Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Crystal Nails OKJ-s képzés

livike29
Létrehozva: 2014. március 10. 12:37

Sziasztok,

 

Crystal Nails OKJ-s Kézápoló és műkörömépítő tanfolyamának hétvégi csoportjához szeretnék csatlakozni.

Tudna esetleg valaki véleményt mondani róluk? Mennyibe került a tanfolyam? Minden órára más modellt kell vinni?

 

Válaszokat előre is köszönöm :) 

  1. 2019. Április 3. 18:429.

    Szia!


    Ne haragudj, nem tudnál segíteni abban, hogy a terepnaplónak hogyan áljak neki. Úgy tudom elképzelni, hogy leírom pl. a modellem egy 20 éves lány, akinek nincs bőr fertőzése, nem cukorbeteg nem allergiás……… meg ilyesmi?


    Köszi ha válaszolsz.


     

    előzmény:
    Tamara1 (7)
    2017-01-17  16:33
  2. 2019. Április 3. 18:418.

    Szia!


    Ne haragudj, nem tudnál segíteni abban, hogy a terepnaplónak hogyan áljak neki. Úgy tudom elképzelni, hogy leírom pl. a modellem egy 20 éves lány, akinek nincs bőr fertőzése, nem cukorbeteg nem allergiás……… meg ilyesmi?


    Köszi ha válaszolsz.


     


  3. 2017. január 17. 16:337.

    Szia !


     


    Én tavaly végeztem de bátran tudom neked mondani , hogy modell mindig kell mindenkorra és a vizsgára meg 4 modell kell a modulzárókra meg 3 modell és minden egyes nap verseny futás a túlélésért.


    A hétvégi csoport kicsit lazább de oda is kell modell 6-7 hónap alatt el is végzed amit indulócsomagként adnak azzal nem tudod elvégezni a tanfolyam első hetét sem nem hogy az egészet .


    Én csak műkörmöst végeztem szuper intenzíven aminek a vége összegben 500-ezernél tart és mindent nem is számoltam mert egy csomó mindent


    kaptam.


    Igaz a leírtak alapján csak 180.875 Ft kellet volna fizetnünk amiben 94000  Ft a tandíj a vizsga 32000 Ft és a kezdőcsomag 54875 Ft de nem ennyi lett ,van olyan dolog amit a kezdőcsomagból nem is használtunk mert nem volt jó Én pl az ecsetemet rögtön ki cseréltem mert egy olcsót raknak bele és semmire sem jó .


    Elfelejtik mondani hogy agysebészt csinálnak belőled mert a kis vérkört nagy vérkört álmodból felébresztenek akkor is tudnod kell de anyag ismeretből azt nem mondják el hogy mit mivel használj majd a valós életbe .


    Ja a modellek elengedhetetlenek olyan nincs ,hogy másik kezén dolgozol  mert mindenkinek meg kell csinálni 10 körmöt a végén már . Eleinte lehet hogy megosztod a modellt de nem végig .


    És még ne feledkezzünk meg a házi feladatokról sem 50 db ecsettokos köröm minden formából és anyaggal  manikűrből fényképek kellenek és még vezesd a terepnaplót . Találj ki idiótább történetet  hogy miért nem kezelheted vagy hogyan kezelnéd a cukros vagy érszűkületes beteget milyen fajta ápolást végeznél .


    Mert fogsz tanulni SPA és masszást is sőt japánmanikűrt is .


    De fel a fejjel és sok sikert !!!!!!!!!!!

  4. 2014. március 19. 13:056.
    Szia! Az Április 6.-án induló tanfolyamra szeretnél vagy szerettél volna jelentkezni? Én már le adtam rá a jelentkezést szerintem a modell miatt nem aggódj biztos hogy fogsz tudni szerezni ha meg nem akkor más modelljén dolgozol.Nekem azt mondták a suliba hogy kb.6 alkalomal kell modell. Mivel külön szedték már a lábápolót és a kézápolót ezért 250 ezer alatt meglehet úszni szerintem csak a körmöst! Esetleg ha jelentkezel a tanfolyamra vagy már jelentkeztél akkor írj privit és beszélgetünk :)
  5. 2014. március 14. 07:365.

    Nagyon szépen köszönöm a válaszod!

    Akkor lehetséges, hogy az egy időponttal későbbire iratkozok be.

    Én valahogy attól rettegek a legjobban, hogy nem tudok mindig modellt vinni. Amikor érdeklődtem, ott azt mondta a nő, hogy akkor nem kezdhetem el a tanfolyamot... De hát ki mond biztosan így ennyi idővel előtte???

    Áh.... még tanácstalan vagyok... 

    előzmény:
    Elza (4)
    2014-03-11  19:33
  6. 2014. március 11. 19:334.

    Én nem bántam meg, de segítség nélkül nem ment volna.

    A lányom kozmetikus, az ő szalonjába tudtam kezdeni. Emellett másik szakmám is van, amivel pénzt keresek. Mert kezdőként ez csak viszi a pénzt egy darabig. Kb 1 év, mire kialakul egy vendégkör, amivel keresni tudsz.

    A modelleket mi úgy oldottuk meg, hogy egyszer én, egyszer a tanulótársam hozott modellt, ketten csináltuk egyszerre. Szegénynek a két kezét foglaltuk le, 35 fok melegben, 4 óra hosszat.

    Nagyon nehéz nyáron hétvégére modellt szerezni, önfeláldozó barátok, rokonok kellenek hozzá.

    előzmény:
    livike29 (3)
    2014-03-11  08:39
  7. 2014. március 11. 08:393.

    Köszönöm szépen válaszod!

    Egyébként dolgozol is a szakmádban? Nem bántad meg, hogy elvégezted?

    Volt olyan, hogy kihagytál egy-egy napot valami miatt? Ha igen okozott-e bármilyen problémát? És egy utolsó kérdés, esküszöm!!! Kb. mennyi modellre volt szükség? (Én úgy félek, hogy nem találok ennyi vállalkozó kedvűt)...

    Nagyon szépen köszi :) 

    előzmény:
    Elza (2)
    2014-03-10  18:50
  8. 2014. március 10. 18:502.

    Szia! Én 2 éve végeztem el. Összességében kb 300 ezer Ft volt a tanfolyam, kéz és lábápolás, műkörömépítés.

    Szerintem elég jó, színvonalas a képzés, az alapokat tanulod meg. Az összes többi dologhoz még kell a továbbképzés.

    A vizsgákat komolyan kell venni, ha nem tanulsz, buktatnak. Az elméleti anyag elég bőséges. A tanárok nagyon profik, aki béna nem kap bizonyítványt. Úgy tudom ez a legjobb iskola.

    előzmény:
    livike29 (1)
    2014-03-10  12:37

Címlap

top