, vagy akár állnévvel is, de beszélgetésre információcserére törvényesen használható fórumot nem erkölcs-csőszök, lepik el 50%-ban, hanem ha nekik nemtetszik csöndben továbbnyomnak és nem riasztanak el akár néhány szerényebb vélemény nyilvŕnítót akik még az interneten sem szívesen konfrontálódnak, viszont érdemben formálták volna az itt kialakuló összességében objektěv vélemény kialakulását, Dr. Nagy Miklós úrról!


    Annál inkább sem értem az ilyen " mért a hátamögött beszélik ki?" tipusu méltatlankodásokat, mert igazán támadó jellegű, szakmaiságát degradáló, negatív vélemény NEM érkezett vele kapcsolatban!


    Speciel a páromnak ő az orvosa. Korábban ritkább időközönként (negyedévente talán) járt hozzá, ilyen rendszerességgel nem okozott problémát az alkalmankénti 10perc/15.000Ft amennyi most nála kifüggesztve is a vizsgálati díj. Párom elégedett vele mert neki bejön a visszafogott stílus, azonban legnagyobb örömünkre teherbe esett. A felfedezést követő egy hónapban kisangyal módjára 1-2 hetente töltöttünk nála 10 percet A felfedezéstől számított 40 perc került ezidáig 60.000Ft-ba. De így a kezdeti sokk után fellélegezhettünk mert azt a tájékoztatást kaptuk, hogy átmenetileg havonta elég lesz mennünk. Közben ismeretségi körbe informálódva az árakról azt tapasztaltam, hogy többségben magasnak ítélik az alkalmankčnti 15.000Ft -os fix vizsgálati díjat. Legtöbben a 9-10.000Ft-ra rúgó vizsgálati díjat tartották jelenleg megszokottnak. Ezen a ponton viszont több kérdést felmerül, például a harmadik harmadban hány hetente kell majd vinni a 15.000Ft-ot? Ha átgondolom csak a vizsgálatok mire a szüléshez érkezünk könnyedén rúghatnak 200-250-300.000Ft-ra. Ami visszaosztva 90.000Ft-os óradíjat sejtet, ami az idáigi alkalmakon elvégzett vizsgálatok alapján a legnagyobb jóindulattal sem indokolhatóak mivel. A mŕsik kérdčs ami felvetődik hogy a hajrŕban milyen honoráriumot gondol majd azért, hogy szüléskor orvosunk legyen? Mert így a számokat átgondolva talán joggal készülhetünk lelkiekben 100-150-200.000Ft-ra? Feltéve aztán ha tényleg jelen lesz és nem a szüléskor bemutatkozó ügyeletben lévő kollčgáját küldi a honoráriumért, halaszthatatlan tehendőire hivatkozva. Ha ehez még hozzágondolom a szülésznőnek a 30-50, vagy amit hallani "amit az orvos kap, annak a felével szoktak a szülčsznőnek köszönetet nyilvánítani" akkor realizálódhat a lássuk be Bicskanyitogató 600.000Ft-ot megközelítő, az egészségügy farvizén, adómentesen, feketén zsebrerakott összeg, egy szem házaspártól..


    Ez csak egy személyes gondolatmenet volt, az átláthatatlan, előre fel nem vázolt, így választási, ütemezési lehetőséget nemhagyó, kész tények elé állítás után, kiszámíthatatlan anyagi spirálba történő taszigálásnak tűnik!


    A fogorvosom vizsgálat után megmondja mit kell csinŕlni, hogy lehet csinálni, melyik megoldás mennyibe kerül és az összeg mely tételekből ŕll össze. Majd megkčrdezi, hogy csináljuk, máskor csináljuk, vagy visszaszólok? (Nyilván nem minden fogorvos ilyen.)


    Azzal a válaszolóval maximálisan egyetértek aki a Dr.Úr-al való személyes kommunikációra buzdít, én így fogok tenni, de sokan vannak akiknek nincs lelki izomzata, érvelőképessége, hogy egy hasonló (alapjában véve teljesen jogos) beszélgetést egy tapasztalt orvossal szemben le bírjon folytatni. 


    Végezetül visszatérnék a méltatlankodó bejegyzésekhez amik sikeresen elvitték ezt a Topicot vakvágányra:


    Győrben egy közel 130.000főt számlŕló városban cirka 15-20 a szúlészeten is praktizáló szülész-nőgyógyász, lelhető fel aki magánprakszissal is rendelkezik.


    Ha hivatalosan nem is,  de tetszik-nemtetszik ők mégis egyfajta közszereplők! Azt gondolom a Dr.  szemčlyes ismerősökön kívül, minden olyan kliens, pŕciens, aki egy új orvost kčnytelen keresni, vagy egy meglévő orvossal elsőkčnt kerül olyan helyzetbe, ami intenziv konzultációt, vizsgálatokat fog igényelni, vagy mint egy terhes-gondozás, szülés.. hosszabb rendszeres felügyeletet,  készenlčtet igényel, joggal szeretne véleményeket beszámolókat olvasni arról a szakemberről akire magát nyugodt szívvel szeretné bízni!


    Kár, felesleges, és ésszerűtlen erkölcsi alapokra helyezve megkérdőjelezni az itt olvasgatók topikolók etikusságát a méltatlankodóknak. Baromság!!


    Neharagudjon meg a világ, egyszerű hétköznapi emberek akikben aggodalom van a saját vagy születendő gyermekük épségével kapcsolatban, vagy csupán rossz tapasztalatok miatt szeretnék elkerülni az átverés vagy kiszolgáltatva a méltatlan bánásmódban való részesülést mért ne informálódhatnának? 


    Abban az egészségügxben ahol az orvosok magánrendelésen egy irodában gyüjtik a magánbetegeket, a korház műtőjében eszközeivel anyagaival asszisztenseivel soronkivül műtik majd a kórház kórtermében lábadoztatják aztán a végén ismét a saját magánrendelésükön pedig benyújtják a számlát?


    Ahol emberek végtagjait pénzéhes, hentes érsebészek naponta tucatjával amputálják indokolatlanul (bizonyitsd be hogy nem volt indokolatlan) azért, hogy a fizetésük felvétele után az összeroppant családnak az empatikus pofát beadva odafigyelést pszichologust meg gyogytornászt (ami alapjáraton járna) bezsebelgeti a hálapénzt.. majd leül a gyógyászati segédezköz forgalmazó cég orvoslátogatóival, mely cég mivel honorálja ha hozzá írják a receptet... aztán felír egy elektromos kerekes széket egy kültéri egy beltéri kerekesszéket.. egy művégtagot.. hozzavetőleg 3millio forint értékben amit a beteg kivált a TB kifizeti a gyógyászati segédeszköz forgalmazó cégnek akinek az üzletkötöje aki 300-600.000Ft között du ilyen tranzakcionként a hentes doktorúr zsebébe, mert bőven kifér a silány túlárazott bóvli holmijaik árréséből amit hugyér szarér vesznek és plafon áron adják a TB nek.. 


     


    Farkasvilŕg van az egészségügyben! Ugyhogy kár okoskodni hogy mi illik mi nem illik. Egy hüvely ultrahangért meg 2 dünnyögésért 10 percben pofátlanság 15.000Ft ot elkérni.. 


    Kétlem hogy a Dr. Úr  olvasná ezt a topikot, de valamikor május első felčben čn is felmegyek a feleségemmel és Tisztelettel felteszem a kérdéseimet!


    Én várom addig is a tapasztalatokat véleményeket.. 


    A méltatlankodók pedig igazságbajnokok meg inkább menjenek Lakógyűlésre.. mert oda valók! Az a közegük és még ha ott is utálnak mindenkit akkor is az az igazi közösségük!


     


    Végh Attila 


    Győrn


     


     

  3. 2006. augusztus 7. 13:4420.

    Hi,

    Bocsi, nem elhalt, hanem vmi mas szot mondott, most elkuldte laborra, szerdan hozom el az eredmenyt es 14-en hetfon megy a dokihoz, majd megirom, h mit mondott.

    előzmény:
    lehet76 (18)
    2006-08-03  19:08
  4. 2006. augusztus 7. 13:4019.

    Szia!

     

    Köszi. Papp Zsoltot is sokan ajánlják meg a Bödecset. Még nem döntöttem.

     

    Úristen! és most mi a teendő...?!?! Én is 25 éves múltam... MOst így nem lehet gyermeke, vagy mi?!?!

    előzmény:
    lehet76 (18)
    2006-08-03  19:08
  5. 2006. augusztus 3. 19:0818.

    Hi,

    en a Dr. Likar Zsoltnal szultem tavaly oktoberben, csak ajanlani tudom.

    Mas: Nagy Miklos, tegnap volt nala egy baratnom (fel even belul ez a 3 dokija) es vegre megmondta neki a doki, h elhalt a mehe, pedig meg csak 25 eves, most elkuldte labor vizsgalatokra.

    előzmény:
    Chili (17)
    2006-08-03  11:05
  6. 2006. augusztus 3. 11:0517.

    Kedves Arielle!

     

    Más egy bármilyen embert barátként, vagy ismerősként, rokonként ismerni, mint pl. orvosként v bármilyen más "munkakapcsolatként" viszonyulni hozzá. Nekem pl. az egyik itteni iskola igazgatója a szomszédom, én jóban vagyok vele de lehet hogy 1-2 diák nem szívleli annyira!!! A hasonlat lehet hogy nem tökéletes, de a lényeg benne van.

     

    Kedves Többiek!

     

    A doktor úrról pedig az a véleményem, aki nála szült mind jó véleménnyel van róla, de egy kisbabát nagyon akaró kismamának az arcába vágni hogy "ez kaparás" (elhalt terhesség), na az egyáltalán nem korrekt. Ok, nem kell egy nőgyógyásznak pszichológusnak lennie, de legalább egy kis érzés szoruljon belé. Az eset nem velem történt, de aki ezt mesélte, az is rögtön orvost váltott.

    Én még nem szültem, és nem is tervezem az elk. pár évben, de az biztos hogy hozzá vissza nem megyek, mert a halkszavúsága miatt az égvilágon semmit nem hallottam soha a vizsgálatok alatt, és hiába volt bármi bajom, elintézte egy rakat recepttel, súlyos ezrek a gyógyszertárban, aztán se kitenyésztés, se semmi. Most van egy kedves orvosom, de még mindig nem találtam meg azt a dokit, akinél majd a gyermekemet fogom világra hozni. Bár az is biztos, hogy egy jó szülésznőt is keresni fogok majd.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_926141 (15)
    2006-07-28  12:33
  7. Torolt_felhasznalo_464274
    Torolt_felhasznalo_464274
    2006. július 28. 14:4916.

    Kedves Kancellar, Zana, Kismancs és ModeratorX!

    Köszönöm szépen a segítségeteket!

    Ariell, máshogy gondolkodunk. Te valszeg sokkal határozotabb vagy és talán valóban más az orvos-beteg viszony ott ahol Te élsz. A második szülésemnél már jobban fogom tudni, hogy mire van szükségem és mivel lesz tapasztalatom egy orvossal kapcsolatban az alapján tudok róla dönteni. Tényleg a szülés körüli tapasztalatok érdekelnek és bevallom vmi olyan gondolatom volt (olyat reméltem), hogy azt írják majd néhányan, hogy "vizsgálatkor nagyon csöndes, néha tétovának tűnik, de szüléskor nagyon határozott és ami fontos azt elmondja)

    előzmény:
    kancellar (14)
    2006-07-28  12:30
  8. Torolt_felhasznalo_926141
    Torolt_felhasznalo_926141
    2006. július 28. 12:3315.

    ha nem tetszik nem kell olvasni írni...

    ez jo. azt hittem ez egy nyitott forum...  

    előzmény:
    kancellar (14)
    2006-07-28  12:30
  9. 2006. július 28. 12:3014.

    A topicot nem én nyitottam, de mivel segítő szándék vezérel hát írtam.

    A topicnál ugyanaz van,mint az orvosválasztásnál, ha nem tetszik nem kell olvasni írni.

    A kedvessel pedig azért kezdtem, hogy ne legyen félreértés, nem rosszindulatból írom amit írok, ha neked mégis úgy jött le, sajnálom.

    Ezennel lezártam a témát a részemről.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_926141 (13)
    2006-07-28  12:19
  10. Torolt_felhasznalo_926141
    Torolt_felhasznalo_926141
    2006. július 28. 12:1913.
    nezd itt nem arrol volt szo hogy megvaltoztass egy embert hanem arrol hogyha valaki penzt fizet egy orvosnak, nem is keveset es az nem ugy es olyan kivant formaban kezeli amit a paciens elvar, akkor szerintem nem egy forumban kell az orvosrol topicot nyitni, hanem az orvossal kell szemelyesen megbeszelni mi nem tetszik. vagy: mint irtad atkullogni egy masik orvoshoz. nekem irto unszimpi ez a topik nyitogatas nev szerint orvosokrol... senki nem mondta hogy azert mert megbeszeled vele mi nem tetszik, megvaltozik a szemelyisege egeszen. viszont ha meg akar tartani pacienskent, segitö es gondoskodo orvos akkor tesz rola hogy veled maskeppen banjon. ennyi. de te nem akarod latni a fatol az erdöt... ja, es kedves-sel csak akkor kezdj hozzam intezett dolgokat ha valoban kedves ami utana következik. köszi.
    előzmény:
    kancellar (12)
    2006-07-28  11:54
  11. 2006. július 28. 11:5412.

    Tarka!

    Dr. Maár Róbert-hez járok, azzal kezdte mikor odamentem, hogy elővette a leleteimet és végigmagyarázott mindent, elmondott minden rövidítést, elmagyarázta mit miért vizsgálnak miért írták azt oda, nagyon szimpatikusan, még kérdeznem sem kellett. Persze neki is van "hibája" mert kinek nincs, ő egy kicsit szétszórt, de nem megy a munkája róvására.

    Kedves Ariell!
    Azt hiszem ezt már lentebb leírták, ez a topic más miatt jött létre.
    De azt hiszem, hogy egy ember stílusán nem fog az én két szép szememért változtatni, mikor hatszáz másik páciense van. Valahogy nekem nem jött be az hogy közölte a rossz hírt, mert eltérést látott, de semmit nem magyarázott hogy ez mitől lehet vagy miért, meg mire kell figyelni, mi a teendő stb. És a sokk közepette ami ott ekkor ért félig felócsúdva eljutottam odáig, hogy kérdezzek sem kaptam számomra megfelelő választ, akkor úgy döntöttem nekem ez nem kell.
    Na ezt hogy beszéled meg egy dokival, aki már x ezer éve praktizál, és ebben a stílusban és ezt sokan szeretik vagy elfogadják?!
    Nem kötelező hozzá járni, így én nem is teszem, szívem joga a saját ízlésemnek megfelelő orvost választani, én nem fogok elkezdeni senkit sem megváltoztatni, főleg, hogy rajtam kívül rengetegen fogadják el így őt.

    És azt hiszem én semmi rosszat nem is szóltam a dokiról, én csak annyit mondtam, hogy mivel nem vagyunk egyformák nem tetszhet mindenkinek ugyanaz a stílus.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_464274 (9)
    2006-07-28  08:12
  12. Torolt_felhasznalo_893393
    Torolt_felhasznalo_893393
    2006. július 28. 11:4911.
    Sziasztok!FIGYELJ TARKA TUDOD MI JUTOTT AZ ESZEMBE?!SZERINTEM HA VAN RÁ IDŐD SÉTÁLJ BE  A SZÜLÉSZETRE ÉS KERITS BÁR KIT AZ OSZTÁLYRÓL AKI RÁÉR!JÓ FEJEK HIDD EL!BÁR AZ ORVOSNAK IS MEGEMLÍTHETNÉD A KÉTSÉGEIDET!NEKEM JÓ NÉVEN VETTE AZ ORVOSOM HOGY NAGYON BÍZOM BENNE ÉS RAGASZKODOM HOZZÁ!A KORHÁZBAN TÖLTÖTT HETEK ALATT IS TÖBSZÖR "ZAVARTAM" AMIKOR ELBIZONYTALANODTAM!5 HÉT PÁTYOLGATÁS UTÁN KÉT NAP TÜRELMET KÉRT MERT ELUTAZOTT,MÁSNAP ESTÉRE MEGVOLTAK A CSAJOK!MIKOR MEGJÖTT MEGLÁTOGATOTT ÉS ÖRÜLT HOGY NÉLKÜLE IS TÚL VAGYUNK RAJT!MOST GONDOLHATJÁTOK HOGY KITÖMTEM A ZSEBÉT,HÁT NEM IGY VOLT!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  13. Torolt_felhasznalo_926141
    Torolt_felhasznalo_926141
    2006. július 28. 08:3410.
    ... hat ne is beszeljetek meg vele! jobb itt irogatni, ismeretlenül, arctalanul, hozzaertes nelkül. ez itt biztosan többet segit...
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  14. Torolt_felhasznalo_464274
    Torolt_felhasznalo_464274
    2006. július 28. 08:129.
    Kinél kaptad meg a teljes körű tájékoztatást? Sokáig kellett hozzá orvost keresni?
    előzmény:
    kancellar (8)
    2006-07-28  08:02
  15. 2006. július 28. 08:028.

    Sziasztok!

    Szerintem Győrben nincs nagyon rossz szakorvos, azt már "kilökte" az élet a szakmából, főleg ezen a területen.

    Amúgy viszont szerintem az a lényeg, hogy kinek milyen elvárásai vannak egy dokival szemben. Nekem a teljes körű tájékoztatás a legalapvetőbb elvárásom  a szakmai tudás mellett, pláne egy magánrendelőben, ahol még fizetek is érte. A Nagy Miklóstól ezt nem kaptam meg, mert nem olyan a stílusa, nem hiszem, hogy ettől ő rossz szakember lenne, de nekem nem erre van szükségem, így váltottam. Viszont attól sem változtatott volna rajta, ha ezt megbeszélem vele.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  16. Torolt_felhasznalo_464274
    Torolt_felhasznalo_464274
    2006. július 27. 17:387.

    Arielle, nem a kibeszélés a célom. Talán nem jól tettem fel a kérdést, de mégis kaptam rá választ (részben) Zanától: az orvos más szüléskor mint vizsgálatkor.

    Kérdezhettem volna általánosságban is, de én rá vagyok kíváncsi. Nagyon jó orvosnak tartom, vizsgálatkor nekem tökéletes a visszafogott magatartása.

    Látom, hogy jönnek írások a hibázásairól. Minden orvos hibázik, nagyon sajnálom az érintett pácienseket, de a szaktudásában való bizalmamat nem rendítik meg. Hacsak nem jön temérdek

    Ja, és nem tudom elképzelni, hogy megkérdezzem "Szüléskor is ilyen a stílusa?" Jó, persze nem így kellene. De a 30 éve kialakult viselkedésmódján még ha akarna se tudna változtatni a kedvemért.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_926141 (5)
    2006-07-27  16:52
  17. Torolt_felhasznalo_893393
    Torolt_felhasznalo_893393
    2006. július 27. 17:046.
    sziasztok!3 gyermekem van iker lányok és egy kisfiam van!Györi vagyok itt is szültem!A lányokkal 5 hetet korházba voltam igy elhihetitek volt dolgom az orvosokkal!Mindegyikről fogsz jót és persze rosszat is hallani!A szülöszoba teljessen más mint egy vizsgálat!Arrol nem is beszélve hogy az ANYÁT és BABÁJÁT leszámitva Szülésznőket illeti a legnagyobb dícséret!Hozzáteszem (név nélkül)orvosaimmal is maximálissan elégedett voltam!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  18. Torolt_felhasznalo_926141
    Torolt_felhasznalo_926141
    2006. július 27. 16:525.

    szia!

    en Nagy Miklost emberkent es nem orvoskent ismerem mar nagyon regota ( kb 15 eve). jo dolog a forumozas, erdeklödes,de ez a topik itt nekem egy kicsit olyan "kibeszelem a hata mögött" szajizü... miert nem mondod meg neki szemelyesen az aggodalmaidat??? nema gyereknek ...  

    ( igaz, itt ahol en elek, sokal nyitottabb az orvos-paciens kapcsolat, de en otthon is elmondanam az orvosomnak ha zavar vele kapcsolatban valami, SZEMELYESEN. )

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  19. Torolt_felhasznalo_464274
    Torolt_felhasznalo_464274
    2006. július 27. 16:424.

    Köszönöm a válaszokat! Még valaki????

    Tényleg attól félek, hogy nem lesz elég "támogató" a szüléskor, pedig ott szükségem lesz majd az irányításra. A másik viszont, hogy nem szeretem az olyan orvosokat se, akik nagyon bizalmasokodóak. Néhány nődoki olyan mintha akarna Tőled vmit. Vagy csak beképzeltem ??? Nehéz megtalálni az igazit.Az igazság az, hogy még terhes se vagyok, de már nagyon igyekszünk, csak nem könnyű, mert nincs rendszeres vérzésem.

     Kismancs, remélem minden rendben lesz és jön a baba.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_987374 (3)
    2006-07-27  15:45
  20. Torolt_felhasznalo_987374
    Torolt_felhasznalo_987374
    2006. július 27. 15:453.

    szia Tarka!

    nekem pont most volt vele egy negatív tapasztalatom. én is hozzá jártam, mondván a család többi nőtagja is hozzá járt, jó szakember, stb, stb.

    a visszafogott stílusa hagyján. de nem lehet hallani, érteni amit mond.

    most csak gyorsan írok, mert mennem kell, a lényeget ami velem történt, elolvashatod a tegnap indított topicomban. (két ágú a méhem, szülhetek?!-alatt)

    hozzájártam terhességem előtt, Uh vizsgálatok, terhesség, vetélés, műtét után egy másik orvostól tudtam meg, hogy milyen "rendellenességem" van, ami nehezíthet egy baba kihordását.

    ő vhogy ezt "elfelejtette" közölni, vagy nem vette észre nemtudom. nekem mindenesetre megrendült a bizalmam benne ebből az esetből kifolyólag. de mondom, ez csak az én személyes esetem vele. testvérem is nála szült, és semmi probléma nem volt vele se a terhesség, se a szülés alatt.

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_464274 (1)
    2006-07-27  14:40
  21. 2006. július 27. 15:322.
    Szia!

    Én hozzá jártam,és nála szültem,de császárral,szóval...Nagyon halkszavú,egy kicsit zavaró volt,hogy a tíz perc alatt 20× viszakérdeztem,dehát senki sem hiba nélkül való...amúgy szerintem nagyon jó orvos,legalábbis azt hiszem nem az a "na szüljünk akkor anyuka,mert nyaralni kell menem tipus".
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_464274 (1)
    2006-07-27  14:40

Címlap

top