Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Hogy mik vannak ???? MGTOW

nok_apja
Létrehozva: 2014. március 20. 09:26
MGTOW = Men Going Their Own Way, azaz a Maguk Útját Járó Férfiak. Ők azok, akik a feministává váló világ ellen sajátságos módon tiltakoznak.A maga útját járó Férfi úgy vélekedik, hogy mostanra már a Világ legeldugottabb pontján sem találni olyan nőt, akinek az agyát nem mosta volna még át valamennyire a feminizmus harmadik hullámának a hetvenes évek óta tartó Férfiellenes propagandája. Így nem érdemes velük sem házasodni, sem gyereket nemzeni, de még akár csak bármiféle kapcsolatot is kialakítani. Ők nem tárgyalnak, nem kuncsorognak, hanem csak megvonják a nőktől azt, amire a legnagyobb szükségük van: a figyelmet és a támogatást.  A MGTOW létnek négy szintje van:
1. A helyzet felismerése Ebben a csoportban levő Férfiak tisztában vannak azzal, hogy milyen kockázatokat tartogat számukra a társadalom, de ők elfogadhatónak tartják ezeket és belemennek a játékba.  2. A hosszútávú kapcsolat elutasításaEzek azok a Férfiak, akik elutasítják a nőkkel való hosszútávú kapcsolat minden formáját, beleértve ebbe a házasságot és mindennemű együttélést. Elkerülik az egyedülálló anyákat, és minden olyan helyzetet, aminek kapcsán a bíróságon lehet kikötni.  3. A rövidtávú kapcsolatok elutasításaŐk azok a Férfiak, akik a fentiek mellett még egy olyan rövidtávú kapcsolatot sem hajlandóak bevállalni, mint a randizás, az egy éjszakás kaland, vagy a egyszerű barátság. Minden nőkkel való kapcsolatuk szakmai vagy munkához köthető és ezeket is igyekeznek minimalizálni.  4. Gazdasági kivonulásŐk azok a Férfiak, akik nem hajlandóak többet keresni, mint ami a személyes túlélésükhöz feltétlenül szükséges. Mivel kevesebbet keresnek, mint ha egy családot kellene eltartaniuk, kevesebb adót fizetnek, de ez még mindig magasabb életszínvonalat biztosít nekik, mint ha családjuk lenne. A kevesebb adóból pedig állami támogatás jut a nőknek. A kör bezárul.  Te találkoztál már a jelenséggel? Vagy ez valami vicc? 
  1. 2017. október 12. 17:35113.

     


    Nagyon nagy vonalakban ez a MGTOW-felfogás és pont azért hápognak a vadfeministák, mert egyre több férfi utasítja el a kettős mércéjüket. „Hova tűnt a férfiakból a lovagiasság?!” Kérdezzétek a vadfeministákat, akik miatt a férfiak feladták az egészet. A nők erős, magabiztos, független embereknek nevezik magukat, akik korábban a hímsovinizmus igájában senyvedtek. Most már nem, de az egyenlőség együtt jár azzal is, hogy tényleg egyenlően is kezelik őket a férfiak. Mivel ennek már hátrányai is vannak rájuk nézve, a szabadon gondolkodó férfiakat minden eszközzel gúnyolják, amivel csak azt érik el hogy még ellenszenvesebbek és még többen választják inkább a szabadságot és egyenlőséget a vadfeminista nonszensz helyett. Nem kell örülni, emiatt messze nem leszünk örökmagányos, szánalmas pincelakók, csak épp magasról leszarjuk a körömreszelgető, másokon élősködő, előjogaikat élvező nőket, akiknek megmaradnak a körülöttük keringő nemes lovagok, amíg el nem jön a 35. szülinap, a hanyatló szépség és az eltűnő komoly jelöltek ideje. Amikor a harminc közepi nő először kezd el pánikolni, hogy még mindig nincs egy rendes kapcsolata és gyerek, akkor az egyedülálló férfi épp az autókereskedésbe megy elhozni az új kocsiját, hogy aztán a barátaival lelépjenek valamelyik külföldi tengerparthoz és fiatal lányokat kergessenek a korukbéli gyerekveszett nők helyett, mert szex azért kell.


     

  2. 2017. október 12. 17:34112.

     


    Mindez itthon annyival egyszerűbb, hogy az asszonytartás a gyakorlatban nem létezik, de a fizetés felét felemésztő és indokolatlanul magas gyerektartás, az ország másik végébe vagy külföldre költöztetett és emiatt nem látogatható gyerek (látod, apád nem szeret mert nem látogat) és az ezek miatt hajléktalanná váló férfi igen.


     


    Az MGTOW a fiatal férfiaknak felvázolja ezeket a lehetőségeket, akik eldönthetik, hogy vállalják -e a kockázatot vagy sem. Mivel a házasságok és kapcsolatok egyre nagyobb része végződik válással és szakítással, sok férfi dönt úgy, hogy inkább a maga útját járja. Ez nem a vadfeministák gúnyos (aszexuális remete) irányvonala szerint történik, mert a nőkkel folytatott szexuális viszony ugyanúgy szükséges, de a gyerekre áhítozó anyatípusokat és egyedülálló anyákat messze elkerülik. Ennek egyik első és legfontosabb lépése a vaszektómia, ami a leghatékonyabb módszer a férfi kezében a reprodukciós jogainak megőrzésére. Nincs gyerek, nincs kiszolgáltatottság. Nem alkalmatlanság miatt, csak nem akarnak állandó függésben élni egy olyan felfogású világban, ahol a nő reprodukciós jogai felülírják a férfiét és ahol válás esetén csak arra számíthatnak, hogy a gyerek 18-22 éves koráig vonják a fizetése minimum 20%-át, több gyerek esetén 40-50-et, sokszor olyan gyerekre, akit jó esetben kéthetente láthatnak. Ilyen feltételek mellett nem kell csodálkoznia a nőknek, hogy egészen fiatal férfiak a karriert és szabad életet választják a gyerek helyett és nem kérnek a család csodás intézményéből. Persze az állam nem könnyíti meg a reprodukciós jog kézben tartását, mert tiltás van a vaszektómiára bizonyos gyerekszám/kor mellett, de szerencsére elég csak olyan európai országba utazni, ahol nem blokkolják a jogaid és nagyjából százötvenezer forintért cserébe megcsinálják magánklinikán. Jobb egyszer kifizetni százötvenezret, mint gyerektartásra évek alatt milliókat, nem?


     

  3. 2017. október 12. 17:33111.

     


     


     


    7. A nők bármikor alkalmazhatnak fizikai erőszakot a férfi ellen következmény nélkül, de a férfit akkor is elítélik, ha önvédelemből üt meg nőt.


     


    Itthon pl Simek Kitti ügye kirívó, akit gyilkosságért először 2 évre elítéltek, majd a közfelháborodás miatt elnöki kegyelmet kapott.


     


    A nők által elkövetett erőszakot viccnek is tartják a médiában, ezért pofozza meg az udvarló mamlasz férfi szereplőt a furfangos női szereplő, amit viccesnek gondolnak, fordított esetben meg a férfi az aktuális főgonosz, aki megkapja méltó büntetését néhány nemes lovag által.


     


    A MGTOW szerint a jelenlegi helyzetben az okos önvédelem a „lefog és kirúg” módszer, az erőszakos nőt le kell fogni, ki kell rakni a házból, ajtót bezárni és hívni a rendőrséget. Néha ez sem elég.


     


     


     


    8. A női krokodilkönnyek elegendők ahhoz, hogy azonos súlyú bűncselekmény esetén a nő kisebb büntetést kapjon, mint egy férfi. Ez itthon is gyakori, amikor pl rablásnál a férfi előzetes letartóztatásba kerül, a nő pedig szabadlábon védekezhet. Amerikai kutatás szerint a férfiak azonos bűncselekmény esetén 63 (hatvanhárom) százalékkal súlyosabb büntetést kapnak, mint a nők. Ez a piti bűncselekményektől a gyilkosságig érvényes, mert a női bűnöző mindig a körülmények áldozatának van beállítva, tipikusan férfi miatti okokkal.


     


     


     


    9. A férfi reprodukciós jogai nem léteznek a nő reprodukciós jogával szemben. Lásd 10.


     


    „Az én testem!” - Ha a nő meg akarja tartani a gyereket és a férfi nem, akkor a férfinak nincs beleszólása, csak fizethet. Ha a nő el akarja vetetni a gyereket de a férfi nem.. akkor sincs beleszólása, a nő szabadon vetetheti el a gyerekét. Sok férfi ezt már nem vállalja, ezért dönt a vaszektómia mellett.


     


     


     


    10. A legfőbb oka a MGTOW-felfogás kialakulásának pedig a válásoknál történő hatalmas egyenlőtlenségek megléte, ami itthon is jelen van, de a female-entitled Amerikában életeket tesz tönkre. A kizárólagos felügyelet egyenlőtlensége, a számos államban létező asszonytartás, ami ellehetetleníti az életet, a gyerektartás mértéke, ami figyelmen kívül hagyja az életminőséget és börtönnel fenyegeti a hátralékban lévőket (az illetékes szerint Amerikában minden egyes nap kb ötvenezer férfi van börtönben hátralék miatt, akik így elvesztik a munkájukat is, tovább növelik a tartozásukat, hogy emiatt újra börtönbe kerüljenek). Az apákat a pénzzel elválasztják a gyerekeiktől, ami így az anyagi teher mellett lelki terhet is rak rájuk.


     


     


     

  4. 2017. október 12. 17:33110.

     


    4. A nők a férfiakkal egyenlő elbánást követelnek, de nem akarják, hogy nőket is sorozzanak katonai szolgálatra.


     


    Hilary Clinton hírhedt mondata: „A nők mindig a háború legfőbb áldozatai voltak. Elveszítik a férjeiket, fiaikat és apáikat a harcban.”


     


    Tehát ezen logika mentén: „A nők elleni nemi erőszak legfőbb áldozatai mindig a férfiak: az ő anyjukkal, feleségükkel, lányukkal történik meg.”


     


     


     


    5. A szexuális zaklatás durva eltolódása az egyik nem irányába, azaz férfi zaklathat nőt, de fordított esetekben az ügy nem kap figyelmet, csak megszégyenítést a férfi áldozat ellen.


     


    Az MGTOW-felfogás egyik sarokköve is ez a zaklatási ügyekben, mert egy nő a munkahelyen bármiféle alap nélkül is fordulhat a munkaügyishez egy férfi kolléga eltávolítása érdekében, az amerikai cégeknél annyira félnek a közvélemény elé kerülő zaklatási perektől, hogy komoly indok nélkül is elküldik a férfit, csak ne legyen ügy a dologból. Itthon ez még nem jutott el erre a szintre, de odaát már a kétértelmű kifejezésekre is figyelnie kell minden férfi munkatársnak, ha nem akar állás nélkül maradni. Az MGTOW szerint tehát a nőkkel csak a legszigorúbban munkahelyi témákról szabad értekezni, bármi kétértelmű szó vagy cselekedet visszaüthet rájuk. Segíteni is csak szigorúan munkahelyi dolgokban szabad, amennyiben arra a főnök utasít, mert a lovagiasságból végzett segítség is visszaüthet a férfira a vadfeminista ideológia miatt (nekem csak ne segítsen férfi, mert független, erős nő vagyok!).


     


     


     


    6. Ugyanez igaz a szexuális erőszak kérdésében is, a nő alapvetően mindig áldozatként lesz beállítva a nem egyértelmű ügyekben. Ha egy részeg nő és egy részeg férfi lefekszik egymással, majd másnap a nő erőszakot kiált, akkor a férfit letartóztatják annak ellenére, hogy mindketten ittas állapotban voltak. Az MGTOW jegyében a legokosabb az, ha a részeg nővel soha nem maradunk egy légtérben és azonnal ott hagyjuk, ahol van. Nem pátyolgatjuk, nem kísérgetjük, nem hánytatjuk, nem tesszük ágyba. Ezt a barátnőire hagyjuk, vagy aki vállalja (nemes lovagok, akik állandóan az őket kartávolságra tartó nők körül keringenek).


     


    Családon belüli erőszak ügyében a férfit annak ellenére viszik el a rendőrök, hogy kiderült -e voltaképpen, hogy ki is volt a ténylegesen erőszakoskodó (lásd krokodilkönnyek).


     


     


     

  5. 2017. október 12. 17:32109.

     


    Nem kicsit van elferdítve errefelé az MGTOW-felfogás, de nem is csoda, egyszerűen teljesen más a társadalmi helyzet ott, ahonnan ez kiindult (Amerika) és Magyarországon.


     


    Ott a female entitlement kifejezés halálosan komoly jelentéssel bír a férfiakra nézve, valós következményekkel. Szó sincs arról, hogy az MGTOW szerint élő férfiak nem akarnak nőkkel kapcsolatban élni és a remete életmódot választják, egyszerűen a nőket nem a vadfeminizmus önmeghatározásai szerint kezelik, hanem úgy, mint bármely más férfit. Egyenlő módon.


     


    Ennek első állomása a female entitlement (azaz a nők előjogai) elutasítása és szembeállítása a való világ működésével, a hozzájuk köthető hazugságok felsorolása és cáfolata.


     


    Ennek a legalapvetőbb motívuma a nők áldozatként beállítása, ha az éppen nem szolgálja a nők előnyét. Pár példa:


     


     


     


    1. A nők felháborodása, ha háziasszony szerepet kell felvenniük, de helyeslése, ha a férfiak végzik az összes nehéz fizikai munkát. Az MGTOW szerint a férfi azt a munkát végzi el ami a saját boldogulásához szükséges, de a nők megsegítésére csak akkor, ha azért fizetnek. Szóval nincs szívességből barkácsolás, olajcsere, árokásás, mert egyenlőség van. A férfi is be tud pakolni az automata mosógépbe, mosogatógépbe, tudja tolni a vasalót, a nők is vegyék fel a fejszét és hasogassák a 10 tonnányi tűzifát.


     


     


     


    2. A nők távolmaradása a nehéz fizikai munkát igénylő foglalkozásoktól (bányász, kőműves, kukás), de panaszkodásuk arra, hogy a klímával felszerelt irodákban végezhető munkáknál nem eléggé magas a nők aránya.


     


    Az MGTOW nem diszkriminál, csak elutasítja a nemek szerinti munkaszelektálást. Ha a nő bányásznak jelentkezik, akkor azt a kvótát kell teljesítenie, amit a férfiak. Ha a kvótát nem teljesíti, akkor az elvégzett munkával arányos bér jár neki. Az nem járja, hogy a férfi 16 tonnát rak, a nő felet, de ugyanannyi pénzt kapjon. Az nem egyenlőség.


     


    Ha pedig a kemény fizikai munkát igénylő szakmákért nem ugrándoznak a nők, akkor a kényelmes irodai munkahelyeken se legyen kötelező genderkvóta.


     


     


     


    3. A nők panaszkodása a globálisan egyenlőtlen fizetések miatt, miközben a férfiak döntő többségben uralják a jól fizető szakmákat (IT, mérnök, pilóta, orvos), ahová a nők töredék arányban jelentkeznek. A nők az egyszerűbb és kevésbé jól fizető szakmákat választják, ami meg is magyarázza a globális eltéréseket, de azt elkendőzik, hogy AZONOS szakmában nincs eltérés pénzben a nemek között. Ha azonos minőségű munkában kevesebbet lehetne fizetni a nőknek, senki se alkalmazna férfiakat.


     


     


     


     

  6. 2016. június 25. 18:09108.

    A kommenteket olvasgatva tökéletesen alá lett irva a véleményem.


    A korosabb nőknek fogalmuk sincs az új női generáció viselkedéséről.


    Elviselhetetlenek,lenézőek undokak és elvárják hogy istennőként kezeljék őket és cserébe hátha köpnek az ember felé. Én ezt személyesen tapasztalom és nem érzelmi fogyatékosok vagyunk hanem fölismertük hogy azt amit akarunk azt itt nem kaphatjuk meg.


    Baráti szeretet apai szeretet ezek ahhol ez embert nem vágják át. Az iskolákban rosszab jegyet kap a férfitanuló mert a női tanár a lányokat támogatja igy a továbbtanulási esélyek is csökkennek (mind a csonkább érettségi jegyek mind a hazavágott morál miatt). Aztán tovább haladva a férfiembert csak stigmatizálás és lenézés éri. Pedofil,bünöző szexuális zaklató etc... Fogalmuk sincs persze hogy a feminizmus által kezd eltünni a nemi különbség büncselekményekben.


    Ha férfinak születtél egy degenerált abortuszmaradéknak több tisztelet jár mint neked (csak a VÉLEMÉNY szerint persze ) Tedd ki a lelked és semmi tisztelet csak kihasználnak. Ja és bocsánat érzelmi fogyatékos meg elkényeztetett seggfej vagyok mert nem vagyok hajlandó nekem káros dolgokba bele menni azért mert a korosabb nők még mindig azt hiszik hogy a régi világ van :D.(sarcasm) 


    Azért köszönöm hogy aláirtátok a véleményemet. Ja és nem erőszakoltam meg egy nőt se gyereket, nem törtem be egy boltot se vagy öltem meg akártik is csak nem szeretném az életemet az ablakon kivágni azzal hogy egy kannányi öblitőt öntök magamba egy kis patkányméreggel keverve (metafóra). 

  7. Torolt_felhasznalo_299177
    Torolt_felhasznalo_299177
    2014. március 24. 07:56107.

    Értem /azt hiszem/ amit itt írsz, és értem az indító szöveged lényegét is.

     

    Én egy másik oldalról is megközelítem az elmagányosodás témát, mert úgy látom, a "vágy" is hiányzik sok esetben.

    Az a szándék hiányzik, hogy adhasson, gondoskodhasson, tartozzon a másik emberhez.

     

    Én ezt úgy szoktam megfogalmazni, érzelmi fogyatékosok.

     

    Általánosságban csak testi és szellemi fogyatékosságról szoktunk beszélni, pedig (meggyőződésem!), hogy létezik ez a harmadik kategória is, nemtől függetlenül, bár szerintem gyakoribb a férfiak körében.

     

    Ezek az emberek gyakran a másik két területen nagyon is szerencsésen vannak eleresztve, eszesek és jó testi adottsággal rendelkeznek.

     

    Nincs igazán igényük és késztetésük szeretni és szeretve lenni.

    Vagy, ha van is, ez a késztetés olyan gyengécske, hogy eltörpül az önszeretet mellett, kívülálló számára észrevétlen marad.

    előzmény:
    nok_apja (91)
    2014-03-21  10:39
  8. 2014. március 21. 18:38106.

    Ezen az alapon a nők is ugyanúgy csalhatnak, ugye? Hiszen nem több, mintha te megveszel egy újabb kütyüt, egy újabb könyvet... Az a nő nem csal aki senkinek nem kell.   A feleséged/párod gondolom csinos, így neki is van rá alkalma, tehát rendben, ha megteszi.

    Ez hogy tetszik?

    előzmény:
    nok_apja (96)
    2014-03-21  14:53
  9. 2014. március 21. 18:26105.
    A pedagógusi pály alulfizetett, ezért nőiesedett el. Ha hiányolod a férfiakat az iskolából akkor gondold át, te miért nem mentél tanárnak? (ha az vagy akkor bocs, a második mondat tárgytalan)
    előzmény:
    nok_apja (44)
    2014-03-20  12:09
  10. 2014. március 21. 17:56104.

    Azért ne vegyük már egy lapra azt ha mondjuk valaki megnéz egy RUHÁT az újság a pasi meg a ribancokra csorgat.A nő avval nem sérti a pasija önérzetét, de a férfi igen a nőét..

     

    Meg ez a megcsalásos példa..úristen te hogy gondolkodsz? bebaszna ha mondjuk nekem a pasim csak azért mert észrevenné hogy tettszik egy nőnek, a siker érdekében(meg azért mert tettszik neki) megdugná,'azt hazajönne..

    Ne vegyünk már egy ruhavásárlást evvel egy kalap alá!!! Lehet hogy van olyan nő akit ez vigasztal ha vesz valamit, és emiatt még esetleg  nem is foglalkozna vele (vagy nem venné észre)ha megcsalná a férje, de az egy oltári buta nő..

     

    1:én biztos észrevenném(ahogy az exemnél is, pedig az még az elején volt nem ismertem annyira..) A mostani párom úgy ismerem mint a tenyerem, egyből levágnám, hogy vaj van a füle mögött.

     

    2.A világ összes ruhája ékszere sem kéne, 100*fontosabb a párom szerelme, hűsége, mint bármi más...

     

    Ja még annyi, hogy igen tök jó érzés ha néznek a pasik, de nézhetik a csajok a páromat is, abban semmi nincs. Ott is ott a sikerélmény, nem?

    előzmény:
    nok_apja (96)
    2014-03-21  14:53
  11. 2014. március 21. 17:45103.

    Igen fontos, de a biztonság és luxus között eléggé tág a határvonal. Persze, dolgozzon egy férfi, ne legyen munkakerülő link,stb. ha a nő mondjuk terhes,vagy beteg esetleg, el is tudja tartani, ez jogos elvárás, ill.nem azt mondom hogy soha ne vegyen a nőnek semmit, mert az meg már smucigság.(fordítva is működjön...)DE! Amikor az van, hogy a nőnek az elsődleges a fontossági sorrendben a pénz, és utána az összes többi, akkor mindkét fél jobban jár, ha a nő elmegy kurvának, és akkor legalább saját maga keresetéből öltözik.Mert ha belegondolunk, az is "rejtett" kurvaság, ha egy kapcsolatban a csaj elvárja hogy anyagilag támogassa őt a faszi, nem?

    Azt azért cáfolom hogy a gazdagsághoz minden esetben erő,és ész kell, van aki a szülők vállán kapaszkodik egész életében,mert alapból gazdag családba született, ha pedig nem,azért szerencse is kell ahhoz hogy az ember jókor legyen jó helyen.. Kevés olyan emberrel találkoztam(pedig mozogtam ún.gazdagabb körökben is,) aki becsületes, szorgalmas munkával vagyont halmozott volna fel.....úgy hogy a semmiből indulva..

    előzmény:
    nok_apja (98)
    2014-03-21  15:06
  12. Torolt_felhasznalo_785782
    Torolt_felhasznalo_785782
    2014. március 21. 16:36102.
    Még belegondolni is rossz, hogy a párom a szexuális együttlét helyett csak nézne és csorogna a nyála.. (bocs, de elszabadult a fantáziám )
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_785782 (101)
    2014-03-21  16:09
  13. Torolt_felhasznalo_785782
    Torolt_felhasznalo_785782
    2014. március 21. 16:09101.
    Amúgy, azért a kiprovokált nézés, nyálcsorgatás nem egyenlő egy szexuális együttléttel.... van némi különbség, érzetileg is...
    előzmény:
    nok_apja (96)
    2014-03-21  14:53
  14. Torolt_felhasznalo_785782
    Torolt_felhasznalo_785782
    2014. március 21. 15:26100.

    Hát, nem tudom... ezt nekem még emésztenem kell.

    Mert addig az ok. hogy siker utáni vágy.  De valahol már az is siker, ha tudja, hogy megkaphatja a nőt, amikor akarja.... tehát, a siker utáni vágy kipipálva...utána az már egy másik döntés, hogy  realizálja is...

     

    De azért köszi.  

    előzmény:
    nok_apja (96)
    2014-03-21  14:53
  15. 2014. március 21. 15:1899.

    Azért a konyhapénzből stikában megvásárolt ruha erkölcsileg nem teljesen egyenlő értékű a félrelépő pasival... A következménye sem.

    Bár értem, mit mondasz, mindkettő kielégüléssel jár, megszereztél valami számodra fontosat. 

    előzmény:
    nok_apja (96)
    2014-03-21  14:53
  16. 2014. március 21. 15:0698.

    "az a gazdag pali lehet egy görény külsejű, öntelt seggfej, akkor is jut neki nő"

     

    Állítólag - nem voltam még nő, nem tudhatom, de állítólag - a nőknek fontos a BIZTONSÁG. Továbbá szintén egyes nőknek fontos, hogy mit vesznek/vehetnek/költhetnek magukra. Akinél ezek a fontosságok ott lakoznak a tudatalattiban, azok a gazdag, ám öntelt seggfej mellett ezt megélhetik. Meg ugye aki gazdag, az valamiben erős, nem véletlenül tudott vagyont halmozni, meg olyan körökbe is bekerül(het) ahova én kis, szőnyeg alatt rohangáló pasi nem. 

     

    Ezek a nők ilyenek és kész. A tudatalatti szinten lévő igényszintet ki kell elégíteni, és nem lehetnek nőként sem akárkik, ha magukra tudták terelni a figyelmet.

     

    Én nem ítélem el az ilyen nőket, akik merik megélni azt, ami bennük van.  

    előzmény:
    rockcica (82)
    2014-03-20  18:18
  17. 2014. március 21. 15:0397.

     És ezért kezdtek a faszik úgy kinézni, mint a nők? Skinny jeans, feszülős póló, meg oldalra fésült haj.

    Csodás látványt nyújtanak, mit ne mondjak. Lassan felkerül a lábukra a tűsarkú is, meg a könyökhajlatba a retikül.

     

     

    Vigyázz, mert mindjárt jön Elsi,és kapunk egy piros ruhás képet a Johnnyról...

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_200853 (89)
    2014-03-21  09:42
  18. 2014. március 21. 14:5396.

    "Van egy jól működő kapcsolat - tényleg jól működő - de az természetes, hogy ha alkalom adódik, azt nem szalasztják el? "

     

    Tudom, hogy buta és ostoba hasonlattal magyarázom a magyarázhatatlant. . .  

    Tehát. Alapvetően rendezett a ruhatárad, meg van minden ami kell, de . . . Mégis eljársz a barátnőddel a plázába (ld. kép)/HADA-ba/stb. turkálni nézelődni. Netalántán megveszed a bulvár újságot és elolvasod az X.Y. mit csinált, kivel, hol, mivel? Ezzel ki is éled a nőies kukkolási hajlamodat. Ez idáig kb. egyenértékű azzal, amikor a pasid megnézi a többi nőt.

     

    A megcsalás meg kb. az a kategória, amikor mindennek ellent tudsz állni, csak a kísértésnek nem és megveszed a tizenx-edik akármit, mert leértékelve árulták. Kb. ezzel egyenértékű az egy, max. 2-3 éjszakás/délelőttös/stb. alkalmi kapcsolat egy másik nővel. Alapvetően felejtős, csak jól esik az ember gyerekének, hogy egy másik csajnak megtetszett és az megkívánta.

    Miként te sem érzed felelősnek magad, hogy amiért a konyhapénzből megvettél valami x. cuccost és nem pedig a családodra költötted, hasonlóképp az olyan pasi sem, aki olyan beállítottságú az megy a füle (vagy valami más f betűs) után, mert SIKER-t ér el. Létfontosságú szó. A SIKER érzése, a hódítás SIKER-ének érzése az ami fontos egy alkalmi kapcsolatban és nem a másik nő. Pancsikol a lelke a rivaldafényben, hogy lám-lám milyen jó pasi vagyok, hogy bejöttem egy másik csajnak. Úgyhogy megy és kipróbálja az új ízt. MAJD HAZAMEGY.

    Neked is szükséged van, a nőiességed elismertetésére, csak te esetleg beéred, az elismerő pillantásokkal. Ha utazol ezekre, és kiprovokálod ezeket a nézéseket és nyálcsorgatásokat, akkor már törlesztettél is a pasidnál.  

    Megjegyzem, nem mindegyik pasi mászik bele alkalmiba. Egy az oka, hogy nem jön be senkinél. De, ha a te párod is ilyen lenne, akkor nem vadásztad volna le. 

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_785782 (93)
    2014-03-21  13:28
  19. 2014. március 21. 13:4595.

    Annak oka van, ha valaki belemegy olyan kapcsolatba, amiben nem érzi jól magát, csak a megfelelés miatt.

     

    Az azt hiszem nem ennek a topiknak a témája.  

    előzmény:
    nok_apja (91)
    2014-03-21  10:39
  20. 2014. március 21. 13:4494.

    Dámát játszani azok tudnak, akiknek van kinek. Ha van rá igény, minek hagyná abba? 

     

    Ebben a szituban egyenlő felek vannak, egyiket sem kell sajnálni.

     

    Mint ahogy nem tudom sajnálni az elvonuló férfiakat. Az ő döntésük...

    jelenség? Most? Ahogy itt vki írta, azért mert most megtehetik. Régen nem tehették volna meg mert az életnek nem ez volt a rendje. A világ változik... ennyi. Benne élünk. Mást nem lehet tenni , mint elfogadni.

     

    A gyerekeinknek ez már sokkal természetesebb lesz, a szüleink meg lehet h. soha nem fogják érteni.

     

    Vagyunk így még jó néhány dologgal. 

    előzmény:
    rockcica (88)
    2014-03-21  09:34
  21. Torolt_felhasznalo_785782
    Torolt_felhasznalo_785782
    2014. március 21. 13:2893.

    Ebben igazad van. Nincs is ebben semmi meglepő, hisz egy ilyen embert jobb messze elkerülni.

     

    Abban segits légyszíves, miként lehetne helyretenni a megcsalást. Mi nők, ezt egy jól működő kapcsolatban a nem bocsánatos bűnök közé soroljuk, pláne, ha egyértelmű jelei vannak már, és ezzel kapcsolatban semmit sem tudunk  megbeszélni a párunkkal. 

    A férfiak ezt hogyan élik meg? Van egy jól működő kapcsolat - tényleg jól működő - de az természetes, hogy ha alkalom adódik, azt nem szalasztják el?  És nem értik, hogy nekünk ebből mi a problémánk?

    előzmény:
    nok_apja (91)
    2014-03-21  10:39
  22. Torolt_felhasznalo_268437
    Torolt_felhasznalo_268437
    2014. március 21. 10:5592.

    2. A hosszútávú kapcsolat elutasításaEzek azok a Férfiak, akik elutasítják a nőkkel való hosszútávú kapcsolat minden formáját, beleértve ebbe a házasságot és mindennemű együttélést. Elkerülik az egyedülálló anyákat, és minden olyan helyzetet, aminek kapcsán a bíróságon lehet kikötni.

     

    Nyugis élet záloga.

    előzmény:
    nok_apja (91)
    2014-03-21  10:39
  23. 2014. március 21. 10:3991.

    Hölgyek és Urak!

     

    Az emberek (férfiak-nők-gyerekek) elmagányosodásának egyik oka, az ingerült, baszakodó hangnem. Nem jó annak akiből árad (nem lesz tőle jobban, nem szűnik meg az elégedetlensége amit kivetít, sőt. . .) és nem jó annak akire öntik.

     

    Nem értem.

     

    Nem értem, miért nem szabad másképp gondolkozni, másképp látni a világot.

    Nem értem miért nincs szándék a másik megértésére, megismerésére, természetesen a mássággal való azonosulás nélkül?

    Nem értem . . .  

     

    Mi a francért keressek kapcsolatot olyannal, aki le akar nyomni, miközben én az együttműködő társ-ságot keresem, nem a harcot ?

     

    Nem, nem vagyok sem önző, sem gyáva csak azért, mert nem vállalok fel kapcsolatot olyannal akiből ömlik az érzelmi hányadék.

    Nem akarok, nem fogok, még csak meg sem próbálok megváltoztatni egy kiforrott, véglegesedett személyiségű embert. Ha ilyen, hát ilyen. Az ő dolga. Én meg kikerülöm és pingpongozzon egyedül.

     

  24. Torolt_felhasznalo_268437
    Torolt_felhasznalo_268437
    2014. március 21. 09:4390.
    engem pl undorít a kifent trendy macakinézet
    DE viszont kell a csinos alak, nem bányarém pofi, értelem, jellem tanultság
    még ha csak a szabadidőmet is töltöm el a lánnyal
    de talán 100ból 2 jönne el randizni, ha villamossal mennénk
    előzmény:
    mizuki (87)
    2014-03-21  09:04

Címlap

top