Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Póthaj árak

leeexy
Létrehozva: 2018. november 13. 20:49

Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Kb mennyiért lehetne eladni egy használt, japán szintetikus póthajat? Kétféle barna, kb 50 cm-esek, és a kettő együtt kb 90-100 g. Sajnos nem értek az ilyesmihez, nem az enyém, csak nekem kellene eladnom. Másik kérdés, hogy az én hajam nagyon gyenge, töredezett és nem akar nőni. Vállig ér. De nagyon kevés. Egy fodrász ismerősöm szerint, rakassak póthajat, alatta megerősődik majd. Mi a tapasztalat/vélemény ezzel kapcsolatban? Tényleg megnő és erősödik alatta?

  1. 2018. november 14. 08:263.

    A műkörömről én sem vagyok nagy véleménnyel. De a hajamat nem tudom hogy kellene rendbe hozni.

    előzmény:
    exb (2)
    2018-11-14  07:20
  2. exb
    exb
    2018. november 14. 07:202.

    Szia ! Én nem tudom mennyiért lehet eladni a hajat , csak egyszer tesóm levágott hajat adtam el de potom pénzt fizettek erte.


    Viszont semmi esetre se csináltass hosszabbitaho, mert ahol kötözgeti meglátszik és utána lesz csak igazán vágás miatt kicsi a hajad ! Mint ahogy mukorom sem segít , sőt !

Címlap

top