Szigorúan titkos(!?)

csippi
Létrehozva: 2003. február 10. 10:34
(elnézést de a címet loptam) az jutott az eszembe, hogy itt üzenhetnénk egymásnak, másnak, valakinek, valakiknek, szépet, jót vagy bármit. Meg lehetne szólítani az illetőt, de lehetne név nélkül is írni. Lehet, nem lesz hosszú életű hely - de egy próbálkozást talán megér.
1687 hozzászólás
 1. 2018. február 12. 14:291687.


  ÖBB
  Forrás:  life.hu
  "Delhusa Gjon 44 évvel fiatalabb barátnőjével, Fannival gálázott"

  Hogy én mekkora xy voltam! Nem akartam fiatal életét szétzúzni. Elűztem azt a nőt, akit a Teremtő küldött nekem.
  Azóta is szenvedek. Az enyhíti fájdalmamat, hogy Ő biztosan éli boldogan életét párjával, gyermekével. Kis diót terem a virágzó diófa!
   


    2. 2017. augusztus 5. 20:161686.

  KRISZTINA  nap alkalmából gratulálok! 


  BOLDOG NÉVNAPOT  kívánok!   


  https://www.youtube.com/watch?v=0MCSZ8m5sIE


   


   


   

 3. 2017. július 11. 17:501685.

  Kedves Ahajnal!

  "" No most allok neki a tojasfestesnek!  ""  -  Írod!

  Gondolhatnák chat társaid, hogy Japánban is festenek húsvéti tojást, Tokyoban lehet vásárolni húsvéti tojás festéket.
  Dehogy lehet Kicsike,  nem lehet.  Merthogy így is szólítottuk egymást, hogy  "KICSIKE".
  Kétszer is postáztam neked csoma
  got, hogy a nagy - nagy messzeségben érezt mennyire nagyon - nagyon szeretlek.
  Örömet, boldogságot adjak neked Drága!


  Azért küldtem postai csomagban a tojásfestékeket Kicsikének, hogy Húsvétkor teljen meg szívecskéje boldogsággal.

  Valamelyik hozzászólásodban írod, hogy  rántott levest főztél  (Tokyoban).
  Kimaradt riportodból Kedves, hogy a receptet és a részletes technológiai leírást tőlem kaptad.

  Tisztelettel: Attila, aki ma volt koponya CT-n, és nagyon fál.


  előzmény:
  ahajnal (1184)
  2003-04-20  05:13
 4. 2017. március 26. 12:031684.

  Krisztinához  -  Egymásra leltünk  


  Egymásra leltünk

  Ajkunk összekoccant

  Ájultan szerettünk

  Szívünk összeroppant


   

 5. 2016. január 17. 16:441683.

  Kar. kettőn majdnem szögre akadt a klaviatúrám. Nagyon - nagyon tiszta, igaz, őszinte, hatalmas és elmúlhatatlan szerelemmel éreztem irántad! IGAZ GYÖNGY voltál nekem! Soha senki más nem érzett irántam olyan igaz, tiszta szívvel, mint DRÁGA KICSIKE Lányka! Soha senki nem adott annyit, egy életen át, mint TE 3 hónap alatt! Hálás vagyok a sorsnak! Hálával gondolok Rád!


  Virágozzon,  sok - sok kicsi diót  hozzon az a DIÓFA!!!!


  BOLDOG ÚJ ÉVET LÁNYKA!

  előzmény:
  dimness2003 (1682)
  2015-12-04  12:31
 6. 2015. december 4. 12:311682.


  2003-01-29 07:37 Szia Attila! Már nem üres a postaládád! És igen, reggel láttam a napot, de most már beborult. Az este én is veled álmodtam, azt hiszem, én nem emlékszem ennyire pontos képekre, de arra igen, hogy erdőben voltunk, egy kis faházban, és te sokat-sokat meséltél nekem, miközben átölelted a vállam. :)


  2003-01-30 18:59 jelentem, itt 2.59 am, most megyek aludni, mert


  Jo reggelt Attila! Itt most 10.20, most ebredtem fel. Jol elaludtam az idot, az iskolabol is elkestem,


  2003-02-22 15:31 drága dimness, megtaláltál? 2003.02.22 23.35


  2003-02-22 20:18 Drága aurore! Megint elvesztél! Hol vagy szerelmem? Egész éjjel kereslek, drága kicsi csillagom! Nélküled örök dimness a világ! Jöjj elő, hozz hajnali fényt rám! /dimness/   


   

 7. 2015. augusztus 5. 16:451681.

  BOLDOG  NÉVNAPOT kívánok NEKED tisztelettel !!!! 

 8. 2013. október 12. 09:501680.
  Javítva:   titkosban
  előzmény:
  dimness2003 (1679)
  2013-10-12  09:47
 9. 2013. október 12. 09:471679.
  Már nem sokáig bírom magamba zárva tartani érzelmeimet, lelki fájdalmamat.
  Hamarosan i kell írnom a szigorúan titkosba   - ahol annyi megalkáztatást, gyalázkodást kaptam -  a valós történetet.|Mint a bűnöst, úgy mocskoltak engem.||

  Mi is volt a vétkem? Az, hogy 64 évesen találkoztam össze azzal a lánnyal, aki minden sejtjében nekem volt teremtve!  Aki úgy szerette lelkemet, ahogy egész életemben vágytam, reméltem. Akit annyira szerettem, magaménak éreztem, hogy lélegzeni sem tudtam nélküle, aki az életem volt.Tragédia volt, hogy 20 éves lányban találtam meg életem értelmét, életem igaz, őszinte szerelmét.|Nagy bűnt  követtem volna el, ha elfogadom ennek a lánykának felszólítását, hogy hagyjam el csajádomat és utazzam hozzá Japánba! Lelkem, szívem megszakadt, amikor nemet kellett mondanom kérésére!|Akkora bűn lett volna  IGEN döntésem, hogy megkövezés, tömeg általi kivégzés járt volna érte!|
  Szenvedek, fáj minden perc 2003 óta, tudom, hogy bele pusztulok.|Tudatalatt, akaratlanul 10 éve olyan gondolatok jönnek, hogy a lelki szenvedéstől el fog vinni a legrettenetesebb kór. Örökké átélem, hogy a kórházban az utolsó pillanatomban megkérem nővérkét, írjon emailt egy lánynak  . . . .
 10. 2012. szeptember 27. 18:031678.

  2012. 09. 27.Bak
  A boldogság észlelése ritkán jut osztályrészéül – többek között saját belső megkötöttségei miatt -, a mai nap e tekintetben a kivételek közé tartozik.
  Ma valamiért észreveszi a kék eget, a felhők közül kileselkedő napot,
  a madarak csiripelését is meghallja. És így észreveszi az észrevehetetlent is.
   Ne felejtse el megélni, mert könnyen tovaszáll. Törekedjen rá, hogy minden percet kihasználjon, és jól érezze magát.
  Kék eget? Leselkedő napot – hajnali fényt?
   Csicsergést?
   Hát még mit?
   Csak nem gyöngy kacajt?

  előzmény:
  dimness2003 (1677)
  2011-08-05  21:45
 11. 2011. augusztus 5. 21:451677.

   

  Krisztina! (valamikor 2005-ben . . . . )

   

  Nem halogatom tovább e levél megírását. Hisz önnek új tanév kezdődött, oda kell koncentrálnia.

  Annyit tudhattam volna, hogy a 2003 a évet be tudta e fejezni sikeresen.

  Nos mi az én gondom?

  Mindketten mélyponton voltunk, amikor összetalálkoztunk. Mindketten érzékeny lelkek lévén, vágytuk az igaz – nagy szerelmet. Nem is lehetett másképp, minthogy egymásba zuhanjunk.

  Annyi különbözőség volt talán, hogy Ön célratörőbb az életben. Bár magamról azt hiszem, ugyanilyen voltam. Állhatatos és konok, akárcsak Ön.

  Nagy különbségünk volt az ön szabadságfoka, vele szemben az én családi elkötelezettségem. Legfőképpen az ön fiatalsága, vele ellentétben az én 64 évem. Itt kell keresni az egyre kibontakozó drámát és a bekövetkezett tragédiát.

  Mindketten elégtünk kapcsolatunkban. Annyit szenvedtünk, hogy már elviselhetetlenné vált. Ezért nem szabadna gyűlölni a másikat sem magunkat. Higyjel, jó szándék vezetett Önhöz minden lépésemben. Amikor ön feltárta lelki gondját, igyekeztem igaz szívvel segíteni. Lehet, hogy a módszer vitatható utólag, nem tudom. Azért említem most Önnek, mert Ön megfeledkezett arról, hogy segítő kezem nyújtottam Ön felé, miközben tele voltam családi és lelki testi gyötrelmekkel. Viszonzásul nem kaptam meg Öntől kellő gesztust, amikor kértem. Nem önzésből kértem, hanem mert úgy éreztem , hogy csak az segít hozzá méltó eltávolodásától, ha láthatom.

  Miért kellett volna látnunk egymást búcsúzóul?

  Mert szerelmünk messze nem hétköznapi volt. Mert hatalmas lángot lobbantottunk egymás lelkében és testében. Mert olyat én soha senkivel nem éreztem , mint Önnel, Ön által.

  Visszatérve, hogy miért kellett volna ….?

  Mert mi tízezer kilométerről is éreztük egymás lélegzését, szívdobbanását. Nem tudtunk egy percre sem meglenni egymás nélkül. Hisz majd belepusztultunk mindketten. Nemcsak én, Ön is. Hányszor írta nekem emailban, vagy sms ben, hogy nagyon hiányzom. Ezt nem szabad elfelednie. Ki kell emelnem, hogy nagyon rendkívüli és erős az egymásra hatás, ha egy nőnek elkezdenek nőni a mellei és csupán hangra elszáll olyan irtózatos távolból is.

  Mi nem csupán ciberkontaktus voltunk. Hanem a modern technika segítségével együtt éltünk, egyesültünk, elégtünk egymásban. Mindez bizonyítja, hogy kapcsolatunk nem egy ponyvaregény, amit a sarokba lehet vágni, mert uncsi. A mi kapcsolatunknak egyetlen méltó befejezése lett volna, nevezetesen, ha Ön 2003 nyarán találkozik velem. Ha mindketten megláthatjuk, megérinthetjük, megérezhetjük érzékszerveinkkel egymást. Nem mondja nekem, hogy nem így van.

  Még akkor is, ha Ön az első perctől kétségbe volt esve önmagától, furcsa vágyától, érzéseitől. Természetes, hogy tragikusan élte meg, hogy egy 64 éves férfiba lett szerelmes. Ez természetes. Az viszont fájt, hogy nem nekem mondta el, hanem idegeneknek, nyilvánosan. Ahol elkezdték Önt bombázni.

  Nekem Ön az ellenkezőjét mondta állandóan. Arról áradozott, hogy úgy szeret, fogad el, ahogy, amilyen vagyok. Remélem tudja már, hogy a szerelem nemcsak “öl, butít” hanem vak is. Már tanítottam Önnek anno, hogy azt hisszük, amit hinni szeretnénk. Ezzel Ön is így van bizonyára.

  Hogy mi váltotta ki a tragikus pillanatot? Remélem tudja már. Azért megragadva az utolsó lehetőséget , elmondom Önnek.

  Ön velem égett, együtt lobogtunk, szárnyaltunk. Itt van a mobilrackomon az Ön üzenetanyaga kronológiai rendbe rakva. Naponta élem át az Ön csodálatos és fantasztikus szerelmi mámorát, rohamait, amelyeket Kyoto – Osakából küldött felém. Oh. Kyoto – Osaka! Te drága Japán város, városok! Életem leggyönyörűbb lapjait írtad tele. Hogy tudtam én, hogy Tokyoba távozva de meg fog Ön változni, de ki fog józanodni.

  Visszatérve magunkra. Ön árasztotta felém rajongását, létem szükségét Ön számára.
  Zokogva kért, hogy vegyem feleségül, szül nekem két kislányt, hogy akkor is szül, ha nem házasodhatunk össze.

  Közben kifelé arról beszélt már, hogy menekül ebből a helyzetéből. Megértem az akkori vergődését utólag is, csak ezt nekem kellett volna mondania, nem elkábítani.

  Amikor elkezdte a kitérő hadmozdulatait, kezdett nem megjelenni, ügyekre, feladatokra és ide oda menésekre hivatkozni, megéreztem, hogy már nem őszinte. Ön akkor is még olthatatlan szerelméről, létem szükségéről beszélt nekem. Utolsó pillanatig jól osztotta a lapot. Csak én láttam, hogy Ön már hamiskártyás. Amikor 2 napja húzta a megjelenést és este pár percre jött, mert úgymond fáradt, összeroppantam, megérezve, hogy már nem őszinte hozzám. Utolsó csepp volt a pohárba, amikor elkezdett ingerülten, rémisztően kiabálni velem. Önkívületi állapotba kerültem, a többit tudja.

  Nem volt az szándékos, mint ahogy Önt riogatták itt jóakarói.

  Önkívületi roham volt, ahova mindenképpen elvezetett volna kapcsolatunk, ha ugyan beteljesedik valami csoda folytán, de Ön nem tudta volna azt kellően kezelni. Egyetlen oka volt ennek. Önt én halálosan szerettem.

  Bízom benne, hogy kellően tudtam kifejezni azon megmásíthatatlan hitemet, hogy nekünk találkozni kellett volna búcsúzóul.

  Kérem Önt, hogy legalább annyit válaszoljon, megkapta ezt a levelet.

  Mi célból írtam ezt a levelet Önnek? Egyetlen célból. Hogy kifejezzem meggyőződésemet a megtagadott találkozást illetően. Csupán ezért tettem és idéztem fel kapcsolatunkat.

  Érveltem, védekeztem, mint egy elítélt bírája előtt.

  Egy mondatban, miért hiszem, hogy találkoznunk kellett volna? Mert tisztelegnünk illett volna rendkívüli szerelmünk előtt.

  Kijelentem, hogy nem szándékozom Önt visszahódítani soha már. Nem is akartam, kivéve az első vészes hónapokat. Talán akkor sem, csak veszettül hiányzott Jól tette, hogy akkor hallgatott. Már rég más a helyzet viszont. Amit nagyon szeretettem volna, nem teljesítette. Legyen az Ön hite az utolsó!

   

  Legyen boldog majdani férjével és majdani gyermekeivel. Minden jót Önnek!                                      //attila//

   

 12. 2011. Április 20. 11:021676.

   

   

   

  Hajnal-Lány                                               2003-02-01 17:22

   

  “Habár azt mondtam hogy nem vagyok ijedős leányka, azért ez már sok. Kérem szépen rögtön lenyugodni, engem holnap is megtalálsz, nem megyek sehova. A szívedet meg nyisd ki tágra, nagyra, mert minél jobban be próbálod zárni, annál inkább fájni fog mikor végül valaki akár erőszakkal, titokban, észrevétlen kinyitja. Mert ki fog nyílni, az biztos. Tehát jobb ha közreműködsz. :) Szeretlek, szeretlek, szeretlek. Nem akarok szív nélkül élni, és a te szívedre még egy hosszú - hosszú ideig igényt tartok, úgyhogy kérlek nagyon szépen, térden állva könyörgök, vigyázz rá. Ma nem is írok többet, mert úgy látszik többet ront, mint használ. Legyenek békések az álmaid.”

 13. 2007. november 12. 19:251675.
  Bak
  Legnagyobb erényei a tárgyilagosság, a megvesztegethetetlenség, becsületesség s az igazságérzet. Önuralma is példátlan. Feltünően jó az emlékezotehetsége. Okos, diplomatikus és kitünő szervezoképességű. ő az örök tervező, a fő cél elérésére törekvő. Nehezen hozható ki a sodrából, de ha meharagszik, hosszú időre van szüksége, hogy megnyugodjék és megbocsásson.
  Akarata határozott, állhatatos, szívós.
  Sokat ad a külső méltóságra, a fegyelmezett tartásra. Szorong attól, hogy vagyona elvész, ezért nagyon takarékos. Értelmetlen pazarlásnak tartja, ha egy falat is a tányéron marad.
  Nehéz a barátságába férkozni, de ha egyszer megnyílik a lelke, akkor igen befogadó és őszinte. Nem avatkozik mások dolgába, de az övébe sem tűr beleszólást.
  Érzései mélyek,
  de bizonyos kedélyállapot-hullámzás az alaptermészetéhez tartozik. Lelke mélyén nagyon fél a haláltól, ezért kerül minden ezzel foglalkozó témakört. Nyitott a filozófia irányába.

  A Bak ember a hivatásban:

  Eros a becsvágya. Lételeme a munka, szolgálat. Tisztában van vele, hogy csak verejtékes munkával, sok akadály elhárításával érhet célt. A megkezdett dolgot akkor sem hagyja abba, ha valamilyen körülmény akadályozza.
  A sikertelenség nem bénítja, szívóssággal halad célja felé. Élete a "KI nevet a végén" - sok kockával visszamenni, előlről kezdeni- játékhoz hasonló.
  Elvárja a teljesített szolgálatért az elismerést, s ha ezt nem kapja meg, szeszélyességgel, mogorvasággal, hallgatagsággal válaszolhat.
 14. 2005. november 21. 07:191674.
  szép napot! igen le ...
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_537736 (1673)
  2005-11-19  22:28
 15. Torolt_felhasznalo_537736
  Torolt_felhasznalo_537736
  2005. november 19. 22:281673.
  Szia!
  Leszállt már a gépe?
  Neked is vidám napot Mosoly!
  előzmény:
  Mosolyrend (1672)
  2005-11-16  12:20
 16. 2005. november 16. 12:201672.
  Vidám napot .)
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_537736 (1671)
  2005-11-15  17:58
 17. Torolt_felhasznalo_537736
  Torolt_felhasznalo_537736
  2005. november 15. 17:581671.
  Nyugodalmas jóccakát!


  Ez egy oximoron volt.
  Vagy mégsem?
  előzmény:
  Mosolyrend (1670)
  2005-11-15  17:50
 18. 2005. november 15. 17:501670.

  igen tudom!

  szép estét mindenkinek!

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_537736 (1669)
  2005-11-15  17:31
 19. Torolt_felhasznalo_537736
  Torolt_felhasznalo_537736
  2005. november 15. 17:311669.
  T'ood, a gondolat teremtő erővel bír.
  Ha erősen gondolok pl. arra, hogy "azt hiszem éhes vagyok", akkor tuti, hogy hamarosan éhes leszek.
  Ez mással is így van, csak van, amire lassabban hat.
  De 6.
  előzmény:
  Mosolyrend (1668)
  2005-11-15  17:08
 20. 2005. november 15. 17:081668.
  hááááááááát a gondolatokkal nincs baj talán túl erősek is!
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_537736 (1667)
  2005-11-15  17:03
 21. Torolt_felhasznalo_537736
  Torolt_felhasznalo_537736
  2005. november 15. 17:031667.
  Akár minden pillanatban lehet egy kívánságod, vagy több száz.
  Csak győzzed kigondolni!

  előzmény:
  Mosolyrend (1666)
  2005-11-15  16:49
 22. 2005. november 15. 16:491666.

  ügye csak egy kivánságom lehet az életben? .) vagy több?

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_537736 (1665)
  2005-11-15  16:45
 23. Torolt_felhasznalo_537736
  Torolt_felhasznalo_537736
  2005. november 15. 16:451665.
  Aranyhal:
  Mit kívánsz KISGAZDÁM?
  Agresszív kismalac:
  Kisgazda a nénikéd!!!


  Szóval?
  Mit szeretnél, mondd?!
  előzmény:
  Mosolyrend (1664)
  2005-11-15  16:33
 24. 2005. november 15. 16:331664.
  Tényleg? Lehet?  
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_537736 (1663)
  2005-11-15  15:34

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek