Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Sminktetoválás- tudtok jót?

Torolt_felhasznalo_157164
Torolt_felhasznalo_157164
Létrehozva: 2007. január 16. 08:36

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni...olyan sminkes-kozmetikust keresek, aki készít sminktetoválást (szemöldök és szemkontúrt szeretnék) és aki elfogadható áron, természeteset készít, meghallgatja a kérésem, nézi az arcformát...szóval profi és ügyes!

Ha ismertek ilyet, kérlek írjatok, nem tudom hova forduljak,

köszönöm,

Edó

  1. 2022. február 25. 15:2442.

    Nocsak nicsak .
    A Plecsni poltopik troll-hozzaszoloja oreg noszemely....
    Meg mindig erezni Diszmagyar Zsolti popsijanak a szagat a nyelveden ?  Az vajon kikopik-e egy ido utan ? 


    ....es amikor a farkas Piroskazik az erdoben , akkor az ilyen "termeszetes apolt hatasura tetovalt " nagyit is bekapja vagy fintorogva elhuzik , mert "konzerv" ? 

    előzmény:
    Calogero (39)
    2021-09-14  17:38
  2. 2022. január 12. 16:5041.

    Ajánlom mindenkinek Murguly Erikát  gyönyörűen dolgozik, aki különösen kedves és hozzáértő, bátran bíztam rá magamat. Könnyebbé tette a mindennapjaimat-

  3. 2021. október 10. 06:0140.

    Attól hogy ezt áll8tja, még nem igaz. Zsuzsa cége itt a Facebookon is 2012 óta megtalálható, bármikor elérhető. Rengeteg elrontott munka javításában segítettek és visszaadni a vendégek önbizalmát.


    Ez egy közös munka és lépésről lépésre egy közös partneri viszony. Mindenki aki segítséget kér javításban meg is kapja és megfelelő szakmai háttér és gondos munkák állnak mögötte.
    A leghitelesebben dokumentál mindent.
    Ha valaki úgy gondolja, hogy az ő cégénél rontottak el valamit -  akkor kérje a volt és lett fényképeket, abban minden információ benne van amilyen volt és amilyen lett, csak össze kell hasonlítani.
    Ha valakinek az elkészült sminktetoválás második alkalma után még mindig van kérése, javítanivalója, mindig állnak rendelkezésre - a Szabályzat szerint, ami jó előre tisztázva és aláírva van. Sőt emlékeztető e mailben is felhívják erre a figyelmet.  
    előzmény:
    LMH (37)
    2021-09-13  15:02
  4. 2021. szeptember 14. 17:3839.

    Ugyan nem tőlem kérdezted, de megakadt a szemem a topikon. Nem, a kozmetikai tetoválás kikopik egy idő után. Azért szokták ismételtetni. Nem a szokványos tetováló festékeket alkalmazzák. És idősebb nőt is lehet szépen, természetes ápolt hatásúra tetoválni. Egy szépen tetovált, satírozott ajak a gyógyulás után ajakápolóval átkenve sokkal természetesebb hatású egy idősebb arcban, mint egy rúzsozott száj.


    A második kérdésre nincs válaszom, én egyik szereplőt sem ismerem.

    előzmény:
    Mozdonj (38)
    2021-09-13  17:04
  5. 2021. szeptember 13. 17:0438.

    Csokolom ! Szabad kerdest feltenni ?


    1 Majd ha megoregedett oreg nenive tetszik valni , Angyalka , akkor is latszani fog a tetovalas a rancos nagyi-arcan ?


    2 Nem ok nelkul lehet tele a konkurrens ceg butikja.../mert ennek a heves es rosszindulatu  hozzaszolasnak nagyon hirdetes szaga van/  
    Azert van tele , mert jo mester lehet ,azert dragabb mint a maga boltja , mert jobban dolgozik...

    előzmény:
    LMH (37)
    2021-09-13  15:02
  6. LMH
    LMH
    2021. szeptember 13. 15:0237.

    Ugyan mŕr régi a kérdés és a kérdező már törölte is magát, de a dolog Magyar Zsuzsával még SAJNOS nagyon aktuális.


    Senkinek eszébe se jusson a Magyar Zsuzsához menni. Arrogáns, durva és nekem majd mennem kell másik tetoválához a kontár munkáját kijavíttatni. Közel 300.000,-  Ft-ért tetoválta át a pár hónappal korábban tetovált szemöldökömet, alsó- és felső szemhéjat, ill. a szájat. Mindegyik már kész volt, csak egy "felújító" munka volt (lett volna). Sokkal rosszabb lett a szemöldököm és a szám, mint előtte a horribilis összegért. Ha közben szólsz, hogy nem, nem ezt és nem így szeretnéd, akkor leordítja a fejed a helyéről és közli, hogy te nem jól látod, ez így jó, és egyébként is be van most duzzadva, majd 3 hét múlva már láthatod, hogy milyen szép. Hát nálam ez nem lett így, hiába ragaszkodtam hozzá, hogy nem jó, nem csinálta úgy ahogy kellett ill. szerettem volna.


    Most van egy bóhóc szám, amelynek van egy borzalmas erős kontúrja. Ezt most rúzsoznom kell, hogy eltüntessem a bohóc szájat. Nagy gratula Magyar Zsuzsának. Nem értem, miért istenítik ezt a hölgyet. Koszos, szálkihúzott, gusztustalan, igénytelen munkaruhában tetovál, arrogáns és minden csak a vendég lehúzásáról szól, főleg, ha tudja, hogy van pénzed. Velem a fizetéskor közölte, hogy. "Ja, a korrekciók nincsenek az árban, azokat majd külön kell fizetni: 20- és 30.000,- területenként. Amikor mondtam, hogy de szemöldököm már most is tudom, hogy nem jó, ahogyan ezt kb. 5-6x már el is mondtam a tetoválás alatt, közölte, hogy most már késő van, zárnak és egyébként is fáradt. Majd foglaljak magamnak "korrekcióra" időpontot a foglalási rendszeren keresztül. 


    A szemhéjam, ami már szintén kész volt, ő csak áthúzta, még csak vastagabb sem lett, 15 perc alatt készen volt és 115.000,- Ft-ot kért érte. Olyan durván rángatta, húzta-vonta a szemhéjam, alig vártam, hogy kész legyen. Az egyik szemem sarka be is vérzett, közölte, hogy ez normális. Az eddigi 8-11 tetoválás alatt még egyszer sem vérzett be a szemem. 


    Míg ott voltam egy beeső vendéget gyakorlatilag kidobott a szalonból, egy másikkal meg közölte, hogy "Ne lelkizzen már, erre is senkinek sincs ideje és egyébként ők (a tetoválók) sem traktálják a problémáikkal az ügyfeleket. A vendég pedig csak azt reklamálta, hogy már a Zsuzsánál foglalt idépontot a jóval magasabb árakkal, akkor miért nem ő tetoválja. Az egyéb válasz még az volt, hogy "Ez itt egy team, és itt bárkihez kerülhetsz".  Szóval mindeki jól gondolja meg. 

  7. 2020. június 23. 17:3436.

    szia!


    Láttam ajánlottátok Magyar Zsuzsát! 


    Semmi esetre se ajánlom, ha csak nem szeretsz szorongani. -sok óra késéssel kezdi el, előleget nem ad vissza. Vannak szuper sikertörténetei,de emberileg egy nulla. Az meg hogy profi, egy ordas nagy kamu! Még mindig a sírás fog el ha rá gondolok.

  8. 2017. augusztus 24. 07:5335.

    Szia!


    Mi a barátnőimmel A Wiki cosmetic-ba járunk,nagyon ügyes.Nyíregyháza Belső krt.61.

  9. 2017. június 25. 20:2734.

    Szia Edó!


     


    Én Murguly Erikát tudnám neked ajánlani, aki nagyon ügyes és szépen dolgozik, én 10 éve járok már hozzá, 3-4 évente ahogy időm engedi megyek frissítem a színt, puderes szemöldököt és száj satíroz csináltattam nála. Mindenkinek csak ajánlani tudom, kedves de nem mézesmázos, én azokat nem szeretem. 


  10. 2015. december 31. 08:0033.

    2014. decemberében voltam a Magyar Zsuzsánál a lányommal. Kuponnal mentünk és fejenként kifizettünk szemöldök tetoválásra úgy emlékszem 46 ezer Ft-ot. A kiscsaj aki csinálta nekem, szerintem még rajtam gyakorolt. Nem engedték hogy én rajzoljam meg, merthogy az úgy nem jó. Aztán csinált nekem egy nagyon hosszú és vastag szemöldököt. Aztán a Zsuzsa elkezdte még vastagítani, én közbe akartam szólni, de mondta maradjak csendben, majd ha kész lesz. Olyan ideges lettem, hogy mi az hogy én nem szólhatok bele a pénzemért, az én szemöldökömről van szó! Egy arrogáns, nagyképű, beképzelt nőszemély! Azt hittem felpofozom. Aztán  visszamentem és mondtam ez vastag, hosszú, az egyik szemöldök magasabb, stb. Erre rámripakodott, hogy de elfogadtam. Végem lett. Még a korrekcióért is kifizettett velem 6 ezer Ft-ot. Aztán már mondta a lányom hogy a Helgához menjek. Na ő a legjobb ott, ő érti a szakmát. Ő korrigálta a szemöldököm. Nem mentem már vissza a 2. átütésre. Örülök ha kikopik minél hamarabb és elmegyek olyan tetoválóhoz, akinek van ízlése, érdekli hogy az  ügyfél mit szeretne és minőségi munkát ad ki a kezéből. Eltelt egy év de még mindig bánt a dolog és rosszul leszek ha hallok erről a nőről. Úgy reklámozza magát, mintha mindent ő csinálna és ő lenne a legjobb. Ő messze van ettől. Emberileg pedig egy nulla.


    P. Ildikó


     


     

    előzmény:
    farkas anita (31)
    2014-12-12  13:20
  11. 2015. május 28. 11:4832.

    Szia!

    Nagyon csodálkozom azon, amit írtál, mert én is Magyar Zsuzsánál voltam sminktetováláson, de én pont ennek az ellenkezőjét tapasztaltam...

    Már többször voltam nála, és mindig ott volt időben. Persze csúszások bárhol lehetnek, de fél óránál többet még úgy sem vártam.
    Úgy tudom, minden vendéggel 4 és fél - 5 órákat foglalkozik ő és a kollégái is, és valóban minőségi lesz a végeredmény. Én visszajáró vendég vagyok náluk, mert a profi munka mellett egy folyamatos kedvességet kapok ott.
    Szerintem az időpontfoglalóval sincs semmi probléma, hiszen a végén visszaadják az árát... ha pl. szolizni mész, akkor is elveszik az alkalmad, ha nem jelesz meg, ezért szerintem teljesen érthető az elgondolás.

    Én mindenkinek ajánlom Zsuzsát, hiszen a végén mindenki úgyis nála köt ki, akinek elrontják a szemöldökét. :D Barátnőmmel 40 percet foglalkoztak, de teljesen összecsapták a sminktetoválását, úgyhogy ő is Zsuzsához fog menni.

    előzmény:
    farkas anita (31)
    2014-12-12  13:20
  12. 2014. december 12. 13:2031.

    Sziasztok!


    Én Magyar Zsuzsánál voltam szemöldök tetováláson, kupon akcióval előre beszedtek tőlem 55.000 Ft-ot.


    Ott kezdődött, hogy 9.30ra voltam beírva és 11.30kor jött KÉT ÓRA KÉSÉSSEL!!!! mivel már be volt fizetve a pénz ugyanis előre elkérik, ezért már kivártam, káromra.


    A tetovállás két alkalomból áll, egy első és egy második a javításokra. Én be is jelentkeztem a másodikra, végig a Magyar Zsuzsa kollágájához akartak beírni de én ragaszkodtam a Zsuzsához. Sajnos le kellett mondanom az időpontot amit meg is tettem 47 órával előbb, de az üzletszabályzatban 48 óra van nekik így nem fogadták el,mondva hogy  egy órával átléptem  a 48 órát!!!! Felháborítónak találom, pénzt nem adtak vissza ilyen címszóval, hogy elveszítettem a második alkalmat mert nem jeleztem időben.( egy óra eltérés!!!) Bezzeg mikor Ő késet az nem számított bele én várhattam rá két órát az első alkalommal!!! Felháborítónak találom Magyar Zsuzsa híre smikmester hozzáállását és szerettem volna, hogy ti is megtudjátok milyen empatikus, segítőkész, és lehúzó...... 


    Kifizettem egy 55.000.- Ft-ot egy félkész munkáért!!!


    Amira  

    előzmény:
    Ciccvarek (21)
    2007-02-06  08:53
  13. Torolt_felhasznalo_770932
    Torolt_felhasznalo_770932
    2007. november 28. 10:0030.

    Szia! Megkérdezhetem, hogy ki csinálta, a Magyar Zsuzsa? Ha jól emlékszem így hívják ott a fő-kozmetikust.

    Szemöldök tetkót nem láttál tőle, hogy dolgozik? A honlapon van fent egy nagyon szép, bár nekem a formája nem tetszik, de szépen ki van töltve, és a színe is nagyon jó.

    Köszi előre is, Liluu.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_483838 (29)
    2007-11-11  16:50
  14. Torolt_felhasznalo_483838
    Torolt_felhasznalo_483838
    2007. november 11. 16:5029.
    Nekem a mammutba csinálták a számat,az egész ki van satirozva,LONG TIMER-rel.Gyönyörű lett,de nagyon-nagyon fájt.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_795307 (19)
    2007-01-26  15:09
  15. 2007. november 11. 16:2728.
    Kalcsú Kati nem olcsó de a lejobb
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_157164 (1)
    2007-01-16  08:36
  16. Torolt_felhasznalo_245171
    Torolt_felhasznalo_245171
    2007. november 10. 16:5727.
    Szia olvastam leveled nem tudom sikerült e már kozmetikust találnod. Nekem5 éve van tetkom a szám szemem alol felöl ki van szemöldököm is .A szemöldököm az már 2 -gyára lett csinálva .De amugy semi gondom . NEm kell annyi smink, egy kis csilivili rúzs szempilla spirál , 1 kis pirosito és már mehetsz kész vagy és kész.Ha érdekel a kozmetikusom megmondom szia
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_157164 (1)
    2007-01-16  08:36
  17. 2007. november 10. 15:4226.
    Nekem alul-felül a szememet csinálták meg, de le is kopott. Majd másodszorra már csak megmarad. A tesómnak is lekopott az első, de a második már nagyon jól látszik.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  18. Torolt_felhasznalo_210889
    Torolt_felhasznalo_210889
    2007. október 27. 13:1225.
    Szia!

    Remélem nem zavarlak a kérésemmel, de szeretném tőled elkérni annak a kozmetikusnak a nevét és elérhetőségét, ahol a kozmetikai tetoválásodat csináltatad.
    Szeretném én is a számat megcsináltatni, de tanácstalan vagyok, hogy kihez menjek, aki szépen dolgozik és elfogadható árakkal is.


    Előre is köszi.
    Szép napot!

    Gabi
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_287005 (5)
    2007-01-16  08:55
  19. Torolt_felhasznalo_723171
    Torolt_felhasznalo_723171
    2007. március 27. 08:5224.

    Szia kisivett !

    Nekem így csinálták a szájkontúrt, "fájdalommentesen", long-time-linerrel, a Kalcsú Kati szalonban. Előtte egyszer csinálták hagyományosan, csak az nagyon hamar kikopott, mert nem mertem sötétre, és nem is ütettem át mégegyszer.Tehát ez szerintem nem a kozmetikus hibája volt.Ez 8.000 Ft-ba került Pesten. A szalonban  ezt szorozd meg 4-el, és hát a fájdalom, az ugyan olyan volt, sőt még talán jobban fájt. Mondtam is a kozmetikusnak, hogy úgy reklámozzák ezt az eljárást, hogy fájdalommentes, és nincs hegesedés, ere azt mondta, hogy miért, amikor először csináltattam, az nem fájt ?És hát a hegesedés is ugyanolyan volt.Megvetettek velem egy csodakrémet 2.500 Ft-ért (kb.10gr), hogy csak azzal kenjem utána.2 napig kentem vele, de nagyon száraz volt, ezek után a hagyományos körömvirág krémmel 1 nap alatt begyógyult-leszáradt a heg.Az eredménnyel viszont elégedett vagyok.Nagyon szép lett, és nem kopik. Ha lenne pénzem megcsináltatnám a félsatírt, de nagyon drága (kb.70.000 Ft). A szalonban dolgozó lányoknak mind nagyon szép volt a tetoválásuk, tehát tényleg nem gagyi, de te a fájdalmat kérdezted, és az szerintem ugyanolyan, mint a hagyományosnál, ne dőlj be a reklámnak.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_795307 (19)
    2007-01-26  15:09
  20. Torolt_felhasznalo_795307
    Torolt_felhasznalo_795307
    2007. március 10. 08:5623.
    szia neophron! köszönöm a hozzászólást, sokat segített eddig még nem vettem rá magam, talán most..
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_132632 (22)
    2007-02-06  14:41
  21. Torolt_felhasznalo_132632
    Torolt_felhasznalo_132632
    2007. február 6. 14:4122.

    Szia Ivett!

     

    Nekem az a lány csinálta akinek a honlapját nézted. Long-time-liner-rel. Ki lehetett bírni. De ez változó. Barátnőm ugyanott csináltatta ugyanazzal, neki alig fájt, de ő elég jól bírja a megpróbáltatásokat  . A pillatő rosszabb volt, mint a szemöldök, na ott tényleg kapartam a széket, de a végeredmény maximálisan kárpótolt.

    Nekem a pillatövem már elsőre tökéletes lett, nem igényelt semmi korrekciót (szerencsére). A szemöldöknél főleg azért kellett belenyúlni másodszor, mert egy kicsit sötétebbre szerettem volna. Ja, és ha az első alkalmat kibírtad, a második már könnyű menet lesz  .

    Sok sikert!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_795307 (19)
    2007-01-26  15:09
  22. 2007. február 6. 08:5321.
    Szia Beatrix és Kicsizsakl, meg tudnátok nekem is adni a Péter kriszta számát a zsidró szalonban, mert nagyon szeretnék én is szép profi szemöldöktetoválást! Nagyon köszönöm!!!!! Orsi 
    előzmény:
    kicsizsakl (20)
    2007-01-29  15:27
  23. 2007. január 29. 15:2720.

    Szia!

    Meg tudnád nekem adni akár priviben a Zsidró szalonos Péter Kriszti telszámát? Vagy a szalon számát, ahol be lehet jelentkezni. Előre is köszi!

    Nekem 3 éve egy Erika nevű lány csinálta a Könczöl szépségszalonban a Zoltán utcában, jó lett, de már kikopott és újra szeretném. Csak a szalon nem tudom megszűnt-e, mert nem lehet felhívni a számot. Ha esetleg erről az Erikáról vki tud, kérem írja meg. Akkor volt a szemöldök 18 ezer nála.

    Üdv mindenkinek.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_403611 (13)
    2007-01-16  10:03
  24. Torolt_felhasznalo_795307
    Torolt_felhasznalo_795307
    2007. január 26. 15:0919.

    Sziasztok!   Szeretném tudni a véleményeket és a tapasztalatokat a "fájdalommentes sminktetoválásról" ! Tudom nem létezik fájdalommentes de ez állítólag nem fáj annyira nagyon... Van valaki akinek ilyen módszerrel csinálták meg a tetkóját? Mennyire tartós, illetve mennyire kopik ki. (állítólag 5 év után teljesen) Van egy lány akinek a honlapján ( www.kozmetikaitetovalas.hu )az van, hogy kétszer megy át rajta, de sokszor a "hagyományos" módszerrel 3x is meg kell ismételni. Szóval elég a 2 -szeri áthúzás?  Az lenne még a kérdésem, akinek Long time liner conture make-up módszerrel készítették tényleg nem fáj annyira? Előre is köszi  a véleményeket!

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     

Címlap

top